vanilla
|
Ojla punce... Pikica, niti pod razno ne misli, da bi bila nadležna s kao nekim nakladanjem, ker to niti pod razno ni nakladanje, ampak je enostavno čudovito, da se lahko tukaj tako "pogovorimo" in izlijemo ven vse, kar nam leži na duši . Saj, ko si nas nazaj brala, smo tudi ostale imele neke "čustvene izpade", hehe . Sicer je pa tudi tako: jaz se lahko tukaj z vami "pogovorim" o vsem, kar me muči in kar se mi dogaja in vem, da razumete, ker smo vse v čist istem "zosu". Saj doma se z mojim tudi pogovarjam o vsem, ampak on je kljub vsemu le moški in ne more toliko razumet o raznih hormonskih spremembah in tut kar se skrbi za otroka tiče, mi je vaše mnenje (in izkušnje) izredno pomembno! Tak da komaj čakam, da se kaj dobimo. Meni je kar žal, da vam nisem bližje, bi verjetno kar vpeljala kakšen vsakodnevni ritual sprehodov . Sicer se pa z veseljem pripeljem v MB tudi večkrat. Mi smo včeraj spet bili v Brežicah pri mojih, spet je lepo spančkala po poti, če pa ni, je pa zvedavo gledala okoli. Danes pa okrog 12h pričakujemo obisk in gremo ven na kosilo. Upam, da bo pridna... Tudi naša je začela z nasmehi... Ampak meni se skoraj nič ne smeji - ponavadi se nasmeji nekomu, ki ga prvič vidi . Nisem pa še čisto prepričana, če je že to tisti pravi nasmeh, ali je še vedno refleksni. No, saj bom vidla naslednje dni. Ja, Pikica, čestitke tudi vam za prvi mesec . Res čas hitro beži in naši malčki se iz dneva v dan spreminjajo... Meni je že dosti boljše, ker se malce že odziva in ni več tisti čisti novorojenček, ampak že postaja prava mala dojenčica. Že to, da me gleda, da me spremlja z očmi, da tudi sama hoče gledat okolico in da se malo nasmejčka, mi pomeni zelo veliko. Pikica, midva z mojim tudi redko spiva ločeno. Sva ene parkrat, ko je moral biti službeno odsoten, pa tudi takrat, ko sva se iz Ljubljane selila na Ptuj in sem jaz še gor ostala on pa je hodil sem stanovanje rihtat... Ampak takrat sem bila nekako navajena, zdaj enkrat, ko pa je imel obletnico mature in ga ni bilo skoraj celo noč, sem pa zelo slabo spala in mi je blo prav čudno bit sama s tamalo.
|