PikicaStonoga
|
oranžna jej - moja barva! :) na hitro se javim, potem mam pa dans dost dela ... včeraj uspešno vse prepeljali iz stanovanja v garažo v hiško in zvečer popadali v postle ...mater sem bla zjebana od omare regalov, škatel ... danes je šel moj s kolegom in nečakom še stanovanje prebelit, midve sva pa ostale doma, da pospraviva, zlikava ...upam, da mi uspe kej nardit, glede na to, da nism nč boljše ...že od nedelje se vleče, glavobol, grlo, ušesa ...če do jutri ne bo nč boljše, bom mogla k zdravnici .... lovely ...kje si ti? v PON sem te klicala, se ne javiš, poslala SMS, nič ...nekej te rabim ... valla, jutri če bo vse po sreči, se ti javim, bi naj prišli v Medvode mal, pa bo več časa kot včeraj in danes ... drugače pa ne vem tok mi je tečno, k se mi zdi, da morm sama imet 1000 stvari v glavi in potem samo govorim mojmu, kaj je za narest ....pa sej nardi vse, sam na nč ne misli ne vem, kdaj se bom sprijaznila s tem, da smo moški in ženske drugačni zjutraj preden je šel sem mu rekla da se mi zdi, da mam včasih 2 otroka, pa mi nazaj reče, da njemu se pa včasih zdi, da ima dve mamice ...s tem, da ti dve tekmujeta med sabo, ktera bo bl zajebana ja to je očitno povezano ...jaz za vse poskrbim, on vse naredi, pol mava pa takele občutke ...bo treba nekej narest dans zvečer gremo mi trije na večerjo, ker imava midva obletnico poroke :)