tims
|
Dan, kaj počnete na ta tečen dan? Upam, da se bo obdržalo da ne bo padalo, pa da gremo lahko vsaj malo na sprehod, če že na veselico ne bomo mogl it. Naša Nina je dons spala do 11ih, po kosilu pa je spala še eno uro. Zgleda, da jo daje vreme . Drugač sem mela pa pestro noč. Se je Tim sredi noči zbudil in prišel k meni v spalnico, ker je bil žejen. Mu grem iskat vodo, ga nežno pokličem, mali se pa začne premetavat in mi zbije kozarc iz roke . Sem mela cel jogi na moji strani moker, tako da sem sredi noči menjala rjuhe in obračala jogi . Metuljček, sem taka kot ti. Vedno jokam ko gledam poražence, ko zapuščajo igrišče s sklonjenimi glavami, vsi žalostni... Men je moj enkrat reku, da mi ne bo več pustu gledat športa . Se spomnim, ko se enkrat košarkaši Olimpije zgubil... Sem bila cel večer zamorjena . Nanka, upam, da tvoji dve vseeno nista kaj preveč tečni in da lahko shajaš z njima . Vidim, da imamo novo nosečko., Katerakoli že je, čestitam . Almera in Inigo, po moje je najboljš da čimprej kaj naročita, da ne bojo obtožbe za prazen nič . Glux3 čestitke za obletnico in lep dopust ne glede na vreme. Majuska, Sasi, lušne fotke malčkov . Majuska, upam, da ti bojo ratale slikce od plesa in da si jih bomo kmalu lahko ogledal . Pa uživajte na poroki. Tinky, kok je pa potem kej smrdel po pivu v zamrzovalniku? ? Rovar_ka za super dopust, pa spočij si učke. To pa mora bolet, ko ti nekdo vtakne prst vanj, a ? Mene je pa Nina zadnjič ugriznila v nos. Sem mislila, da bom vse zvezde preštela, tok me je zabolel. Mala se je pa smejala, ko sem kričala zraven od bolečin. Dež na poroki- sem slišala za to ja . Ko se je moja sestra poročila, je tok padal in je bilo tako neurje, da smo bili brez elektrike (ob svečah iz cerkve je zgledal vse skupaj hudo romantično ), šipe na oknih je ven metalo, dokler nismo dal hitr rolet dol... skratka noro. Pa sta večno brez denarja Antibiotik, jaz mojima vedno dam AB do konca za popit, razen če P izrecno ne naroči drugače. Ponavadi so za deset dni. Če prekmalu prekineš z njimi, se lahko bolezen hitro ponovi, ker se ne pozdravijo do konca. Zdej pa grem mal Timove cunje skupi zbrat, ker mu moram začet pakirat za na izlet. Lepo se imejte kljub deževnem vremenu
|