glugluglu
|
oj, smo polno zaposleni, da ne govorim,... umpalumpa, zelo dobro napisano in berljivo! tinky, mi smo tisti obroč sicer sprobali v valovih, ampak unih - narejenih v Čateških - no tam se je obneslo . No, če hočeš takega, kjer sedi se ta zdi meni še najboljši. nanka, ma kakšno smolo imate no, naj se hitro pozdravijo vsi! majuska, v petek NO go, mi gremo v soboto zgodaj zjutraj na morje in bom v petek doma - pakirala po malem . Ta teden v dopoldanskem času itak nimam namena sploh iti v LJ. Jutri nekaj malega z Markom popoldan in to bo to. tims, tinky, lahko mi prodata brisače , rumene od tims za ta spodnjo kopalnico, zelene za ta zgornjo No po resnici povedano se meni zdijo brisače ful drage, sploh mi je čudno, da so te stvari tako drage in sem bila ful, ful vesela, ko sem jih dobila od prijateljice za darilo še čisto na začetku ko sva se poročila. In še vedno imam te njene brisače, ker sem tolk škrta, da ne kupim novih. Vas pa barvne usklajenke čisto razumem, ker jaz sem enaka glede barvne usklajenosti, no takrat ko imam to možnost glede financ. Ta teden urejam zadnje stvari za na morje pa še kaj zraven (služba), populis me je zadnjič s svojim postom spomnila na evropsko kartico za zavarovanje (Hvala populis ) in mislim, da sem komaj ujela pravočasni rok za oddajo, potem sedaj pošiljam podatke v službo, ker sem pripravila prošnjo za skrajšan DČ in ugotovila, da imajo še moj stari naslov v kadrovskih evidencah. Na novi pogodbi bi bilo pa prav fino, da bi bil že nov naslov napisan ane No in ko jim pošljem skenirano osebno mi odpiše iz kadrovske nazaj, da naj ji pošljem osebne še za vse, ki so po meni zavarovani, da bo na ZZZS dala spremembo naslova. Halo? Ji nisem mogla dopovedat, da imamo na ZZZS kartici itak že vsi nov naslov odkar smo ga uradno spremenili na UE. No take počnem ko Tian spi, potem pa ni časa za drugo, kar ima veze z računalnikom, ker je treba še kaj pospravit, itd. Ja pa zadnji teden šole, pa glasbene šole, vse na kupu, sestanki (Mark kolonija, Tian vrtec), še en nastop nas čaka, pa prijave na počitniške dejavnosti otrok (taborjenje, poletna šola), pa ta teden zaključujejo ocene, Mark še nima vsega zaključeno, ja jaz ne vem no, a vse mora biti zadnji teden, ali kaj, najbrž bo kdo še kaj v ponedeljek vprašan. Očitno. Potem naju je pa še po žepu usekalo , včeraj je poteklo stanovanjsko zavarovanje, čez dva dni pa registracija in se še s tem ukvarjava (to ima sicer bolj Mitja čez), kje so boljše cene, kaj vzeti,.... No to je to, lahko noč.
|