metuljcek321
|
'Čer! Jupi, hura, tralala, vreme se je čudežno zrihtali in familiarno smo jo pičili na piknik v Iški Vingar - it was beautiful, wonderful, lovely, great, ....! Mala je bila srček, ta stara 2 sta se pa tudi kvalitetno načvekala, sprostila in imela nasploh fino. 5 ur je minilo kot bi mignil & že smo doma. Tinky, kako si očistila pivo? Svašta, kaj vse se zgodi človeku, a ne? Je bilo najbrž vsepovsod dosti tiste pene, a ne? Alanis - moja prva asociacija je bila Alanis Morissette - se je spomnite: KLIKNI Njena CD-jka Jagged Little Pill je ena mojih naj, naj. tims, kakšen džumbus lahko naredi en kozarec H2O-ja, a ne? Ne moreš verjet. Bi blo najboljše, da kar magic cup zakurblaš prihodnjič, če se situacija ponovi - zihr je zihr ... ampak "umito" si imela pa vse v momentu, kaj? Hja, jaz sem tudi revček pri kakšnih športih, filmih, .... ko se tako hitro jokam. Včasih se mi zdi, da sem čist preveč iz cukra. zimska, kje si? Že nazaj z BK? Koliko se vas je vrnilo domov? dež na poroki - zgodba timsine sestre dokazuje, da mora biti dežja glih prav ... če preveč lije, pa tudi ni OK ... Majuška, kako je bilo na poroki? Morda še plešete/žurirate? populis živjo, popotnica! Ste uživali? Lara se je naučila polno novih stvari, ne? Hodi 100 na uro, govori: "Mama," d beeest!!!! neboglasnica, ti to resno, da si urejala negative? Imaš še foto na ta star sistem al kako? To še deluje/obstaja? lavita, hej-hoj! Almera, za kopanje v Strunjanu & kosilo v Portorožu - v katero restavracijo ste pa šli? Aaaa, zdaj sem se spomnila - zadnjič mi je populis prilepila link o fajn gostilnah/pizzerijah v Izoli, k sta bila naša 2 dol & sta potem izmed tistih izbrala Primavero - kalamari so bili yummy, yummy, yummy. Thanks. nanka za še en uspešen šoping - zdaj boš prava zvezda v službi Jaz sem pa še tako na easy, ej ... ko bo pa avgust tu, bom pa po trgovinah letala, se že vidim ... kaj bo zihr treba nabavit ... ma, me mika, da bi šla že julija na razprodaje in ubodla kaj za jesen ... fina ideja, a ne? za Bora - upam, da je samo zobek, ja. Pa bravo za novega Mr. Tootha! Res mu rastejo - kot gobe po dežju ... no, vi imate pa zobe po dežju GR, kako roka? Ti mrčes, ti! Fajn novici, ampak prva rahlo zaskeli na koncu, ko si napisala, da je teta hudo bolna ... je pa res, da pride sošolka s srednje domov ... to bo čebljajoče ... ajoj, da ne bo dežja ... www.stat.si - luštna stran, sem že nekajkrat čekirala tole z imeni in priimki - potem čist notri padem in kucam imena in/ali priimke sorodnikov, prijateljev, .... tudi pri pouku smo tu surfali, ko smo se pogovarjali o imenih, izvorih, pogostosti, ... so otroci brskali tule - fajn webpage.