PikicaStonoga
|
ČAWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!! Kako punce? Joj internet, pojma nimam, kdaj bo, tm enkrat čez kako leto Sej načeloma lahko grem na net preko itak džabesta in svojga telefona, sam to tok dolgo traja, da res grem samo maile pogledat, pa včasih vas kej prebrem in to je to ...nimam potrpljenja, tolk je to počasno! Vidim, da je pestro tukej gor ... pa bom komentirala vsaj tistol, kar mi je še ostalo v glavi! :( Jana, Janja, pa Lovely še enkrat ... ful mi je hudo za vas in vam pošiljam en objemček!!! Pa dejte enga lupčka vašim pikecom, bo takoj lažj!!!! valla in ostale ...hvala za namige o čeveljčkih, copatkih ...na koncu sem šla v Deichmana v Domžale in ji tam kupila ene čeveljčke (imajo kr nekej izbire, solidne cene in tud kr nekaj modelov je bilo na znižanju), copatke sem ji pa naročila kr na netu na malenogice.si (sem preračunala in so kak evro ceneje te kot pa tiste it ebaya), jih v petek dobim! :) komaj čakam ...ene bodo za varstvo in ene za doma! Lučka! ojoj, samo da se je dobro končalo z Valom ...sem se takoj spomnila na vse, kar smos Tijano dali skoz in vem, da ti je bilo hudo., ko si čakala, kaj in kako ...no to je za vami! Imejte se radi in pazite nase! Komaj čakam, da te vidim s trebuščkom, že dolgo nisem videla nosečnice! ;) goga...a kr hodite že! Ja super! kuhanje ...jaz ne kompliciram, kuham za vse tri enako! Lovely, super za uvajanje! Boš vidla, bo Inya carica vse to zmogla! Ej kdaj se vidmo? Moj skoz teži, te hoče dobit v kremplje! jolly ...joj no, kok mi je žal Tajkota, skoz nekej pokasira!!! HB vsak da imaš mami pa atija, da mal pomirkata! Je problem ja, nama bo tud težko, če bo Tijana zbolela ... naša hiška ...jutri samo še prelakirajo parket tretjič, potem pa še pridejo vrata in zunaj končamo dvorišče, HB konec bo kmalu ...ne da se mi več! pol pa vsaj do spomladi nič večjega ... grem, zdej še mal na FB pa se beremo še kaj kasneje pa jutri (ker smo pri tašči zarad laka, ki smrdi po bajti!) ... papa!