Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 22:24:34
|
|
|
|
sesil
|
jaz sem tle, sem malo brala za nazaj, ker nisem nič na tekočem...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 22:25:28
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Uh zdaj pa je bil konkreten alarm, je kričala na ves glas, se ji je ziher kaj sanjalo, ker sem jo komaj pomirila, to najbolj sovražim, ker vrže iz tira njo in mene. bogica mala moja ima tudi take izbruhe je zdaj OK? Ja zdaj spi hb.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 22:25:35
|
|
|
|
sesil
|
a je kaj novega , zamnimivega? kaj sem vse zamudila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 22:27:40
|
|
|
|
nia5
|
Punce prebrala sem, ampak se mi ne ljubi komentirat, sorči. Nasmejale pa ste me s temi za Edinaos, ampak kolk kruha stara, a bojo samo kruh jedli , ziher je preveč, računaj meso, pa če še bote meli kak krompir, zelenjava......
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 22:29:38
|
|
|
|
nia5
|
Tudi jaz se poslavljam, kak sem tečna danes, spet sem kot cota že cel dan, tako vreme me ubija, pa Nia je tudi bila tečna, ker sma cel dan smrdele not. Lepo spančkajte in mirno nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 22:31:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem jezna kot V soboto je napovedano do max 17 st čez dan. Zakaj se vremena ne da naročit????? To zanima tudi mene Jaz bi rabila lepo vreme v nedeljo pa slabo kaže.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 22:32:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** estrella: vidim, da si tu, mam eno vprašanje zate. kdaj Alja zjutraj vstaja za v vrtec in kako je potem z njenim spanjem v vrtcu??? Vstane malo pred sedmo uro. V vrtcu gre spat ob 12-12.30h in spi ponavadi 2h. Potem pa gre še doma za kako dobro urco. Ponavadi jo moramo budit. Kakšen dan pa tud ne gre spat in potem zdrži do 20.30h uf dobr se je navadla da zdrži do 12ih sm neki julijke brala pa ns mal opravljajo, da mamo zato tolk delov k skoz citiramo a jim skopiramo tale post tja in vprašano, če one tega mogoče ne znajo delat? favšija, favšija...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 22:33:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ej punce, no punci, sej sta itak sam Estrella in Nina tukej: a katera dela doma sirup iz bezga? Ga nisem že delala celo večnost. Nazadnje v OŠ. Je pa doberrrrrrrrr.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 22:36:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** 14 kva pa zdele temu računalniku ni jasno????? jz sem napisala 8 To pa je tehnika Mi jih imamo pa 6.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 22:37:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** estrella: vidim, da si tu, mam eno vprašanje zate. kdaj Alja zjutraj vstaja za v vrtec in kako je potem z njenim spanjem v vrtcu??? Vstane malo pred sedmo uro. V vrtcu gre spat ob 12-12.30h in spi ponavadi 2h. Potem pa gre še doma za kako dobro urco. Ponavadi jo moramo budit. Kakšen dan pa tud ne gre spat in potem zdrži do 20.30h uf dobr se je navadla da zdrži do 12ih sm neki julijke brala pa ns mal opravljajo, da mamo zato tolk delov k skoz citiramo a jim skopiramo tale post tja in vprašano, če one tega mogoče ne znajo delat? favšija, favšija... Ne, tega ne kopirat, je prekratek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 22:43:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Nina greva v moravske 11.junija,pa ker sem 1 vikend zarad tega frej mi mora hitr pisat vse druge da delam,kr neki no.Sej dons sem se zbunila in mi je kr lažje pri srcu k tkole izkoriščat se pa ne pustim več.Male že tko skor nč ne vidm Joj mi gre takšna hinavščina na k... Je pa prav, da se včasih kar zbuniš. A se dobimo na kakšni kavici, ko boste v moravskih? Poroka bo 29.avgusta,komaj čakam.Rezervirano je že vse,samo dokončno se mormo zment O super
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 22:50:24
|
|
|
|
Anitka
|
Vsega nisem uspela pokomentirat, ker sem utrujena v nuloooooooooo. Sem bila cel dan z Galom sama (oz. dva dni) ker je bil dragi službeno v tujini. Vročina je malce popustila, a sem mu vseeno dala pred spanjem še sirup. Upam, da bo jutri že veliko boljši oz. brez vročine. Imam dopoldan pregled pri G pa moram Gala zraven vzeti. Bo ati med službo vskočil. Lahko noč vsem skupaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 22:50:42
|
|
|
|
barbaw
|
Halo mamke! To se pa še ni zugodilo, da bi se javljala na novem delu šele na 12. strani. Sem tako odsotna, da niti več ne vem kje je kakšen smajli v tabelici, prej sem pa na pamet vedela kje je kateri. Ne dohajam več, ker imam preveč pester vsakdan. Otroka sta ok brez mene, Jaka me je edino razjezil danes, ker on še ne bi spal ob 22.30. Saj razumem, da me pogreša, ker me cel dan ni videl, ampak mali vragec mora vedet, da je treba spat in ne hodit okrog. Dobili smo zunanje police in čakam, da se vgradijo. Včeraj so nam skitali prvo plast izolacije, pa je polovico toča razbila. HB ni nič hujšega, le stroški bodo nepotrebni. Nimam pojma kaj naj sploh napišem, ker nimam energije, si moram še obraz očistit (make up), pa že tako sem utrujena. Na tekočem itak ne morem bit, ker ne zmorem več. Mogoče bom potem kaj več prisotna, ko bosta moja starša odšla v LJ in bom imela več časa zase. Upam, da ste ok in da furate dalje!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 22:51:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** estrella: vidim, da si tu, mam eno vprašanje zate. kdaj Alja zjutraj vstaja za v vrtec in kako je potem z njenim spanjem v vrtcu??? Vstane malo pred sedmo uro. V vrtcu gre spat ob 12-12.30h in spi ponavadi 2h. Potem pa gre še doma za kako dobro urco. Ponavadi jo moramo budit. Kakšen dan pa tud ne gre spat in potem zdrži do 20.30h uf dobr se je navadla da zdrži do 12ih sm neki julijke brala pa ns mal opravljajo, da mamo zato tolk delov k skoz citiramo a jim skopiramo tale post tja in vprašano, če one tega mogoče ne znajo delat? favšija, favšija... Ne, tega ne kopirat, je prekratek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 22:54:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Halo mamke! Helou To se pa še ni zugodilo, da bi se javljala na novem delu šele na 12. strani. Ja to pa res Sem tako odsotna, da niti več ne vem kje je kakšen smajli v tabelici, prej sem pa na pamet vedela kje je kateri. Ne dohajam več, ker imam preveč pester vsakdan. Otroka sta ok brez mene, Jaka me je edino razjezil danes, ker on še ne bi spal ob 22.30. Saj razumem, da me pogreša, ker me cel dan ni videl, ampak mali vragec mora vedet, da je treba spat in ne hodit okrog. Dobili smo zunanje police in čakam, da se vgradijo. Včeraj so nam skitali prvo plast izolacije, pa je polovico toča razbila. HB ni nič hujšega, le stroški bodo nepotrebni. Ojej, ta toča Nimam pojma kaj naj sploh napišem, ker nimam energije, si moram še obraz očistit (make up), pa že tako sem utrujena. Na tekočem itak ne morem bit, ker ne zmorem več. Mogoče bom potem kaj več prisotna, ko bosta moja starša odšla v LJ in bom imela več časa zase. Upam, da ste ok in da furate dalje!!!!!! Moramo biti, ti pa si ob najmanjši priliki privošči kakšno minutko počitka. Si mi nakazala malce preveč denarja . Stroški niso bili tako veliki. Sem ti dolžna kavico
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 22:56:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Si mi nakazala malce preveč denarja . Stroški niso bili tako veliki. Sem ti dolžna kavico Si mi naredila ogromno uslugo tako, da ni nič preveč. Sem pa prvič videla tole veliko škatlo. Sploh nisem vedela, da obstaja. Vedno so mi dali v lekarni ta majhno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 22:57:28
|
|
|
|
barbaw
|
ticker za kile si pa grem vseeno popravit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 23:04:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Si mi nakazala malce preveč denarja . Stroški niso bili tako veliki. Sem ti dolžna kavico Si mi naredila ogromno uslugo tako, da ni nič preveč. Sem pa prvič videla tole veliko škatlo. Sploh nisem vedela, da obstaja. Vedno so mi dali v lekarni ta majhno. Jaz sem prosila naročeno in mi je ponudila le te škatle. Bo za nekaj časa a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 23:05:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw ticker za kile si pa grem vseeno popravit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 5:22:04
|
|
|
|
Estrella*
|
Jutro!!! Evo mene tik pred odhodom na šith. Ker je vreme podn, je tudi moje počutje....zaspana sem Moram vas pohvalit, da ste bile zelo pridne zvečer in mi je kar žal, da sem stegnila spat Lep dan in se tipkamo proti večeru
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 6:50:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Evo mi smo že vstal, noč je bla tko tko, jo res zobje matrajo, ker se je dost zbujala v joku pa roke v usta . Vročino ma še 37, 3. Jest mislim, da ni panike, da ne bi šle. Sej Poreč ni deleč, pa če vročina ne bo zginla čist bomo pač šle nazaj, ampak jest mislm in upam, da bo . Gaja je zdele kokr tolk uredu, se smeji , igra, tko da res upam, da ne bo nč narobe. Nč babe moje, držte pesti, papa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 8:23:20
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce koliko kg kruha rabim za cca 35 ljudi (za piknik) jst sem imela 4 kg za cca 25 ljudi, pa je ostalo 2,5 kile..odvsino kakšne jedce kruha imaš Lani sem tudi jaz vzela 4 kile za 15 odraslih in 15 otrok. Ostali 2 kili 20 odraslih in 15 otrok pri nas pojedli dve štruci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 8:31:07
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Pri nas smo spet kar dobro spali - sicer je bil mali vmes 1 uro buden kot sova, ampak ni vreščal Včeraj sem bila na roditeljskem sestanku za veliko piko in so nam otroci pripravili dobre pol ure programa, v katerem so zaigrali nekaj skečev, zapeli, zaplesali, zaigrali na inštrumente,... Ej, fenomenalno je bilo!!! V ponedeljek naša velika gospodična odhaja v šolo v naravi in je že čisto na trnih Kako se njej godi: najprej 5 dni šole v naravi, potem 4 dni pouka in nato dopust Ta punca bi v šolo v naravi vlekla pol svoje sobe, ravno gledam spisek, ki si ga je sestavila, bo kar morala marsikaj črtat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 28.5.2009 8:31:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Halo mamke! To se pa še ni zugodilo, da bi se javljala na novem delu šele na 12. strani. Sem tako odsotna, da niti več ne vem kje je kakšen smajli v tabelici, prej sem pa na pamet vedela kje je kateri. Ne dohajam več, ker imam preveč pester vsakdan. Otroka sta ok brez mene, Jaka me je edino razjezil danes, ker on še ne bi spal ob 22.30. Saj razumem, da me pogreša, ker me cel dan ni videl, ampak mali vragec mora vedet, da je treba spat in ne hodit okrog. Dobili smo zunanje police in čakam, da se vgradijo. Včeraj so nam skitali prvo plast izolacije, pa je polovico toča razbila. HB ni nič hujšega, le stroški bodo nepotrebni. Nimam pojma kaj naj sploh napišem, ker nimam energije, si moram še obraz očistit (make up), pa že tako sem utrujena. Na tekočem itak ne morem bit, ker ne zmorem več. Mogoče bom potem kaj več prisotna, ko bosta moja starša odšla v LJ in bom imela več časa zase. Upam, da ste ok in da furate dalje!!!!!! Mislimo nate
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?