|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
11.8.2009 7:54:30   
coccinella
Jolly - joj ta služba....upam da se vse uredi, in da jim pokažeš da nisi kar tako user posted image

fižol in gobe - jaz ji še nisen dala jesti tega

Imam pa eno vpreašanje: Ali katera pozna kakšno ponudbo za 2x ali 3x prespati na slovenski obali ali toplicah?
Res bi bila hvaležna za odgovore.

JA danes je malo oblačen dan, ampak kaj čmo, tudi takega rabimo, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim in uživajte

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
11.8.2009 7:58:55   
jolly123
Mbd sej če ne bi enkrat že preboleli rota virusa bi zdaj paničarila glede tega koliko poje, tko pa vem, da ko bo vse OK bo tud lepo jedel spet, Ker zdaj recimo ful veliko več spije kot prej, poje pa pol manj čez dan. 

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
   [Brisano sporočilo]
11.8.2009 11:41:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2778
11.8.2009 13:40:05   
Tejčika29
Stročji fižol - skuham do mehkega spasiram in ponudim s polento, to ima noro rada čeprav je čudna kombinacija. gob ne dajem.

Jolly - to se sliši grozno, služba mislim. Mene so včeraj klicali za nek info in sem rekla da nimam adresarja v glavi ampak v aktovki in nisem povedala želenega. So rekli da komaj čakajo da pridejo nazaj, ker bom prevzela neke reklamacije ko so ostale od mojih projektov, ki pa jih jaz ne rešujem, ker nisem gradbena stroka. Res pa je šel moj inženir v penzijo in zdaj drugi rešujejo. Sem rekla no way fantje vam že zdajle povem. me je kar groza, pa gužva je baje opasna, tak da tud mislim, da ne bom mogla dopusta koristit zdej ampak kasneje.

Za drisko nimam nasvetov kaj narest, Alina kaka ok, 2x na dan, pije pa tudi bolj slabo. KAJ DAJETE KAJ ZA PIT? MENI PIJE V GLAVNEM VODO ZA ŽEJO, ČAJEV NE MARA, SADNIH SOKOV ALI NPR. HIPP...  PA NE DAJEM, PA VE???

Aja, z mlekom bom malo počakala, ker imamo pa zdaj neke rdeče lise in mozoljčke po hrbtu, mislim da je vročina, vem pa ne zagotovo, zato zdaj ne bom še z mlekom začela, hočem da je takrat b,p, da bom videla reakcijo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
11.8.2009 17:30:28   
jolly123
Sem bila na sestanku v vrtcu, vzgojiteljica zgleda kar fajna, itak so se mi potem ko sem šla porajala vprašanja, pa cel kup stvari nisem povedala hehe. mah sej bo, ne delajo tega prvič bo že.
Svoje mormo imet plenice, dudo, stekleničko, obleke ( 3 krat za preoblečt ). Jah nič bo treba še kej nakupit pa bo.

So me spet klicali iz službe če lahko jutri pridem na razgovor, sem čist na trnih kaj bo.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
11.8.2009 22:28:57   
janja 27
ojla

se tud jaz oglašam po dolgem času...ni ni časa kr leti....pa obiski mal si še za na morje rihtam, jp, gremo v soboto, komaj čakam in to celih 10 dni user posted image user posted image user posted image user posted image al pa 11, bomo vidli kako bouser posted image user posted image user posted image

obiski ja malo tu malo tam, malo naokoli..gužvaaaaaaaaaaaa

tilenuser posted image user posted image user posted image user posted image četitke za prve korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image

pikica WB, upam da je bilo lepo na dopustuuser posted image user posted image user posted image in seveda čestitke za novo službo..

tosca....koga maš pokopanega v izoli ker velik napišeš da hodiš na grob, vidim da mate tud vi pestro in vedno gužvouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

irma.....upam da bo nikec prenesel očala, in da se bo lepo navadil na njih, nč sekirat se bo stanje že izbojšalo s škiljenjemuser posted image user posted image user posted image , jaz ji gob tudi nisem še dala, ji tudi ne mislim še nekaj časa, stročji fižol je pa jedlauser posted image user posted image user posted image

jolly..ja šit no za job, user posted image user posted image user posted image user posted image upam da jutri izveš kake dobre novice, držim pestiuser posted image user posted image user posted image

vrtec..joj se bliža z neverjetno hitrostjo, pri nas imajo vsi cicibanove copate, sem pa izvedela da bo metko imela tista vzgojiteljica k je imela do sedaj manco user posted image user posted image user posted image user posted image FULL LEPA NOVICA, mi je FULL fajn in tud to mi je mega k jo poznam in sem full vesela ker grejo v nov oddelek k so ga sezidali pa še tri mame k se poznamo smo tukaj naokoli bomo skupaj v skupiniuser posted image user posted image user posted image user posted image sedaj pa ostane še metka..joj k vem kak kriza bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa izgubila kreditno karticouser posted image HB niso nič zapravli na njo user posted image , sem jo prej preklicala....evo povrh vsega mam tud jaz kako sranje za sprotiuser posted image

novica dneva sem se odločla danes in si "odstranila "cca 40 cm lasuser posted image user posted image user posted image user posted image tko da sem "skoraj " po novem kratkolaskauser posted image user posted image

metka kaj presenetljivo novega ničuser posted image user posted image user posted image , se je začela full pogovarjat sicer še v kitajščini k je ne razumemo lihuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak kr poveže par besed skupaj in seveda mi se ji smejimo ona pa se čudi in čaka na odgovoruser posted image user posted image user posted image besede mama sploh ni na spiskuuser posted image user posted image user posted image user posted image pri nas poje sam AtA ATAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hm...še kaj

goga, iraira, marisha, kej ste???????

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
11.8.2009 23:22:22   
Lovely
Čer,

Jolly, ne morejo ta kar tako odpikat, ničesar ne podpisuj samo mene pokliči takoj. Mater jim, pa saj so te otli še nekaj povipat, se spomnim ko si pisala. Beda živa. Pa upam, da Tajko hitro prebrodi tole drisko.

.100noga, dobrodošli nazaj zdaj pa čimprej v hiško user posted image  Glede plusa pa zdaj le pazi, pri nas mladih mamicah se kaj rad plusek zgodi...

Mi smo OK, zdaj imamo na obisku Dance. Pestro.

Danes smo bili na prvem sestanku za vrtec v LJ in sva z mojim možekom čist navdušena. Drugi sestanek kbo onec avgusta skupaj z Inyo v igralnici z razvojno psihologinjo. Cena 250 €. Program Sonček preko združenja staršev v LJ. Če bova potrdila bo zelo težko skenslat varuško ampak bože moj, kaj čem, saj nismo mogli vedet, da bo tole vmes prišlo...

Lovely

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
11.8.2009 23:27:12   
Lovely
Janja, hotr slikco nove frizure! Bravo za pogum jeeeeeeeeeeeeah

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
12.8.2009 6:46:57   
jolly123
Jutro! Včeraj sem govorila z bivšim direktorjem, ki sta ga tedva ko sta kupila hotel skenslala in sem mu povedala kaj imajo v mislih, pa je rekel naj ne bom neumna in naj čim prej spokam, če ne bom še živčni zlom fasala. Glede na to, da sem nekako istega mnenja od danes naprej uradno iščem novo službo, no grem prej še na sestanek, mogoče me presenetijo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Jolly, ne morejo ta kar tako odpikat, ničesar ne podpisuj samo mene pokliči takoj. Mater jim, pa saj so te otli še nekaj povipat, se spomnim ko si pisala. Beda živa. Pa upam, da Tajko hitro prebrodi tole drisko.

Se odpikali me ne bodo kvečjemu ponucali povsod ( njihov izraz) kolikor so pa glupi, mi pa itak nič ne bodo dali za podpisat...verjemi...sem se preden sem zanosila, fejst borila, da sem sploh dobila črno na belem pogodbo ki jo imam zdaj. Tko da o novi lahko pomoje samo sanjam. Če bo pa karkoli, pa veš da te itak takoj pokličem. Hvala.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
   [Brisano sporočilo]
12.8.2009 10:36:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2785
12.8.2009 13:45:18   
Lovely
Valla, niti sama ne vem kako smo not prišli, tok sem težila, da so se me usmilili zgleda. Je pa res, da so zdaj odprli novo lokacijo za Bežigradom pa sem ravno v tem času težila user posted image  Ampak saj pravim, to je neke vrste privat vrtec, ustanovitelj je združenje staršev, zadaj je program Sonček (imajo neke šole za starše ipd) in so čisto neprofitna organizacija. Hrano npr vozijo iz centralne kuhinje ljubljanskih vrtcev, morajo pa pač zagotavljati vse kar morajo javni vrtci...

Lovely

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
12.8.2009 16:16:26   
jolly123
Kje pa ste čveke? user posted image

Evo sem nazaj z razgovora, mal so mi naprej vrgli češ zakaj hočem delat po 7 ur, naj grem pol za 4 ne kr neki za 7, pa sem rekla, če dobim pameten urnik bom delala po 8. Tko da sem ga dobila delam od 7 do treh da bom lahko prišla normalno v vrtec. Grem nazaj na svoj oddelek, ki ga bom še naprej vodila KAO, čeprav obseg dela bo drugi, ker so se zdej neki reorganizirali, no sej še sami ne vedo kaj točno, ampak dol mi visi. Mam filing da me je eden od šefov hotel dat drugam pa da ta glavna ni bila za to, zdej pa kar eni izgovori, zakaj pa bla, bla...
Začnem 14. septembra to je pa to....so pa kao namignil, da so hudi časi trenutno, da nam je prodaja ful padla in da naj se ne zajebavam z dolgimi bolniškami, da naj delam čim več na oči in babi servisu, še dobro da znam bit v takih trenutkih diplomat in da jim ne začnem ****t vse po spisku, tko da to je to.

Taj je pa baje v moji odsotnosti pri babici naredil sam tri korake. In jaz tega nisem vidla user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jolly123 -- 12.8.2009 16:17:30 >

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
12.8.2009 16:40:01   
Dream
Dan!

No, da se vam še jaz malo oglasim. Joj, kolk dogaja!!! Upam, da ne bom ktere spustila.

Tilen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za korake!

Lovely super za vrtec!

Janja 27 ja, si pa res drzna, da si upaš dat 40 cm stran user posted image user posted image user posted image  Čakamo fotko user posted image

Fižol, gobe Matic je jedel že oboje - sem mu vmešala kamor je pač sodilo. Reakcije ni bilo. Fižđol se menda celo priporoča, razen rdečega, ker ima v olupkih neke snovi, ki precej napenjajo.

Jolly123 too much, no! Kako ti lahko rečejo, naj se ne špilaš z bolniško? Pa otroka pripelji s seboj na šiht, pa bodo videli, kako je imet bolnega otroka zraven sebe... Sicer pa: veliko stvari se bo sedaj na žalost dogajalo v naši odsotnosti! (beri malo nižje).

Pikica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za novo službo in seveda pričakovan minus

Mi smo danes ponoči pridelali 4. zobek, vendar ga nisem videla. Ja, ponoči sem nekaj bruhala, prav tako zjutraj in sem bila totalno fuč, tako da sem klicala moje starše, da pridejo iskat Matica. Nisem bila sposobna nič. V bisvtu še vedno ležim in grem sama sebi na jetra, ker sem brez energije, ne upam si nič jesti, nič pametnega spiti, zaspana sem ko vrag, pa ne morem spat... No, hotela sem povedat to, da me je mami vprašala, koliko zobkov ima Matic in mojo številko popravila, ker je videla nov zobek. Včeraj zvečer ga še ni bilo.

Matic se kar naprej nekaj poganja na vse štiri in hoče hodit po vseh štirih, potem pa ugotovi, da tako ne bo šlo in naprej kobaca ali puza (kar mu je trenutno pač všeč). Dviguje se na noge, najraje kleči in vleče stvari npr. z mize ali sedežne oz. tabureja. Kar naprej ga moiram imeti na očeh, ker je vsepovsod, jaz pa samo vpijem "NE, NE, NE..." 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
12.8.2009 20:39:46   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Mi smo bili pa danes z Nikom na pregledu pri okulistki zaradi škiljenja. Rezultat: preventivno bo dobil očalca, da se mu stanje čim hitreje popravi, čeprav škili po besedah strokovnjaka minimalno. Potem smo pa dali celo LJ okrog, da smo našli primerna in vzdržljiva očala za Nika. Jih dobi v sredo ali četrtek, potem bomo pa videli kako se bo obnašal z njimi. Sva mu pa od petka dajala kapljice za razširtev zenic (da mu je preverila dioptrijo) in sva ga s tem tako mučila, ker je držal okice tako močno skupaj, da sem bila vsakič živčna, preden sva mu jih dala. Pa še user posted image user posted image user posted image  je zraven, tako da mi je bilo res hudo. No tega je HB konec, sedaj pa novim zmagam naproti.

Me pa še nekaj zanima. Je katera že poskusila dati user posted image  gobe za jest? Pa v kakšni obliki jim dajete stročji fižol, če sploh?

irma super, da je pregled za vami in prav, da si vztrajala, da si dobila napotnico in pregled....sploh če minimalno škili, se bo to menda hitro uredilo user posted image user posted image user posted image

Gobe mi2 user posted image še nisva dala, čeprav včasih pri nas izgleda kot da smo vsi na norih gobah user posted image user posted image user posted image , jedel je pa že večkrat stročji fižol vmes med drugo zelenjavo ali pa spasiranega z mesom. Mu je všeč in nismo opazil kakih stranskih učinkov user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
12.8.2009 20:42:59   
Lucka1

in da ne pozabim..... user posted image user posted image user posted image  Pikica za novo službo. Tako pogumno na hitrco si izpeljala......je tako dobra služba?

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
12.8.2009 20:46:08   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Služba čist mi mori, res. Včeraj so me klicali in me najprej namesto pozdrava vprašali, če sem spet noseča slučajno. Budale! Pol kao nazaj na svoje prejšnje mesto ne grem, ker je tam zdej od šefov zet, ki je še študent trenutno ampak on bi takooooo raaaad delal v financah, tko da bo on tam. user posted image jaz pa...hja ne vemo še čist ponucal te bomo, mal tuki pa pol mal tam....mah dej...sem čist znorela hočem sestanek da se dogovorimo točno kaj bom delala, en štukator vseh ostalih pa ne bom, res ne!

haaaaaalo, kak je pa to način????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
12.8.2009 20:53:18   
Lucka1

Danes smo bili na prvem sestanku za vrtec v LJ in sva z mojim možekom čist navdušena. Drugi sestanek kbo onec avgusta skupaj z Inyo v igralnici z razvojno psihologinjo. Cena 250 €. Program Sonček preko združenja staršev v LJ. Če bova potrdila bo zelo težko skenslat varuško ampak bože moj, kaj čem, saj nismo mogli vedet, da bo tole vmes prišlo...

super za vrtec!! user posted image user posted image user posted image mislim, da je to še manj kot bomo plačevali mi v LJ....mogoče bi pa še mi na SONČEK prišli vprašat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
12.8.2009 21:38:31   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

super za vrtec!! user posted image user posted image user posted image mislim, da je to še manj kot bomo plačevali mi v LJ....mogoče bi pa še mi na SONČEK prišli vprašat user posted image user posted image user posted image

zakaj pa res ne bi vprašala ...
jaz sdem bla tud v stijku z njimi, samo se potem nisem odločila, ker mi je prioritetno bilo dobit v bližini doma ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
12.8.2009 21:43:16   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

in da ne pozabim..... user posted image user posted image user posted image  Pikica za novo službo. Tako pogumno na hitrco si izpeljala......je tako dobra služba?

SPLOH NE! Slabše kot zdaj ... ni samo angleščina, je tudi podaljšano bivanje ...je samo za 10 mesecev, plača pa itak enaka, sej grem samo na drugo šolo ... je pa ta šola šola v mojem domačem kraju in sem se odločila zato, ker je super šola s super kolektivom in tm bi si želela enkrat dobit za stalno! In če sem noter imam več možnosti ....trenutno bom nadomeščala porodniško, drugo leto julija in avgusta bom definitivno morala na zavod, ker se una vrne ...potem pa še ne vem ...al se bo na tej šoli kaj našlo al bom pa naprej iskala ...po pravici povedano se s tem trenutno ne obremenjujem ...

a katera ve, a mi drugo leto julija in avgusta pripada tistih 70% plače na zavodu, ko mi poteče pogodba? Ali bodo gledali samo to, da je potekla pogodba, al gledajo tud za nazaj prejšnje službo (kjer sem sama dala dopoved?) ...mislim, da bi mi moglo pripradat, ker bom vseskozi zaposlena., tud zdaj ko sem dala odpoved, sem sama našla drugo službo in bom skupaj zaposlena nad 6 mesecev ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
13.8.2009 6:36:00   
jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

a katera ve, a mi drugo leto julija in avgusta pripada tistih 70% plače na zavodu, ko mi poteče pogodba? Ali bodo gledali samo to, da je potekla pogodba, al gledajo tud za nazaj prejšnje službo (kjer sem sama dala dopoved?) ...mislim, da bi mi moglo pripradat, ker bom vseskozi zaposlena., tud zdaj ko sem dala odpoved, sem sama našla drugo službo in bom skupaj zaposlena nad 6 mesecev ...

Definitivno pripada!! Sem imele pred leti podoben primer, pa so upoštavali.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
13.8.2009 7:16:08   
sončnica24
Hojla, joj te službe. Jaz samo čakam na sep pa da pogodbo podpišem, upam da ne bodo na občini kaj zakomplicirali ker baje full gledajo če je še kej kakšna možnost koga prerazporedit. Ne vem kdo si je zmislil to krizo, ker v trgovinah se nič ne pozna je vedno full gužvauser posted image .

Midva s pikecom pa sva včeraj spet nardila eno rundo nakupov tako da ima sedaj za vrtec vse manjkajo mu samo še dolgi bodiji pa en pajac za zimo. No za tega še imava čas, saj je še poletje?

Gob še midva nisva jedla pa ne vem kdaj jih bova ker jih jaz nimam rada. Fižol pa sem mu že smešala v ostale stvari kaj jih jema pa je jedo.
Včeraj sem mu naredla makarone s tuno in paradižnikom pa je tako jedel da je bilo veselje.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
13.8.2009 7:31:18   
sončnica24
Aha, še nekja. Jolly ti copatki za katere si dala naslov. So ok, namreč zato ker meni vsi pravijo da morajo biti pri gležnjih trdi da je nogica lepo noter pa da ni straha da bi si gleženj poškodoval.user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
13.8.2009 8:24:34   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Aha, še nekja. Jolly ti copatki za katere si dala naslov. So ok, namreč zato ker meni vsi pravijo da morajo biti pri gležnjih trdi da je nogica lepo noter pa da ni straha da bi si gleženj poškodoval.user posted image

Hmmm ne vem to jaz prvič slišim glede čevlja oz. copata user posted image Jaz sem bila z njimi na RA pa je una teta tam rekla, da so OK.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
13.8.2009 14:02:30   
Tejčika29
Oj, mi smo po starem, pokazal se je drugi zobek, ampak zelo počasi ven leze, komaj se ga otipa. Zaenkrat nič ne boli HB.

Čeveljčki - jaz sem šla danes malo pogledat, izmerili smo številko 17-18. Ampak meni se zdijo še najmanjši čeveljčki preveliki za Alino, zato ne bom kupovala zaenkrat, ko bo pa res na noge šla bomo pa kupili. Takrat bom šla v Ciciban, kjer ti točno izmerijo nogico, določijo ali je ozka, srednja ali široka in ti priporočajo pravi čevelj. Prvi koraki naj bi bili v nekoliko višjih čeveljčkih  da je gleženj fiksen in se nogica ne obrne - sklecne. Sem slišala pa pogovor dveh "izkušenih mamic" da so kao easy slide čeveljčki baje super, pojma nimam kaj bi to bilo. Mislim, da je Ciciban ok, pa Elephanten od Deichmana tudi, pa še kaj bi se našlo. Copatki pa po mojem naj ne bi drseli. Alina v glavnem sploh ne prenese nič na nogicah, zdaj so ji še zoknčki zoprni če jih mora met gor kako urco če je hladneje.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
13.8.2009 18:54:24   
Lovely
Hej, mi smo Inyi kupili Teva 18ko, ker ji je vse nekaj drselo ko se je postavljala na noge. Pa se še navaja sploh imeti kaj na nogi. Ko bo pa začela zares gremo pa v nakup pravih čeveljcev.

Tašča zna vsaj dobro lasagno narest, dans je kuhala še za moje tastare, res je bila kul. Za spremembo.

Lovely

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?