|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
1.10.2009 16:50:40   
jolly123
Kot veste sem se menila za službo drugje, no preko bivše sodelavke in sem potem dobila občutek, da se je malo ustrašila za svoj stolček in da sploh ni naprej predlagala mojo zaposlitev. In mi je danes šinilo v glavo kaj pa če bi sama poklicala in sem imela prav, ker tip sploh nič ni vedel o meni, bil je pa kar zainteresiran ko sem mu rekla kaj delam in kaj bi pri njemu delala in je rekel, da bo jutri rekej tej moji bivši sodelavki za življenjepis, da ga bo pregledal in se slišiva.
Hja no zdaj pa lahko upam na najboljše. Več kot to že ne morem narediti, lahko ga samo še začnem zasledovati
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
1.10.2009 17:27:32   
gogabojan
Dannnn.

Pikica   user posted image  - iskreno sožalje user posted image

Valla - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za starega ata

Janja - user posted image user posted image user posted image user posted image da se bolje počutiš

Marisha - čestitke tebi in Marku za varstvo in španciranjeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Kdaj bomo šli kak giro di Vrhnika???user posted image user posted image user posted image

Jolly  - itak da ti bo uspelo. Saj sama veš, da si sposobna oziroma celo boljša kot kolegica. Kolegica je videla  hudo konkurenco, in se je ustrašila. user posted image user posted image user posted image

user posted image NIKuser posted image   in  user posted image HANAuser posted image     VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN.

Začela sem delati. Prvi delovni dan, in sem se na koncu že spičila z kuro zmešano. Ma je mislila, če me kao pozna in je bivša soseda, da se lahko igra z menoj. OOOOOOOO nene.

Najprej se je začelo kot fora. OK, sem si rekla. Potem pa se je začela že dobesedno podjebancija. In sem dobesedno začela ji nazaj njene fore metat, in kaj misli da je kura zmešana, na koncu sem se še tak zdrla nad njo, da je direktor samo gledal v mene. Sem rekla, veste kaj, TO SLUŽBO SI LAHKO V RIT UTAKNETE, KER SI VSI DRUG DRUGEMU POLENA MEČETE POD NOGE IN TOŽARITE NA VELIKO IN OPRAVLJATE, IN PODJEBAVATE.. JAZ PODJEBANCIJE IN LJUBOSUMJA NE BOM PRENAŠALA. Rekla sem tudi, DA MI TAM INTELEKTUALNOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (res sem tako rekla) IN GLEDE SPOSOBNOSTI IN ZNANJA SKORAJ NIHČE NE SEŽE DO KOLEN. Kar je živa resnica.

Sem tudi rekla, da sem takoj za, da če mislijo babe afne guncat, dam sporazumno odpoved, ker to je en kolektiv, ki ga še v štali ne bi imela. Sem tudi direktorju rekla, da nimam pojma, kje pobirajo take ljudi. Še SPAR ima boljše prodajalce, kot Mercator. Mercator vzame vse kar zna šteti vsaj do tri, ne pa da bi dejansko pogledali, ali ima človek smisel, znanje in voljo ali ne.

Se jim pa fajn zdi, ker nisem še prišla notri v pisarno nazaj (poudarek je na NE ŠE), vsaj ne dokler Marija (tik pred penzionom) ne pride, da me malo uvaja in pokaže k majo novi program, kako se dela z njim. Tako da čakam.user posted image user posted image user posted image user posted image . Ker nihče ni dovolj usposobljen, da bi mi to razlagal, ker nihče ne obvlada. user posted image user posted image user posted image

Itak se mi sedaj začne študij Logistike, kar so nadrejeni bili kar veseli, ker so rekli, da bodo in že dajejo veliko poudarka na tem področju. Tako da,...... jaz mislim, da ko bom doštudirala, ne bom več v M. zaposlena.user posted image user posted image user posted image user posted image Tak da DREAM ON boss. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo malo duška dala.

Lep dan oz. večer vam želim

LP

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
1.10.2009 18:23:53   
Lovely
Dan.

Valla, upam, da se Tilen hitro pozdravi. Smola.

Jolly, u zdaj zna pa res nekaj bit iz te nove službe user posted image

Evo, Inya je prestala še en dan varstva. Danes je bila bolj slabe volje za razliko od včeraj. Zajtrk je dobro pojedla, kosilo pa zelo slabo. Ko sem jo pripeljala dam se je pa najedla FUL. Zelenjavno mesno obaro, po 1 uri še celo sadno skutko. Zdaj je ne kaj z nama grizljala. Zdaj je pa zaspana ko ne vem kaj, spala je od 10h do 12h in nič več. Ampak je ne dava spat, no way. Zdajle jo bom še malo ven zvlekla pol kopanje in večerja in pol spat. In hočem mir ponoči mater user posted image

Če katera pozna koga, ki rabi varstvo. Moji varuški je druga punčka odpovedana, ker so dobili vrtec. Mi je kar OK. V Ihanu.

Lovely

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
1.10.2009 19:19:23   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Evo, Inya je prestala še en dan varstva. Danes je bila bolj slabe volje za razliko od včeraj. Zajtrk je dobro pojedla, kosilo pa zelo slabo. Ko sem jo pripeljala dam se je pa najedla FUL. Zelenjavno mesno obaro, po 1 uri še celo sadno skutko. Zdaj je ne kaj z nama grizljala. Zdaj je pa zaspana ko ne vem kaj, spala je od 10h do 12h in nič več. Ampak je ne dava spat, no way. Zdajle jo bom še malo ven zvlekla pol kopanje in večerja in pol spat. In hočem mir ponoči mater user posted image

Upajmo da res.

Kdaj ti gre pa ponavadi Inya spat? A misliš da če bi jo dala ob sedmih spat da ne bi spala ponoči? Al pa sem samo jaz tako zahtevna, ko sem navajena, da moj ob pol 7 ali 7 že spi user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
1.10.2009 20:01:17   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Upajmo da res.

Kdaj ti gre pa ponavadi Inya spat? A misliš da če bi jo dala ob sedmih spat da ne bi spala ponoči? Al pa sem samo jaz tako zahtevna, ko sem navajena, da moj ob pol 7 ali 7 že spi user posted image user posted image

Ma ja, ko jo dam ob 7h se mi obvezno 3x budi za jest. Zdaj ene parkrat je bedela do 9h in je bilo čez noč bolje... Pa še te dnevne spance spreminja tko da se ji dogaja. Evo zdaj je zaspala. 1 uro kasneje od njene ustaljene ure ob 7h... We shall see...

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
1.10.2009 20:37:25   
PikicaStonoga
čau bau!
kako smo? midva z možekom sva bila popoldne ene dve urci pridna kot mravljjice, babi je pa Tijano pazila ... sva naredila drenažo ob škarpi in premetala ene kocke in travne plošče ... :) še VEDNO čakamo na notranja vrata MATER no dost mam tega!!!
jutri takoj po službi morm v medvode na en sestanek, na banko, pa še en sestanek ...hehe pestro, potem zvečer pa menda da gremo za vikend v italijo k teti in stricu :) ma najraje ne bi šla, ker mam še vedno vse po škatlah v bajti, da v garažo sploh ne morm avtov parkirat, ker nimam kam stopit, sam smo se zmenili s tastom in taščo, pa kaj zdej ...sej se bomo meli fajn :)
hana in nik ...vse najboljše!
valla o jej no bošček tilen ...ga že pšgrešam ...upam da hitor poštimam bajto da se kej vidmo ...sam kaj ko čas tok leti ...
imejte se lepo mormo jaz pod tuš pa potem še mal za službo delat pa se jutri kaj beremo!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
1.10.2009 22:08:51   
freha
A so še keri izpadal lasje. Nisem še povedala da sem zaradi tega zelo nesrečna, saj imam zelo razredčene sploh na vrhu glave se mi vidi koža. Stanje se še ni popravilo, a je možno da je to zarad preeklampsije. Kako je pri vas, so keri kej izpadal lasje ali so se vam že obnovili?

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
2.10.2009 7:29:25   
mbd0411
Jutro!

HANA,NIK-VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

METKA,TILEN-VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image     user posted image     user posted image  

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
2.10.2009 8:13:01   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: freha

A so še keri izpadal lasje. Nisem še povedala da sem zaradi tega zelo nesrečna, saj imam zelo razredčene sploh na vrhu glave se mi vidi koža. Stanje se še ni popravilo, a je možno da je to zarad preeklampsije. Kako je pri vas, so keri kej izpadal lasje ali so se vam že obnovili?

Meni so na začetku ful izpadali, ampak ni bilo take krize, da bi imela ful razredčene, so pa ostali suhi, brez leska.

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
2.10.2009 8:35:34   
corti
Jutro!

Evo meni se bliža dan ko grem delat....dobila sem urnik in ta mesec delam vse sobote...in ta teden se dpoldne, potem pa dva tedna popoldne. Ampak bo že! Bomo potrpel....sam da mam mir na šihtu pa bo! Itak sva se menila s simonom da kadar bo lahko me bo pršu iskat da bomo žim več skupi, ker pri teh avtobusih še tukaj eno uro ali več zgubim!
Včeraj sem bila pri frizerju po dolgem času. Pa sem se pobarvala in mi barva ni tako prjela kot bi mogla. Imam prveč rdečega pigmenta v sebi. Grrrrr....No ampak se grem čez kake 14dni popravit! Samo toliko da dam ene dva pranja skoz! 

Jolly držim pesti za službo! Pa saj bo....

Z malo zamude HANA IN NIK vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja in METKA IN TILEN tudi vama vse najboljše! Pa čim več mamicam nagajta pravi hanna! user posted image user posted image user posted image user posted image  

Lasje pa so meni na začetku ene pol leta šli zello ven...skoraj v šopi....zdaj pa je vse ok...stanje se je umirilo!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
2.10.2009 8:55:50   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: corti

Evo meni se bliža dan ko grem delat....dobila sem urnik in ta mesec delam vse sobote...in ta teden se dpoldne, potem pa dva tedna popoldne. Ampak bo že! Bomo potrpel....sam da mam mir na šihtu pa bo! Itak sva se menila s simonom da kadar bo lahko me bo pršu iskat da bomo žim več skupi, ker pri teh avtobusih še tukaj eno uro ali več zgubim!

user posted image user posted image oh pa maš urnik. Kako bosta pa s Hanno zrihtala, ko boš popoldne, bo dopoldne s tabo?

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
2.10.2009 10:30:48   
PikicaStonoga
METKA IN TILEN; VSE NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ Pa da bi bila čim manj bolna!!!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
2.10.2009 12:16:21   
corti
Ja hanna bo dopoldne do 12h z mano, potem pa jo bom peljala v Kamnik, simon pa jo bo tm okoli petih prišel potem iskat in jo zvečer seveda dal tud spat! Ker mene do takrat še ne bo doma! To bo še zanimivo!

Neposredna povezava do sporočila: 3413
2.10.2009 12:26:20   
suzy124
Dober dan

Najprej voščim včerajšnjim slavljencema Hani in Niku vse najboljše za prvi rojstni dan in predvsem da bi bila zdrava.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še današnima, Metka in Tilen vse najboljše in da bi bila zdrava.user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja pa nekaj vročina kuha, je imel v sredo zvečer 39, čez dan pa je bilo vse ok. Tak da sem mu pred spanjem potem dala Calpol in je potem vredu spal, ob štirih se je neki pogovarjal pa je potem kr kmalu nazaj zaspal.
So se mu pa pojavili neki mozolčki in zdaj ne vem če je slučajno alergičen na sirup al pa je dobil mozolčke ker je imel tak visoko vročinouser posted image user posted image user posted image

Včeraj je potem imel skoz okrog 37 zvečer pa 38, danes pa je spet čist na meji 37.

Zdaj je šel počivat jaz pa grem pralni stroj naredit in potem malo pospravljat, čeprav se mi v tem vremenu nič ne da.

Neposredna povezava do sporočila: 3414
2.10.2009 12:59:32   
coccinella
Čestitam vsem slavljence: Tajko, Tilen, Hana, Nik, Metka.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa se je začelo, naši oktobrčki praznujejo eden za drugim...Kako je to hitro šlo, še sedaj se ne morem načuditi. user posted image
Sedaj, ko pa sem v službi, gre pa še hitreje, se samo obrnem in je že vikend, ne morem verjeti...to se pravi se bom dvakrat obrnila pa bo jo stari že 2 leti user posted image user posted image user posted image

No v službi je res krasno, sem prav vesela, da sem začela delati, Gaja pa tudi pridna počaka pri babici. Tako da se vidiva po službi in to za par uric, potem je pa itak že skoraj čas da se gre spat user posted image .

Midve sva bile tudi ob prejšnji teden prehlajeni. Nič takega, samo nos (pri Gaji), pri meni pa še grlo. Tako da sva sedaj že obe zdravi.

To je za enkrat vse, pa se še kaj slišimo.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
2.10.2009 13:32:00   
sončnica24

Sočustvujem, sem imela dvakrat ledvične kamne in vedno premale za razbijat, sem se potem cele dneve nacejala z nekimi čaji, da sem to ven spravila, ampak hvala bogu je pomagalo. Upam, da ti uspe se jutri kaj pametnega zmenit.

Jolly - Se slučajno spomneš kakšen čaj si to pila, ker meni kamnov ne bodo razbijali so baje premali?

< Sporočilo je popravil sončnica24 -- 2.10.2009 13:38:35 >

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
2.10.2009 14:41:06   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Jolly - Se slučajno spomneš kakšen čaj si to pila, ker meni kamnov ne bodo razbijali so baje premali?

Neka mešanica več čajev je bila naročila sem jo pa v samostanu Stična, tam imajo prav svoj laboratorij in vzagajajo in mešajo te čaje. Sem povedala kakšne probleme imam pa so mi zmešali čaj in poslali skupaj z navodili kako pit.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 19:53:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3418
2.10.2009 20:40:27   
afnica mala
Pozdravljene

najprej vse najboljše NIku, Hani in Metki in Tilnu. Pa mamicam tudi!user posted image

.stonoga- sožalje za tvojo mamo- moja je tudi zelo boga, danes so jo prestavili v dom, na drug konec Slo, v Lenartuser posted image

janja- super, da se tvoje zdravlje zboljšuje

freha- lasje so mi po porodu full izpadali in imam že precej mladih. Lahko pa zdaj drugačne frizure nosim, ker prej sem imela vedno preveč lasuser posted image

vas še brem in komentiram

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
2.10.2009 20:58:53   
afnica mala

corti- turnusi za starše se mi zdijo rs slaba stvar. Vidim pri sestri kako je težko, ko dela v turnusu. Sploh pri otroku, ki je starejši in je treba vsak dan z njim delat za šolo

Neli pa zdaj oči še enkrat previja, potem pa gre spat. Danes se je skoraj uro dlje crkljala, ker je ob pol šestih v abtu zaspala in spala 1h- sva uspela glih fajn vse popravituser posted image

Mi smo vsi zdravi, če bo vse prehlade tako prenesla, bo super. Smrkelj ja, pa brez kašljanja, vročine, nočne budnice...

Čez teden dni bo pa že Neli imela 1 leto in tudi obisk pri p. Sem se odločila, da jo prosim naj je ne cepi. V soboto imamo praznovanje s 30 ljudmi (če bodo vse zdavi in prišli) in kakšna reakcija na cepivo ni zaželena. Me pa zanima koliko je naša punca težka. Jaz sem natehtala 8400g, upam, da tam pokaže kaj več. Je pa zelo zrasla. Skoz hoče vstajat, ampak še vedno malo pomoči pri visokih oporah. Zdaj že reče zajček, igračke, mama, oci, baba, papa, čau, auto, pokaže z rokico ni-ni, ko nečesa ni, ve pa kje so zvončki, zajček, nosek, rožice, trava, kamni, vrata, pečka, Neli,padu (padlo na tla) ......, ve kdaj piha veter in pada dež.
Uglavnem še včeraj sem se sekirala in tarnala prijateljici, da je punca malo zadaj (s hojo in hrano- to mislim, ko moram še večino stvari pasirat, drugače noče jesti), ampak res sem grozna.
Vikend kasneje- po praznovanju r.d. pa gremo verjetno na morje. Radi bi šli za kakšne 3 ali 4 dni v hotel, da me steežejo in pospravljajo za namiuser posted image . V poštev pride Bernardin ali Strunjan, ko imajo bazenske komplekse. Tudi, če imajo bazen in še kakšen otroški bazen. Neli pač ne bo namakala ritke, bo pa brcala z nogami in rokami. Pa ji bo ziher vseeno fino.

lovely- v katerem hotelu ste bili vi spomladi? Kaken je bazen? Al katera drzga kakpno dobro idejo za mlade družinice?

Lep vikend vsem skupaj

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
2.10.2009 22:11:53   
freha
afnica mala blagor tebi, moje naglavno okrasje pa že tako al tako ni blo bog ve kaj, edino med nosečnostjo sem pa dobila pravo grivo. pa kam so zdej šli vsi ti lasi šmrc user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3421
2.10.2009 23:30:24   
Tosca
Čer,

Vse najboljše Hani, Niku ter Metki in Tilnu za prvi rojstni dan, Danaja pa vsem pošilja poljubčke! user posted image user posted image user posted image user posted image

Nam zadnje dni ne gre najbolje, najprej je zbolela varuška (viroza), tako, da smo napol prekinili uvajanje, potem pa sem se še jaz nalezla od nje in imam že drugo virozo v zadnjih 14 dneh, tokrat tudi s temperaturo.user posted image Danaja zaenkrat samo občasno kašlja in upam, da ne bo šlo na slabše. Tako sva danes bolj počivali, jaz pa sem se filala z vsem mogočim, ampak ni ravno haska.

Freha, tudi meni so lasje zelo izpadali po porodu, tako sem jih izgubila skoraj polovicouser posted image . Potem se je za en čas izboljšalo in mi celo poganjajo novi, sedaj pa mi spet pretirano izpadajo. Vem pa, da je bilo pri meni to pretirano izpadanje povezano tudi s ščitnico. Morda pa je dobro, če ob priliki vprašaš svojega zdravnika kako in kaj.

Zdaj se grem pa še malo crkljat k mojemu in vzdihovat, kako sem boga s to virozo user posted image user posted image .

Lep konec tedna vsem, pa čimveč zdravja vam želim!

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
3.10.2009 9:46:16   
afnica mala
Dobro jutro

tosca- bogici vidve. Zdaj, ko je Neli brez smrklja, sem mislila, da nam bo uspelo na kakšen čvek se dobit. Želim vama čimhitrejše okrevanje

Moja punca naju je čisto presenetila; danes je že 2x lulala v kahlicouser posted image - čist sem bla paf. Zjutraj sem jo ob 7h nahranila po flaši, pol pa je nisem dala nazaj v njeno posteljo, ampak sem jo odnesla k nama, da se pocrkljamo, ker je šel mož delat. Po kakšne dobre pol ure pa sva jo šla štimat- jutranje umivanje, previjanje- in je bila plenička suha. Pa sem se spomnila, da sem nekje brala, če je zjutraj plenica suha, je čas za kahkico. No, najprej sem se ustrašla za njena ledvica, če je slučajno vnetje dobila, pošljem moža po kahlico- je bla še vsa prašna, še dobro, da smo jo dobili, ker je še ne bi kupili- jo posadim in začne lulat. Pol je pa z rokico se prijemala, kaj tečeuser posted image . To je bilo ob 8h. Zdaj pa sem čist slučajno dala na kahlico (plenička je bila čisto malo mokra), pa je spet lulala. user posted image .

a kaj veste na kolk časa jo moeam posaditi na kahkico? Ker ona mi ne da znakov za lulat. Kaj pa, če nisi doma ves dan, npr. jutri nas verjetno ne bo.

Mi2 sva pa spet sami, bova šli malo kasneje na dolg sprehod, popoldan pa grem sama na šopinguser posted image . Si bom kupila nove kavbojke, očitno ne bom shujšala in si bom kar kupila nove stvari tudi za spodaj. Pa še cel kup drugih stvari moram nabavit- to bo šlo spet eurčkovuser posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
3.10.2009 12:26:22   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

lovely- v katerem hotelu ste bili vi spomladi? Kaken je bazen? Al katera drzga kakpno dobro idejo za mlade družinice?

Lep vikend vsem skupaj

Čaw, takrat smo bili v Fiesi, hotel Barbara. Bazen je samo eden in ni tistega za male otroke, no, razen če jo imaš v tistem šlaufku. Pol je OK. Voda je pa tudi ogrevana. Se nama pa zdi čist OK, sva imela suite in itak sva cele dneve vozičkala...

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 3424
3.10.2009 12:27:45   
Lovely

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Lep vikend vsem skupaj

Čaw, takrat smo bili v Fiesi, hotel Barbara. Bazen je samo eden in ni tistega za male otroke, no, razen če jo imaš v tistem šlaufku. Pol je OK. Voda je pa tudi ogrevana. Se nama pa zdi čist OK, sva imela suite in itak sva cele dneve vozičkala...

Aja, priporočam pa hotel Pinia na Krku. Tam imaš cel wellness spodaj in tudi mali jacuzzi - ki ni vedno vklopljen pa ga lahko uporabiš kot mali bazenček za otročka. Ta velik je pa itak tak, da lahk stopiš (večinoma) pa o imaš lahko v šlaufku.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......