bambi14 -> RE: Februarke 2010 (24.6.2009 13:49:30)
|
Babike čveke pozdravljene, pa da se tudi jaz še tu pofočkam. Torej po mojih izračunih dobimo nenačrtovan naraščaj 6. februarja. Doma mi veselo pospravla mizo deklica stara 10,5 mesca, ki je trud 2 let in na koncu IVF-a. No pa sem nehala dojit pri 9 mesecih, seveda nisva pazla, ker sva kao neplodna in ...........[sm=modricrtici.gif] sta bili pravo presenečenje. IZVIRNO SPOROČILO: punsha kaj pa vem kako je s tem - biti doma. V Lj sem avtomatsko dobila bolniško zaradi umetne opl., pa sem bila potem pri svoji, ko sem šla po bolniško in sem ji rekla, pa ni nič hotela slišat glede izhodov. Tako da ne vem. V petek grem še v Lj na UZ, potem pa začnem hodit k svojemi ginekologu (upam da čimprej) in upam da se bo ja dalo kaj zmenit. Tud men je to čudno. Eno leto pa ja človek ne more biti doma al kako. Ma me lahk odpeljejo v Begnje na psihiatrijo, hehe[sm=smiley36.gif] Jaz sem bila doma celo prvo nosečnost, še nikoli se nisem imela tako lepo,.....kafetke, obiski,sprehodi,dopust,....vse sem izkoristila 100' na uro. Sem pa imela pri dohtarci napisano, da priporoča sprehode,...baje pa ne kontrolirajo nosečk,....to mi je ena rekla. Ker sem aktivna v sosednjem forumu Avgustovke 2008 vas bom najbrž večino samo brala, poleg tega pa je mala ko živo srebro, jo je treba kontrolirat kam kaj pospravi,... Ajd babike, čim lepšo in zdravo nosečnost.[sm=bravo.gif]
|
|
|
|