|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice iz MB in okolice
15.7.2009 16:52:32   
Maj_taj
Res je vroče danes. Sploh še nisem bla nič zunaj in mi ni žal, ker baje fejst kurijo. :) Bomo videli kako bo danes prosti večeru za kak sprehod.

Že zadnjih par dni sem se na čase nekam čudno počutila, ob večerih so me mišice bolele, glava,... sem že pomislila na prašičjo gripo. user posted image Včeraj zvečer pa sem si zmerila vročino in sem imela kr povišano. Pa tudi ena dojka me je na otip malo začela bolet, sicer nisem imela kaj pretirano otrdele. Hitro sem šla prebirat forum kaj bi to naj bilo in mislim da je mastitis, sicer še v blagi obliki. user posted image Čist možno, ker je mala zadnje dni bolj malo jedla oz. dosti bolj poredko. Zvečer bom verjetno morala skočit do dežurnega, ker je moja na dopustu. Tako da se danes samo še hranimo in črpamo mleko ven in je že dosti boljše. Sem bla pa že kregana od mojega in mame, da bi mogla it takoj k zdravniku. Saj res, samo enostavno si nisem mislila da bi lahko bilo to to. user posted image Upam da se ne bo kaj večjega razvilo. K sreči je danes kr pridna, nič kaj ne jamra v tej vročini.

Paloma, seveda se lahko zmenimo en dan. Ko bo malo manj stopinj in ne bo dežja, komot..aja, pa da bom malo dobro nahranila, ker drugače se zna zgodit, da bo do parka že lačna. user posted image

Če bo moje počute jutri ok, bom šla na sprehod, najboljše da se spravim že ob kakih 8. Ebetka, ti javim.

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 201
17.7.2009 12:47:03   
ebetka
Evo, midve sva nazaj iz uz kolkov - vse ok. Hodle sva pa po največji vročini, da je teklo z mene zdaj ko sva prišle domov....sem se še preden sem šla hecala, da me bo socialna lovila, ko po taki vročini sredi dneva z otrokom okrog hodim :))
Pa še ful gužva je bla, ker se je ena mlada dr. učila in je vsakega dojenčka ful dolgo mela na mizi.

Zdaj pa grem malo odsedet, mala je zaspala, upam, da bo pe nekaj časa. Likat bi mogla pa se mi ne da, mam že kup do stropa.

(odgovor članu Maj_taj)
Neposredna povezava do sporočila: 202
18.7.2009 11:40:17   
vanilla
Ojla punceee!

Evo nas, včeraj zvečer smo se vrnili. Moram vam rečt, da smo se imeli res fantastično. Še nikjer nisem vidla tolko sence kot tukaj - bor pri boru user posted image . Tako smo lahko bli cel božji dan na plaži in ni bilo nič vroče, pa tudi za Kajo je bilo fajn. Je bila pridna. Ležalnik je bil nujno potrebna zadeva, zato hvalabogu, da sva ga vzela user posted image . Ogromno je v njem presedela in brcala igračke. Vmes pa je spala v košari od vozička. Hotel je bil bolj tak tak - sam kdo pa gleda poleti kakšno sobo ma, ko pa je itak ves dan zunaj. Soba je bla res majhhna, pol metra od postle vstran je bla že komoda in potem stena. Ampak ni blo panike... Že v četrtek nam je potekel aranžma, pa smo podaljšali za en dan, ker so dali res smešno ceno za en dodaten dan polpenziona - 31 eur na osebo!

No, jaz pa sem se vrnila s prehladom user posted image . Pojma nimam, kako sem ga staknila, ko pa sem se res pazila - preoblačila kopalke takoj, ko sem prišla iz vode itd... Malo je bla klima premočna na recepciji in je mogoče to vplivalo. No, včeraj me je fuuul bolelo grlo, potem začelo tečt iz nosa, zvečer pa sem imela že 38,1 vročine user posted image . No, dans vročine ni, mi pa teče iz nosa.... Ja, Maj_taj, tudi jaz sem pomislila najprej na prašičjo gripo user posted image .

Kako pa ste ve? Vidim, da ebetka in maj_taj vozičkata, srečnice... Jaz bi se vama tudi pridružila, če bi bila bližje....

Danes je končno malce ohladitve, čeprav drug teden bo spet za znoret. Se kaj dobimo v Europarku na kofetu drug teden? Sicer Kaja ne bo hotela dolgo ležat pri miru, tak da jo bom menda kar na rokah mogla met user posted image .

Je pa na morju odkrila, da so te rokice, ki si jih vlači po ustih dejansko njene in jih je začela opazovat in škilit zraven - kako je smešna user posted image . Pa brca igračke z njimi, prime si pa edino dudo, drugo ji še ne gre.  Pa malo več glasov različnih je začela spuščat - občasno zakriči oz. zavriska. Pa obvezno jo je treba pred spanjem čez dan malce nosit okrog, da se nagleda okolice. Potem pa jo dam ležat in se zadere tak kot da se ji nekaj najhujšega dogaja.... Ampak jaz vztrajam, jo pustim dol, ji dam malo čaja in dudo in potem se umiri in zaspi za pol urce.

Evo, to je moje poročilo user posted image . Lep vikend punce, pa pišite kaj...
Maj_taj, a niste vi zdaj nekje šli na morje al še boste? Se mi zdi, da si omenjala 18-ega.

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 203
19.7.2009 7:59:56   
Poloma
Jutro!

Kaj pa to ko je trenutno zunaj celih 12 stopinj? No sej je fajn da se malo shladi ta sopara, samo 12 stopinj pa je že pretiravanje :) No sej nam nikoli ni prav, ne? Če je premrzlo jamramo, če je prevroče vsi gnjavimo z ventilatorčki in klimo,.. :)

Vanilla za tebe pa more bit to kar šokanten preobrat ne? Iz kopalk na bundo? :)))

No za nameček je naše dete, po treh dneh dolgeeega spanca (od 9:00 zvečer pa vse do 4:30) danes spet ob dveh zjutraj rogovilil. Sem bla tak paf da se kr nisem hotla vstat ko je začel tečkat :) In se je spet potrdila moja teza - če preveč spi čez dan, je ponoči po par urcah naspan. In včeraj smo se veliko vozli pa se je naspal... Samo kaj pa naj ga budim čez dan al kaj? No sej...zdaj že not spravlja primanjkljaj, mama bo pač zvečer prej "dol padla" :))

Aja - a ve ste dale cepit otroke proti rotavirusu? Poznam par otrok, ki so to preživeli pa so bli vsi kar fejst prizadeti oz. izčrpani...in sem se kar odločla da ga cepim - če mu lahko to prihranim, zakaj mu ne bi?

Tak, zdaj pa grem perilo poštimat, pol pa itak gremo malo ven...upam da ne dobimo ozeblin :))

Lepo bodite!

Aja pa - če se bo kaka kava v igri sem jaz seveda vedno za :))

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 204
19.7.2009 13:51:00   
vanilla
Ojla...

Evo, mi smo končali s kosilom, moj gre še nekaj ven barvat ene deske, meni se pa nič več ne da user posted image . Potem gremo v Haloze k babici in dedku od mojega. Upam, da bo Kaja pridna, mormo itak ležalnik s sabo vzet, da ji ne bo dolgčas.

Joj, danes ponoči pa je očitno nekaj sanjala al kaj... Ob treh se je začela vrtet in mrdat po postelji in se menit sama s sabo... Potem pogledam čez čas, kaj se dogaja in je bla čist nekje dol na koncu zibke, skoraj čez glavo pokrita z odejico, na hrbtu... Še parkrat sm jo potem popravljala, ker ji nikakor ni pasalo, pa dudo je hotela itd... Najraje spi na boku čez noč in če se potem razmrda, je vsa nemirna in jo moram popravljat. No, potem pa je končno mirno zaspala do 6h.

Poloma, meni je kar pasala ta majhna ohladitev, ker me je v petek, ko smo šli iz morja že menda vročina kuhala od prehlada in sem mislila,da se bom skuhala cel dan... Tak da včeraj mi je blo super, pa danes zjutraj tudi, kljub nizkih temperaturam. Sva čez noč prezračila stanovanje, da je blo res prijetno sveže.

Punce, kaaavaaaa ta teden - obvezno!!

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 205
19.7.2009 14:53:23   
ebetka
Oj,

naš ata kuha kolsilo, mama pa malo po internetu, dete spi. Smo malo pozni s kolsilom danes, smo bli dolgo zunaj pri mojih.
Vanilla, naša tud že kar nekaj časa nosi roke v usta in škili zraven, kak je to smešno. Lepo, da ste uživali na morju, praviš, da ni panike s tamalo in da je bla pridna. Upam, da bo naša tud.

Če se zmenimo za kavo ta teden v europarku, bi blo fajn. Upam, da me nebo spet kak oblak prestrašil, da ne bom upala prit :))

Maj taj je rekla, da bi naj šli v soboto na morje, vendar še ni blo ziher. Če so šli, upam, da uživajo in da bo lepo vreme.

Evo, gremo jest....jeeee, lakota !!

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 206
19.7.2009 21:01:20   
Maj_taj
Tako, končno sem supela prit do foruma, nismo še na morju. user posted image Sem porabila ogromno časa za to iskanje in mi je včeraj končno uspelo uskladit lokacijo, termin, ceno, ipd. Gremo v četrtek za 10 dni. Malo smo perstavili. Boljše tako, da lahko v miru vse spakiram in uredim kaj moram. Tolko stvari še imam za uredit, da me kr glava peče.

Vanilla, super da ste uživali. user posted image Pol je bla tudi Kaja pridna. Malo me skrbi to s spremembo klime oz. okolja, ampak po mojem ne bo neke panike. Zadnje časa ji sploh več ni do spanja podnevi in noče bit več v ležalniku. Aja, danes smo stari tri mesece. user posted image

Paloma, jaz sem mojo dala cepit proti rotavirusu. Zdaj na zadnjem pregledu je dobila polovičko, drugič pa dobi preostalo dozo. V bistvu jim dajo po žlički. Škodit sigurno ne more, ni pa 100%, ker gre za protitelesa, pa nekaj denarja se znebiš. :) V tem času sem slišala da kr priporočajo, ko je tolko enih stvari v zraku.

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 207
19.7.2009 21:23:21   
vanilla
'Čer,

mi doma, dete že nekaj časa spi. Ati gleda film na pop-u, jaz pa spet malo na netu.

Punce, nič skrbet, kako bo z dojenčki na morju. Jaz sem se tega tut bala že takrat, ko je blo treba it k mojim za tisti cel vikend. Kaja pojma ni mela, da je kje drugje, spala je isto kot doma. Če imate večerno rutino, se je držite in bo vse isto. Saj nama bi pasalo it na sprehod po osmi uri zvečer, ampak ker se držim rutine kot pijanc plota user posted image , smo lepo poštimali tamalo za spat in sva midva bla raje na balkonu hotelske sobe. Na sprehod smo šli pa ob 19h in bli do 20h lepo v sobi. Pa smo se glih tak vsega dovolj naužili. S sabo pa vzet vse tisto, kar pač uporabljate doma. Po možnosti tut isto odejico s katero je dojenček pokrit - to jim pomaga, da se počutijo domače (baje, saj ne vem, to sem prebrala user posted image ).

Maj taj, čestitke za Alinine 3 mesece!! Ne morem verjet, že 3??? Noro, kako čas beži. Hja, ležalnik jim je tudi počasi že ratal dolgočasen, ker tut naša se več ne zaigra toliko v njemu kot se je na začetku. Na morju se je sicer ful, verjetno zato, ker smo bli skos zunaj in na plaži in je blo skos nekaj ljudi okrog in razni glasovi itd, pa ji je to pasalo... Doma je pa bolj tečkasta. Ne vem v katero pozo naj jo še dam... Baje, da bi jih morali dajat na tla na igralno blazino al pa kaj, da se začnejo čim bolj obračat. Hm, samo naša se dere kot jesihar, če jo položiš v vodoraven položaj user posted image . Ona bi menda že najraje sedela user posted image .

Jaz jo tut mislim dat cepit proti rotavirosu. Zdaj 5. avgusta imamo prvo dozo. Saj na netu se najde dosti pametovanj raznih staršev, da je kao cepljenje ful nevarno in da ma neke posledice in bla, bla, bla.... Jaz jo bom dala, da si pol ne bom kdaj očitala, da nisem, če bo fejst zbolela...

Jaz sem za europark ta teden... Kateri koli dan. Kaj pravite na TOREK???
Ebetka, ne se bat oblakov, baje jih ne bo in bo itak svinjska vročina.

(odgovor članu Maj_taj)
Neposredna povezava do sporočila: 208
19.7.2009 21:39:52   
vanilla
Hm, zdej sm malo brala forum majčic in aprilčic... Saj vem, da ne bi smela o tem razmišljat oz. primerjat naše tamale z ostalimi, ampak: ogromno otročkov že ful nekaj čeblja, godrnja, se "pogovarja", že zdavnaj z veseljem pasejo kravice, držijo predmete v roki.... Hm, naša še nič v rokah ne zna držat, kvečjemu dudo si daje ven iz ust oz. si jo tišči notri, pa komaj jih je opazovat malo začela... Kravice past: dretje, kot bi jo iz kože dajal... "Pogovarjanje": dlje od "auuu, uuuu, eee, ouuu" še nismo prišli....
Zdaj pa ne vem, al bi jo mogla bolj spodbujat, al je pač to normalno (eni hitreje, drugi počasneje)...

Mah, grem se raje mojemu posvetit, sem že predolgo na netu.... Huh, sm vam naklobasala nocoj user posted image . Nočko!

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 209
19.7.2009 22:03:02   
lake
Ja,  ja Vanilla samo bereš nas napišeš pa nič pod z-majčke user posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 210
20.7.2009 8:20:23   
ebetka
Ja ja vanilla, da te ni sram, samo bereš tam nekaj okoli, napišeš ša nič user posted image user posted image user posted image .

Mi smo že zgodnji danes. Pride zdaj mama malo k meni in greva s tamalo v mesto na sprehod, mora it nekaj uredit na banko.
Maj taj, kaj kar na posvetovalnici rečeš, da ti jo cepijo še proti rotavirusu? Pol bi jo tud jaz dala. Nikoli ne veš, kje kaj staknejo. Naša tud noče še nič kaj držat razen ene mehke igračke, čeblja in "pogovarja" pa se že ful. Kravice zelooo redko pase, ne  mara bit na trebuhu. Je bolj pasla kravice pred enim mesecem kot zdaj :). Sej bo.

Joj, moram it, nekaj se čudno dere..

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 211
20.7.2009 9:54:24   
vanilla
jutrooo,

jep, res me je lahko sram user posted image .
Lake, dejstvo je, da vas je tam preveč in zato prebiram tisto, kar mi je koristno. Ste zabavne punce, vendar vam je težko slediti, ko pa so novi posti vsako minuto user posted image . Zato sem se omejila na ta naš forum majčic, ker nas je manj in smo prav fletna ekipica user posted image .

Midve tut greva zdej v mesto....

Punce, kava, jutri???

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 212
20.7.2009 11:46:10   
Poloma
Dan :)

No ko sva zjutraj odpoujsala na sprehod je blo še prijetno hladno, zdaj pa že tolče vročina. Naš pubec je bil posledično oblečen prav zimsko in je na poti nazaj skoraj zakuhal :) Ma se še lovim z tem oblačenjem malo :) No zdaj pa se oba lepo doma hladiva :)

Sem pa srečala Ebetko v mestuu :) Po pravici povedano se jaz vrjetno sploh ne bi zavzela če m ti ne bi poklicala...tak da super da sise oglasla in da sem lahko vidla tvojo pridno princesko :)

Torej jutri kavica? Jaz sem seveda za, samo čas in lokacijo povejte pa pridem :)

Sicer pa mam danes v planu nakup neke igračke za na vozek ker naše dete to tak na vlko opazuje doma na ležaniku, na vozičku pa nima nič...razen nekega konjička, ki pa mu ni preveč interesanten :)

Lepo bodite!

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 213
20.7.2009 14:08:36   
vanilla
Ja, babe, jutri!!!

Lahko isti plac kot ponavadi: europark, pred interšparom. Ura??? Enajst, kot ponavadi? Al kako drugače?.... sej mamo previjalnice, dojilnice, pa bomo popedenale te svoje dojenčke brez težav.

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 214
20.7.2009 14:40:47   
Poloma
Jaz pridem :)

Ob 11ih pred Interšparom :)

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 215
20.7.2009 15:06:21   
vanilla
Jaz tudi, ob 11h! user posted image

Poloma, jaz tudi naši moram obesit igračko na voziček.... Sicer bo pa jutri verjetno pokazala, da ji ni najbolj pogodu, če bom jaz lepo pri miru kofetkala ona bo pa v vozičku... Ker je pridna samo, če se vozi al pa če spi user posted image . Tak da jo bom morala animirat z igračko, ali jo met malo na rokah itd...
Iii, fino, da se spet vidimo!

I, lepo da sta se z Ebetko videle! Joj, jaz je že tudi dolgo nisem.... njene pupe pa sploh ne, tako da upam, da jutri, končno!

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 216
20.7.2009 16:53:19   
ebetka
Ja, jutri bi blo zeloooo fajn, da se vidimo, vendar jaz nisem ziher, če ne bom šla k mojim zjutraj (mama ma še vedno dopust in bi šla malo na sveži zrak ven iz mesta :)). Tak da če ostanem doma ziher pridem. Maj taj, greš peš - lahko greva skupaj??

Danes naša mala prvič ni jedla 3 ure in pol, potem pa ko bi mogla papat pa se je začela tako histerično jokat in ni in ni htela zagrabit zize, da smo meli pol ure al še več ful jokanje. Po moje od tega ni mogla, ker je bla predolgo brez in je bil to šok za njo :) in že od sile ni mogla jest več. No, potem sem jo malo končno pomirla in nato je boga reva vsako uro trikrat zaporedoma jedla.

Zdaj sem jo dala spančkat ampak vidim, da se že prebuja, tak malo mi spi čez dan, da je joj. Včasih ji rata kako uro skup spravit, drugač pa 20 min.

Torej - jutri načeloma velja, če pa zahinavim spet, bom pa pravočasno javla.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 217
20.7.2009 18:22:33   
vanilla
Ebetka, saj moja tut spi max pol ure na rundo... Niti pod razno več kot to. Tak da mam že natempirano, ko gre spat, vem, da bo pol ure in potem mam lahko tisti čas za sebe user posted image .

Ej, saj če ne moreš jutri, pa lahko predlagaš kter drug dan ta teden... Mislim, da nama s Polomo ne bi bil problem. Tak da... Če ti je, pa povej, kdaj bi ti bolj pasalo.

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 218
21.7.2009 8:41:36   
Maj_taj
Jutro, joj malo sem zaostala pri novostih. user posted image Vidim da se dobite, superca. Jaz morm pakirat, likat, tako upam da pridem na naslednji čvek.

Moja je že tako živahna, vsaki dan ima kako novo foro. To še bo pestro. :) Čez dan pa tudi, zelo malo spi. Ebetka, to kar si napisala, da se ti je histerično jokala in ni hotel zgrabit zize se je meni že velikokrat zgodilo in sem včasih že pomislila da noče mojega mleka. Kljub emu da je bla lačna, ni hotela zagrabit, ne?

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 219
21.7.2009 8:52:42   
vanilla
Jutro, punce...

Maj_taj, mogoče pa vseeno lahko prideš za kakšno urico??? No, saj vem, koliko je dela, ko se treba spravljati od doma, sploh zdaj, ko je otrok.

Hm, punce, to ko pišete - histerični jok ob zizi... No, moja ni na zizi, je na flaški, ampak se mi dogaja isto user posted image . Včeraj celo dvakrat. Bila je njena ura, je bla tečna in sem vedela da je lačna... Ji naredim flaško in jo kot ponavadi dam k sebi, da bo jedla, ji porinem cucelj v usta in joooook... pravo kričanje, čista histerija... Sploh je nisem mogla pripravit, da bi jedla... Potem sem jo nosila okoli in se je pomirila... Pa se spet vsedemo in poskušamo jest in spet jok.... Opoldan je od te sile celo zaspala in potem pojedla, ko se je zbudila in umirila.... Zvečer pa smo mele isti show in je pojedla samo polovico. Potem je spet od sile v posteljici zaspala in se do jutra skoraj premaknila ni, tako je bila utrujena od joka.
Pojma nimam kaj je zdaj to s temi našimi malčki in zakaj se tako vedejo user posted image .

No, danes prihajam v MB... Probajte prit tut ostale.

(odgovor članu Maj_taj)
Neposredna povezava do sporočila: 220
21.7.2009 8:59:06   
ebetka
Jutro,

jaz sem se spomnila komaj včeraj zvečer, da imava midve danes posvetovalnico tako da zdaj ziher ne bom mogla na čvek user posted image . Šibam pa zdaj na en sprehod, preden bo vroče.
Tako da uživajte tiste, ki se dobite, se potem kaj javim.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 221
21.7.2009 21:15:52   
vanilla
Dober večer!

Dete spi, mamica je zmazala dva sendviča user posted image , zdaj pa počasi pod tuš in pred tv.
S Polomo sva se spet fino načvekale, deca so bila pridna... Upam, da se prihodnjič uspemo dobiti še v večjem številu, saj pa smo ja fletne babe user posted image .

Ebetka, kako je bilo na posvetovalnici???
Jaz tudi komaj čakam, da bomo mi imeli 5. avgusta, ker so prej dopusti. Me je pa tut malo strah, da se bo drla tam, ker ko jo položim na previjalno se začne dret in se bojim, da bo tam tudi taka... pa pri cepljenju.

Drugače pa, dan minil hitro... polovico dneva itak v MB, preostanek pa je bila Kaja pridna (za razliko od prejšnjih dveh dni, ko ji nič ni pasalo). 
Malo mi je smotano, ker bo zdaj prihodnje dni taka vročina in bomo itak skos notri - praktično isto, kot če bi cel dan dež lil user posted image .

Nič, lepo spite, jaz pa še kupček podrem in grem pod tuš, hihi user posted image .

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 222
22.7.2009 16:15:11   
ebetka
Zdravo,

kako kaj - vam je kaj vroče ?? Mi se hladimo notri na klimi, ven hodimo samo zjutraj.
Včeraj je blo ok, pripikecu je malo zajokala ampak se je takoj pomirla in ni blo nič hujšega. Kake posebne reakcijem islim da ni bilo, malo bolj je bla razcartana včeraj. Danes se mi zdi, da ma malo bolj vročo glavico, ampak ni nekaj hujšega, ker se normalno obnaša in ni videt, da bi jo kaj mučlo. Težki smo 5.600 g in dolgi 60cm, obseg glavice 39,5 cm.

Me veseli, da sta se dobile včeraj in se načvekale, jaz se hočem naslednji tud pridružit (končno). Zdaj še samo male Kaje nisem vidla in bi jo prav rada.

Maj taj pa jutri na morje - srečnica. Upam, da boste se lepo imeli in da bo tud Alina uživala.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 223
22.7.2009 16:16:00   
ebetka
Aja - vanilla - dva sendviča zvečer sta pri meni že prava stalnica. Ati me samo gleda, kam bašem, jaz pa kar nimam dovolj. Če pa je fajn user posted image .

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 224
22.7.2009 18:15:03   
vanilla
Dan, punce...

joj joj kaka vročina, me pa tu notri zabetonirane cel dan... Zjutraj smo prevelike zaspanke, da bi se pred osmo kam spravile, ker pridno obe drnjohamo user posted image .

No, ebetka, hvala za "podporo v večernih sendvičih", hehe... dans bo tudi padel eden ali dva, hihi.

Ja, naša Kaja je ugotovila, da zakaj bi se mantrala s celo pestjo v ustih, ko pa je tut palček čisto dovolj??? user posted image .... No, tak da je lepo začela sesat palček, in to seveda meni čisto nič ne paše. Kolikor se da, ji ga dajem ven iz ust in potem dudo.... Se pa ne sekiram preveč, ker mislim, da je to pač ena faza, ki bo minila.

Ja, ebetka, samo še midve si nisva pokazali dojenčkov user posted image . Tak da drugi teden se spet dobimo za kafetkat... Malo si poglej v koledar, hehe, kdaj ne boš zasedena, da se vidimo. S Polomo mislim, da smo itak cel teden fraj.

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Otroci - želja in resničnost
DeVilla

Koliko otrok ste si želeli in koliko jih zdaj imate? Ste uresničili željo, še delate na njej ali se prišli k pameti? :D

Imam 1, je dovolj (14%)

Izpolnili plan... (34%)

Še delam na tem... (52%)

Število vseh glasov: 97

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!