|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
18.11.2009 13:34:05   
rožca26
Jest sm iz 3D UZ. Sm v user posted image user posted image user posted image  Imamo potrjeno pupico, ki je v 25t težka že kar 951 g user posted image  Kar pomeni, da je zaenkrat postelca fajn prekrvavljena in da ga pretoki ne kvačkajo user posted image user posted image user posted image  Hvala bogu za aspirin user posted image user posted image user posted image  Me je pa Strahova fuuuuuul pohvalila glede mojga sineka - je rekla, da se mu prov nič ne vidi, da je nedonošen in da je bil zgleda handling zelo pravilno izvajan do 1 leta user posted image  Joj, jest sm bla te pohvale tko vesela. Sm skor prest začela user posted image  Pol k je pa zvedla zarad česa se je prej rodil, pa je rekla, da se čez 5 tednov kr vidva, da mi fajn pretoke pregleda, da bova obe pomirjeni.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Za dr. Strahovo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
18.11.2009 13:34:31   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Trebušček mi je začel zdaj komaj rast in lahko rečem , da je kar narastel.Bom probala pripopat eno fotko:

user posted image

Sem pa bila kregana zaradi kil.
Sicer sem visoka 176cm in začetna kilaža je bila 65, zdaj pa imamuser posted image 74,3 kil in je rekla, da bi se smela samo 7 kil zredit, tako, da hočeš nočeš bom mogla ukinit čokolino in medenjake user posted image ....težka bo.....

si pa drobčkana... jaz merim 178 cm. v prejšnji nosečnosti sem začela s 74 kg, v dopolnjenem 28. tednu sme pridelala 9kg, tokrat 6... sem pa malo podatke gledala - tehtala sem se vsaki teden - do 19. tedna nič, pol nekak vsaki teden +1kg, pol nekaj časa nič, pol pa po več kg naenkrat... to kje pač tak - ni nekega recepta kak se rediš. res pa je, da sem prejšnjič čokolino v 6m ukinla, ker sem začela kar kipet - je le sam cuker... ostale sladkarije pa sem normalno jedla. pa ot sem že enkrat pisala - prejšnjič sem ful pazla na prehrano, tokrat ni, pri kg pa je ravno obratno...

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
18.11.2009 13:45:38   
ne_ja

Trebušček mi je začel zdaj komaj rast in lahko rečem , da je kar narastel.Bom probala pripopat eno fotko:

user posted image

Sem pa bila kregana zaradi kil.
Sicer sem visoka 176cm in začetna kilaža je bila 65, zdaj pa imamuser posted image 74,3 kil in je rekla, da bi se smela samo 7 kil zredit, tako, da hočeš nočeš bom mogla ukinit čokolino in medenjake user posted image ....težka bo.....

jaz se ne oglasim veliko, ker nimam časa...ste prehitre za mene:)))) služba, faks...hitro se dnevi obračajo:)

res zanimivo, kake razlike so od G do G, jaz sem pričela z 53 kg(višina 165 cm), že res da sem se do prvega pregleda zredila 7 kg(verjetno razlog prenehanje kajenja), tako da imam v materinski knjižici zapisano začetna teža 60 kg(v 9.tednu), do sedaj sem pridobila že 16 kg, pa mi moja G , sestra in babca niso nič rekle. stopim na tehnico vidim kg(me je kap, ker če človek ni navajen 6 za prvo št. nato pa že skoraj 7) in rečem, sedaj bom pa kregana in pogleda prvo babca, nato še sestra in obe sta rekli, da je prav ok, da se lepo redim in da jem in da mi niti približno ne izgleda, da bi bila predebela. povem moji G in ona mi reče enako, da so se moje kg že prav porazdelile in šle tam kot morajo iti. da izgledam prav ok in kot zdrava nosečnica.

potlej pa naj človek ve, kaj je prav in kaj ne. mah, jaz pravim, dokler se dobro počutim, dokler je moje zlato ok, me nič drugega ne zanima.

jaz priznam, da obožujem sladko in se večkrat pregrešim. samo da bi ful več jedla pa tudi ne. mogoče grem sedaj v službi na kosilo, prej nisem šla nikoli.

samo mi je res zanimivo, da ste ene okregane, pa če po sliki sklepam, tudi nisi nekaj debela, si prav lušna nosečnica.

drugače sva pa naročila voziček preko neta, bugaboo cameleon. sedaj samo upava, da pride, in da bo vse ok.

ostalih stvari še nimam, saj se mi zdi, da je bilo do sedaj, malo prehitro za nakupe. sedaj pa počasi posteljica, previjalna, in oblekce(nekaj si jih bom sposodila, nekaj kupila), mogoče še kako malenkost, drugega jaz ne mislim kupovati pred rojstvom.

en lep dan vsem nosečkam, pa uživajte tiste v tako lepem vremenu, ki lahko:)

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
18.11.2009 13:46:51   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Jest sm iz 3D UZ. Sm v user posted image user posted image user posted image  Imamo potrjeno pupico, ki je v 25t težka že kar 951 g user posted image  Kar pomeni, da je zaenkrat postelca fajn prekrvavljena in da ga pretoki ne kvačkajo user posted image user posted image user posted image  Hvala bogu za aspirin user posted image user posted image user posted image  Me je pa Strahova fuuuuuul pohvalila glede mojga sineka - je rekla, da se mu prov nič ne vidi, da je nedonošen in da je bil zgleda handling zelo pravilno izvajan do 1 leta user posted image  Joj, jest sm bla te pohvale tko vesela. Sm skor prest začela user posted image  Pol k je pa zvedla zarad česa se je prej rodil, pa je rekla, da se čez 5 tednov kr vidva, da mi fajn pretoke pregleda, da bova obe pomirjeni.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Za dr. Strahovo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

čestitke za uspešen pregled in za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
18.11.2009 13:48:01   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: ne_ja

drugače sva pa naročila voziček preko neta, bugaboo cameleon. sedaj samo upava, da pride, in da bo vse ok.

lahko vprašam kje sta ga naročila?

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
18.11.2009 15:12:16   
mucica2

a je že katera imela vnetje ledvic? kakšni znaki so?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
18.11.2009 15:47:42   
ne_ja

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

lahko vprašam kje sta ga naročila?

naročila sva preko enega privat, ki naroča direkt v bugaboo iz Nl. sedaj še čakava, da pride (če?user posted image )

cena je ugodnejša, kot v npr. v Bušiju. drugače je pa vse enako. sva razne variante gledala in iskala in je bil ta za enkrat še najbolj ugodna. sem tudi preko ebaya spremljala veliko, samo tudi ni tako zelo ceneje, oz. kakšen rabljen se mogoče še dobi, po zelo ugodni ceni.

sem gledala tudi baby ace voziček, ki mu je vizulno podoben, pa še to samo na slikah, v živo še to ne. pri funkcijah in kvaliteti pa itak ni primerjave.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
18.11.2009 16:11:24   
Kati81
ne_ja kakšna pa je cena preko tega, ki ti naročaš?

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
18.11.2009 16:22:30   
ne_ja

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

ca. 300 € ceneje kot v Bušiju.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
18.11.2009 17:05:37   
t*e*j*k*a

UUUU to se pa kr splačauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
18.11.2009 18:03:10   
zvesta

a te lahko prosim za kak kontakt od tega? lahko na ZS ali na mail kitajka2@gmail.com prosim..

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
18.11.2009 18:17:50   
zirafa76
Ninček..user posted image ...jaz sem enako, kilo-dve več,
trebuhu in
moj g. o tem sploh ne govori, zadnjič mi je rekel, da fajn zgledam...user posted image , se je pa tudi meni bolj razporedilo po trebuhu in tam okoli....user posted image

Jada82.....to, da ne čutiš gibov tako pogosto, je normalno, ker jim zaradi rasti počasi primanjkuje prostora, tako da nič bat..vse manj boš čutila oz. ko boš bodo taki sunki...user posted image noge, roke...user posted image bo vse manj udobno...zato največ gibov čutimo v tem času okrog 25-26 t, ko kar plavajo notri....user posted image

Dojenje..pri nas dajejo injekcijo za vzpodbudo tvorbe mleka, če je potreba in ko vidijo, da so prsi tik pred izbruhom, pa še nič ni...tudi jaz sem jo dobila, pa je pol kar lilo venuser posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
18.11.2009 18:38:42   
seya
Hej, punce!!
Prave klepetulje ste user posted image

Jaz sem imela pregled včeraj, velikost ustreza PDP, z glavo je detece obrnjeno navzdol (in je bilo že na prejšnjem pregledu) - očitno z gravitacijo in navalom krvi v glavo nima težav haha.
Brce kar dobro čutim. Prav fajn občutek.

ninček1 - imaš pa strogo G!!! Jaz sem začela s skoraj identičnimi merami kot ti, pa sem prilezla že na 79.8 kg!!! (dobrih 13kg plusa) Torej me do konca čaka še nekaj takega user posted image ampak kaj naj.... Prej sem ful gibala, zdaj pa pač manj. In računam, da bom potem delala dooooooolge sprehode s ta malim / malo... No, sem hotela povedati, da je moj G precej bolj umirjen glede taga. Saj se bom itak morala sama s tam boriti.

Ena ej pisala o bolečini v predelu sramnice. No, mene bolijo pa narastišča mišic na sednico in me pri hoji zelo boli - sploh, če naradim kak daljši sprehod s user posted image Me je skrbelo, če ni slučajno kaj narobe z maternico, pa de se mi kaj odpira ali tišči dol - ampak me je včeraj G potolažil. Se mi pač razteza vse skupaj. kadar je hudo, malo stisnem zobe - in grem kot moja stara mama. Počasi in previdno. kot po jajcih user posted image

Vozički - midva imava ogledanega Mutsy Urban Rider. ČE bo vse vredu, ga jutri tudi (končno) naročiva, kar v Baby Centru. Sem malo primerjala cene internetnih trgovin iz tujine, a ne profitiraš kaj dosti... Na kake hude akcije pa si tudi ne upam čakati, saj je čakalna doba za ta voziček lahko tudi več kot 2 meseca - pa da ne bo potem kakšne panike...

Držim pesti za vse, ki imate težave. Jaz bom glede na včerajšnji pregled očitno še delala do nastopa dopusta - sredi decembra.
Naslednji pregled imam 15.12.

LP

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
18.11.2009 18:38:45   
smuki
Ojla!
Punce, vse tako lepo čvekate, da če hočem vse prebrat (bože nedaj, da bi kaj spustila user posted image ), mi zmanjka časa, da bi še kaj napisala.
No, za danes pa sem dolžna poročilo s pregleda. Vse je OK, lepo rastemo, nehote sem izvedela spol, vendar naj vseeno za enkrat še ostane user posted image . Kg tud lepo naraščajo, tako da sem sedaj že na +8 (v dopolnjenem 26.tedenu). Sem mislila, da bom kaj kregana, vendar je moj G rekel, da je to še čist OK.
Naslednji pregled pa imamo 15.12..

Lepo se imejte in božajte svoje bušije.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
18.11.2009 19:44:08   
punsha
Ojla

pregled je za mano. Sem res upala, da bo danes še kaj drugega, kot le vaginalni pregled, ampak je že takoj ko sem vstopila rekel: "no danes še enkrat tale pregled, naslednjič v 32t pa UZ" Tako vsaj vem, da naslednjič vidim malega user posted image . Uf, spet bom komaj čakala. Sem pa dobila neke svečke, jih moram iti še iskat in so bolj preventiva, da ne bi slučajno prišlo do kakega vnetja. Res me fuuuul pazi glede tega. Meni se sploh ne zdi, da bi imela kak izcedek, pa je rekel da malo je. Sem pa ful vesela, ko je rekel, da maternični vrat zaenkrat še vredu drži. Dobila pa sem inekcijo za razvoj pljučk, jutri grem pa še po eno. tako da tudi če se sedaj kmalu rodi, bo vse vredu. Ja sem prav veselauser posted image . Naslednji pregled imam 2.12.2009. Ja pa še to... je rekel, da očitno zelo pridno raste, saj je maternica zelo visoko za 30 teden. Joj, a to bo pa en velik fantič al kako? Že na morfologiji je rekel da ima dolge noge. Sem se pa razpisala o temle pregleduuser posted image

lep večer vsem skupaj user posted image

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
18.11.2009 20:11:30   
niwci
ninček ful luškan trebušček. Moj je skoraj še 1x večji in sem nazadnje pridelala kar 12+, pa mi je sam pogledal noge in rekel naj malo na sol pazim, ker zatekam. Fora je v tem da sploh ne jem neki slano in sem bila res ful zatečena takrat. Zdaj je že bolje, tehtala pa se nisem. Tko da če so tebi za tvoje kilce težili... ne vem kaj bi morali špol meni.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
18.11.2009 20:24:30   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

NOVEMBER
19.11.-mucica2
20.11.-junehope, t*e*j*k*a,
rožca26

21.11.-zirafa76
22.11.-gapii27 (špika za rh-)
25.11.-Astralis, plouse, bipi
27.11.-slomak, vaney

DECEMBER
1.12.-spelch,
Aja1, niwci, dskubin
2.12.-bili83, kora33, punsha
3.12. - rožca26
4.12.-valentinčica30
7.12.-julieb, elaaa, babajči, tajab
9.12.-zvesta
10.12.-jada82
11.12.-Lara73+UZ
14.12-valentinčica30, lana08
15.12.-seya, smuki
16.12.- ninček1
17.12.-aja1
21.12.-lunca83

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

* 3D

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
18.11.2009 20:37:20   
Bauky
Živjo punce...
komaj vas dohajam da vas preberem, kar je seveda čist super in fajn.
Dolžna sem še kratko včerajšnje poročilo s pregleda...in cukr testa...  Kar se pregleda tiče, mi je samo poslušala z UZ preverila  srcek.... sem bla kar mal slabe volje, ker mi ni nic  ekrana obrnila, da bi vidla svojga otrocicka kok je zrastel...ampak ji nisem nic rekla.... samo tukaj vam malo pojamram.
Ja, kar se pa cukr testa tice smo pa tam... imam povisane vrednosti in yato moram jutri it na 3 urni ponovni test... pa se povecala mi bo dozo glukoze ..bljak.
Naslednji redni pregled imam 17.12... jutri pa se nam zacne sola za starse.

Do sedaj.. do 25 t. sem se tud jaz zredila  za 7 kg, pa mi ni G nic rekla...velika sem 163, startala pa sem z 54 kg ... in imam kar velik trebuscek--- vsaj  drugi tako pravijo, da imam kar velikega, ko pa recem da imam rok sele 28.2., se pa kar zacudijo in sprasujejo ce sta notr dvauser posted image  - pa seveda da nistauser posted image .

p.s. sicniki in sumniki so mi nekam usli , pa jih nikakor ne najdem

byuser posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
18.11.2009 20:42:44   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

NOVEMBER
19.11.-mucica2
20.11.-junehope, t*e*j*k*a,
rožca26

21.11.-zirafa76
22.11.-gapii27 (špika za rh-)
25.11.-Astralis, plouse, bipi
27.11.-slomak, vaney

DECEMBER
1.12.-spelch,
Aja1, niwci, dskubin
2.12.-bili83, kora33, punsha
3.12. - rožca26
4.12.-valentinčica30
7.12.-julieb, elaaa, babajči, tajab
9.12.-zvesta
10.12.-jada82
11.12.-Lara73+UZ
14.12-valentinčica30, lana08
15.12.-seya, smuki
16.12.- ninček1
17.12.-aja1, bauky
21.12.-lunca83

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

* 3D

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
18.11.2009 20:49:57   
ninček1
user posted image user posted image user posted image za preglede in rožca tebi čestitke za punčkouser posted image user posted image user posted image .

Sej si nisem zdaj pri tv-ju privoščla malo medenjakov....danes lahko ker sem tako živčna zaradi tekmeuser posted image , jutri pa......mucica, prosim en kalorični zajtrk preden odpeketaš na pregleduser posted image user posted image user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
18.11.2009 21:23:43   
Lily86
pozdravček so-nosečke!

Malo se javljam po dolgem času, ker res nimam nič, nič, NIČ časa... Sem kar malo zanemarla forum zadnji mesec... Se pa vse dogaja v hitrem posnetku, odkar vem da sem noseča. V zadnjem mesecu sem napisala in včeraj oddala diplomo, najprej sva z mojim avgusta kupila novi družinski avtek, danes pa sva dala aro še za stanovanje. Tako da se bomo očitno res držali pravila: "Najprej štalca, pol pa kravca". Tak hitro se vse dogaja, da sploh ne dojemam :) Zanimivo, kako velika motivacija je dojenček, pa ga še sploh ni na svetu!

Sicer pa sem imela danes pregled in me je skoraj vrglo ko sem stopila na vago. + 8 kg! šok... No, celotna pridobitev niti ne, sem pa od zadnjega pregleda dobila  4 kg! Malo bo treba začet pazit na sladko... Je pa res da sem zadnji mesec cele dneve presedela.. Najprej 8 ur v službi, pol pa še doma pri diplomi, tak da ni blo časa za miganje...

Konec novembra dobim injekcijo za RH -, naslednji pregled pa imam 16.12.

Lepo je videt, da se ste ok in da trebuščki pridno rastejo!

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 21:26:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninček1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4772
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 21:27:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninček1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4773
18.11.2009 21:36:51   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Jutro!

Jaz sem tudi že od štirih naprej pokonci, kar mi je že skoraj praksa.

Zdaj se grem počasi zrihtat za pregled, vendar mislim, da ne bo kaj posebnega le pritisk, urin, kilce, S/F, srčni utrip in to bo to.

Glede obračanja, moj se je obrnil prečno in mi dovoli spat samo na hrbtu že 3 dni.

Včeraj sva bila v kinu in sva šla gledat 2012-vleče se kot čreva, vmes sem šla 3 x lulatuser posted image , pred tem pa smo imeli materinsko šolo-dojenje in od pediatrinje sem zvedla par novih stvari, ena izmed teh je, da ko podiraš kupček, ne rabiš z bejbijom laufat gor in dol po sobi in ga trepljat po hrbtu, pediatrinja nam je svetovala, da ko ga podojiš, si ga daš samo na trebuh in bo glih tako podrl kupček in ga ni potrebno dajat v vertikalni položaj, aha in za fantke potrebujemo pralne plenice, bombažne, ker navadne  pamperske segrevajo jajčka, kar lahko pomeni neplodnost kasnejeuser posted image ...
In da mama lahko v času dojenja vse je, tudi zelenjavo in fižol, saj otroka ne napenja od tega, temveč od začetnega mleka, ki je bolj redko kot tisto, ki je proti koncu, zato je svetovala, da si izčrpamo tisti prvi del.....

Kaj pravite tiste, ki ste že vse to dale skozi?

Jaz v času dojenja nisem vsega jedla, sem se držala navodil naše patronažne in se je splačalo, ker ni Lana niti enkrat napenjalo. Nisem jedla surovega sadja in zelenjave, sploh tiste ki napenja, svinjine, kislih stvari (kisane solate, limone), začimbe, česen, tudi mlečni izdelki so omejeni (se ne spomnem koliko že dnevno...). Bom poiskala list z navodili in pretipkam, če najdem, če bo katero zanimalo...

Upam zimska, da moje vprašanje ne bo zvenelo preveč nesramno - Ali si prepričana, da je bilo to zaradi omejitve hrane? Če si pazila ne veš ali ji ta hrana škodi ali ne. Lahko, da bi ti čist normalno jedla, pa je nebi nič napenjalo.
Jest sem jedla vse in ga ni nič napenjalo, nobenih krčev ... nič.
Vedno več je prepričanja, da krčki in napenjanja niso odvisni od hrane, temveč od prilagojenosti želodčka ali ne vem česa user posted image  Je pa res, da so eni bolj občutljivi. Resnično so imeli nekateri otroci (med njimi je tudi moja sestrična) ful hude krčke, pa se je moja teta teh "diet" držala ko pijanc plota.
No, jest fižola nism jedla že zato ker ga ne maram preveč, pa sm mela zato dobr izgovor, sam sm pa brez težav jedla limono, sveže sadje, zelenjavo ... tamal pa nobenih krčev.
Velikokrat pridejo krči zaradi AD3 kapljic.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 21:37:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Cappy96)
  Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?