zirafa76 -> RE: Februarke 2010 (23.6.2009 12:56:11)
|
Pozdrav.. evo, mene je kar tašča poklicala, da mi pripeljejo Izabelo, ki je imela polni penzion pri babici in dedku, ko sta mami in ati, no predvsem mami, norela na koncertu..[sm=smiley36.gif]..No, hvalabogu gre rada tja, sta na drugem koncu mesta, tako da ni problem, sedaj redno spi tam vsaj 1X mesečno, ali večkrat, če grema kam..No, to si tudi midva rada vzamema čas zase, vsaj en vikend, pa grema v kino, večerja pa kakšen tenis..skratka, oddih...[sm=smiley1.gif] Sem pozabila pozdraviti vse nove nosečke....[sm=smiley31.gif][sm=bravo.gif]..itak moram še večkrat prebrati imena, ker sem sklerozna, še posebej v nosečnosti[sm=smiley36.gif]..sem zadnjič v trgovini kupila šunko in jo pozabila na pultu..Pa pridem domov, pa mi nekaj manjka...[sm=zmeden.gif]..na koncu ugotovim, da je ostala v trgovini...[sm=jezicek.gif]..kr nekaj res.. Drugače pa moja žirafka spi, pravkar sem skuhala kosilo, korenčkovo juho, tisto zdrobovo in marelične cmoke...Včasih se mi redno ne da kuhati..res, toliko sem utrujena, ampak se posilim in naredim kaj na hitro za naju, ker mož itak ima kosilo v službi..dela v hotelu, je F/B manager in če on ne bo imel kaj za jesti pol pa tudi [sm=jezicek.gif]..večkrat pa se prislinim tja, da ni treba doma kuhati....[sm=smiley36.gif] Alanis NE DRAŽI ME.....[sm=smiley36.gif]..sem si ga poslikala in posnela, tako da je sedaj pri meni..samo moj....[sm=smiley36.gif] Nič punce, grem počivat, sedajle ko lahko... papa[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|