Anonimen -> RE: Februarke 2010 (26.6.2009 10:42:59)
|
hejla, punce... Tako pridno klepetate, jaz se pa tako težko nazaj držim. Ampak če se preveč razklepetam, se bojim, da me prepoznajo. Pa saj verjetno res mislite, kaj se tu afnarim z anonimnostjo, a mi je bilo v prejšnji nosečnosti tako zelo hudo, ko sem imela v 12. tednu splav, vedeli so pa prav vsi (domači, prijatelji, forum RR, v službi). Enostavno bi si rada prihranila to težavo oz. stisko, če bi - bognedaj - šlo kaj narobe. Drugače sem pa na smrt utrujena. A se ne morem spočiti, ker me sine po službi potrebuje celo. Utrujenosti primerno sme seveda sitna, kar prenašam na moža in se veliko kregava. K sitnobi pripomore še strah pred tem, da kaj če bo šlo spet kaj narobe. Groza no... Poleg vsega mi je pa še slabo za znoret. če sme lačna, mi je slabo, če se najem, mi je slabo. Je pa taka hecna slabost. Začne se v glavi, rahla vrtoglavica. Potem se pa iz glave po vratu projecira v ramo in po roki do zapestja, kar občutim kot da bi mi mrtvila celotna roka. Strašno neprijetno. :( V sredo imam pregled. Me je strah kot šus, da se ne bi še videlo srčka, ker bom šele v 6. tednu. Bi najraje poklicala in prestavila, a kaj, ko so kasneje na dopustu. Vas pa zelo rada berem, prave punce ste, že vidim, da se bomo imele lepo skupaj. anonimna V.
|
|
|
|