Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:54:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Danes sem vprašala zobarco glede paste s fluorom. Je rekla, da je to čisto v redu, oz. priporočljivo, samo dodatnih tabletk fluora potem ne dajat otročkom. se strinjam. Za bubija sem vedno rekla, da mu ne bo škodilo, če tisto pikico paste poje. Tabletk pa mu nikdar nisem dajala, niti mu jih nihče ni predpisal.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:55:58
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubiki sem tudi danes kinga namontirala. Sedi not kot princesa Edino kar je - zdaj oba z bubijem gledata v isto smer in se med sabo ne vidita. Prej je bila vedno žurka v avtu jaz sem tud z našim priorijem full zadovoljna...mala se zelo rada vozi...prav uživa v vožnji... naša madam tudi zdej uživa v vožnji in sploh ni več problem kam iti. je tok fajn!! Ma kaj imate že vse otroke težje od 9 kg???? Jaz sem ga dala notri, ko je solidno sedel pa še ni imel 9 kg. V lupinico ga že zaradi dolžine nisem več mogla stlačit. Da ne omenjam, kako je revež švical notri. Mamo pa tobija in se ga da malo poležat, tak da sem mela na začetku poležanega naša tudi še ni imela 9 kg, vendar nama je semoličeva (na telovadbi) rekla, da že tako fiskno sama sedi, da jo komot prestaviva. v lupinici je norela, premajhna je bila.......in smo kupili romerja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:57:44
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Ma kaj imate že vse otroke težje od 9 kg???? naša tudi še ni imela 9 kg, vendar nama je semoličeva (na telovadbi) rekla, da že tako fiskno sama sedi, da jo komot prestaviva. v lupinici je norela, premajhna je bila.......in smo kupili romerja. Aha...no, L že super sedi, tko da s tega vidika ne bi smel bit problem....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:58:23
|
|
|
|
Olivija*
|
berlinski pozdravi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:59:36
|
|
|
|
AinB
|
Meni je danes P tudi rekla, da tudi ne glede na težo. Zelo trdno sam sedi in ga komot lahko dam v sedež. Vendar obvezno poležem kolikor se da, zaradi vrata, ker ni še tako močan, kot bi moral biti za sedenje v smeri vožnje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 22:00:25
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* berlinski pozdravi ooooooo, princeska mala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 22:01:11
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* berlinski pozdravi ooooooo, princeska mala sam res......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 22:01:22
|
|
|
|
AinB
|
Ilegalka Oli! Zbiram nova naročila za jagode. Koliko marmelade boš tokrat naredila?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 22:02:14
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Meni je danes P tudi rekla, da tudi ne glede na težo. Zelo trdno sam sedi in ga komot lahko dam v sedež. Vendar obvezno poležem kolikor se da, zaradi vrata, ker ni še tako močan, kot bi moral biti za sedenje v smeri vožnje. A pa se dajo vsi poležat??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 22:02:45
|
|
|
|
AinB
|
To je mene zadnjič zanimalo ... kako takole slikce gor popaš?!?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 22:03:01
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Meni je danes P tudi rekla, da tudi ne glede na težo. Zelo trdno sam sedi in ga komot lahko dam v sedež. Vendar obvezno poležem kolikor se da, zaradi vrata, ker ni še tako močan, kot bi moral biti za sedenje v smeri vožnje. no to sem pozabila dopisati. mi smo na začetku tud čist nagnili sedež.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 22:03:07
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: AinB Meni je danes P tudi rekla, da tudi ne glede na težo. Zelo trdno sam sedi in ga komot lahko dam v sedež. Vendar obvezno poležem kolikor se da, zaradi vrata, ker ni še tako močan, kot bi moral biti za sedenje v smeri vožnje. A pa se dajo vsi poležat?? ????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 22:03:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* berlinski pozdravi lušna pupa. Virtualna, kdaj bosta spet v Slo?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 22:05:37
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: AinB Meni je danes P tudi rekla, da tudi ne glede na težo. Zelo trdno sam sedi in ga komot lahko dam v sedež. Vendar obvezno poležem kolikor se da, zaradi vrata, ker ni še tako močan, kot bi moral biti za sedenje v smeri vožnje. A pa se dajo vsi poležat?? verjetno da ja. romer ima 5 naklonov.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 22:05:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 A pa se dajo vsi poležat?? skupina I (9-18 kg) se dajo po moje vsi. Pač eni bolj, drugi manj. Skupina I-III pa je že odvisno.... tudi tisti, ki se dajo, se poležejo veliko manj kot skupina I. Tega je mene trenutno malo strah, bubika ima za v en avto kombiniran sedež (I-III). Itak se skoraj ne bo v njem vozila zaenkrat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 22:08:39
|
|
|
|
AinB
|
Grem jaz ... lahko noč
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 22:09:12
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mi smo bili pa danes pri zobarju!!! Ful ma prijazno zobarco. Zajčka mu je naredila iz rokavice . potem je pa sigurno ista kot naša zobarca A je tudi dobila zajčka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 22:09:45
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Čarli za . Sem te že zadnjič mislila vprašat, a boš ti še kaj naročala tiste copatke? Hvala Copatki: verjetno jih bom, posebej zdaj, ko sem slišala, da naš pediater svetuje mehke copatke pri prvih korakih - ti javim;
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 22:09:56
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Grem jaz ... lahko noč Good night
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 22:10:27
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...pa nisem žleht sam da mi po pravici povejo,ja smo dali in bi bilo ok,ne pa lagat no... gloria, reči, da ima neke pikice in res moraš vedet, kaj vse so mu dali Zvito
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 22:10:47
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* berlinski pozdravi lušna pupa. Virtualna, kdaj bosta spet v Slo? Olivija ... hvala bubi...konec avgusta imamo namen priti v Ljubljano...ce bo kako srecanje, pridem ziher
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 22:10:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Čarli za . Sem te že zadnjič mislila vprašat, a boš ti še kaj naročala tiste copatke? Hvala Copatki: verjetno jih bom, posebej zdaj, ko sem slišala, da naš pediater svetuje mehke copatke pri prvih korakih - ti javim; to si pri littleoneshoes naročala? Mogoče bi jaz še za bubiko kake.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 22:13:26
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband pa še svoje tri male pripeljem,pa bo štala. saj sem povedal,da ste zelo zanimive za brati in zelo veliko se naučim od vas,veš vsaki dan kaj novega Nam lahko v glavo stopi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 22:14:12
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...pol je s klopi povezan ...men je pa teta glih danes rekla da ni .... Je. In je treba bit zelo previden.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 22:18:34
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubiki sem tudi danes kinga namontirala. Sedi not kot princesa Edino kar je - zdaj oba z bubijem gledata v isto smer in se med sabo ne vidita. Prej je bila vedno žurka v avtu jaz sem tud z našim priorijem full zadovoljna...mala se zelo rada vozi...prav uživa v vožnji... naša madam tudi zdej uživa v vožnji in sploh ni več problem kam iti. je tok fajn!! Ma kaj imate že vse otroke težje od 9 kg???? Ne še
< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 15.6.2009 22:28:46 >
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?