|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 12:29:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4001
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 12:31:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4002
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
20.6.2009 12:49:52   
netki
kakšna je pusta skuta?

Neposredna povezava do sporočila: 4003
20.6.2009 12:51:10   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Umpa - hmmmmmmm, jaz mislim, da ima Alanis zelo rada polarne medvede? Kaj pa ti?

se strinjam!

user posted image user posted image

ni preveč "poletna" user posted image

Sva istih misli!

kaj pa če je sadna?

Neposredna povezava do sporočila: 4004
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 12:54:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4005
20.6.2009 13:01:33   
Netta
kakšna je pusta skuta?

dolgočasnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
20.6.2009 13:02:41   
Netta
hmmm, a "poletna" je usumljenka?  men je pa najprej ena druga padla na misel...user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 13:04:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4008
20.6.2009 13:05:49   
Netta
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

hmmm, a "poletna" je usumljenka? men je pa najprej ena druga padla na misel...user posted image

Katera - daj namigni

z dobrim jutranjim gurmanskim okusomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4009
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 13:17:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4010
20.6.2009 15:55:32   
tims
Dan,

kaj počnete na ta tečen dan? Upam, da se bo obdržalo da ne bo padalo, pa da gremo lahko vsaj malo na sprehod, če že na veselico ne bomo mogl it.

Naša Nina je dons spala do 11ih, po kosilu pa je spala še eno uro. Zgleda, da jo daje vremeuser posted image .

Drugač sem mela pa pestro noč. Se je Tim sredi noči zbudil in prišel k meni v spalnico, ker je bil žejen. Mu grem iskat vodo, ga nežno pokličem, mali se pa začne premetavat in mi zbije kozarc iz rokeuser posted image user posted image user posted image . Sem mela cel jogi na moji strani moker, tako da sem sredi noči menjala rjuhe in obračala jogiuser posted image .

Metuljček, sem taka kot ti. Vedno jokam ko gledam poražence, ko zapuščajo igrišče s sklonjenimi glavami, vsi žalostni... Men je moj enkrat reku, da mi ne bo več pustu gledat športauser posted image . Se spomnim, ko se enkrat košarkaši Olimpije zgubil... Sem bila cel večer zamorjenauser posted image .

Nanka, upam, da tvoji dve vseeno nista kaj preveč tečni in da lahko shajaš z njimauser posted image .

Vidim, da imamo novo nosečko., Katerakoli že je, čestitamuser posted image .

Almera
in Inigo, po moje je najboljš da čimprej kaj naročita, da ne bojo obtožbe za prazen ničuser posted image .

Glux3 čestitke za obletnicouser posted image in lep dopust ne glede na vreme.

Majuska
, Sasi, lušne fotke malčkovuser posted image .

Majuska
, upam, da ti bojo ratale slikce od plesa in da si jih bomo kmalu lahko ogledaluser posted image . Pa uživajte na poroki.

Tinky, kok je pa potem kej smrdel po pivu v zamrzovalniku?user posted image ?

Rovar_ka user posted image za super dopust, pa spočij si učke. To pa mora bolet, ko ti nekdo vtakne prst vanj, auser posted image ?

Mene je pa Nina zadnjič ugriznila v nos. Sem mislila, da bom vse zvezde preštela, tok me je zabolel. Mala se je pa smejala, ko sem kričala zraven od bolečin.

Dež na poroki
- sem slišala za to jauser posted image . Ko se je moja sestra poročila, je tok padal in je bilo tako neurje, da smo bili brez elektrike (ob svečah iz cerkve je zgledal vse skupaj hudo romantičnouser posted image ), šipe na oknih je ven metalo, dokler nismo dal hitr rolet dol... skratka noro. Pa sta večno brez denarjauser posted image

Antibiotik, jaz mojima vedno dam AB do konca za popit, razen če P izrecno ne naroči drugače. Ponavadi so za deset dni. Če prekmalu prekineš z njimi, se lahko bolezen hitro ponovi, ker se ne pozdravijo do konca.

Zdej pa grem mal Timove cunje skupi zbrat, ker mu moram začet pakirat za na izlet.

Lepo se imejte kljub deževnem vremenuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4011
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 17:46:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4012
20.6.2009 18:12:17   
neboglasnica
Ahoj!

Populis, dobrodošla nazaj!

dopustnice: uživajte!

fotke: user posted image

In kaj semjaz počela celo dopoldne? Urejala negative, iskala in pripravljala negative za razvijati, vse lepo označila, skratka vsa pridna sme bila. Pa še skuhala sem, oprala...

Neposredna povezava do sporočila: 4013
20.6.2009 19:58:32   
netki
no da vam pokažem našo novo rabljeno user posted image gugalnico

user posted image

tole je pa danes ratalo...borovničeva pita.....bi vam jo ponudila, pa je ni več user posted image user posted image

user posted image

p.s.: bila je svinjsko dobra...mmmmmm

< Sporočilo je popravil netki -- 20.6.2009 19:59:33 >

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
20.6.2009 20:31:21   
lavita*
Živjo, živjo!

Spet wse malo javljam, davidite, da še obstajam.
Sploh nimam več casa za net.
Začeli smo delat našo hiško! In potem delo doma.Zdaj me pa še čaka odhod v službo. Grozno.
Mala naša deklica je trenutnos ept bolana. NE vem kaj je fasala. Ima že od torka skoz vročino in pri P sem szvedla da ima vneto tudi grlo. Doibl aje Ab. Zdravnica je rekla, da če bo kaj boljše je pomagu AB, drgač epa je viroza in mora prebolet. Svašta.
Pri dohtarju sma sigurn vsak mesec enkrat ali dvakrat. Ne vme kako bo ko bo v vrtcu. Upam, da ne bo kar naprej bolana.
Ja oba gresta v vrtec. Mi je le uspelo prepričat moža, da le ni to tak slabo. No na konc se ej še sam navdušu.

Dugače pa naša pupika pridno hodi. Ponavlja vsako stvar ki jo kdo nardi. Najbolj oponaša bratca. Še kar rada je in vse kar pove je ata in teta.

Tako, toliko sem se spomnala napisat. upam, da se bom v službi lahk kaj večkrat oglasila. Kako pa druge kaj prenašate službo?

lp

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 20:48:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lavita*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4016
20.6.2009 20:48:45   
nanka
Juhu, možek je prišel domov že ob 17 in me peljal po nakupih v Btc. Kupila sem si dve majčki, svetovni, kiklco, jesensko jakno, 3 pare čevljev, 3 pare uhanov in res lepo verižico, ličila obnovljena, samo še mobitel dobim nov,  v ponedeljek pa bo. Zdaj pa sem zrihtana za službo, super, sem kar vesela.

Slike so vse superuser posted image user posted image , sploh borovničeva pita, samo od zdaj naprej zame samo še virtualno, moram začet mislit o hujšanju.

Lavita srečno v službi, jaz grem v ponedeljek.

Populis, WB, smo bile pridne in nismo preveč klepetale.

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
20.6.2009 20:50:59   
nanka
Almera, mogoče ga je pa voda tako zmatrala, boš videla kako bo jutri.

Lavita tudi mi smo kar naprej pri zdravniku, samo zaenkrat je bilo vse virusno in nista dobili nobenega zdravila

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 20:59:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4019
20.6.2009 21:07:15   
netki

Netki - njami pita - si mi dala idejo, kaj naj naredim z borovnicami

ja tud jst sem danes tuhtala kaj z njimi ker mi jih je mami dala...pa sem mal pobrskala po kulinariki in našla to pito ki je tko simpl za naredit da si me moreš mislit, pa vse sem mela doma in hitro je gotovo

Neposredna povezava do sporočila: 4020
20.6.2009 21:09:55   
neboglasnica

Nanka -
Čestitke za šoping - bo prav zanimivo, če se bomo kdaj po službi dobile, kako bomo vse drugačne, ker bomo službeno zrihtane

Netki - njami pita - si mi dala idejo, kaj naj naredim z borovnicami

Moja službena "uniforma" so kavbojke in majčka. user posted image

Svežih borovnic je prehudo škoda za pito.

Nanka: lahko bi do mene skočila, če si bila že v BTC-eju. Jesensko jakno? Ne prehitevaj, še na morje bi šli. user posted image

Dve super novici: včeraj me je klicala sošolka s srednje šole, ki živi v Varšavi, da bo v Sloveniji kar nekaj tednov, ker je tašča hudo bolna. user posted image , kmalu pade kava!!! Druga novica: sošolka iz OŠ tudi pride domov iz Amerike in to za celih šest tednov. user posted image , kmalu pade kava! Tole se pa sedaj bere hudo Cankarjevsko - kot da samo jaz ostajam v SLo, user posted image user posted image .

slaba novica: danes sem šla obešati perilo in me je nekaj zaskelelo pod rokavom. Udarim po roki - šment, čebela ali osa, nimam pojma. Hitro aspirin gor, obkladke, Fenistil..ampak tale hudič me še kar peče, pa je že precej časa od tega.

Tims: plešeš na veselici?

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 20.6.2009 21:10:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 4021
20.6.2009 21:11:21   
neboglasnica

Sredi Ljubljane je zgorel pet nadstropni blok.
V prvem nadstropju je zgorela bosanska družina V tretjem nadstropju je zgorela hrvaška družina V četrtem nadstropju je zgorela ciganska družina V petem nadstropju je zgorela albanska družina Samo v drugem nadstropju kjer je živela slovenska družina so preživeli vsi.
Čez nekaj časa pripadniki etničnih manjšin skličejo tiskovno konferenco, kjer povabijo tudi glavnega gasilca, da obrazloži kako je to mogoče.
Gasilec pa mirno; takrat so bili v službi!

Neposredna povezava do sporočila: 4022
20.6.2009 21:11:57   
neboglasnica

Mladi redovnik je stigao u samostan. Dodijeljen je da pomaže ostalim redovnicima kopirati prepisujući stare propovjedi i zakone.

Primijetio je, da uvijek svi redovnici prepisuju iz kopija a ne iz originalnih svitaka. I tako novi redovnik ode do glavešine samostana da ga pita zašto se ne prepisuje iz originalnih svitaka, ukazujući na to da je netko mogao samo malo pogriješiti ili nešto propustiti u kopijama, pa čak i u onoj prvoj napravljenoj, to nebi bilo nikada ispravljeno! U stvari, ta bi greška bila uvijek prepisivana u svim daljnjim kopijama.

Glavešina samostana reče, "Stoljećima smo prepisivali s kopija, ali si to dobro primjetio."

Otišao je dolje u mračne ćelije ispod samostana gdje su bili originalni rukopisi arhivirani i čuvani u zaključanom sefu, a izgledali su kao da nisu bili otvoreni stotinama godina.
Sati su prolazili, a nitko nije vidio starog glavešinu samostana . . .

Mladi se redovnik zamislio, i otišao potražiti starog glavešinu dolje u mraćne ćelije samostana. Vidjeo ga je kako udara glavom o zid i kuka.
"Promaklo nam je  R !  Promaklo nam je  R !
Promaklo nam je R !"
Prednji dio glave mu je bio krvav, krv se niz lice sljevala, a on je nekontrolirano plakao. Mladi redovnik je pitao starog glavešinu, "Što je tako loše Oče?"
Škripavim, prepuklim glasom mu odgovori stari glavešina, "Riječ je bila...

"CELEB(R)ATE !!! "  (Slavlje)
a ne celebate  (celibat)

Neposredna povezava do sporočila: 4023
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 21:12:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4024
20.6.2009 21:13:36   
neboglasnica
Malo za popestritev...

POGLEJ, KOLIKO SLOVENCEV IMA NA ISTI DAN ROJSTNI DAN KOT TI:
http://www.stat.si/preb_rojstva.asp

IN POGOSTOST TVOJEGA IMENA IN PRIIMKA:

http://www.stat.si/imena.asp

Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?