vanilla
|
Meni je pa tečnooo.... ne vem, kam naj se dam, hehe.... Pospravljeno in zlikano mam vse, tamala spi, pa tut drugače ma danes nek dober dan, da se res veliko sama zamoti. Na igralni blazini leži in z nogicami brca v rob loka, ki se posledično zaziblje in zatrese igračke na njem. In to ji je taaak dobro , da je cela nora. Joj, ebetka, kaj naj ti rečem o tem uspavanju. Jaz sem zadnja oseba, ki lahko kaj pametuje, ker ne dojim in ne vem, kako zgleda cartanje in spanje na zizi. Samo če boš hotela met enkrat mir in da se to neha (ker obstaja nevarnost, da se bo še dolgo hotela tak cartat in uspavat razen če se bo enkrat sama odstavila stran), boš morala eno "vzgojno udarit".... Jaz bi se tut isto počutila na tvojem mestu in ne bi vedla, kaj bi. Probaj z dudo, pa zraven bodi, naj jo dudla, pa potem postopno odidi, ko zaspi... Čeprav verjamem, da to ne pali, ker si sigurno že probala. Druga, ta grda opcija pa je, da se probaj psihično pripravit na akcijo in jo daj v posteljico, bodi zraven, jo poujčkaj z roko, daj dudo... Verjetno bo dretje, ampak mogoče enkrat pusti, da se zdere do konca, čeprav se ti zasmili. Potem bo od utrujenosti zaspala. Pa potem drug večer isto.... Vem, da se sliši grozno, ker tut meni se moja straaaaašno smili, ko vidim tiste solzice, pa vsa je rdeča, pa kar hlipa zraven in brez zraka ostane... grozno vglavnem... Samo kaj pa češ drugo? Samo vem, da so to punce že delale, pa je vžgalo, pa mogoče probaj tudi ti. Bo pa težko, verjamem... Ma, ne vem res, kaj bi ti svetovala, verjetno boljše nič, da ne boš mislila, da nekaj pametujem. Mogoče bo par dni hudo (ko boš uvajala to metodo), pa se bo potem umirila in naučila, da je duda tudi fajn,da se pocarta pred spanjem z njo, pa tudi ti boš potem imela bolj mirne večere. Čez dan pa tut probaj podobno. Ne vem. Joj, zdaj bi me linčale tiste, ki so proti izjokavanju... Samo včasih je verjetno to nujno potrebno. Saj ne škodi otročku, ker on itak z jokom izraža počutje in s tem tudi malo izsiljuje. Posledic mu pa ne bo pustilo, sigurno ne. Oprosti no, če sem ti preveč vsiljiva s svojimi mnenji, sam vem, da je težko in da bi rada tut ti našla neko rešitev.
|