Jada82
|
Evo, dober večer. Jaz se pripravljam za posteljo ... Kot da ne bi bla že cel dan v njej, heheh. No, vsaj v pižamo se je treba dat ... Evo, pa je še en ponedeljek za nami, hehe. Danes se mi zdi, da smo kar veliko stvari zrihtali - za tale naš stanovanjček. So me pa popoldne iz službe klicali, da naj vrnem telefon - k imam službenega. Sem kar malo slabe volje, ne zato, ker bom mogla sedaj sama plačevati, ampak zato, ker je bila to hkrati moja službena in osebna tel. številka in jo hočem obdržat. Zdaj pa jo bom mogla prenest na drugega operaterja, pa bo to takoj par dni trajalo, ko bom brez številke, jaz pa v vsej poplavi obnove stanovanja dala vsem majstrom mojo številko. Upam, da ne bo kdo glih zdaj klical ... jej jej jej. Glih ko misliš, da se stvari štimajo .... eh. No ja, bomo že, upam, da to s številko hitro zrihtajo. Meni je pa prej moj prinesel kremšnito - pravo blejsko Sem jo pojedla kot za šalo, njami njami njami!!!! Zdej pa v kopalnico, pol bo pa že počas kmetija, potem pa spančkat in jutri nov dan. Lahko noč vsem in prijetno mirno noč!!!!
|