Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:26:41
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...pol je s klopi povezan ...men je pa teta glih danes rekla da ni .... Lahko je s klopi povezano, ni pa nujno. Ker meningitis se reče vsakemu vnetju možganskih ovojnic. Vzroki za to pa so različni. To, kar zdaj po LJ vrtcih razsaja, ni s klopi povezano. sem šla brati........groza!! in predvsem to, da so nekateri starši tako neodgovorni, da otroka peljejo nazaj v vrtec kljub bolezni. mislm, kaj jim je???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:26:46
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: AinB MTY - današnje mere našega malča (9.mescev): teža-9.430 g, dolžina-73,6 cm thx Ooo lepa teža. Ste sedež že kupili?? jap Matr ste pridni . Kerga pa?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:27:45
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: AinB MTY - današnje mere našega malča (9.mescev): teža-9.430 g, dolžina-73,6 cm thx Ooo lepa teža. Ste sedež že kupili?? jap Matr ste pridni . Kerga pa? Recaro (sivo-turkizen)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:28:32
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB MTY - današnje mere našega malča (9.mescev): teža-9.430 g, dolžina-73,6 cm thx urejeno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:29:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB MTY - današnje mere našega malča (9.mescev): teža-9.430 g, dolžina-73,6 cm thx uh, super
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:31:44
|
|
|
|
*bubi*
|
bubiki sem tudi danes kinga namontirala. Sedi not kot princesa Edino kar je - zdaj oba z bubijem gledata v isto smer in se med sabo ne vidita. Prej je bila vedno žurka v avtu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:32:17
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: AinB MTY - današnje mere našega malča (9.mescev): teža-9.430 g, dolžina-73,6 cm thx urejeno. Zdej lahko spet abstiniraš do 22.9., ko imava ponovno pregled
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:33:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubiki sem tudi danes kinga namontirala. Sedi not kot princesa Edino kar je - zdaj oba z bubijem gledata v isto smer in se med sabo ne vidita. Prej je bila vedno žurka v avtu jaz sem tud z našim priorijem full zadovoljna...mala se zelo rada vozi...prav uživa v vožnji...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:34:09
|
|
|
|
arabela*
|
nič...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:36:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubiki sem tudi danes kinga namontirala. Sedi not kot princesa Edino kar je - zdaj oba z bubijem gledata v isto smer in se med sabo ne vidita. Prej je bila vedno žurka v avtu jaz sem tud z našim priorijem full zadovoljna...mala se zelo rada vozi...prav uživa v vožnji... saj ti pravim, da zdaj nimaš več izgovorov za srečanja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:37:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: AinB MTY - današnje mere našega malča (9.mescev): teža-9.430 g, dolžina-73,6 cm thx urejeno. Zdej lahko spet abstiniraš do 22.9., ko imava ponovno pregled aha........že prav...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:38:53
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubiki sem tudi danes kinga namontirala. Sedi not kot princesa Edino kar je - zdaj oba z bubijem gledata v isto smer in se med sabo ne vidita. Prej je bila vedno žurka v avtu jaz sem tud z našim priorijem full zadovoljna...mala se zelo rada vozi...prav uživa v vožnji... naša madam tudi zdej uživa v vožnji in sploh ni več problem kam iti. je tok fajn!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:40:57
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubiki sem tudi danes kinga namontirala. Sedi not kot princesa Edino kar je - zdaj oba z bubijem gledata v isto smer in se med sabo ne vidita. Prej je bila vedno žurka v avtu jaz sem tud z našim priorijem full zadovoljna...mala se zelo rada vozi...prav uživa v vožnji... naša madam tudi zdej uživa v vožnji in sploh ni več problem kam iti. je tok fajn!! Ma kaj imate že vse otroke težje od 9 kg????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:41:13
|
|
|
|
zband
|
eodgovorni, da otroka peljejo nazaj v vrtec kljub bolezni. mislm, kaj jim je???user posted image user posted image user posted image da te pomirim ,meningitis ni nalezljiva bolezen
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:41:22
|
|
|
|
Jazzy1
|
AinB, naša familija je bila navdušena nad jagodami. Se da še kej dobit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:44:59
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 AinB, naša familija je bila navdušena nad jagodami. Se da še kej dobit In kaj imam jaz od tega ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:45:32
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubiki sem tudi danes kinga namontirala. Sedi not kot princesa Edino kar je - zdaj oba z bubijem gledata v isto smer in se med sabo ne vidita. Prej je bila vedno žurka v avtu jaz sem tud z našim priorijem full zadovoljna...mala se zelo rada vozi...prav uživa v vožnji... naša madam tudi zdej uživa v vožnji in sploh ni več problem kam iti. je tok fajn!! Ma kaj imate že vse otroke težje od 9 kg???? Jaz sem ga dala notri, ko je solidno sedel pa še ni imel 9 kg. V lupinico ga že zaradi dolžine nisem več mogla stlačit. Da ne omenjam, kako je revež švical notri. Mamo pa tobija in se ga da malo poležat, tak da sem mela na začetku poležanega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:46:13
|
|
|
|
AinB
|
Danes sem vprašala zobarco glede paste s fluorom. Je rekla, da je to čisto v redu, oz. priporočljivo, samo dodatnih tabletk fluora potem ne dajat otročkom.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:47:18
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 AinB, naša familija je bila navdušena nad jagodami. Se da še kej dobit In kaj imam jaz od tega ... Švicarsko rezino, na primer .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:49:15
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Danes sem vprašala zobarco glede paste s fluorom. Je rekla, da je to čisto v redu, oz. priporočljivo, samo dodatnih tabletk fluora potem ne dajat otročkom. Zgleda da ima okrog tega spet vsak zobar svoje mnenje, pol pa naredi kar je najboljš za otroka...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:51:51
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 AinB, naša familija je bila navdušena nad jagodami. Se da še kej dobit In kaj imam jaz od tega ... Švicarsko rezino, na primer . oki doki zmenjeno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:53:04
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ma kaj imate že vse otroke težje od 9 kg???? Jaz sem ga dala notri, ko je solidno sedel pa še ni imel 9 kg. V lupinico ga že zaradi dolžine nisem več mogla stlačit. Da ne omenjam, kako je revež švical notri. Mamo pa tobija in se ga da malo poležat, tak da sem mela na začetku poležanega Ker jaz sem pred poletjem (oz. pred dopustom) tudi mislila kupit nov sedež, samo me malo zaradi varnosti skrbi ker še nima 9 kg. Predvidevam, da jih bo takrat ko gremo imela kakšne 8700/8800... Zoprno mi je, ker v lupinici že čisto živčna postane po 10 min vožnje, da o švicanju ne govorim...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:53:52
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Švicarsko rezino, na primer . oki doki zmenjeno Super. Eno več kot zadnjič bi prosim! Se pravi 4 košarice.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:53:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Ma kaj imate že vse otroke težje od 9 kg???? ne, starejšo od 9 mesecev
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 15.6.2009 21:54:08
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband eodgovorni, da otroka peljejo nazaj v vrtec kljub bolezni. mislm, kaj jim je???user posted image user posted image user posted image da te pomirim ,meningitis ni nalezljiva bolezen kot piše na forumu.....sej je par otrok nalezlo?? sicer je pa bistvo v tem, da velikokrat starši peljejo otroke kjub bolezni v vrtec, in jih prav briga za ostale. vem, služba, nimaš drugega varstva....ampak vseeno.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?