rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 danes pa res niste zgovorne punce Jest vem da zagotovo nism Danes sm zeloooooooooooooo besna. Še od včerajšnjega pregleda. Izvidi za cukr so ok, urin tudi, kri tudi ok, čeprov me skrbi, da se bo spet ponovilo, kar se je zgodilo lani. Jezan sm pa na svojo G. Ker mi v sredo poteče porodniška, sm jo prosila za bolniško, ker sm obravnavana kot rizična nosečnica. Pa mi reče jasn NE - zakaj, ker sm se zredila 3 kile v 1 mesecu. In češ, da se ona ful matra, da bi bila ta nosečnost speljana do konca oz. vsaj do donošenosti otroka, da jest se pa kle norca delam ... in da ona ne bo dovolila, da se doma redim ... Sm mela že na koncu jezika, da bi ji naglas povedala, da preeklampsija pri meni ni prišla zaradi kil (zredila sm se v 7,5 m le 4 kg), temveč zaradi slabih pretokov in da je v bistvu ona kriva za to kar je bilo. Še dobr, da sm se zadržala. No, pol se me pa usmili in reče, da bova poskusno dale bolniško, moram pa vsak teden se pridet tehtat Kot da nima že poln k teh ZD in dr. Potem pa dons zvem, da mi niso podaljšali porodniške, kljub temu, da je tamal naglušen na eno uho, da bo mogu it še v ambulanto za rizične otroke v P in da mora it še k urologu na pregled in po vsej verjetnosti na operacijo ... Me prov zanima, kdo jim je dal pooblastila ... No, ampak to ni važno. zato tudi rabim bolniško, ker vrtca itak nismo dobili , in mi pol sestra reče, da nej grem k os. dr. za potrdilo izpolnit. Letem iz domžal na Vrhniko (tamal pa z mano), čakam 1 uro, da mi da tisto potrdilo in zvem, da ona ga ne mora dat, ker najprej rabi mnenje od moje G. Vseeno je bla tok kul, da mi je na list napisala, da prosi za mnenje glede bolniške do porod. Potem letem h G oz. sestri, ji dam ta list in ji razložim, da dr. ne ve, kaj rab ona napisat, ker najprej rabi mnenje od G. Pol pa sestra vsa presenečena ugotovi, da mi moja G sploh ni dala zdr. potrdila In reče - ups, smo se pa pol narobe razumel Jest pa zastonj letala in metala bencin okol v tem vremenu. Najhuje je to, ker se mi je tamal smilil, k je mogu tudi on to trpet. To naše zdravstvo ... No, sm se še kle zlajala. Pa ne me grdo gledat, sam ta teden res ni meni namenjen