|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 21:18:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4026
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
20.6.2009 21:20:29   
nanka
Neboglasnica , skok k tebi ni bil izvedljiv, ker sem še šopingirala s svetlobno hitrostjo, pa tamala je bila ful sitna, smo zamujali z njenim spanjem za skoraj uro. Še zdaj joka kar v spanju, sem bila že 3x pri njej. 

Neposredna povezava do sporočila: 4027
20.6.2009 21:25:02   
nanka
na moj RD se nas je rodilo 82, mojih soiimenjakunj z priimkom je manj kot pet, enako velja za Natko, s tem da je v Sloveniji žensk s tem imenom 5, Zoja se pojavi 525

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 21:46:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4029
20.6.2009 21:47:02   
neboglasnica
No, lepo, da imate malce dela.

Le kdaj bo moj sin spet sam zaspal? Odkar stoji, ni šans, da sam zaspi. user posted image Že čisto v komi se oprijema ograjice, kleca, ampak da bi se pa ulegel - jok, brate!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
20.6.2009 21:53:29   
nanka
tako, stuširana sem, dete je končno utihnilo, počasi grem proti postelji, nočko

Neposredna povezava do sporočila: 4031
20.6.2009 22:01:35   
metuljcek321
'Čer!

Jupi, hura, tralala, vreme se je čudežno zrihtali in familiarno smo jo pičili na piknik v Iški Vingar - it was beautiful, wonderful, lovely, great, ....! Mala je bila srček, ta stara 2 sta se pa tudi kvalitetno načvekala, sprostila in imela nasploh fino. 5 ur je minilo kot bi mignil & že smo doma.

Tinky, kako si očistila pivo? Svašta, kaj vse se zgodi človeku, a ne? Je bilo najbrž vsepovsod dosti tiste pene, a ne?

Alanis - moja prva asociacija je bila Alanis Morissette - se je spomnite: KLIKNI Njena CD-jka Jagged Little Pill je ena mojih naj, naj.

tims, kakšen džumbus lahko naredi en kozarec H2O-ja, a ne? Ne moreš verjet. Bi blo najboljše, da kar magic cup zakurblaš prihodnjič, če se situacija ponovi - zihr je zihr ... ampak "umito" si imela pa vse v momentu, kaj? Hja, jaz sem tudi revček pri kakšnih športih, filmih, .... ko se tako hitro jokam. Včasih se mi zdi, da sem čist preveč iz cukra.

zimska, kje si? Že nazaj z BK? Koliko se vas je vrnilo domov?user posted image

dež na poroki - zgodba timsine sestre dokazuje, da mora biti dežja glih prav ... če preveč lije, pa tudi ni OK ... Majuška, kako je bilo na poroki? Morda še plešete/žurirate?

populis živjo, popotnica! Ste uživali? Lara se je naučila polno novih stvari, ne? Hodi 100 na uro, govori: "Mama," d beeest!!!!

neboglasnica, ti to resno, da si urejala negative? Imaš še foto na ta star sistem al kako? To še deluje/obstaja?

lavita, hej-hoj!

Almera, user posted image  za kopanje v Strunjanu & kosilo v Portorožu - v katero restavracijo ste pa šli? Aaaa, zdaj sem se spomnila - zadnjič mi je populis prilepila link o fajn gostilnah/pizzerijah v Izoli, k sta bila naša 2 dol & sta potem izmed tistih izbrala Primavero - kalamari so bili yummy, yummy, yummy. Thanks.

user posted image  nanka za še en uspešen šoping - zdaj boš prava zvezda v službiuser posted image  Jaz sem pa še tako na easy, ej ... ko bo pa avgust tu, bom pa po trgovinah letala, se že vidim ... kaj bo zihr treba nabavit ... ma, me mika, da bi šla že julija na razprodaje in ubodla kaj za jesen ... fina ideja, a ne?
user posted image  za Bora - upam, da je samo zobek, ja. Pa bravo za novega Mr. Tootha! Res mu rastejo - kot gobe po dežju ... no, vi imate pa zobe po dežjuuser posted image

GR, kako roka? Ti mrčes, ti! Fajn novici, ampak prva rahlo zaskeli na koncu, ko si napisala, da je teta hudo bolna ... je pa res, da pride sošolka s srednje domov ... to bo čebljajoče ... ajoj, da ne bo dežja ...

www.stat.si - luštna stran, sem že nekajkrat čekirala tole z imeni in priimki - potem čist notri padem in kucam imena in/ali priimke sorodnikov, prijateljev, .... tudi pri pouku smo tu surfali, ko smo se pogovarjali o imenih, izvorih, pogostosti, ... so otroci brskali tule - fajn webpage.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
20.6.2009 22:23:25   
Alanis
Treba vas je malo zaposlit in  zabavat, če ja pa tak dolgcajt tle! user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 22:25:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alanis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4034
20.6.2009 22:32:47   
Alanis
V bistvu ne, ker je bla samo šala za popestritev petkovega večera... Tako da je igra končana... user posted image  

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 22:34:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4036
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 22:35:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alanis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4037
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 22:36:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4038
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 22:36:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alanis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4039
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 22:41:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4040
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 22:47:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4041
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 22:48:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4042
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 22:49:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4043
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 22:50:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4044
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 22:52:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4045
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 22:53:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4046
20.6.2009 22:55:40   
Alanis
IZVIRNO SPOROČILO: Almera
Revše bogo, potem ti moram biti pa res hudo dolgčas

Ja, pa zgleda da nisem edina, kaj? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4047
20.6.2009 23:03:12   
tims
Čer,

oooo, vidim, da se je Populis vrnila. Dobrodošla nazajuser posted image . Super da ste užival in upam, da bo Lara pa le osvojila spanje čez noč. Pa kok se ti je srce topilo za njeno prvo besedico, a?user posted image

Kaj???? Ni nobene nosečkeuser posted image ? Pol pa hitr jagode obiratuser posted image

Neboglasnica, nč ne plešemouser posted image . Je bilo kr premrzlo, da bi tam sedeli, zato smo šli od moje frizerke punčko pogledat, k je stara 3 tedne. Joooj, kakšna mala štručkauser posted image Super za napovedane obiskeuser posted image . Kako je pa z roko? Joj, ta golazen letečauser posted image . Mene je ful strah, da kej tamalih dveh ne piči. Drugač pa se mi zdi, da dolgo časa žge od ose.

Metuljček, ja, ja, ziher je bilo preveč dežja na sestrini porokiuser posted image . Danes ga je bilo pa ravno prav. Majuska, boš poročala, koliko bosta kej pri denarju tvoja prjatlauser posted image . Če bo držalo, se bova z mojim ločila in se ponovno poročila na "tih deževen dan"user posted image

Almera user posted image za Bora in da je samo posledica zobka.

Nanka, super za šopinguser posted image

Nakit - pr men boste vidle pa samo prstan, ki so mi ga kupile sodelavke iz oddelka žen. perila ( v Nami), ko sem odhajala na drug oddelek in pa zlato verižico, ki mi jo je kupil moj... se pa ne spomnim ob kakšni prilikiuser posted image . Poročni prstan pa moram it mal povečat, ker se mi je po porodu celo prst malo odebeljiluser posted image . Res, čez zglob ga komaj dobim goruser posted image , tako da je zdaj v škatlici. No, in tukaj se naštevanje mojega nakita končauser posted image

Tako. Zdej pa grem likatuser posted image . Spet. Si bom kakšen film naštimala, pa gre potem kr hitr.

Lahko noč vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 4048
20.6.2009 23:05:21   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuška, naj vas ne namoči preveč! Za mladoporočenca pa: "Naj bo srečno & večno." Vidim, da je Aleksander pravi raziskovalec, jauser posted image

'čer,

evo nas, mali je doma takoj dobil flaško in šel direktno spat ... je preveč žuriral in se je zgleda spanec zelooo prilegel user posted image

Na srečo nas ni preveč namočilo, na Dolenjskem je deževalo nekje do 13h, nato se je zjasnilo ... kar je bilo super, da nismo z vozičkom naleteli na preveč dežja. Bilo je zelo luštno, Aleksander je poročni obred začinil z vzkliki in zabaval vse svate. Pa še matičar je imel tako lep govor, da sem bila ful ganjena. Krasen dan! user posted image

Slikce pridejo, jih še pretakam ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
20.6.2009 23:06:23   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Majuška-pravijo, da če je dež med poroko, bi veliko denarjauser posted image user posted image user posted image

hmmm, jaz sem drugače slišala. Če je dež, se menda v tem zakonu rodi veliko otrok ... bo kar držalo, ker je prvi že na poti user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?