Dream
|
Dan! No, da se vam še jaz malo oglasim. Joj, kolk dogaja!!! Upam, da ne bom ktere spustila. Tilen za korake! Lovely super za vrtec! Janja 27 ja, si pa res drzna, da si upaš dat 40 cm stran Čakamo fotko Fižol, gobe Matic je jedel že oboje - sem mu vmešala kamor je pač sodilo. Reakcije ni bilo. Fižđol se menda celo priporoča, razen rdečega, ker ima v olupkih neke snovi, ki precej napenjajo. Jolly123 too much, no! Kako ti lahko rečejo, naj se ne špilaš z bolniško? Pa otroka pripelji s seboj na šiht, pa bodo videli, kako je imet bolnega otroka zraven sebe... Sicer pa: veliko stvari se bo sedaj na žalost dogajalo v naši odsotnosti! (beri malo nižje). Pikica za novo službo in seveda pričakovan minus Mi smo danes ponoči pridelali 4. zobek, vendar ga nisem videla. Ja, ponoči sem nekaj bruhala, prav tako zjutraj in sem bila totalno fuč, tako da sem klicala moje starše, da pridejo iskat Matica. Nisem bila sposobna nič. V bisvtu še vedno ležim in grem sama sebi na jetra, ker sem brez energije, ne upam si nič jesti, nič pametnega spiti, zaspana sem ko vrag, pa ne morem spat... No, hotela sem povedat to, da me je mami vprašala, koliko zobkov ima Matic in mojo številko popravila, ker je videla nov zobek. Včeraj zvečer ga še ni bilo. Matic se kar naprej nekaj poganja na vse štiri in hoče hodit po vseh štirih, potem pa ugotovi, da tako ne bo šlo in naprej kobaca ali puza (kar mu je trenutno pač všeč). Dviguje se na noge, najraje kleči in vleče stvari npr. z mize ali sedežne oz. tabureja. Kar naprej ga moiram imeti na očeh, ker je vsepovsod, jaz pa samo vpijem "NE, NE, NE..."
|