zirafa76
|
poydrav, no o tem sladkorju... mene niso klicali, pa upam, da je to vredu...nisem sigurna, če imajo mojo številko.. ..ampak je tudi tako potekalo..nisem cel dan pred tem jedla nič sladkega, pa bol narahlo sem jedla hrano, od polnoči nič, na tešče tja, vzeli kri, nato tisti gravž , po dveh urah spet kri...in domov... Vam pa svetujem, da si ne merite s temi napravami doma sladkor, ker boste samo v paniko padale in vam nič ne bo jasno, zakaj ima nekdo višje, zakaj nižje itd.....nima smisla, kot so že povedale pred mano, zdrava prehrana naprej, pa bo vredu..predvsem pa je dobro za otroka.... ... Se je pa meni full uprlo sladko, odkra sem prišla s tistega testa, zdaj napadam mandarine..sploh ne vem, če je vredu, da jih toliko jem, ampak meni neznansko pašejo...čokolada...ne več... Sem pa noč imela hudo zanimivo in sem mislila, da moram na urgenco... ..Namreč okoli 1 zjutraj sem imela takšne premike, da nisem vedela, kaj se dogaja tam notri...pa grem knjigo brat, kaj je lahko, močno pulziranje in brcanje čisto spodaj, pol mi je še slabo ratal, pa na wc velika potreba, driska...kr nekaj.. ..čutila sem čisto vse gibe, mislim, da sem v določenem momentu za nogico prijela , res me je bilo strah..mislim, da mi je bilo slabo od samega straha....nato pa preberem, da so popadki drugačni, v bistvu krči, križ me tudi ni bolel ali kaj drugega, samo ti tektonski premiki in brcanje ter pulziranje....nato pa si dvignem noge, nekje ob 3 zjutraj, na višje, sebe podprem z blazinami in se je umirilo počasi in sem zaspala proti jutru...danes, kot da ni nič...sicer imam v pon.pregled, vendar mislim, da se je v celoti obrnil, ker so brce spreminjale položaj in so prišle bolj zgoraj.....ampak kaj takega.... V bistvu nimam pojma, kako izgledajo popadki, ker v prvo sem imela planiran CR pri 35 tednih, pa tudi dve so bile, zato verjetno bolj čutim brce in premikanje.....joj....bomo videli, kaj bo danes...mogoče pa mu tudi niso odgovarjale mandarine.. no, toliko od mene.... zdržite punce.... ..no, zdržimo punce...