|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
9.6.2009 14:58:07   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: leda

nisem niti pomislila, da jo besedno obremenjuješ. nasprotno. dam pa obe roki v ogenj, da mala zelo dobro ve, kaj ti počneš potiho. to sem mislila s tem ko sem napisala, da sta ujeti v začaran krog, ko ona čuti tvojo napetost in sekiranje.

sicer pa super, da danes je.

Čuti pa sigurno, da sem napeta, to je pa res. Sem naročila Hollejeve kašice zdajle, upam da nam dajo več apetita. user posted image Teh pa res nisva še med množico poskusile.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
9.6.2009 15:11:31   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...danes sem kot cota...ceu dan leteča....bila sem pri svoji babici ker je pršla domov iz bolnice ,mal postorila kaj je rabila,pršla domov  kup naših stvari pošlihtat,zdej pa še mojga pokam ker gre ju3 v Avstrijouser posted image ,oziroma čez 4 ureuser posted image ...najbolš da gremo spat in upam da bo mali spal do takrat ko bo budilka zvonila...najraj bi vidla da bi spal do jutrauser posted image ...hahaha

a prideš tačas z Nikom k nam na počitnice?  Pa te pol pobere mimogrede?   Boma štrudle pekle...češnjeveuser posted image

...haha če ne bi šel tko zgodi bi siguren šlauser posted image ...že prejšnji teden me je držal da bi šla v Portorož z njim,pa je tudi zgodij štartal....štrudelj mmmmmmmmmmmmmmmm,jaz sem se ih glih kar napucala,danes ga bom sam vohala user posted image ....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
9.6.2009 15:11:46   
gloria
...dan....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
9.6.2009 15:14:19   
gloria

se pa pozna po cotah ful user posted image ....

...je že toliko preteklo dniuser posted image

pa spet gre toliko dol?

...ja bodi tiho...kom se mi je mesec obrniluser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 3129
9.6.2009 15:15:23   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

*bubi*....................

user posted image

Tudi jaz.

se pridružujem

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
9.6.2009 15:16:15   
Olivija*
No danes je naša miša malo bolj lačna. user posted image  user posted image  user posted image Po parih dneh moram poudariti in srčno upam, da pri tem ostane.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
9.6.2009 15:17:01   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

...ja jaz...bi pa tudi šla ker se mi ne zdi nič narobe....user posted image

saj meni se tudi ne zdi narobe..nasprotno, vsaj nekje malo bolj pogledajo otroka in svetujejo kako naprej...

..res je...jaz ne vem če naš ne bi potreboval to...ma bomo vidli v sredo...

zagnjavi, da ti da...... če sedi sam...vprašanje če ti bo pediater dal napotnico brez  tvojega drezanjauser posted image ....

...to je tudi res....ma bom ju3 imela en dolgi pogovor z njim...pa še za tiste zadeve ko mi je patronažna zadnjič opomnilauser posted image ...bo trajal user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3132
9.6.2009 15:18:07   
gloria

ti, sej jaz ne vem več kaj je prav in kaj ne.
tok enih informacij, vsaka drugačna...........potem pa vedi, kaj je prav in kaj ne.user posted image

...nič ne poslušaj drugih, pa nič ne primerjaj.....

jaz sem se tudi ful sekirala, ker je bil bolj komot...... pa mi je danes rekla fiziot., da je ful presenečena, da je taka razlika po 3 obiskih.... mali pa glede na prej razturauser posted image

bravo Jaka user posted image user posted image user posted image ...pa ti tudi doma pol dosti vadiš z njim?...

Neposredna povezava do sporočila: 3133
9.6.2009 15:21:41   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

smo bili danes v RA. in je rekla, da je razvoj okej, edino kar bi lahko bil problem je hoja. se pravi, da bo malo kasneje kot ostali shodila.

..ej po čem pa to vejo user posted image user posted image user posted image ...

....meni je tud ta malo mimo......   kaj pomeni to kasneje...

okrog 15-16 meseca.

...bom vidli...na koncu bo LN med prvimi user posted image

nič se ne sekiraj... kakor je meni znano je za otroško hrbtenico celo bolje, da kasneje shodi. in okrog 15,16 meseca se mi sploh ne zdi pozno. dandanes je trend, da otročki shodijo že z 10 meseci, da se mamice lahko hvalijo, kolk je kmalu njihov otroček shodil...

pomoje se vse še lahko obrne... le imej jo na tleh (blazini) čim več časa da ima čas vadit.

...se strinjam....

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
9.6.2009 15:22:44   
gloria

...pa gremo ajde....ti povem kolk je manj ko se bom vagala v sredo...se pa pozna po cotah ful ....

to pa je ta prava motivacija za nov začetek user posted image user posted image user posted image

...no inuser posted image ...ju3 se še najej mufinov pol pa štartuser posted image ...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
9.6.2009 15:24:26   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

nič se ne sekiraj... kakor je meni znano je za otroško hrbtenico celo bolje, da kasneje shodi. in okrog 15,16 meseca se mi sploh ne zdi pozno. dandanes je trend, da otročki shodijo že z 10 meseci, da se mamice lahko hvalijo, kolk je kmalu njihov otroček shodil...
tudi jaz in moja sestra sva shodili blizu 15 meseca in danes ni nič narobe z nama. hrbtenice nisva nikoli imeli krive niti ne kakšnih problemov z njo... moj dragi je shodil z 10 meseci in je tudi vse v redu... važno je le to, da je otrok sam pripravljen in se postavi na nogice. se pravi je takrat pripravljena tudi njegova hrbtenica!
pa te napovedi jaz ne bi tako resno jemala... v

ti alenka, tole gor citiram, ma bi lahko še marsikaj drugega iz tvojih postov. ma si ti res 23 let mlada?!? no, če si, si defitivno dokaz, da mladost sama po sebi še ne pomeni norosti (o starosti in o tem, da ne prinaša nujno modrosti, sem pa že pisala user posted image ). ti lahko samo čestitam za zrelo razmišljanje!

oooo... hvala user posted image ja, res jih imam 23 user posted image
se pa že od nekdaj nekoliko razlikujem od sovrstnikov... mi ni toliko več za samo žuranje in menjavanje partnerjev vsak teden... najraje imam svojo družinico in uživam v vlogi mamice... verjetno pol to razmišljanje izhaja iz veselja do družinskega življenja.

..kok lepo napisano user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
9.6.2009 15:27:38   
Olivija*
..no inuser posted image ...ju3 se še najej mufinov pol pa štartuser posted image ...

jaz sem že danes štartala s sadjem user posted image
mafine sem spekla, pa nisem še nobenga probala...tako da bojo jutri za jest na lastno odgovornost.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
9.6.2009 15:28:30   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

jutro user posted image

Jutro tudi od nas. Jaz imam že drug dan tak heksnšus (nimam pojma od česa), da je leva roka praktično nefunkcionalna. user posted image . No, bom vsaj desno lepo nakvihtala pred poletjem . Še čopa si ne morem narest. Še dobr da mam dons frizerja ... že razmišljam o radikalnem krajšanju pred poletjem.

user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
9.6.2009 15:30:26   
Olivija*

jutro user posted image

Jutro tudi od nas. Jaz imam že drug dan tak heksnšus (nimam pojma od česa), da je leva roka praktično nefunkcionalna. user posted image . No, bom vsaj desno lepo nakvihtala pred poletjem . Še čopa si ne morem narest. Še dobr da mam dons frizerja ... že razmišljam o radikalnem krajšanju pred poletjem.

user posted image

ja, jazzyka,merki se! topli obkladki in to...verjetno te je kje napihalo...zdaj smo že v takih letih, da smo bolj občutljive user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
9.6.2009 15:32:21   
Olivija*
...mam dons frizerja ... že razmišljam o radikalnem krajšanju pred poletjem.

o madonca, kakšne priprave na srečanje septembrčkov!
jaz se nisem naročila k frizerju...a lahko vseeno pridem? user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
9.6.2009 15:37:38   
gloria

se pa strinjam z alenko glede (pre)velikih pričakovanj staršev. meni sicer nikoli ni bilo čisto jasno zakaj so zgodnja hoja in podobne veščine sploh lahko predmet hvaljenja. ampak včasih se mi itak zdi, da nisem čist iz istega mama planeta.

Se pridružujem takemu razmišljanju. Men je bilo nekaj časa na trenutke prav nelagodno, ko so mi kakšne mamice ponosno razlagale kako njihov že kobaca, pa hodi, al pa se z njihovo oporo na nogice daje. Pol sem se pa v dobro L hitro skulirala v glavi, da vse ob svojem času....

...še ena ko se strinja z vami....user posted image ...meni tudi to forsiranje otrok gre na jetra....haloooooo pa ni dolg tega smo bile noseče zdej pa naj bi ti naši 9,10 meseč. nardil vse kaj sosedov otrok nardi(jih imam kr nekaj okrog) ,ali ti ne vem od katere....pustimo čas času in uživajmo v tem čudovitem obdobju raziskovanja,igre in prelepega nasmeška ki nam ga podarjajo tile naši sončki....

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
9.6.2009 15:39:47   
gloria

se pa strinjam z alenko glede (pre)velikih pričakovanj staršev. meni sicer nikoli ni bilo čisto jasno zakaj so zgodnja hoja in podobne veščine sploh lahko predmet hvaljenja. ampak včasih se mi itak zdi, da nisem čist iz istega mama planeta.

Se pridružujem takemu razmišljanju. Men je bilo nekaj časa na trenutke prav nelagodno, ko so mi kakšne mamice ponosno razlagale kako njihov že kobaca, pa hodi, al pa se z njihovo oporo na nogice daje. Pol sem se pa v dobro L hitro skulirala v glavi, da vse ob svojem času....

saj jaz ln ne forsiram pri ničemer, samo tko slabo sem se počutila, ko je prou poudarila.........ja, šele kasneje bo shodila kot ostali user posted image . kot da bi bilo res tok narobe z njo. user posted image user posted image  

..se mi zdi da se ne gre to za tebe user posted image ...

< Sporočilo je popravil gloria -- 9.6.2009 15:40:23 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
9.6.2009 15:42:05   
gloria

saj jaz ln ne forsiram pri ničemer, samo tko slabo sem se počutila, ko je prou poudarila........

u meni je itak čist ušlo, da je alenka tvoj post komentirala in sploh nisem mela tebe v mislih. valda si slab(š)e volje. se mi pa vedno bolj zdi, da bi zdravnike poleg vseh kosti in mišic in vsega ostalega medicinskega štofa, moral naučit tut kej o psihologiji in komunikaciji z bolniki in starši...

glede razvojne pa: moji prijateljici je sicer fizioterapevtka enkrat rekla, ja, premal se trudite, tale vaša bo mela cerebralno paralizo...ma sej je vedla, da to še medicinsko ne drži, je bla pa prizadeta. no, sej ni bila edina povsem neprimerna pripomba v času fizioterapije. punčka je sicer shodila šele pri 18 mesecih, je pa danes čist ok.

..no vidiš...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
9.6.2009 15:44:04   
gloria

pf. načeloma se sicer strinjam z laro, da lahko na ta način dolgoročno slabo vplivaš na otrokov odnos do hrane. in načeloma sem tudi proti animiranju pri hranjenju.  ampak lahko je to govort, če maš otroka, ki poje vse, kar mu daš in če ni na spodnji meji teže.

po moje bi morala ti malo zaropotat doma. lahko, da sta se z malo že ujeli v začaran krog in seveda voha tvojo živčnost. tvoj bi moral prevzet hranjenje za nekaj dni, če hočeš presekat vajino rutino.

Vem, da na nek način lahko to vpliva na njen odnos do hrane, kar sigurno tudi bo, ampak včasih jo res zamotim malo s tem, da pokaže lučko, uro, okno itd., ker takrat malo pozabi, da je in vsaj nekaj poje. Res si je težko tole predstavljat, če si ne skusiš sam. Kolegica ima punčko isto staro in ona tak je, da adijo. Če bi ji dala poln krožnik bi pojedla, pa ni važno, če je malica, kosilo, večerja, v glavnem je in odpira usta ful. Drugače pa jaz nje ne obremenjujem besedno, češ zakaj ne ješ, ali pa ne vem, to boš vse pojedla, tega ne počnem. Ko pa sem sama s svojimi mislimi, pa razmišljam o tem. Ko se midve spraviva k hranjenju to zgleda čisto OK in ona ne ve, da potiho boga molim, da bi pojedla vsaj pol. Res je težko to opisati kak občutek je, če nimaš teh težav, in HB da jih nimate, ker tole je čisto adijo.

Moj jo pa težko hrani, ker dela cel dan in zvečer ko pride in tudi če jo že hrani mala ne je pri njem. Štiri žličke, pet in ne bi več.

Res pa je, da igra in postelja, ter hrana ne gre skupaj, ampak besedna igra je pri nama vsaj delna rešitev, da nekaj pojemo in potem se pač tega oklepam.

..uf Pf tole je pa res hudič....pa ko si dojila ti je bolj jedla?...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
9.6.2009 15:44:30   
Olivija*
hihihi...zdajle sem malo k septembrkam 2009 pogledala, kake slikce lepijo gor za zajtrk...rogljičke, palačinke, čokoladice.... pa "samo" 11kg so se do zdej zredile...sej to ni tolk (baje)....hihi...jih že vidim čez eno leto, ko se bojo samo še to pogovarjale na kateri dieti so user posted image user posted image user posted image

no, ne vse...ene ste zdaj še bolj suhe kot prej....ampak jaz sem med tistimi, ki imajo še pošten plus in zato tako razmišljam user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
9.6.2009 15:46:11   
gloria

*bubi*....................

user posted image

Tudi jaz.

se pridružujem

user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
9.6.2009 15:47:30   
gloria

hihihi...zdajle sem malo k septembrkam 2009 pogledala, kake slikce lepijo gor za zajtrk...rogljičke, palačinke, čokoladice.... pa "samo" 11kg so se do zdej zredile...sej to ni tolk (baje)....hihi...jih že vidim čez eno leto, ko se bojo samo še to pogovarjale na kateri dieti so user posted image user posted image user posted image

no, ne vse...ene ste zdaj še bolj suhe kot prej....ampak jaz sem med tistimi, ki imajo še pošten plus in zato tako razmišljam user posted image

...kaj res user posted image ..

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
9.6.2009 15:50:28   
gloria
..jaz nevem zakaj meni ne prikaže vseh vaših odgovorjevuser posted image ....mi šteka nekaj tale rr user posted image ...vidim pa ko citirate da jaz nisem tole prebralauser posted image ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
9.6.2009 15:51:20   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Evo...do sem sem vas prebrala, da zvečer ne bo preveč, pf sem pomagala okvirček poradiratuser posted image , sočustvujem z vsemi, ki jim otročki ne jejo, ker se meni meša že takrat, ko se to na vsake kvatre zgodiuser posted image , v mislih sem na gobec vse neprofesionalne zdravstvene delavce brez vsakega občutka za človeški odnosuser posted image , shranila sem si link za naročilo kašicuser posted image in še vedno se sprašujem kaj za vraga je mislila gold fish z današnjim datumom in dejstvom, da ...nobeni ne uide...user posted image  Mater sem bla pridna...user posted image

Zdaj grem pa do konca skuhat pa jest!

..ja mene tudi to mori user posted image ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
9.6.2009 15:52:52   
Olivija*

..jaz nevem zakaj meni ne prikaže vseh vaših odgovorjevuser posted image ....mi šteka nekaj tale rr user posted image ...vidim pa ko citirate da jaz nisem tole prebralauser posted image ...

a si mogole koga dala na seznam blokiranih? potem menda postov tiste osebe ne vidiš user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?