|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 20. del
27.5.2009 21:48:27   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

SS ja ne vem kaj mu dogajauser posted image . A 8 jih ima, od Linde Manca jih ma pa že kr 10, ma že taprav filmski nasmeh.
ja 8 jih ima. Madonca Manca od Linde je pa res že prava filmska zvezda user posted image

Katy mal si dopusta vzem, kdaj mata že poroko, kako priprave? Pa ss kako pr vs kaže?
midva tudi počasi rihtava, amapk res bolj počasi. naju finance močno ovirajo. imava vse datume in ure fiksno zmenjene, pa vabila sva tud že razdelila več ali manj vsa

Buši počas raste, počasnej k v prviuser posted image
bo pa na koncu zadovoljstvo tolk večje user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 201
27.5.2009 21:48:37   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

user posted image ste pridne, itak sem zadi, ostala sem na 2 strani, pa ne vem če se mi bo lublo vse brat user posted image , ali ni časa ali pa se mi ne ljubi po resnici povedano, če imam kaj lufta vmes se raje malo vležem, ali pa naredim kaj, česar ne morem ko je Nia budna.
No da vidim malo čvekice

Smo se mal polenile in nam hitr tempo jemlje močuser posted image  Kaj ko smo klofale po 30,35 strani na dan

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 202
27.5.2009 21:48:59   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

srčekgirll, danes si pa zgovornauser posted image user posted image

k ne deuser posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 203
27.5.2009 21:49:57   
špelin@
nia5 in mmoojjccaa, čudovite fotke user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 204
27.5.2009 21:50:09   
Anonimen
Estrella: mami mi je AT popazila, sem rekla da grem na šiht za kako urco pa sem bila več kot 3 ureuser posted image , se vidi da obožujem svoj šihtuser posted image Aja Estrella naj te vreme za soboto ne skrbi, itak boš večino dneva odsotna user posted image

ANITKA: plisss povej kje si kupila avta za Gala? jaz sem nekaj podobnega našla samo je šele od 3 leta daljeuser posted image

Katy: kako pa to zgleda ko delaš nočno? Kdaj potem prideš domov? Kako gredo priprave za white day?

Joj kolk mi gre na živce zvok fuzbalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 205
27.5.2009 21:50:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Opa, čvek v polnem zagonu user posted image

Moram vam povedati, da sem se danes okorajžila in vzela dedcu telefon iz roke, ko se je s svojo mamo menil okrog praznovanja otroških RD - t.j. piknika to soboto. Slišala sem, kako hodi kot mačka okrog vrele kaše in kako kaj nekaj slepomišita, nič pa se konkretno ne zmenita. In sva se potem kar midve s taščo direkt zmenili - beri: mi poskrbimo za pijačo (stavim itak, da bo še ona nekaj zraven nosila), čevapčiče (ona bo pripravila piščančje perutničke in stavim, da tudi svinjske ražnjiče, čeprav sem ji za to zadnje rekla, da ne) in kruh (evo, tega zihr ne bo kupovala user posted image ). Ona naj pa pripravi svoje solate, me je lani stalo preveč živcev, ko sem sama prinesla solate, ona pa vsilila svoje... ok, bomo prihranili user posted image Sva se čisto kulturno pomenili, samo v enem primeru sem malo "ven padla": ko je rekla, da bo svak naredil prebranac. In sem ji rekla, da ga ni nihče prosil in naj ga dela za RD svojih otrok.

V glavnem: nas bo kar dosti user posted image 17 otrok in 15 odraslih.

user posted image user posted image

ej kaj je blo pol zadnjič z unim descem?

Jana spočij se mal, mirno nočko

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 206
27.5.2009 21:50:53   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

ej punce, no punci, sej sta itak sam Estrella in Nina tukej: a katera dela doma sirup iz bezga?

jest ga bom verjetn drug tedn, ga pa tašča dela, mi je dala dons eno flašo, sam jest ga baje ne smem velik pituser posted image , pa full mi je dobr. kaj te zanima

po kakšnem receptu ga delaš? ga pustiš stati 1 ali 2 dni?

jest ga bom prvič delala. Sm se pa pozanimala pri taščici, ona ga pusti stat 24 ur

hvala nina. jz mam 2 različna recepta. običajno sem ga pustila stat 1 dan, tko da bom verjetno tud jz kr pri tem ostala

bo zihr dobruser posted image

a ga je katera pila v user posted image , pa zakaj se ga ne sme?

jz sem ga kar precej spila v nosečnosti. sploh nisem vedela, da ga ne bi smela, zato ti tudi ne znam povedt zakva ne. mogoče, ker je ful cukra v tem???

sej jest sm ga takrat tud, zdej pa berem da kao ne, pa folk govoriuser posted image

Edina in Nia čeruser posted image

Estrella zakva pa ne z user posted image

Ne vem zakaj, že ko sem bila pr teb če se spomniš, sem rekla, da bo drug otrok user posted image . Nekako te vidim z dvema pupamauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 207
27.5.2009 21:51:07   
katy82

SS ja ne vem kaj mu dogajauser posted image . A 8 jih ima, od Linde Manca jih ma pa že kr 10, ma že taprav filmski nasmeh.

Katy mal si dopusta vzem, kdaj mata že poroko, kako priprave? Pa ss kako pr vs kaže?

Nina greva v moravske 11.junija,pa ker sem 1 vikend zarad tega frej mi mora hitr pisat vse druge da delam,kr neki no.Sej dons sem se zbunila in  mi je kr lažje pri srcu k tkole izkoriščat se pa ne pustim več.Male že tko skor nč ne vidmuser posted image

Poroka bo 29.avgusta,komaj čakam.Rezervirano je že vse,samo dokončno se mormo zment

Moja sodelavka je zdej 3 tedne več noseča kot ti,pa ima trebuh kot ga je imela pri 8 mesecu.A so ti že povedal spol?

Dej mi še povej kam it kopat se v moravskih k baje niso vsi bazeni za male,a je kej sprehajalnih potk za vozičkat se?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 208
27.5.2009 21:52:03   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Estrella: mami mi je AT popazila, sem rekla da grem na šiht za kako urco pa sem bila več kot 3 ureuser posted image , se vidi da obožujem svoj šihtuser posted image Aja Estrella naj te vreme za soboto ne skrbi, itak boš večino dneva odsotna user posted image

Sem na dieti, a si pozablauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 209
27.5.2009 21:53:03   
Srčekgirll
Ja, Vid je komej zdej zaspal. Jst pa sm hitr skočila sm gor. Pr nas mamo tud še zmeri 8 zob sam bojo kmal 4ke pokukale (niso še), najprej zgoraj pol pa kmal spodajuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Hja, ne vem kaj naj še povem. user posted image
Zmankalo dar govorauser posted image .
K se bom kej spomlna bo pršla pa čveknt sm goruser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 210
27.5.2009 21:53:27   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa

user posted image

Luškana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa kaki laseki user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu mmoojjccaa)
Neposredna povezava do sporočila: 211
27.5.2009 21:54:21   
Anonimen

Sem na dieti, a si pozablauser posted image

eh v soboto boš ti pozabila na dietouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 212
27.5.2009 21:54:35   
Estrella*
Punce jaz grem spat, ker bom auf že ob 5huser posted image  Zaspana seveda! Mirno nočko vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 213
27.5.2009 21:54:51   
Soncnica Sandra ***

ANITKA: plisss povej kje si kupila avta za Gala? jaz sem nekaj podobnega našla samo je šele od 3 leta daljeuser posted image
Edina jaz sem identičnega, samo v roza barvi videla v LJ v Maxiju, na otroškem oddelku, mislim, pa da je tudi ta, ki ga ima Gal od Anitke tega, ki je uradno 3+

Katy: kako pa to zgleda ko delaš nočno? Kdaj potem prideš domov? Kako gredo priprave za white day?

Joj kolk mi gre na živce zvok fuzbalauser posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 214
27.5.2009 21:55:05   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmoojjccaa)
Neposredna povezava do sporočila: 215
27.5.2009 21:55:30   
Soncnica Sandra ***

Punce jaz grem spat, ker bom auf že ob 5huser posted image  Zaspana seveda! Mirno nočko vsem!

dobr se naspi

nočko

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 216
27.5.2009 21:55:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Nina greva v moravske 11.junija,pa ker sem 1 vikend zarad tega frej mi mora hitr pisat vse druge da delam,kr neki no.Sej dons sem se zbunila in  mi je kr lažje pri srcu k tkole izkoriščat se pa ne pustim več.Male že tko skor nč ne vidmuser posted image

Poroka bo 29.avgusta,komaj čakam.Rezervirano je že vse,samo dokončno se mormo zment

Moja sodelavka je zdej 3 tedne več noseča kot ti,pa ima trebuh kot ga je imela pri 8 mesecu.A so ti že povedal spol?

Dej mi še povej kam it kopat se v moravskih k baje niso vsi bazeni za male,a je kej sprehajalnih potk za vozičkat se?

ma kolk so smotani. Ja kr zbuni se, res ne morš tolk delatuser posted image

user posted image user posted image user posted image  za priprave

spol so mi na NS napovedal user posted image , bomo videl kaj bo na morfologiji

user posted image ne vem kako je za kopat uzuni, bo Anitka več znala povedat. Za sprehajat pa je luštna potka okol golfa pa tm

SS kdaj maš ti datum?

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 217
27.5.2009 21:56:05   
Anonimen

draga moja danes je od mojih staršem soseda čestitala mojemu atiju, ker bo spet dediuser posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
27.5.2009 21:56:17   
nia5

srčekgirll, danes si pa zgovornauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 219
27.5.2009 21:56:49   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Opa, čvek v polnem zagonu user posted image

Moram vam povedati, da sem se danes okorajžila in vzela dedcu telefon iz roke, ko se je s svojo mamo menil okrog praznovanja otroških RD - t.j. piknika to soboto. Slišala sem, kako hodi kot mačka okrog vrele kaše in kako kaj nekaj slepomišita, nič pa se konkretno ne zmenita. In sva se potem kar midve s taščo direkt zmenili - beri: mi poskrbimo za pijačo (stavim itak, da bo še ona nekaj zraven nosila), čevapčiče (ona bo pripravila piščančje perutničke in stavim, da tudi svinjske ražnjiče, čeprav sem ji za to zadnje rekla, da ne) in kruh (evo, tega zihr ne bo kupovala user posted image ). Ona naj pa pripravi svoje solate, me je lani stalo preveč živcev, ko sem sama prinesla solate, ona pa vsilila svoje... ok, bomo prihranili user posted image Sva se čisto kulturno pomenili, samo v enem primeru sem malo "ven padla": ko je rekla, da bo svak naredil prebranac. In sem ji rekla, da ga ni nihče prosil in naj ga dela za RD svojih otrok.

V glavnem: nas bo kar dosti user posted image 17 otrok in 15 odraslih.

user posted image user posted image

ej kaj je blo pol zadnjič z unim descem?

Jana spočij se mal, mirno nočko

dobro si se zmenila s taščo user posted image user posted image user posted image user posted image

in ja, tudi mene zanima kaj je blo zadnjič z unim sestankom?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 220
27.5.2009 21:57:42   
Anonimen
Grem jest tud počas v pojstlo, še do konca fuzbal pogledatuser posted image
Dej držte pesti, da bo Gaja ok, pa da gremo lohk na morje

Mirno nočko

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 221
27.5.2009 21:57:47   
Soncnica Sandra ***

draga moja danes je od mojih staršem soseda čestitala mojemu atiju, ker bo spet dediuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 222
27.5.2009 21:58:32   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Nič drage moje. Jaz odhajam pod odejo. Jutri ne pozabite v KIK po nakupe, user posted image , jaz šibam takoj po službi, ker Videk rabi bodye s kratkim rokavom in brez rokavov.

Lahko noč

A misliš, da za avstrijski Kik tudi velja?

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 223
27.5.2009 21:58:33   
Soncnica Sandra ***

Grem jest tud počas v pojstlo, še do konca fuzbal pogledatuser posted image
Dej držte pesti, da bo Gaja ok, pa da gremo lohk na morje

Mirno nočko

nočko, pa da se Gaja "pozdravi" čez noč, da bosta lahko šli uživat na morje

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 224
27.5.2009 21:58:41   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Vašo pomoč rabim.Kaj naj Nejcu kupim za rojstni dan?raznih avtov,bagerjev,traktorjev ima že celo zbirko

V mislih sem imela kakšno družabno igro,pa ne vem,katera je primerna zanjuser posted image

Naša 4-letnica ful rada igra igro "Farm friends":

user posted image

Monopoly Junior je tudi super, samo tam ji moram še fajn pomagat. Obožuje puzzle in plastelin.

Ej, kaj pa kakšen Playmobilov komplet? Super so user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?