metuljcek321
|
Hej! Ajme, pa so vremenarji res zadeli z napovedjo - dež, dež, dež, mraz, mraz, mraz ... Zavec je zmagal - ouje - sem pa spet videla, kolk sem iz mehkega testa - mi je blo pa tko hudo za nasprotnika, k ga je knockoutiral, pa ko je bil tko žalosten potem ... da sem kar ene par solzic potočila ... marička, no, jaz res nisem za v ta svet - me čist vsaka reč ven vrže ... no, potolažile so me okusne jagode, tko da je bilo kmalu bolje ... ful bolje Saši za nice pics, za nanko, Majuški za uživanje na trebušnih plesih, ilatic za piknik (ajme, midve danes ne greva piknikovat - kolk škoda, res sem se veselila 100 na uro), ... glux3 & 24julij - imejte se, vreme pa ignorirajte na veliko! glux3 - aha, tako je torej bilo s fobromom. Samo, da je vse OK. Mirjam - moj je bil tak majhen, a nadležen, ker je bil ravno pod naramnico modrčka - ful neprijetno ... evo, zdaj ga ni in sem happy, happy, happy. V torek se grem pokazat k svoji dr., da prečekira, kako se celi, čez 14 dni pa tiste 4 šivčke ven ... mala malca za velikega profesionalca Majuška, naj vas ne namoči preveč! Za mladoporočenca pa: "Naj bo srečno & večno." Vidim, da je Aleksander pravi raziskovalec, ja rovarka, superca za morje ... daj kakšno fotkico flikni gor ... pa ojej za oko - be careful! mirjam, v katerem botaničnem ste bili? Tu, na Rudniku? Ja, prav imaš, vreme je idealno za študiranje ... ali pa spanje ... se grem zdaj posvetit enemu od teh dveh reči Last but ot least: who's Alanis? In za happy news ... we want to know moooooore ....