vanilla
|
Ojla punceee! Evo nas, včeraj zvečer smo se vrnili. Moram vam rečt, da smo se imeli res fantastično. Še nikjer nisem vidla tolko sence kot tukaj - bor pri boru . Tako smo lahko bli cel božji dan na plaži in ni bilo nič vroče, pa tudi za Kajo je bilo fajn. Je bila pridna. Ležalnik je bil nujno potrebna zadeva, zato hvalabogu, da sva ga vzela . Ogromno je v njem presedela in brcala igračke. Vmes pa je spala v košari od vozička. Hotel je bil bolj tak tak - sam kdo pa gleda poleti kakšno sobo ma, ko pa je itak ves dan zunaj. Soba je bla res majhhna, pol metra od postle vstran je bla že komoda in potem stena. Ampak ni blo panike... Že v četrtek nam je potekel aranžma, pa smo podaljšali za en dan, ker so dali res smešno ceno za en dodaten dan polpenziona - 31 eur na osebo! No, jaz pa sem se vrnila s prehladom . Pojma nimam, kako sem ga staknila, ko pa sem se res pazila - preoblačila kopalke takoj, ko sem prišla iz vode itd... Malo je bla klima premočna na recepciji in je mogoče to vplivalo. No, včeraj me je fuuul bolelo grlo, potem začelo tečt iz nosa, zvečer pa sem imela že 38,1 vročine . No, dans vročine ni, mi pa teče iz nosa.... Ja, Maj_taj, tudi jaz sem pomislila najprej na prašičjo gripo . Kako pa ste ve? Vidim, da ebetka in maj_taj vozičkata, srečnice... Jaz bi se vama tudi pridružila, če bi bila bližje.... Danes je končno malce ohladitve, čeprav drug teden bo spet za znoret. Se kaj dobimo v Europarku na kofetu drug teden? Sicer Kaja ne bo hotela dolgo ležat pri miru, tak da jo bom menda kar na rokah mogla met . Je pa na morju odkrila, da so te rokice, ki si jih vlači po ustih dejansko njene in jih je začela opazovat in škilit zraven - kako je smešna . Pa brca igračke z njimi, prime si pa edino dudo, drugo ji še ne gre. Pa malo več glasov različnih je začela spuščat - občasno zakriči oz. zavriska. Pa obvezno jo je treba pred spanjem čez dan malce nosit okrog, da se nagleda okolice. Potem pa jo dam ležat in se zadere tak kot da se ji nekaj najhujšega dogaja.... Ampak jaz vztrajam, jo pustim dol, ji dam malo čaja in dudo in potem se umiri in zaspi za pol urce. Evo, to je moje poročilo . Lep vikend punce, pa pišite kaj... Maj_taj, a niste vi zdaj nekje šli na morje al še boste? Se mi zdi, da si omenjala 18-ega.
|