|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
18.11.2009 10:08:51   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: kora33

po mojih izkušnjah in informacijah je prav, da otrok popije tudi tisto prvo mleko, ki je bolj redko in se s tem odžejo...z tistim bolj gostim pa potem še nahrani...jaz sem Naceta 6 mesecev izključno dojila...vmes se je začelo poletje
in ni pil čaja po flađki...ampak samo zizal...se je tam odšejal in nahranil...tudi na morju in v vročini...pa so rekli, dda je tako prav in ok....

no to je to z moje strani za to dopoldne...preživite lep dan in cartajte svoje trebuščke

Se podpišem pod to. nam so v šoli za starše, v porodnišnic in pol patronažna vsi isto trdili - tudi tisto začetno mleko (bolj tekoče) je zelo koristno - ima cel kup zdravih zadev noter, otroka pa odžeja. pol pride ta gosto, ki pa otroka nasiti, ker ima ogromno maščob. otrok potrebuje oboje. jaz tud nisem rabla ji vode posebej dajat, se je z mlekom dovolj odžejala, plenice so bile vedno močno polulane (kar je pomemben pokazatelj na začetku).

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
18.11.2009 10:10:24   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

MATEJKA_ te tablete sem dobila in tudi sprej za nos, pa ni pomagalo čisto nič. S tem da sem full pila in pila čaj za dojenje....

Je bil pr meni še drug problem, pri porodu oziroma potem sem izgubila ogromno krvi in zato pripisujejo pomanjkanje mleka temu, no bomo videli kaj bo sedaj.

saj sem rekla, da vedno to tud ni rešitev, je pa v večini primerov...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
18.11.2009 10:24:56   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

hvala zvesta, ampak jaz ne rabim ničesar, mam itak svoje bone pa še nobenga nisem izkoristla

nič hudega... rada ponudim, ker pač imamo različne kupovalne navade... mi jih je škoda zavreč, če bi slučajno kateri kak bon prav prišel...

mene je pa prehlad čisto vrgel.. sme že tretji dan bolj ali manj v postelji... danes me še želodec boli, da je joj... saj berem vas, ste pridne, ampak pisat mi pa ni...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
18.11.2009 10:33:05   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

hvala zvesta, ampak jaz ne rabim ničesar, mam itak svoje bone pa še nobenga nisem izkoristla

nič hudega... rada ponudim, ker pač imamo različne kupovalne navade... mi jih je škoda zavreč, če bi slučajno kateri kak bon prav prišel...

mene je pa prehlad čisto vrgel.. sme že tretji dan bolj ali manj v postelji... danes me še želodec boli, da je joj... saj berem vas, ste pridne, ampak pisat mi pa ni...

upam da boš čim prej boljšeuser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
18.11.2009 10:35:09   
dskubin

Kaj pravite tiste, ki ste že vse to dale skozi?

user posted image )user posted image user posted image Meni je smešno. Ker mi ni jasno, kako lahko na materinski širijo take, se bom lepše izrazila - dezinformacije user posted image Ker če bi blo res vse tako preprosto, verjemi, da ne bi noben imel problemov z nespanjem zaradi napenjanja. je pa res, da nekatere dojenčke napenja bolj, kot druge, čeprav ne ješ nič "prepovedanega", ne verjamem, pa da je res to, kar vam je naložila, ker napenja tudi tiste, ki niso dojeni. Tko da se popolnoma strinjam z mojimi predhodnicami...

Plenice bomo pa mi sigurno uporabljali za 1x uporabo, pri dveh majhnih otrocih mi na kraj pameti ne pade, da bom še te plenice prala in sušila, je že druzga dovolj.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
18.11.2009 10:51:27   
niwci
Uf ste se danes že razpisale user posted image

Mene pa zanima, če ima še katera tako močne bolečine v predelu sramne kosti? Mene namreč tako boli, da ko se vstanem hodim kot nona, še najbolj pa me muči ponoči, ko se želim obrnit in me tako špika da to komaj komaj naredim. Zdravnik je na zadnjem pregledu reku, da je vse ok, jaz pa ne vem kako bom zdržala tako še 3 mesece user posted image

user posted image za vse user posted image !

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
18.11.2009 11:15:49   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Uf ste se danes že razpisale user posted image

Mene pa zanima, če ima še katera tako močne bolečine v predelu sramne kosti? Mene namreč tako boli, da ko se vstanem hodim kot nona, še najbolj pa me muči ponoči, ko se želim obrnit in me tako špika da to komaj komaj naredim. Zdravnik je na zadnjem pregledu reku, da je vse ok, jaz pa ne vem kako bom zdržala tako še 3 mesece user posted image

user posted image za vse user posted image !

ne skrbi, samo še ena nosečniška zadeva. sem imela isto v prejšnji nosečnosti, trajalo 2 tedna. ene tega sploh nimajo, enim pa traja še dlje... pač priprava za pol in raztezanje vsega...

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
18.11.2009 11:22:22   
Cappy96
Živjo!

Twixy, zate in za tvojo pikico še naprej stiskamo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Včeraj na pregledu sem na hitro videla našega pikca. Slikce mi pa ni mogel naredit, ker leži s hrbteničko ob trebušni steni. Zmeril mi je S/F (26). Pri kilah sem na +7. Sem pa preventivno user posted image dobila tablete za železo. Vrednost hemoglobina pa je normalna, 123 (prejšnjič 131). Ma sploh ne vem, če bi jih jedla...
Jih katera jemlje zgolj preventivno???

niwci, mene tudi bolijo sramne kosti, čeprav bistveno manj kot prvič. Takrat sem pa res komaj hodila, še na porodni sem se zelo težko obračala. Je pa baje res normalno, ker se vse razteza in prilagaja,... Jaz sem imela manj težav, če sem ležala na hrbtu.

Glede krčev: jedla sem vse. Opazila pa sem, da je bilo po lubenici noro- ful jo je zvijalo. Drugače pa pravijo, da se črevesje razvija in da je pri vsakemu malčku drugače.

handling: sama sem bila na začetku pravi štor, Pa sem se vsega naučila- bolj počasi, ampak je šlo user posted image .
Bi nam ga pa definitivno morali vsaj predstaviti v materinski šoli.

Naslednji pregled imam 15.12.

Zdaj greva pa z Lano na en sprehod. Moram izkoristiti dan, ko ne piha, da moji sinusi ne trpijo preveč. AB pa že malo prijema!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
18.11.2009 11:31:33   
slomak
dobro jutro oz. že dan user posted image

no za mene ni ne dobro niti nič...da malo še jaz pojamram tukaj, ker se mi zdi da drugmu ne morem vsaj na glas ne...danes me je najprej naša user posted image  spravla ob vse živce...pol pa ne vem al so to nosečniški hormoni, sm se prpravla za v službo in začela user posted image  v avtu, se mi zdi ko da se sama sebi smilim. Kot prvo, če pogledam kok sm že noseča me par kao prjatlc sploh ne pride pogledat niti nimajo časa za na kavo...sama sm pa rekla da  jih ne bom več klicala, ker ko bojo mele čas bojo že same poklicale...nikamor ne grem tud z mojim sva skoz doma, on za računalnikom non-stop, še to ko ga za kej prosim da kej naredi po stanovanju ne naredi oz. komaj...Ma ne vem al mam tak dan al se mi je pa že vse nabral in se morm izkašljat. HB da se jest dobr tko fizično počutm da lahko sama pospravim stanovanje, če ne bi pomoje z lahkoto živel v svinjaku...dobesedno, sej tiste ki imate pse doma veste kako je z njimi, dlaka povsod...mah veliko stvari je ki me motijo sploh danes pa sm vsaj nekaj povedala, da ne bo predolg spis bom nehala...user posted image ...

no lep dan želim vsem user posted image  še naprej...

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
18.11.2009 12:04:17   
ninček1
Helou punce!

Sem iz pregleda in zelo veselauser posted image user posted image user posted image .So mi naredili vse kar je možno in vse štima.Tako, da je definitivno dr. na 3 D nekaj zašuštral.Mali je fulll velik, res da so odstopanja, kot je rekel g., ampak po današnji kontroli rasti....rekel je da ima približno 1800g(boljše da ne razmišljam kako bom to ven spravlauser posted image user posted image user posted image ).No po mojem je treba za rezervo vzet te mere, vendar je rekel da se ne rabim bat , da bi zaostajal za 1 teden, ker v vsem prehiteva za 2 tedna in so te mere, ki jih je danes nameril za 30 teden, tako, da mu je pdp po ultrazvoku prišel 30.1..

Sladkor mam 4,1 kar je baje super, toxa negativna, pritisk okej, s/f 28, hemoglobin 120, urin negativen in z glavo se je dol obrnil.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
18.11.2009 12:11:01   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Helou punce!

Sem iz pregleda in zelo veselauser posted image user posted image user posted image .So mi naredili vse kar je možno in vse štima.Tako, da je definitivno dr. na 3 D nekaj zašuštral.Mali je fulll velik, res da so odstopanja, kot je rekel g., ampak po današnji kontroli rasti....rekel je da ima približno 1800g(boljše da ne razmišljam kako bom to ven spravlauser posted image user posted image user posted image ).No po mojem je treba za rezervo vzet te mere, vendar je rekel da se ne rabim bat , da bi zaostajal za 1 teden, ker v vsem prehiteva za 2 tedna in so te mere, ki jih je danes nameril za 30 teden, tako, da mu je pdp po ultrazvoku prišel 30.1..

Sladkor mam 4,1 kar je baje super, toxa negativna, pritisk okej, s/f 28, hemoglobin 120, urin negativen in z glavo se je dol obrnil.

user posted image user posted image user posted image  
jest ttud že komi čakam pregled...

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
18.11.2009 12:24:18   
mucica2

Helou punce!

user posted image user posted image user posted image user posted image , vidiš da se je brez zveze sekirat (ker se itak večinoma zastonj)

IZVIRNO SPOROČILO: slomak

dobro jutro oz. že dan

no za mene ni ne dobro niti nič...da malo še jaz pojamram tukaj, ker se mi zdi da drugmu ne morem vsaj na glas ne...danes me je najprej naša  spravla ob vse živce...pol pa ne vem al so to nosečniški hormoni, sm se prpravla za v službo in začela  v avtu, se mi zdi ko da se sama sebi smilim. Kot prvo, če pogledam kok sm že noseča me par kao prjatlc sploh ne pride pogledat niti nimajo časa za na kavo...sama sm pa rekla da  jih ne bom več klicala, ker ko bojo mele čas bojo že same poklicale...nikamor ne grem tud z mojim sva skoz doma, on za računalnikom non-stop, še to ko ga za kej prosim da kej naredi po stanovanju ne naredi oz. komaj...Ma ne vem al mam tak dan al se mi je pa že vse nabral in se morm izkašljat. HB da se jest dobr tko fizično počutm da lahko sama pospravim stanovanje, če ne bi pomoje z lahkoto živel v svinjaku...dobesedno, sej tiste ki imate pse doma veste kako je z njimi, dlaka povsod...mah veliko stvari je ki me motijo sploh danes pa sm vsaj nekaj povedala, da ne bo predolg spis bom nehala... ...

no lep dan želim vsem  še naprej...

sej bo, ti pa kr pojamraj tu, pa bo kr boljše user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
18.11.2009 12:27:06   
dskubin
rekel je da ima približno 1800g

user posted image uaaaaaaaaau, to pa je nekaj, čeprav bi tudi jaz verjetno vzela malo z rezervo. Al pa bo res korenjak pa pol. Šel bo pa ven, to je zasigurno ;) Jaz sem imela skor 4kile in pol in 55 cm, moja mami pa je velika samo 1,5m, pa ni pokasirala niti enega samega samcatega šivčka.

Mene so namreč pred prvim porodom tudi na smrt prestrašli, še na zadnjem pregledu naj bi blo vse ok in otrok nekaj čez 3 kg, čez 1 teden pa v porodnišnici in merijo in merijo in merijo in da imam zahirančka, niti 2400g user posted image . Res me je blo ful strah, kako tega niso prej ugotovili, pol pa rodim in je imel mali 3400g. Nimam pojma, kako to nerodno merijo in brez potrebe strašijo uboge user posted image , rajši kak pregled več, pa da smo mirne user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
18.11.2009 12:32:15   
mucica2

Pa vse mate kr neke UZ pa to jst pa vem da juter k mam pregled nič ne bo (sam teža, pritisk, s/f, pa če bo srčeka poslušala, pa za cukr bo povedala), čeprav se mi zdi da imam tako mali trebušček pa tud vsi mi rečejo da je bol majhen, upam da mi bo juter izmerila s/f pa da vsaj to štima (zaenkrat vedno je). Čeprav sem ga danes merila obseg pa raste, čeprav se men ne zdi... bom mogla mal pojamrat da bo kej več pogledala, čeprav me pa res nekaj tako boli zadaj mislim da v predelu, kjer so ledvice, jst upam da nisem kako vnetje dobla, ker je vsak dan slabše, bom juter omenla na pregledu.

včeri se mi je pa prvič tako v sedečem položaju kr trebuh premikal sem in tja, kot valovanje je bilo, ne vem kaj je ta mali delal tam noter user posted image

glede velikosti samega otročka pri porodu pa tako upam da ne bo med večjimi, da bo lažje rodit, hehe (sem bila jaz pri rojstvu ful majhna, moj pa neki srednjega)

aja ninček1: ti maš pa res ogromnega otročka, da že toliko tehta, men se to zdi ful (orng ded)user posted image user posted image
ka pa trebušček maš velik?

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
18.11.2009 12:43:22   
mucica2
 punce a ste danes kej pogrešale kak jedilnik?

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
18.11.2009 12:43:29   
Jada82
Dobro jutro!

Jaz pa sem danes spala do 10h!! user posted image user posted image user posted image user posted image Juhuhu, kako je to fajn user posted image

Ful ste se razpisale, da sem kar dolgo potrebovala, da sem vse prebrala.
Torej, da malo dodam:
handling - ko sem videla tisti video iz Kranjske porodnišnice, me je kar zaskrbelo, kako bom jaz to znala. Namreč, nisem še mela kakega pravega stika z otroci, ponavadi se niti ne ubadam z njimi, pač nisem tak tip. Če sem kdaj držala kakega dojenčka, sem ga držala točno tako, kot so mi ga dali in se nisem upala premakniti .. in potem gledam tisti video ... kako se bom jaz to naučilauser posted image user posted image Ampak sem si rekla, da če ste se in se še boste vse, se bom tudi jaz, ane? Pa že ...

Angelcare - do zdaj, dokler niste začele govoriti o tem, sploh nisem vedela, da obstaja - če jaz nisem neki aberveznik .. user posted image Ampak se mi pa zdi zadeva zanimiva, sploh ker sem totalni panik in vem, da bom sicer vsako uro vstajala in kontrolirala, če user posted image diha, tako da mislim, da bom kar nabavila - sem šla na njihovo stran, pa sem videla, da jih je več vrst - dva sta z blazinico - eden je samo za dihanje, eden je zraven še varuška, eden je pa tudi oboje, ampak brez blazinice - katerega priporočate?
Jah, se pa zna zgoditi, da če bo zafrkaval, ga bomo potem lepo nazaj zapakirali in pospravili v omaro .. upam, da bo delovalo.

Protina - jaz imam vozek Implast Bolder 3 - sicer še neuporabljen, ker čaka februar, ampak mi je bil tako všeč, že po netu, pa potem sem ga šla še gledat, da sva ga kar nabavila. Se mi zdi ugoden, priročen, lep ... skratka, ful sem zadovoljna in komaj čakam, da ga začnem uporabljati. Imam pa še staro kolekcijo, vendar so načeloma enaki. Tako da .... če te še kaj zanima, vprašaj.

Twixy - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če bo katera še z njo na vezi, ji samo sporočite, da držimo pesti in naj nikakor ne obupa!!!!!! Ker upanje vedno obstaja in dostikrat sami situacijo naredimo hujšo kot je! Jaz še vedno verjamem, da se bo vse super izteklo.
Hkrati pa upam, da nobena več od nas februark ne bo govorila več o porodu - oz. o tem, da ga doživlja pred Novim letom .... torej, da vse zdržimo do januarja vsaj, ne glede na to, kakšne težave imamo!!!

Ninček1 - čestitam za uspešen pregled - mater, tale tvoj user posted image je pa res že pravi korenjak .... je to sploh možno? Moj je glih še enkrat lažji ... Aja, pa še za vse ostale, ki imate danes pregled, držim pesti!!! user posted image user posted image user posted image

Brce - jaz sem sedaj v 27. tednu, pa od včeraj popoldne ne čutim brc tako intenzivno ...a je to normalno. Saj sem poslušala za AS in je srček lepo bil, ampak prej sem brce čutila res zelo intenzivno. Zdaj pa 2 dni bolj tako-tako. Kakšne mate vi izkušnje za te tedne, ali vsak dan močno čutite, ali katera tudi kakšen dan manj? Vem da je to noramlno za zgodnejše tedne, ampak zdaj sem pa že v 7. mesecu, pa ne vem? Hvala za odgovore user posted image

No, to bo zaenkrat toliko z moje strani, lep pozdravček in lep sončen dan še naprej!

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
18.11.2009 12:50:07   
gapii27
jada... ja jes tud ponavad cutim brce full močno, še posebej ko vležem ... se pa tud zgodi kak dan dva, da si bebeka odpočijeta in mal manj brcata in se sam valjata notuser posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
18.11.2009 12:50:30   
ninček1
Trebušček mi je začel zdaj komaj rast in lahko rečem , da je kar narastel.Bom probala pripopat eno fotko:

user posted image

Sem pa bila kregana zaradi kil.
Sicer sem visoka 176cm in začetna kilaža je bila 65, zdaj pa imamuser posted image 74,3 kil in je rekla, da bi se smela samo 7 kil zredit, tako, da hočeš nočeš bom mogla ukinit čokolino in medenjake user posted image ....težka bo.....

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
18.11.2009 12:50:46   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: protina

Večer!

vidim da imate debato handling ampak mene bolj zanima ta novi voziček implast bolder 3.

A je katera kaj nabavljala oz. gledala. Mi je fejst lušten in če je katera videla ta vozek v živo naj kaj napiše.

Sem zasledila da poteka debata o tem vozičku, tako tu imaš link in si sama preberi

http://www.ringaraja.net/forum/m_4297184/mpage_1/key_/tm.htm

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
18.11.2009 12:53:18   
t*e*j*k*a
JAda82 mogoče se je user posted image obrnil drugam in ga zato ne čutiš tako intenzivno.

Čestitke vsem za uspešno opravljene pregledeuser posted image user posted image user posted image , držte pesti še zame v petekuser posted image

Glede meritev na UZ, to ni točno, to je samo neka pribljižna teža.

Plenice-itak bomo imelit take za enkratno uporabo. Ob treh pokakanih ritkah mislim da bi znorela, če bi jih mogla prat. Bomo pa za malčke kupli Fixies, ki smo jih imeli tudi pri Janu in so nam ble ok. Zdej mamo pa pleničke iz Lidla (so samo od trojkice naprej)

čawči

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
18.11.2009 12:54:52   
mucica2

Trebušček mi je začel zdaj komaj rast in lahko rečem , da je kar narastel.Bom probala pripopat eno fotko:

user posted image

Sem pa bila kregana zaradi kil.
Sicer sem visoka 176cm in začetna kilaža je bila 65, zdaj pa imamuser posted image 74,3 kil in je rekla, da bi se smela samo 7 kil zredit, tako, da hočeš nočeš bom mogla ukinit čokolino in medenjake user posted image ....težka bo.....

joj da ne govorim jst o svojih kilah, če je tebe kregala, bom jst čez vrata letela user posted image user posted image user posted image
čeprav sem slišala da moja G baje tolk ne komplicira pri kilah, ampak bomo vidli juter, poročam

luškan trebušček, moj je tud neki takega (sam malo bolj obložen je user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
18.11.2009 12:55:05   
gapii27
ninček nič bat...se zedijo za več pa jim noben nič ne reče... drgač pa luštna postavca...gre vse na bebico in bušija

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
18.11.2009 12:58:00   
mucica2

aja Jada glede brc pa je tudi tako, včasih kak dan ful brca (včeri npr), medtem ko danes je pa bolj miren, pa skozi je enako, kak dan, dva bolj brca, kak dan, dva pa manj

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
18.11.2009 13:10:05   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

NOVEMBER
18.11.-smuki,
rožca26, punsha
19.11.-mucica2
20.11.-junehope, t*e*j*k*a,
rožca26

21.11.-zirafa76
22.11.-gapii27 (špika za rh-)
25.11.-Astralis, plouse, ninček1, bipi
27.11.-slomak, vaney

DECEMBER
1.12.-spelch,
Aja1, niwci, dskubin
2.12.-bili83, kora33
3.12. - rožca26
4.12.-valentinčica30
7.12.-julieb, elaaa, babajči, tajab
9.12.-zvesta
10.12.-jada82
11.12.-Lara73+UZ
14.12-valentinčica30, lana08
16.12.- ninček1
17.12.-aja1
21.12.-lunca83

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

* 3D

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
18.11.2009 13:16:09   
punsha
ninček ja kar ne morem verjet, da te je kregala zaradi kg. Kar nekej. Pa saj si suhica no. meni se pa ne zdi da bi se veliko zredila. Ne bi rekla, če bi imela veliko zaloge, potem razumem, da se ni treba rediti, ko pa imaš takole postavo pa...

Jaz sem pa sedajle malo ustvarjala. sem naredila še eno čestitko, pa včeraj eno... za 2 prijateljici, ki sta rodili. Pa gre tako hitro čas. Sedaj pa pospravim še vse skupaj, potem pa pod tuš in pripravit za pregled. Imam ob 15.00. držite pesti, da bo naredil tak "orng" pregled, da ne bo samo tako kot sedaj 2x, ko je le vaginalno pogledal...
Se oglasim, ko pridem nazaj. Pridne boditeuser posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?