|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.6.2009 22:30:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu janja 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1276
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
11.6.2009 22:37:27   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

vsi štirje zaenkrat spimoše v eni sobiuser posted image user posted image user posted image

aha, predvidevam da zato, ker nimate drugje prostora user posted image user posted image user posted image

ej, ful dobr, da ti gre spat. Pr nas je pa doslej to normalno laufalo, zdej ga je pa nekaj zvilo in ma ful krizo. Upam, da ga kmalu mine. Pa je čez dan tok fajn, živahen otrok, sploh ne morš verjet, da se zvečer tko obnaša... Ah, bo že. Sej je zmeri nekaj pri otrocih, a ne - da imamo pestro življenje user posted image

točno tkouser posted image user posted image user posted image user posted image bomo uštimali drugo leto ...komaj čakam

drugače pa je mamo tud mi kriza obdobje čez dan user posted image user posted image user posted image user posted image se ti zrola.pa je dan k je čist pridna k mravlja..pa pol.brez razloga se dere kriči odgovarja....kr neki....hoče vse da naredi prva...in mora vse enako jest k metka (razen dojenja ) ...ma me drugi tolažijo da bo minilo....ne vem mende so una leta 3 do 4 najhujšuser posted image user posted image kaouser posted image user posted image user posted image bodo une več povelda k majo starjšeuser posted image user posted image user posted image user posted image ..

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
11.6.2009 22:43:40   
gogabojan

sem pozabla povedat da manca  spi v svoji postelji odkar sem metko rodila user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
11.6.2009 22:47:49   
gogabojan
OOOOOOOOOOOO kaj sem pozabila napisat. Sem hotela mojega Rokeca prekrstiti v punčko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem šla v Leklerka po prenosno posteljco (ki jo imajo v akciji), za morje. Pa si vi predstavljate foro (ker nisem pogledala, kake barve je)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bi prišli na morje, dali posteljco ven iz škatle, in ugotovili, da je ROZA BARVE, za Roka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To bi bila šok terapija.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . HB je prodajalka mal težje računala uno posteljco, tako da sem videla, ko je zaključevala račun, da je obkljukana barva PINK. OJOJ.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem jo šla takoj zamenjat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
11.6.2009 23:19:40   
Tosca
Čer,

spet jaz bolj pozno. Zgleda da je bila včerajšnja noč res težka, naša ga je biksala, kot ga je v zadnjih 4 mesecih samo ene dvakrat. Se vidi, da sploh nisem vajena tega.user posted image Zvečer ga je sračkala skoraj uro in pol do 23h in po n-tem 10-minutnem igranju zvezdice sva pol obe zaspali.user posted image  Potem pa spet dve uri od 3h do 5h. Saj ne vem, al so zobki krivi (ki jih mimogrede ni še nikjer videt), ali kaj drugega. Bolna ni.

Sva pa danes kar na horuk poskusili purana in špagete. Sem jo hotela prepričat s špinačo in pirejem, pa je poskusila le dve žlički, pa pol konc. Še dobro, da sem imela kuhano njeno klasiko: cvetača, korenček, itd, pa se je tudi pri tem zmrdovala. Sem ji pa za hec vmešala malo pretlačenih špagetov in par drobtin purana, je pa prav rada jedla.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1280
11.6.2009 23:28:25   
Tosca
Me pa tole dojenje vse bolj mineva, ker je pričela naša princesa z grizenjemuser posted image . Za povrh se ji zdi še sila zabavno, ko zavpijem od bolečine in se reži na vsa usta. user posted image user posted image  Tisto, kar nam je razlagala v materinski šoli, da naj strogo rečemo NE, prav nič ne pomaga.user posted image Kaj šele bo, ko pride prvi zobek?user posted image

Trenutno se dojiva zjutraj in zvečer, vmes pa imava tri obroke GH, pa kdaj pa kdaj se tudi malo podojiva, ampak vse redkeje.

Smo pa danes dobili odločbo, da smo sprejeti v vrtec, ker se je očitno toliko staršev premislilo. Ampak smo se odločili, da bomo vsaj za eno leto ostali kar pri privat varstvu, ker bo tam veliko več na zraku in upam manj bolna.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
11.6.2009 23:43:17   
Tosca
Timnala, se popolnoma strinjam s tem, kar si napisala, nisi edina. Tudi meni se včasih zdi kar neka dodatna obveznost, ko smo čez vikend doma in ne gremo nikamor, ker pol moj pričakuje, da bo pač kosilo, kot je treba itd..., jaz bi pa rada kdaj imela kakšno obremenitev manj in ne več. Čeprav kar rada kuham (in še raje pečem), bi se prav z veseljem pustila tudi jaz kdaj razvajati. Zato blagor vsem, ki imate mame in tašče tako blizu, da vam tudi kaj skuhajo. Je pa res, da ima vsaka medalja dve plati, sploh, če berem sončnico in hranjenje njenega sončka z napolitankami. Jao, jaz bi iz kože skočilauser posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
12.6.2009 0:06:38   
Tosca
Tako, Donavski valovi s češnjami so pečeni in preizkušeni, še moj je stvar pohvalil, čeprav ne mara biskvitov s sadjem. Jaz pa v vodoravno in vam zaželem lepo mirno nočko!

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
12.6.2009 8:23:39   
iraira
Dan!

Moja miška je malo bolje spala in s tem tudi jaz user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , pa tak lep sonček je zunaj....ti kar razpoloženje spremeni user posted image . Zdaj pa spijem kavico in potem na sprehodek user posted image  pa v trgovino po žemljico za mojo princes. Se je tako navadila, da ko prideva v trgovino se že pri vhodu začne kregati user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in morava prvo žemljico vzeti user posted image  .....vaške trgovke so pa tudi čisto navdušene user posted image  user posted image  user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
12.6.2009 8:46:06   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

ma morm vam povedat, da vas pogrešam in komaj čakam, da se vidimo v torek!!! sej ta torek se menda potem niste dobile a ne ...user posted image user posted image  valla tebe tud pogrešam za kak sprehodek po Medvodah ...PON al pa TOR se morva zmenit potem bomo  menda nekej na bajti delali ....

upam, da rata, ker mi gremo v sredo na morje in sem čist naspidirana do takrat, pa še za vikend nas ni nič doma....

ajaaaaaaaaaaaa pol pa ni panike, sej jaz mam peglanja za tri dni, bom pa to počela ;)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
12.6.2009 9:23:14   
PikicaStonoga

in mora vse enako jest k metka (razen dojenja ) ...ma me drugi tolažijo da bo minilo....ne vem mende so una leta 3 do 4 najhujšuser posted image user posted image kaouser posted image user posted image user posted image bodo une več povelda k majo starjšeuser posted image user posted image user posted image user posted image ..

tole pa poznam ...moja dve leti stara nečakinja je k dojenček, ko smo mi v Savinjski s Tijano ...vse hoče enako ...se gugat, jest, pit, ležat, se valjat, igrače v usta, še svojega dojenčka vsako jutro "podoji" tako kot jaz Tijano ... user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
12.6.2009 14:00:13   
Tejčika29
Hoj,

pa je spet petek ane!? Juhu za vikend, mi imamo jutri en rojstni dan, v nedeljo pa en krst, pestro maestro, v torek grem na morje z mamo, moj se pridruži v petek in ostanemo še en teden, sem malo panična kako bom tole sfurala, pa najbrž bom, če sem službeno hodila sama v Beograd in Split bom pa še na Lošinj pretrogala mamo in mojo miško. Bo že, sama pa res ne bi šla z Alino, ker to pa še ne gre.

Tak da Lučka, bova obe uživali ane?

Alina je zjutraj spala do osmih kar je prvič odkar je na tem svetu, spustila dopoldanski spanček in šla spat ob 13. uri, če bo tako naprej bo super, sploh na morju mi bo fino, nismo vezani toliko na to spanje.

Včeraj je jedla čisto govejo juhico in čisto ponorela, tolk ji je blo dober. Zanimivo, svašta, kr neki....
Počasi bom probala tudi kruhek.

Imejte lep vikend s svojimi družinicami!

P.s. GOGA - glede faksa in prenosa izpitov, odvisno od kod se prepisuješ in kam se vpisuješ, zelo različno, se boš morala pozanimat, tud jaz sem malo ven padla, sem specializirala pred dobrimi 3 leti in zakoličila s šolo za vekomaj, mislim da me ne bo več pičilo za naprej, res mam dost. Nikoli pa ne reci nikoli ali kako že pravi pregovor!

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
12.6.2009 14:01:51   
Tejčika29
Pikica - povej no, savinjska je zakon ane user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
12.6.2009 14:31:48   
suzy124
Pozdravljene

Da se še jaz malo oglasim, ker se že kr neki časa nisem.Preberem še nekako za kaj napisat mi pa potem zamnjlka časa, zvečer pa se mi včasih tudi ne ljubiuser posted image user posted image

Pri nas ni nič kaj novega imamo tri zobeke, četrti mislim da že tudi leze ven. Nekih večjih problemov nimamo glede zobekov, je včasih malo bolj tečkast ampak ko namažema z kremico je potem boljše.user posted image user posted image user posted image

Zelenjavo tudi počas nazaj jema s tem da mu dodajam sirček ali kislo smetano zraven pa malo jo solim, ker drugače sploh noče odpret ustuser posted image user posted image user posted image

Vse ki se odpravljate na morje uživajte

Vsi user posted image ki ste praznovali osem mesecev pa vam želim vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image z zamudo ampak iz srcauser posted image user posted image

Jurti gremo na rojstni dan od nečaka (3 lete), v nedeljo pa verjetno na celodnevni izlet na Pohorje ali pa Veliko planino.
Komaj čakam pa še vreme je napovedano prav lepouser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem in upam da mi bo čas dopuščal in  se bom kaj prej oglasilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1289
12.6.2009 14:42:49   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Pikica - povej no, savinjska je zakon ane user posted image user posted image user posted image user posted image !

ITTTTTAAAAAAAKKKKK!!!!!!!!!!!!!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1290
12.6.2009 15:44:41   
gogabojan
Pozdravljene.

Glede na to, da je jutri v Tivoliju ena (vsaj zgleda) super zadevca za otroke me zanima sledeče:
A je katera že bila na tem Luninem Festivalu?????? Ali je v redu????

Hvala za kakršnokoli informacijo.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
12.6.2009 15:48:02   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Imejte lep vikend s svojimi družinicami!

P.s. GOGA - glede faksa in prenosa izpitov, odvisno od kod se prepisuješ in kam se vpisuješ, zelo različno, se boš morala pozanimat, tud jaz sem malo ven padla, sem specializirala pred dobrimi 3 leti in zakoličila s šolo za vekomaj, mislim da me ne bo več pičilo za naprej, res mam dost. Nikoli pa ne reci nikoli ali kako že pravi pregovor!

Enako!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za info. Se bo treba orng pozanimat ali lahko ali ne. Bomo videli.

Moram pa povedati, da mi je vedno (od majhnega), bila želja, da bi študirala politologijo. V najstniških letih, sem hotela iti študirat politologijo smer obramboslovje.

Sam kaj, ko sem vedela, da se bom morala fajn učiti, pa da je težak faks, medtem ko organizacija ni bila težka.

Poanta tega zmedenega posta: hvala za info, bo treba se prijeti v roke, in aktivirati sive celice.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1292
12.6.2009 16:23:35   
gogabojan
Laknerš - kje je točno planina nad Horjulom??????

Je motokros tam v nedeljo, pa me zanima, kje je točno, ker bi rada šla to gledat.

Hvala, za kakršno koli info.

Neposredna povezava do sporočila: 1293
12.6.2009 18:03:57   
sončnica24
Hojla, pa ste se res polenle. Midva pa sva danes sama, je ati pobegno ene prkolice rihtat pa bodo kar tam prespali in pride jutri domov. Tako da če bo kateri zvečer kaj za klepetat sem ji na razpolago da malce strani naberemouser posted image , ker ko boste šle še ostale delat bo tukaj prava žalost.

Neposredna povezava do sporočila: 1294
12.6.2009 20:01:07   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

A je katera že bila na tem Luninem Festivalu?????? Ali je v redu????

Hvala za kakršnokoli informacijo.

Jaz še nisem bila, ampak kakor je meni jasno iz oglasov, naj bi bile nekakšne delavnice za otroke.....se pravi za Bojana super zadevica

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Hojla, pa ste se res polenle. Midva pa sva danes sama, je ati pobegno ene prkolice rihtat pa bodo kar tam prespali in pride jutri domov. Tako da če bo kateri zvečer kaj za klepetat sem ji na razpolago da malce strani naberemouser posted image , ker ko boste šle še ostale delat bo tukaj prava žalost.

Saj res, ti že v službo hodišuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image ....povej malo kako je, ker jaz si res še ne predstavljam da bi mogla že delati.....pa ne mislim nič slabega s tem, da ne boš mislila user posted image ....samo firbec me malo matrauser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1295
12.6.2009 20:36:38   
Lovely
Čaw,

mi smo pa kar doma, smo mislili že včeraj it na Ptuj do nedelje pa je moj dragi fasal angino user posted image  Dobil antibiotike in naju ne sme preveč lupčkat user posted image  Baje da ni nalezljivo (mi je danes že Coccinella razložila) ker je bakterijsko ampak vseeno dr pravi nič lupčkanja.

Me2 sva pa pohajali ves dan, highlight dneva je bil ko me je sredi Cube pobruhala povsod (grah je jedla med drugim), ker je rinila v usta nek obesek za ključe... Za njo ni bil problem preoblečt, ma zase pa ne nosim s seboj... Tak da sem morala shopping pobruhana... No, vsak lepo oblekico sem si kupila he he, Inya že ve...

Vas bom malo kasneje še natančneje prebrala kaj dogaja, .100noga, drug teden k boste na bajti lahk na kak hladen drink letiš/ta/te za odmor :)

Lovely

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
12.6.2009 20:58:48   
mbd0411
Čer!

Nič kaj niste zgovorne.Kje pa ste??
Vreme je tečno.Kar naprej sušila s perilom nosim pod streho in nazaj na sonce...Groza no tale aprilsko vreme.Nika je že 2x dobil dež...user posted image user posted image user posted image so rekli,da bodo laski rastli...user posted image user posted image user posted image
Itak,Tejčika,Pikica...,da je Savinjska zakon..Pri nas je vedno lepo...user posted image user posted image user posted image ,samo hmelj nas zastrupljauser posted image
Kaj je zdaj čvekice,no,nočete čvekat??
Moj Nikec že spi.Ne vem kaj je zdaj to,da čez dan zelo malo spi.
Imjte se lepo.Sem mislila,da bom varuška trem + moja dva,pa zdaj nisem...user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep večer vsem

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
12.6.2009 21:11:07   
sončnica24
Dober večer, pa res niste nič kaj pridne čveke več. Ja kako je v službi glede nato da je to moja prva služba je vredu, pa fajn je ker je vedno nekaj za delat in te 4urce minijo kot bi mignil.

Me pa zanima kako bom danes spala brez mojega lubija ker full nisem navajena, no verjetno me bo kar hitro pobralo ker sem full zmantrana.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
12.6.2009 21:17:12   
Tejčika29
Nič kaj niste napisale, jaz pa zdaj letim pod tuš pa glavo prat.

Lovely- no vidiš v vsem slabem je tudi vedno kaj dobrega, super za oblekco, drug teden ti bo prav prišla ko bo vročinski val user posted image !!!

Nočko!

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
12.6.2009 22:20:09   
iraira
Pa je res eno čudno zatišje tukaj gori user posted image

No jaz še skuham do konca in tudi spat. Jutri greva z user posted image  "čuvat" mojo babico in dedka in moram skuhat za tamalo, ker mi jutri ne bo ratalo. Je dedek nepokreten in babica z Alzhaimerjevo...tako da je to kar napornouser posted image .......bom preživela...če se samo spomnim koliko sta ona dva naredila za nas, ko smo bili otroci mi ni težko tudi malo ne.
Je pa žalostno, da zdaj ko sta v takem stanju se njuni otroci kregajo kdo ne bo skrbel za njiju. Bi jih kar postrojila pa vsakemu par vzgojnih grrrrrrrrr sem jezna ko na to pomislim kot user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?