Jada82
|
Dobro jutro! Jaz pa sem danes spala do 10h!! Juhuhu, kako je to fajn Ful ste se razpisale, da sem kar dolgo potrebovala, da sem vse prebrala. Torej, da malo dodam: handling - ko sem videla tisti video iz Kranjske porodnišnice, me je kar zaskrbelo, kako bom jaz to znala. Namreč, nisem še mela kakega pravega stika z otroci, ponavadi se niti ne ubadam z njimi, pač nisem tak tip. Če sem kdaj držala kakega dojenčka, sem ga držala točno tako, kot so mi ga dali in se nisem upala premakniti .. in potem gledam tisti video ... kako se bom jaz to naučila Ampak sem si rekla, da če ste se in se še boste vse, se bom tudi jaz, ane? Pa že ... Angelcare - do zdaj, dokler niste začele govoriti o tem, sploh nisem vedela, da obstaja - če jaz nisem neki aberveznik .. Ampak se mi pa zdi zadeva zanimiva, sploh ker sem totalni panik in vem, da bom sicer vsako uro vstajala in kontrolirala, če diha, tako da mislim, da bom kar nabavila - sem šla na njihovo stran, pa sem videla, da jih je več vrst - dva sta z blazinico - eden je samo za dihanje, eden je zraven še varuška, eden je pa tudi oboje, ampak brez blazinice - katerega priporočate? Jah, se pa zna zgoditi, da če bo zafrkaval, ga bomo potem lepo nazaj zapakirali in pospravili v omaro .. upam, da bo delovalo. Protina - jaz imam vozek Implast Bolder 3 - sicer še neuporabljen, ker čaka februar, ampak mi je bil tako všeč, že po netu, pa potem sem ga šla še gledat, da sva ga kar nabavila. Se mi zdi ugoden, priročen, lep ... skratka, ful sem zadovoljna in komaj čakam, da ga začnem uporabljati. Imam pa še staro kolekcijo, vendar so načeloma enaki. Tako da .... če te še kaj zanima, vprašaj. Twixy - Če bo katera še z njo na vezi, ji samo sporočite, da držimo pesti in naj nikakor ne obupa!!!!!! Ker upanje vedno obstaja in dostikrat sami situacijo naredimo hujšo kot je! Jaz še vedno verjamem, da se bo vse super izteklo. Hkrati pa upam, da nobena več od nas februark ne bo govorila več o porodu - oz. o tem, da ga doživlja pred Novim letom .... torej, da vse zdržimo do januarja vsaj, ne glede na to, kakšne težave imamo!!! Ninček1 - čestitam za uspešen pregled - mater, tale tvoj je pa res že pravi korenjak .... je to sploh možno? Moj je glih še enkrat lažji ... Aja, pa še za vse ostale, ki imate danes pregled, držim pesti!!! Brce - jaz sem sedaj v 27. tednu, pa od včeraj popoldne ne čutim brc tako intenzivno ...a je to normalno. Saj sem poslušala za AS in je srček lepo bil, ampak prej sem brce čutila res zelo intenzivno. Zdaj pa 2 dni bolj tako-tako. Kakšne mate vi izkušnje za te tedne, ali vsak dan močno čutite, ali katera tudi kakšen dan manj? Vem da je to noramlno za zgodnejše tedne, ampak zdaj sem pa že v 7. mesecu, pa ne vem? Hvala za odgovore No, to bo zaenkrat toliko z moje strani, lep pozdravček in lep sončen dan še naprej!
|