|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
9.6.2009 20:10:39   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you
a je kaj v zraku danes??naša tudi ni hotela veliko jesti....

ah, neeeee, nč ni v zraku.
je pa naša zato jedla za tri user posted image user posted image user posted image

Oli, zgleda da najina otroka jesta za vse svoje septembrske prjatlčke.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
9.6.2009 20:10:50   
leda
Men je najboljši apartma, da imam svoj wc, svoj tuš, mali koherček in džezvo in en lonec za pašto.

madona, mava čist isti seznam. kadar je premrzlo ali preveč mestno za šotorit user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
9.6.2009 20:11:00   
Alenka_

ko takole berem vaše mere 7800g, 7700g... se včasih kar zamislim. naša bejba je ratala težka ko svinc. ko jo prinesem po štengah gor, se pa še radovednica nagiba v vse smeri in zvija, preden jaz ključe najdem, da imam včasih čist mravljinčasto roko.... pa kar nekaj vodo bo še preteklo, preden bo sama stala... madonca, bom nakvihtana! user posted image

evo ti ruke stara user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
9.6.2009 20:11:20   
leda

bubi

user posted image

vse najboljše!

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
9.6.2009 20:12:38   
leda
madona, mava čist isti seznam. kadar je premrzlo ali preveč mestno za šotorit

aja, koherček pa lonc za pašto pa mi tudi na prtljažno ultra light kolesarske počitnice vzamemo s seboj...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
9.6.2009 20:12:58   
Olivija*
meni je pa do zdaj bil daleč najboljši hotel.
gremo čez dva tedna še z otrokom preverit, če so se želje že kaj spremenile. po moje ne. naša pri hrani ni izbirčna, spala pa menda tudi bo, če jo bomo v bazenu zmatrali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
9.6.2009 20:14:30   
Alenka_
punce pa bova jutri res prišle... razen če bo zjutraj kako drugače kazalo z noskom...

pol vela ob 10h v tivoliju? na parkirišču? upam, da vas bom najdla... no, trop vozičkov pa že ne bo težko zgrešit user posted image

aja... pa parkirišče se plača al je free?

se vidimo jutri user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
9.6.2009 20:15:24   
leda
meni je pa do zdaj bil daleč najboljši hotel.

sej se ponavljamo, ampak sej iste beremo in ponavljamo user posted image

ampak hotelov pa sem se jaz tudi na v preteklosti številnih službenih poteh povečini izogibala.

olivija, mislim, da sva najdli točko, pri kateri sva vsaka čiiist na svoji straniuser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
9.6.2009 20:18:46   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: leda
olivija, mislim, da sva najdli točko, pri kateri sva vsaka čiiist na svoji straniuser posted image

saj pred par leti sem bila jaz bolj na tvoji strani....z dušo in telesom za kampiranje...potem sva pa doživela eno neurje, ko sem pod marelo sedela in čakala, da neha bliskat in grmet in padat vsaj tolk, da lahko pospraviva najin ves premočen šotor in ostalo opremo, ki je pač še ni odnesla burja...in sem dobila kar neke fobije.... nisem sproščena v šotoru, če vidim kak oblak user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
9.6.2009 20:24:35   
leda
in sem dobila kar neke fobije.... nisem sproščena v šotoru, če vidim kak oblak

mej duš.

hja z mano in hoteli je pa tko, da tisti, ki mi glede prostora, dizajna in hrane ustrezajo, presegajo moj kulturniški standard za nekajkrat. tko da pol sem pa že raje v simpatičnem in prostornem apartmaju, hodim jest ven al pa kuham. v tem itak uživam. morja si pa ne morem predstavljat v hotelu. zame je (redko) poletno morje povezano z borovci, škržadi, morjem. in tle ni prostora za avtomobile, množico in smrdeče grajeno stranišče. če mal karikiram.

plus hotel mi je sploh z otrokom izrazito nepraktičen; tamali zaspita ob osmih, mi2 ne in rabva en prostorčel, kjer spijeva kak kozarec vina in kakšno rečeva.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
9.6.2009 20:27:23   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: leda

plus hotel mi je sploh z otrokom izrazito nepraktičen; tamali zaspita ob osmih, mi2 ne in rabva en prostorčel, kjer spijeva kak kozarec vina in kakšno rečeva.

Evo to, to je tudi naju ful motilo in to je tudi razlog, da vsaj poleti ne bomo hodili v hotele en čas, pa verjetno tudi za prvi maj in krompirjeve ne.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
9.6.2009 20:30:37   
Olivija*
pa saj imajo hotelske sobe tudi balkone

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
9.6.2009 20:32:32   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

evo sm že nazaj iz sestanka v vrtcu... in sem zelo zadovoljna! tako imajo lepo urejeno v jaslih, da mi je kar malce lažje ker vem, da bo v urejenem in čistem okolju Sara vsak dan user posted image

za jutri pa imam dilemo... Sara še vedno mal pokašlja in iz noska ji še malo teče... pa ne vem ali nebi raje doma ostale... pa da nebi vaših malčkov kej nalezle... verjetno nebi blo lih pametn ane?
pa saj ni to zadnje srečanje ane... bova pa naslednjič toliko bolj aktivne user posted image

user posted image user posted image  za Saro, da bo čim prej okrevala. Se vidimo naslednjič!

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
9.6.2009 20:33:13   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: pf
Kolegica ima punčko isto staro in ona tak je, da adijo. Če bi ji dala poln krožnik bi pojedla, pa ni važno, če je malica, kosilo, večerja, v glavnem je in odpira usta ful.

Ne primerjat. Boš samo še slabše volje.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
9.6.2009 20:33:58   
leda

poleti uporabne;) pa tihotapiš se pol do stranišča, pa mini bara:)

no, sej polet za morje zame iz drugih razlogov ni hotel nikakršna opcija...

kakorkoli. smo različne in to je super. kot danes že zapisano.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
9.6.2009 20:36:47   
Olivija*
leda, kako si zdaj sfiniširala svoj urnik? bo eno urco časa še za tivoli?

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
9.6.2009 20:37:08   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: AinB

evo sm že nazaj iz sestanka v vrtcu... in sem zelo zadovoljna! tako imajo lepo urejeno v jaslih, da mi je kar malce lažje ker vem, da bo v urejenem in čistem okolju Sara vsak dan user posted image

za jutri pa imam dilemo... Sara še vedno mal pokašlja in iz noska ji še malo teče... pa ne vem ali nebi raje doma ostale... pa da nebi vaših malčkov kej nalezle... verjetno nebi blo lih pametn ane?
pa saj ni to zadnje srečanje ane... bova pa naslednjič toliko bolj aktivne user posted image

user posted image user posted image  za Saro, da bo čim prej okrevala. Se vidimo naslednjič!

hvala user posted image !
sej sm se kr odločila da prideva... res je, da bomo zunaj (vaši sončki tako ne bodo v nevarnosti) in še toplo bo tako da ji škodit ne more... edino če bo zjutraj kako drugače kazalo. se vidimo kar jutri user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
9.6.2009 20:38:00   
AinB

punce pa bova jutri res prišle... razen če bo zjutraj kako drugače kazalo z noskom...

pol vela ob 10h v tivoliju? na parkirišču? upam, da vas bom najdla... no, trop vozičkov pa že ne bo težko zgrešit user posted image

aja... pa parkirišče se plača al je free?

se vidimo jutri user posted image

Ta glavni parking, kjer je vedno prostor je 0,5 EUR/2 uri, potem pa 0,5 EUR/h. Lahko pa brezplačno parkiraš, če prideš iz Rožne, ma ni nujno, da bo prostor.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
9.6.2009 20:39:14   
leda
leda, kako si zdaj sfiniširala svoj urnik? bo eno urco časa še za tivoli?

upam. laro pokličem, ko opravim ostale družabne obveznosti in če boste dooolg čvekale pridrvimo.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
9.6.2009 20:43:27   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Punce še poročilo iz razvojne, babika je v enem mesecu se zredila 400 gramov in zrasla 3 cm. Se vprašam le od česa, ampak dobro je tole. Sem bila vesela, tako da ima 71 cm in 7740 g. Juhu. Kar se tiče gibalnega razvoja jo je pohvalila in ko sva malo debatirale glede plazenja, kobacanja je rekla, da ne more reči zagotovo, da bo plazila ali ne sploh, ali pa kar začela hoditi. Ko ji dam rokice se kar postavlja na noge in danes jo je malo prečekirala in ful trdno stoji, ampak če se ne postavi še sama, jo ne bomo mi postavljali. Sem jo vprašala, če se ji zdi, da karkoli zaostaja v gibalnem razvoju in je rekla, da nikakor ne. Sukala se je pa v krogu, pa urico je kazala, pa velika velika, pa mama klicala, pa pincetnega je pregledala, pa dve igrači vsaka v svojo roko, pa v  eno roko igračo in dat iz ene v drugo sama, pa sledenje z očesi, pa zvoki. Sem bila tako ponosna. Samo da je vse vredu z njo. Zjutraj ne bo en čas flaške in kašic mlečnih, ampak kruhec s kiri sirčkom, skutko, maslom LM, tudi domačo marmelado brez sladkorja (kdaj pa kdaj) in pa rekla je naj ji dam v kozarček raje mleko, pa četudi spije le tri požirke.

No vidiš! Bravo!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
9.6.2009 20:45:27   
AinB
Kaj pa če bo dež jutri?? Kje se potem dobimo?
Sej vem, kompliciram, sam napoved ni ravno obetavna.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
9.6.2009 20:46:29   
leda
Punce še poročilo iz razvojne, babika je v enem mesecu se zredila 400 gramov in zrasla 3 cm.

še tole pokomentiram, pol pa se grem mal z najljubšim ukvarjat.

pf, to je super rezultat. ela se je manj zredila iz 4. na 5. mesec, ko načeloma več pridobivajo. zdej pa če ti le uspe, bolj na izi. ne se sekirat, če vsak dan ne poje vseh obrokov v po tvoje zadostnih količinah. v sloveniji ni že dolg noben otrok od lakote umrl in še vedno jo greš lahko čez dva tedna stehtat, če te bo morilo...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
9.6.2009 20:49:16   
pf

Balkone že balkone, samo Lanina postelja je bila na tisti strani kot balkon in ni bilo možno jo kam prevekslat, tak da smo suma sumarum trije spali ob osmih.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
9.6.2009 20:50:53   
Čarli08
Nekaj sem vam že povedala,
pa še tole bi rada:

- vse naj naj bubi za rd

- jutri naju žal ne bo, je nekaj prišlo vmes

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
9.6.2009 20:51:13   
arabela*
bubi.....vse naj naj naj naj...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?