|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
9.6.2009 16:28:01   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

..jaz nevem zakaj meni ne prikaže vseh vaših odgovorjevuser posted image ....mi šteka nekaj tale rr user posted image ...vidim pa ko citirate da jaz nisem tole prebralauser posted image ...

a si mogole koga dala na seznam blokiranih? potem menda postov tiste osebe ne vidiš user posted image

..ne nobeno user posted image ...ma nevem kaj je spetuser posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
9.6.2009 16:28:58   
gloria
...uživajte..mi gremo venuser posted image ...oziroma na dekico pod češnjo,ker imamo prababico na obisku....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
9.6.2009 16:36:30   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Evo...do sem sem vas prebrala, da zvečer ne bo preveč, pf sem pomagala okvirček poradiratuser posted image , sočustvujem z vsemi, ki jim otročki ne jejo, ker se meni meša že takrat, ko se to na vsake kvatre zgodiuser posted image , v mislih sem na gobec vse neprofesionalne zdravstvene delavce brez vsakega občutka za človeški odnosuser posted image , shranila sem si link za naročilo kašicuser posted image in še vedno se sprašujem kaj za vraga je mislila gold fish z današnjim datumom in dejstvom, da ...nobeni ne uide...user posted image  Mater sem bla pridna...user posted image

Zdaj grem pa do konca skuhat pa jest!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
9.6.2009 16:37:09   
Jazzy1

user posted image

ja, jazzyka,merki se! topli obkladki in to...verjetno te je kje napihalo...zdaj smo že v takih letih, da smo bolj občutljive user posted image user posted image

Ma dej!!!! Sej smo še ful mladi, kaj se zdej greš Olivija??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
9.6.2009 16:38:16   
Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1
...mam dons frizerja ... že razmišljam o radikalnem krajšanju pred poletjem.

o madonca, kakšne priprave na srečanje septembrčkov!
jaz se nisem naročila k frizerju...a lahko vseeno pridem? user posted image user posted image

Evo, sm ful krajša, sam mi ni čist tko naredu kot sem jaz hotla (do they ever user posted image ). Jaz bi še krajše, sploh odzadaj, mi je pa preveč na gobico za moje pojme naredu. Mah ...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
9.6.2009 16:38:26   
Jazzy1

...uživajte..mi gremo venuser posted image ...oziroma na dekico pod češnjo,ker imamo prababico na obisku....

Uživajte tudi vi!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
9.6.2009 17:17:46   
arabela*
dober danuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
9.6.2009 17:20:23   
arabela*
malo da vas pozdravim....sem namreč v tempu sto na uro,nisem utegnila it niti v šolo danes...
naša m je bila danes celo dop.pri babici,sem jaz malo delala.In je bila zellllllllloooo pridna.Pa zic smo sprobali,mala tako frajersko notri sedi,prav uživa....Sem zadovoljna z MC.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
9.6.2009 18:35:58   
*bubi*
Hvala vsem za lepe želje user posted image

Jutri častim prvo rundo, glejte, da boste točne user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
9.6.2009 18:36:27   
Alenka_
evo sm že nazaj iz sestanka v vrtcu... in sem zelo zadovoljna! tako imajo lepo urejeno v jaslih, da mi je kar malce lažje ker vem, da bo v urejenem in čistem okolju Sara vsak dan user posted image

za jutri pa imam dilemo... Sara še vedno mal pokašlja in iz noska ji še malo teče... pa ne vem ali nebi raje doma ostale... pa da nebi vaših malčkov kej nalezle... verjetno nebi blo lih pametn ane?
pa saj ni to zadnje srečanje ane... bova pa naslednjič toliko bolj aktivne user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
9.6.2009 18:39:24   
*bubi*
Upam, da vas še uspem kaj prebrat. Danes sem bila cel dan naokoli, prav lušno je bilo. Nakupi v Avstriji uspešni user posted image , jutri samo še potalam robo user posted image

Kje točno pa smo zmenjene ob 10ih? Sparkirala se bom pri hali Tivoli. Pa ne vem, kateri lokal ste imele v mislih.

Bo katera že kaj prej tam? Midve verjetno bova, pa bi se lahko že prej malo sprehodili skupaj user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
9.6.2009 18:42:20   
*bubi*
No, glede šmrkavosti.... bubiki tudi zjutraj rado kaj prileze iz noska. Čez dan pa je potem ok.

Alenka, mene načeloma ne moti, če ne teče v potokih user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
9.6.2009 19:28:06   
petra1978
Verjetno pridema jutri tudi midva z Galom v LJ.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
9.6.2009 19:38:27   
pf

..uf Pf tole je pa res hudič....pa ko si dojila ti je bolj jedla?...

Veš da ne vem koliko tudi ne, če je med lažjimi. Itak pa pri dojenju sploh ne veš koliko poje. Že na začetku sva imele težave pri dojenju, ker je bilo njej po petih minutah dosti že.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
9.6.2009 19:40:48   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

malo da vas pozdravim....sem namreč v tempu sto na uro,nisem utegnila it niti v šolo danes...
naša m je bila danes celo dop.pri babici,sem jaz malo delala.In je bila zellllllllloooo pridna.Pa zic smo sprobali,mala tako frajersko notri sedi,prav uživa....Sem zadovoljna z MC.user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
9.6.2009 19:49:57   
pf
Punce še poročilo iz razvojne, babika je v enem mesecu se zredila 400 gramov in zrasla 3 cm. Se vprašam le od česa, ampak dobro je tole. Sem bila vesela, tako da ima 71 cm in 7740 g. Juhu. Kar se tiče gibalnega razvoja jo je pohvalila in ko sva malo debatirale glede plazenja, kobacanja je rekla, da ne more reči zagotovo, da bo plazila ali ne sploh, ali pa kar začela hoditi. Ko ji dam rokice se kar postavlja na noge in danes jo je malo prečekirala in ful trdno stoji, ampak če se ne postavi še sama, jo ne bomo mi postavljali. Sem jo vprašala, če se ji zdi, da karkoli zaostaja v gibalnem razvoju in je rekla, da nikakor ne. Sukala se je pa v krogu, pa urico je kazala, pa velika velika, pa mama klicala, pa pincetnega je pregledala, pa dve igrači vsaka v svojo roko, pa v  eno roko igračo in dat iz ene v drugo sama, pa sledenje z očesi, pa zvoki. Sem bila tako ponosna. Samo da je vse vredu z njo. Zjutraj ne bo en čas flaške in kašic mlečnih, ampak kruhec s kiri sirčkom, skutko, maslom LM, tudi domačo marmelado brez sladkorja (kdaj pa kdaj) in pa rekla je naj ji dam v kozarček raje mleko, pa četudi spije le tri požirke.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
9.6.2009 19:50:52   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

za jutri pa imam dilemo... Sara še vedno mal pokašlja in iz noska ji še malo teče... pa ne vem ali nebi raje doma ostale... pa da nebi vaših malčkov kej nalezle... verjetno nebi blo lih pametn ane?
pa saj ni to zadnje srečanje ane... bova pa naslednjič toliko bolj aktivne user posted image

ma kr pridi, itak bomo zunaj...user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
9.6.2009 19:55:32   
Lara Croft
lana17,,,, dijio mijo, kej se boš kej pohvalila??
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
9.6.2009 19:56:44   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hitro povej. user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
9.6.2009 19:59:13   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
No, glede šmrkavosti.... bubiki tudi zjutraj rado kaj prileze iz noska. Čez dan pa je potem ok.
Alenka, mene načeloma ne moti, če ne teče v potokih user posted image

meni je tudi ok.
saj bomo zunaj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
9.6.2009 20:00:11   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Hitro povej. user posted image

jaz sem tudi radovedna user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
9.6.2009 20:02:11   
Olivija*
Punce še poročilo iz razvojne, babika je v enem mesecu se zredila 400 gramov in zrasla 3 cm. Se vprašam le od česa, ampak dobro je tole.

super! zdaj bosta pa lahko bolj na easy pri hrani...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
9.6.2009 20:04:32   
Olivija*
ko takole berem vaše mere 7800g, 7700g... se včasih kar zamislim. naša bejba je ratala težka ko svinc. ko jo prinesem po štengah gor, se pa še radovednica nagiba v vse smeri in zvija, preden jaz ključe najdem, da imam včasih čist mravljinčasto roko.... pa kar nekaj vodo bo še preteklo, preden bo sama stala... madonca, bom nakvihtana! user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
9.6.2009 20:09:22   
Čarli08

ma kako smo si različne. meni bi bil pa tak dopust prava mora... še v kampu gledam, da sem blizu wcja, pa čeprav vem da tam občasno prinese kak sumljiv vonj,pa ljudje skoz mimo hodijo...ampak vodo je treba met na dohvatu ruke, pa wc...z malim otrokom pa sploh.
mah, komot sem.

Men je najboljši apartma, da imam svoj wc, svoj tuš, mali koherček in džezvo in en lonec za pašto.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
9.6.2009 20:10:06   
Alenka_

Punce še poročilo iz razvojne, babika je v enem mesecu se zredila 400 gramov in zrasla 3 cm. Se vprašam le od česa, ampak dobro je tole. Sem bila vesela, tako da ima 71 cm in 7740 g. Juhu. Kar se tiče gibalnega razvoja jo je pohvalila in ko sva malo debatirale glede plazenja, kobacanja je rekla, da ne more reči zagotovo, da bo plazila ali ne sploh, ali pa kar začela hoditi. Ko ji dam rokice se kar postavlja na noge in danes jo je malo prečekirala in ful trdno stoji, ampak če se ne postavi še sama, jo ne bomo mi postavljali. Sem jo vprašala, če se ji zdi, da karkoli zaostaja v gibalnem razvoju in je rekla, da nikakor ne. Sukala se je pa v krogu, pa urico je kazala, pa velika velika, pa mama klicala, pa pincetnega je pregledala, pa dve igrači vsaka v svojo roko, pa v  eno roko igračo in dat iz ene v drugo sama, pa sledenje z očesi, pa zvoki. Sem bila tako ponosna. Samo da je vse vredu z njo. Zjutraj ne bo en čas flaške in kašic mlečnih, ampak kruhec s kiri sirčkom, skutko, maslom LM, tudi domačo marmelado brez sladkorja (kdaj pa kdaj) in pa rekla je naj ji dam v kozarček raje mleko, pa četudi spije le tri požirke.

suuuuper!!! ta vsaj zna lepo povedat in pohvalt otroka! super in verjamem da si zelo ponosna! tako je tudi prav user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?