|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
28.7.2009 21:16:59   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Eeeeeeeeeeeej, Janja, kapo dol za tole popotovanje v Avstralijo user posted image .
Moj dragi ima domotožje cca enkrat na dve leti in se takrat spravimo tja. Meni pa ravno ni nek dogodek tja it in nikoli sama ne silim... Tako da pridno čakam kdaj bo cajt in pol itak da gremo. Samo kot kaže letos sigurno ne.

OK, ste me pomirile glede te gripe smotane.

Jolly, dej napiš za pasji hotelčič user posted image

Valla, kako to misliš zaraščen jeziček?

Zdej sem pa pozabla kaj sem hotla vprašat. Aja, ena izven konteksta. Mi imamo zadnji teden nenormalno veliko muh doma. A mate kak domač recept kako se jih znebit?

za muhe smo mi 1x na vikendu kupili en tak lepljiv trak, ki ga obesiš iz stropa dol in se nanj nalepi nenormalno veliko muh...jaz sem bila prepričana, da itak ne bo delovalo, pa je polovilo skoraj vse - mislim, da sem ga videla tudi v sparu, tam pri stvareh za molje in komarje

jaz tud to poznam, samo ne paše to lih v stanovanje, ker je grdo user posted image  moji imajo to zunaj pri mizi, pa še tm ni ne vem kaj za videt ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
28.7.2009 21:25:14   
janja 27
čer

uuuuuuuuuuuuuuuu nova barva

čist sem šokirana in mi tale oranžna lih ne sedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jp potovanje je bla ena življenska izkušnjauser posted image user posted image user posted image user posted image

mi gremo pa jutri spet čofat na slo obalouser posted image user posted image user posted image user posted image

spakira sem , jaz vedno vzamem deset stvari prevečuser posted image user posted image user posted image

muhe.......moja tašča ma tud trak in se kr obnese sam meni se full gnusjo pol une muhe tmuser posted image user posted image user posted image ne provajuser posted image čeprav se mi zdi da sem zasledila ne vem al je raid al kaj k ponoči je prot komarjem podnevi proti muham, neki novgaje mendeuser posted image

joj ta barva mi lih ne gre za ozadje postauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo to sem jaz k me vse spremenbe full motijo, jaz po hiši nič ne premikam če pa je to na par letuser posted image

ja valla res sem te čpozabla vpršat - zaraščen jezićek

sončnica ti kr lepo z mlekom začniuser posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
29.7.2009 7:21:20   
jolly123
dobro jutro. Jaz sem danes spet zanič spala, sem bila spet dve ure pokonc...kr neki. Taj se je tudi zbudil, pa sem ga potem slišala kako se premetava in trudi nazaj zaspat, pa mu je tudi ratalo HB, da meni ni bilo treba kaj posredovat.
Zdej grem pa malo v kuhinjo pobrskat kaj bomo jedli za kosilo.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
29.7.2009 7:30:50   
sončnica24
Hojla, tako pa še oddelam te 4 ure danes potem pa uživat na morje, še tuhtamo al gremo danes popoldan ali jutri zjutraj, bom vidla kakšna vročina bo če bo fejst vroče gremo kar jutri zjutraj, če ne pa danes popoldan v upanju da ne bo na avtocesti gužve.

Drugače pa vam želim lep lep preostanek tedna in vikend pa se potem drug teden spet kaj oglasim če mi bo zneslo.

Ja mleko pride na vrsto drug teden da ne bo slučajno kaj narobe, ker res ne bi rada odpovedala tega morja že komaj čakamuser posted image .

Smo nabavli še fredov obroč, ga ima katera kako se je odneso. Pravijo da je zelo fajn.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
29.7.2009 7:36:46   
mbd0411
Jutro!

Meni je pa tale barva všeč.
Janja,jaz bi pa kar naprej neki prestavljala po hiši in zunaj.Če mi že kaj drugega ne uspe,potem rože premešam in mizo obrnem.Se vidi,da si zadovoljna z življenjem,ker tisti,ki prestavljamo,menda nismo in hočemo spremembe..
Danes grem pa malo za Savinjo.Da vidim kaka je.Včasih smo se otroci hodili kopat tja,,kak bazen...
Pa kamenje za kaktuse bom nabrala,ne vem kam so izginili iz kaktusov.
Lovely,tisti trakovi za muhe so groznno neokusni,še vedno so listi paradižnika bolje.Postaviš pač v kak kot,da se ne vidijo.Sicer pa se kupi tista reč,ko muho udariš in je ni večuser posted image To najbolj pomaga.
Jolly,kaj boš kuhala??

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
29.7.2009 7:53:56   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Jolly,kaj boš kuhala??

Golaž pa polento. To že dolgo nismo jedli, pa da Taj ne bo pozabil okusa polente user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
29.7.2009 9:55:26   
PikicaStonoga
oranžna jej - moja barva! :) user posted image user posted image user posted image

na hitro se javim, potem mam pa dans dost dela ...

včeraj uspešno vse prepeljali iz stanovanja v garažo v hiško in zvečer popadali v postle ...mater sem bla zjebana od omare regalov, škatel ...

danes je šel moj s kolegom in nečakom še stanovanje prebelit, midve sva pa ostale doma, da pospraviva, zlikava ...upam, da mi uspe kej nardit, glede na to, da nism nč boljše ...že od nedelje se vleče, glavobol, grlo, ušesa ...če do jutri ne bo nč boljše, bom mogla k zdravnici ....

lovely ...kje si ti? v PON sem te klicala, se ne javiš, poslala SMS, nič ...nekej te rabim ...

valla, jutri če bo vse po sreči, se ti javim, bi naj prišli v Medvode mal, pa bo več časa kot včeraj in danes ...

drugače pa ne vem tok mi je tečno, k se mi zdi, da morm sama imet 1000 stvari v glavi in potem samo govorim mojmu, kaj je za narest ....pa sej nardi vse, sam na nč ne misli user posted image  ne vem, kdaj se bom sprijaznila s tem, da smo moški in ženske drugačni user posted image  zjutraj preden je šel sem mu rekla da se mi zdi, da mam včasih 2 otroka, pa mi nazaj reče, da njemu se pa včasih zdi, da ima dve mamice ...s tem, da ti dve tekmujeta med sabo, ktera bo bl zajebana user posted image user posted image  ja to je očitno povezano ...jaz za vse poskrbim, on vse naredi, pol mava pa takele občutke ...bo treba nekej narest user posted image user posted image user posted image

dans zvečer gremo mi trije na večerjo, ker imava midva obletnico poroke :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
29.7.2009 10:36:19   
sončnica24
Pikica stonoga čestitke za obletnico poroke user posted image user posted image user posted image .

Ja ženske in moški smo različni, me zanima kaj je moj danes doma pripravo ker sma se odločla da gremo že kar danes na morje, se lahko potem jutri zjutraj gremo takoj kopat. Joj komaj čakam se mi že zdi da voham morjeuser posted image .

Tako da lepo se imejte in se drug teden kaj beremo in vam sporočim kako je bilo, upam samo da se vode ne vstraši in da nebo dobil domotožja ker ko gremo čez vikend k staršem od mojega sem v nedeljo še samo jaz dobra user posted image . Pa gremo ponavadi komaj v soboto dopoldan od doma. Bomo vidli, mogoče pa bo nad vodo tako navdušen da bo pozabo na Mariboruser posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
29.7.2009 11:04:41   
jolly123
Mi mamo pa nov zobek, zjutraj ni blo še nič, zdaj pa pogledam je pa dvojkica zgoraj že zuni, eno pa še čakamo user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
29.7.2009 14:47:52   
Lovely
Bravo Tajko za zobek,

.100noga, user posted image user posted image user posted image  že takrat za Zbilje nisem dobila smsa pa zdaj tudi ne, niti klica. A si si prav prenesla mojo telefonsko na nov telefon? Neki ne štima.

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
29.7.2009 14:57:21   
jolly123
Moj otrok pa danes ful preseneča, ne samo da je dobil nov zob, sem ga že parkrat ujela kako sam stoji brez opore. Sem najprej mislila, da mu je slučajno ratalo pa da sploh ni ugotovil, da se ne drži za nič, potem pa ga tekom dneva še parkrat tako zasledim. Mislim kako to hitro kar v enem dnevu, sicer stoji tako samo po par sekund ampak meni je to že uf.

Pol je pa za povrh vsega tiste kocke različnih oblik začel tlačiti v luknje. Včeraj sva jih skupaj pospravljala v škatlo in me je ful opazoval kaj počnem in danes je kar sam začel, luknje seveda niso še prave, ampak začetek pa je.user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
29.7.2009 17:07:04   
mbd0411
Bravo Tajuser posted image user posted image user posted image

Ali katera ve za kak dober film?
Bi si ga dol potegnila pa nimam nobene ideje...Iščem..
Če je dober mi je vseeno kaj je...grozljivka,komedija,ljubez...roman...
Naš pa zdaj spi.Se je namučil prej v bazenčku.
Zdaj ko je bil tavečji na morju so jedli bolj zdravo in lahko,ker vsi neki hujšajo...in zdaj je doma problem,ker nič noče jest.
Sem naredila špagete v omaki z malo več zelenjave in solato,pa ni pojedel skoraj nič,včeraj sem imela juho,pa je ven samo zelenjavo pobral..Kaj naj pa jutri??Če spečem palačinke,jih bom v glavo dobila al kaj..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kruha nič,krompirja nič...madona so ga obrnili v 9 dnehuser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
   [Brisano sporočilo]
29.7.2009 20:02:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mbd0411)
  Neposredna povezava do sporočila: 2588
29.7.2009 20:14:01   
mbd0411
A ve to tehtate koliko pojejo oz.naj bi pojedli user posted image ??????user posted image
Jaz ne!!!
Pač dan pribl.koliko bi naj pojedel,itak vedno naredim preveč..pa prej neham.
Te dni pa itak bolj malo je,pije pa še vedno tako malouser posted image

Zjutrej-mleko 200 ml
Dop.  -sadje
opold. -kosilo-juha,zelenjava...
popoldan  -kašica, ali kako sadje,(lubenica,jabolko.
...  
zvečer-mleko 200ml
čez dan
kaki prigrizki včasih-žemlja,kornet(ne sladoled...)Če sva na bazenu
Ali pa tudi ne...Različno..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
   [Brisano sporočilo]
29.7.2009 20:22:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mbd0411)
  Neposredna povezava do sporočila: 2590
   [Brisano sporočilo]
29.7.2009 20:23:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2591
29.7.2009 20:33:22   
mbd0411
Če ne isti,pa podobni...Vse je treba s prstom pokazat in spomnat....Sej ne rečem, vrt mi porihta,da imaamo vso sezono zelenjavo..ampak v bajti in okoli ...NIČuser posted image Ograja mene čaka za polakirat,pa stol otroški sem dala zbrusit,tisti trip-trap,ga  moram tudi polakirat,da ne govorim,če malega pazi-malokdaj,ker me kar naprej kliče,kje je kaj,in kaj naj je in kdaj spat...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ha,ha,sigurno se mu kolca..Na drugem koncu hiše se krega s psom,ker mu je prej spiz...user posted image ,pes mu pa odgovarja in neki časa cvili,pa renči in laja pa joka...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2592
29.7.2009 20:40:52   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

jolly, kaj pa kakšen samostojen korak že naredi? Naša dva sta ponavad na isti valovni dolžini user posted image Tilen se zdaj že kar mal spušča, pa naredi 1 ali 2 koraka. Morm prav mal posrfat, kdaj je naredil prvi samostojen korak, ker sem včeraj vidla v tisti knjigi Moj otrok al kaj je že, da je to treba napisat. Dobro, da sem vam napisala na RR user posted image

Vam za hec še napišem, kolk naš poje v 1 dnevu, sem včeraj prav zmerla:
- dojenje 250 ml frutolinota
- 200 g sadne kaše (banana+avokado) 220 g sadja z žitaricami
- 350 g kosila (zelenjava + riž) kosila okrog 250 - 300 g
- 200 g jogurt 200 g jogurta, skutke ipd.
- 3/4 breskve
- 200 g mlečno žitne kašice 270 ml večerje - čokolino itd in potem do jutra nič več.
- dojenje

A se vam to zdi normalno? user posted image user posted image Mislim, noro. Poje več kot Nik.

Mah kje hoja ga sploh še ne zanima, razen če se za kaj drži in pol okol tega hodi, če ga primeš za roke da bi stal in hodil, se takoj usede. Mah sej bo tko kot vse ostalo kar naenkrat začel, ta otrok sploh ne zna postopoma it user posted image Mislim pa da si za Tilna že en cajt nazaj napisala, da je naredil samostojni korak. Sej Tilen pa sploh prehiteva čez 14 dni bo že hodil, boš videla user posted image

Vrtec jaz tudi mislim da ne bo kake panike ga pustit v vrtcu, ker so mu otroci ful zakon, tuje igrače pa sploh. Pa verjetno bo njegova vzgojiteljica ena naša znanka pa bomo šli že prej na obisk, da se še nje malo navadi. edino ko bo cajt za spat bo znal biti problem, ker čez dan zaspi samo na rokah in se dere toliko časa, dokler ga ne uspavaš, al pa dela prevale po pojstli user posted image
Valla a tebi je Nik sam zaspal ko je šel v vrtec a je tam osvojil to veščino?

Hrana sem pripisala zgoraj v citatu koliko naš poje cirka na dan, za primerjavo.

Neposredna povezava do sporočila: 2593
29.7.2009 20:40:53   
Lovely
Valla, uau, Tilen je pa res pravi jedec. Verjetno zdaj pač toliko rabi :)

Glede tipov pa, poznam. Ampak se ne da pomagat, tudi če se hočejo spremenit se ne morejo, ker jim tako možgani delajo. Nimamo kaj babe.

Ej. Danes sem se pa res zamislila. Valla je napisala kmalu bo vrtec. OMG kok hitro mineva čas. Pa se mi zdi k včeraj ko smo bile še srečke nosečke skupaj :)

Lovely

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
29.7.2009 21:22:27   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Eeeeeeeeeeeej, Janja, kapo dol za tole popotovanje v Avstralijo user posted image .
Moj dragi ima domotožje cca enkrat na dve leti in se takrat spravimo tja. Meni pa ravno ni nek dogodek tja it in nikoli sama ne silim... Tako da pridno čakam kdaj bo cajt in pol itak da gremo. Samo kot kaže letos sigurno ne.

OK, ste me pomirile glede te gripe smotane.

Jolly, dej napiš za pasji hotelčič user posted image

Valla, kako to misliš zaraščen jeziček?

Zdej sem pa pozabla kaj sem hotla vprašat. Aja, ena izven konteksta. Mi imamo zadnji teden nenormalno veliko muh doma. A mate kak domač recept kako se jih znebit?

za muhe smo mi 1x na vikendu kupili en tak lepljiv trak, ki ga obesiš iz stropa dol in se nanj nalepi nenormalno veliko muh...jaz sem bila prepričana, da itak ne bo delovalo, pa je polovilo skoraj vse - mislim, da sem ga videla tudi v sparu, tam pri stvareh za molje in komarje

jaz tud to poznam, samo ne paše to lih v stanovanje, ker je grdo user posted image  moji imajo to zunaj pri mizi, pa še tm ni ne vem kaj za videt ...

itak, da ni lepo. ampak mi smo imeli samo 2 dni in ni bilo potem več muh. Tako da, za poskusit je, če prime user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2595
29.7.2009 21:25:27   
Lucka1
.100noga čestitke za obletnico poroke user posted image user posted image user posted image KAKO JE BILO NA VEČERJI? Kam ste pa šli?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
29.7.2009 21:27:33   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Moj otrok pa danes ful preseneča, ne samo da je dobil nov zob, sem ga že parkrat ujela kako sam stoji brez opore. Sem najprej mislila, da mu je slučajno ratalo pa da sploh ni ugotovil, da se ne drži za nič, potem pa ga tekom dneva še parkrat tako zasledim. Mislim kako to hitro kar v enem dnevu, sicer stoji tako samo po par sekund ampak meni je to že uf.

Pol je pa za povrh vsega tiste kocke različnih oblik začel tlačiti v luknje. Včeraj sva jih skupaj pospravljala v škatlo in me je ful opazoval kaj počnem in danes je kar sam začel, luknje seveda niso še prave, ampak začetek pa je.user posted image user posted image

user posted image Taj za zobek in samostojno stanje in seveda kockice....user posted image ...he,he, naš user posted image je pa danes začel rito dvigat in se postavljat na vse 4....kako so si res različni v teh mesecih, ne? govori pa ko velik user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
29.7.2009 21:34:20   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Vam za hec še napišem, kolk naš poje v 1 dnevu, sem včeraj prav zmerla:
- dojenje
- 200 g sadne kaše (banana+avokado)
- 350 g kosila (zelenjava + riž)
- 200 g jogurt
- 3/4 breskve
- 200 g mlečno žitne kašice
- dojenje

A se vam to zdi normalno? user posted image user posted image Mislim, noro. Poje več kot Nik.

jp, je veliko user posted image - kolko pa tehta? Sej si nekje pred kratkim pisala....po mojem je to zato, ker pač toliko "leta" naokoli in pokuri veliko energije.
Za primerjavo - pri nas je takole:

- dojenje - 200ml mleka
- 200 g sadne kaše (banana+avokado) 160g sadne kaše
- 350 g kosila (zelenjava + riž) 200g kosila (zelenjava, meso)
- 200 g jogurt 180g navadni jogurt ali skuta ali zmešano
- 3/4 breskve nič
- 200 g mlečno žitne kašice enako
- dojenje

Neposredna povezava do sporočila: 2598
29.7.2009 21:37:37   
Lucka1
aja, pa še tole, preden vas pozdravim za danes - KATERO MLEKO DAJETE NAMESTO ADAPTIRANEGA? Če sveže, katero sveže, če alpsko katero alpsko? Vem, da nekatere pa itak domače. Jaz bi čez kakih 14 dni poskusila počasi dat, ker 15.9. gre že v vrtec in tam je vsak dan na  meniju.

Pa 1x sem že spraševala, pa mislim, da je samo valla napisala in irma....KATERI SEDEŽ BOSTE/STE KUPILI ZA AVTO SEDAJ PO LUPINICI? Mi2 izbirava med MaxiCosi Tobi in Romer SafefixTT

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
29.7.2009 22:21:54   
coccinella

aja, pa še tole, preden vas pozdravim za danes - KATERO MLEKO DAJETE NAMESTO ADAPTIRANEGA? Če sveže, katero sveže, če alpsko katero alpsko? Vem, da nekatere pa itak domače. Jaz bi čez kakih 14 dni poskusila počasi dat, ker 15.9. gre že v vrtec in tam je vsak dan na  meniju.

Jaz ji dajem ali alpsko in ji ga mešam z vodo (3,5 ali pa 1,6) ali nehomogenizirano mleko, ki pa ga samo prekuham in nič ne mešam z vodo.

Pa 1x sem že spraševala, pa mislim, da je samo valla napisala in irma....KATERI SEDEŽ BOSTE/STE KUPILI ZA AVTO SEDAJ PO LUPINICI? Mi2 izbirava med MaxiCosi Tobi in Romer SafefixTT

Jaz sem kupila RECARO in mi je full všeč...traja pa vse do 35 kg. Se razstavi do jahača.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?