Jada82
|
Punsha, ja, nič ne skrbi, bodi vesela, da si dobila injekcije, ker tudi če se rodi sedaj, bo ok! Problem je, da se vedno preveč zaženemo v nek problem in beremo in beremo, dokler ne odkrijemo nečesa negativnega .... ampak mislim, da nimaš kaj skrbet! Drugače pa dobro jutro! Evo, jaz po zajtrku - tokrat eurokrem njami Zdaj je bila od mojega stara mama pri meni v sobi in mi pol ure jamrala ... saj vem, da bi mogla biti družabna, glede na to, da sem cele dneve notri in ležim in sem dosti sama, ampak res se mi ne da poslušat tega jamranja ... sori. Kar malo nervozna sem bila. A sem grozna, a nisem? Drugač pa spet en lep dan, hehe. Jutri nam pridejo delat predpriprave za parket, v ponedeljek pa ga položi .... jupiii Končno, da potem pohištvo pripeljemo - imam že spalnico in dnevno sobo, ki čakata v skladiščih. Jah no, pa kopalnico mam tud že, ampak je pečar še ni naredil ... mhm traja traja Drugač se pa kar dobro počutim - je včer zvečer spet začel živahno brcat, sem bila kar vesela. Pa danes začenjam 28. teden, tko da je super Se spomnim, ko so mi odkrili ta kratek MV, sem bila nekje v 21. tednu in sem si želela, da bi vsaj do 24. zdržala, ker sem brala, da takrat otroci že preživijo. In potem se spomnim 23. tedna, kako se mi je vleklo do 24. Uf. In sedaj kar 28. Ko bom čez 30 bom pa sploh vesela Saj čas kar mineva, tudi če moraš doma ležat. No ja, za računalnik pa to že vstanem .... ne morem biti 24 ur podolgem ... Ok, evo, grem postlat pa brat. Pišite kaj, da vas popoldne še preberem. Pa pa.
|