|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
30.10.2009 17:05:55   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

NIsem čisto iz Šk.Loke, sem pa tam na sredini, me Loko in Kranjem user posted image
Lara73, ti si voziček tud kupila na BTCjadi ane, če se prav spomnim si mela rezerviranega. Saj, zato jaz nisem dobila več oranžnegauser posted image , hehe. No imam pa rdečega. Ampak lupinica je pa oranžna, pa potem sem vzela še ležalnik od PP, tudi oranžen. Ma sem mahnjena na oranžnouser posted image

Ja sem imela rezerviranega do BTC-jade. Ampak sej je nova serija (kao nove barve)glih taka kot je bila ta. Samo drugo ime ima. Menda 14 dni pred BTC-jado niso prodali nič ampak samo rezervacije sprejemali user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
30.10.2009 17:12:26   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Evo, sem se malo pomirila. Infektologinja je rekla, da je to dober izvid (pač za to stanje). Da kaže le na to, da je borelija bila in da je to čisto pričakovan rezultat. Torej zdaj lahko spet malo bolj normalno zadiham, čeprav je še vedno prisoten strah.
Hvala punce za tolažbo. Zlate ste!  user posted image

a so te že kaj zdravili za borelijo? si dobivala tablete al infuzije?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
30.10.2009 17:14:20   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Lara73, ti si voziček tud kupila na BTCjadi ane, če se prav spomnim si mela rezerviranega. Saj, zato jaz nisem dobila več oranžnegauser posted image , hehe. No imam pa rdečega. Ampak lupinica je pa oranžna, pa potem sem vzela še ležalnik od PP, tudi oranžen. Ma sem mahnjena na oranžnouser posted image

Ja, lep voziček je papaia. Ga mamo mi. Sm kr zaljubljena vanj, pol k ga pa daš prat, je pa k nov. Pa oranžna barva je zakonuser posted image
Lara, Punsha - dobra izbira za voziček.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
30.10.2009 17:16:42   
Jada82
Evo, še jaz skušam končno prilepiti slikico - to je slikano v sredo, 23t + 6d. user posted image
user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
30.10.2009 17:19:17   
ninček1
U lepi buši user posted image user posted image user posted image user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
30.10.2009 17:24:29   
Lara73
lep trebušček user posted image

joj me je ravnokar sestra klicala, da se pelje k meni in da ima nadomestnega Cliota. In mi razlaga: a veš kok ta jajc pije. 15 l. Pa 110 km/h se samo peljem. No zdej pa že 17 litrov. Malo čudno za tako majhen avtek, ampak ok, sem si mislila......pa zaključiva ta pogovor. Čez 5 minut me pokliče še enkrat: ej bejba, to niso bili litri ampak prevoženi kilometri! Sem mislila, da me bo vrglo na hrbet. Tako sem se smejala, da me boli trebuh.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
30.10.2009 17:40:10   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Evo, še jaz skušam končno prilepiti slikico - to je slikano v sredo, 23t + 6d. user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image lep trebušek

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
30.10.2009 17:41:19   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

joj me je ravnokar sestra klicala, da se pelje k meni in da ima nadomestnega Cliota. In mi razlaga: a veš kok ta jajc pije. 15 l. Pa 110 km/h se samo peljem. No zdej pa že 17 litrov. Malo čudno za tako majhen avtek, ampak ok, sem si mislila......pa zaključiva ta pogovor. Čez 5 minut me pokliče še enkrat: ej bejba, to niso bili litri ampak prevoženi kilometri! Sem mislila, da me bo vrglo na hrbet. Tako sem se smejala, da me boli trebuh.

mah temu sm se pa  še jst smejala, hehe

dober da je ugotovila, preden bi nardila ne vem 50 km, pol bi se ji mnda utrgal heheuser posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
30.10.2009 18:28:15   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

mah temu sm se pa  še jst smejala, hehe

dober da je ugotovila, preden bi nardila ne vem 50 km, pol bi se ji mnda utrgal heheuser posted image

če bi nadaljevala tako, bi najbž kar črpalko mogla zakupit, si lahk predstavljate porabo po 100 km/oziroma po njeno 100luser posted image user posted image
Sicer pa je to podobno kot semsama iskala ročno pri espacu, al pa ključe za vžga. So se mi smejali, saj se užiga na gumb, ročna pa avtomatska.  Po žensko(pa brez žaljenja ženskega spola)

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
30.10.2009 19:22:08   
niwci
O Jada ku maš micn trebušček user posted image

Mi smo tudi kupli voziček. Sm ful vesela. Najprej sem govorila, da bomo čakali na morfologijo, potem šele novembra ali decembra... zdej se je pa pokazala prilika in smo kar kupili. Kaj ima katera izkušnje z Hauck vozički? Nisem nikjer našla kakšnih mnenj. Meni se kr dopade. Edino malo težak je, ma sej ga ne bomo rabli dosti nosit user posted image

Sm hotela še slikco pripopat, sam ne znam. Nisem še nikoli probala in sem mislila da je to lažje user posted image

Sej manjkajo samo še 3-je meseci...mi pa nimamo še skoraj nič. Bo treba počasi pogledat kaj vse potrebujemo in se začet pripravljat. Danes sem malo brskala po raznih debatah kaj vse potrebujemo, da si naredim seznamček. Tiste, ki že imate izkušnje vam je fejst lažje.

Materinsko šolo smo mi dali skozi že sedaj v oktobru. Je bilo res malo zgodi, ampak mi ni žal.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
30.10.2009 20:48:35   
Aja1
Jada- luškan buši. user posted image user posted image  Tak mini. user posted image  

Niwci- jaz imam še od Neje voziček Traxx (od Haucka) in je super vzdržljiv. user posted image  Katerega si pa kupila?

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
30.10.2009 22:39:08   
Lara73
z možekom sva bila na tortici ( on poje zraven še porcijo čokoladnega sladoleda s smetano). je dec tko sladkosned, pa nikjer se mu ne pozna. sama foušija me je! Očitno sem čistokrva slovenka.

ja s sestrico sva se še veliko nasmejali na ta račun. Ja pa blond je tud user posted image In tudi sicer to vedno uporablja za izgovor.

Pa lahko noč!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
30.10.2009 23:30:37   
zirafa76
Pozdrav..

samo, da vas pozdravim, pri nas vse po starem..

in končala sem z sobo..vse pripravljeno, za user posted image ...še baldehin dodam za našo Izabelo in je to konec...kr lepo je izpadlo, moram povedati..user posted image ..v omari in previjalni pa je tudi vse, od dud, flašk, kozmetike, oblačil, voziček, lupinica, vsi dodatki....par malenkosti, pa je to..moj pa prinese še oblačila, je čisto noter padel v Zda..hehe verjamem...komaj čakam tudi jaz...user posted image

materinska šola..ne..

ena je dodala, da če dojiš itak ne potrebuješ nič...user posted image ..no ja, jaz sem dojila skoraj leto, pa sem uporabljala tako črpalko, flaške, dude, posodice za shranjevanje mleka, ker mi ga je ostalo dovolj, tudi ko se je najedla...no, kar nekaj stvari....blazinice za dojke, te so res nepogrešljive, da modrci niso prepojeni z mlekom, redno sem si mazala tudi bradavice z Aventovo kremo za prsa user posted image ..pa še bi se kaj našlo..no, sicer pa vsaka po svoje...user posted image

shranjevanje celic...mi jih imamo, tudi tokrat bomo, je pa tukaj ceneje, ker je banka tukaj in ne v tujini....ne vem, kako je sedaj v sloveniji...vem pa, da je bilo full drago včasihuser posted image

Imejte se krasno....

p.s...jaz sem pa začela romantične filme gledatuser posted image user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
31.10.2009 7:48:07   
Aja1

Evo, sem se malo pomirila. Infektologinja je rekla, da je to dober izvid (pač za to stanje). Da kaže le na to, da je borelija bila in da je to čisto pričakovan rezultat. Torej zdaj lahko spet malo bolj normalno zadiham, čeprav je še vedno prisoten strah.

Sem dobivala infuzijo na začetku nosečnosti, ko se mi je pojavil kolobar (od 8. do 10. tedna).
Ti si že dobila izvide?

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
31.10.2009 7:58:34   
niwci

Jada- luškan buši. user posted image user posted image  Tak mini. user posted image  

Niwci- jaz imam še od Neje voziček Traxx (od Haucka) in je super vzdržljiv. user posted image  Katerega si pa kupila?

Mini star, trikolesnik, z vso opremo. Mi je ful všeč. Rjave barve...da bo še za naprej user posted image   Zgleda pa res močen, sej sm tudi rekla da je kar težak.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
31.10.2009 8:00:52   
niwci
Spet mi ni pripopalo slikce user posted image

Potem pa jutro vesm in user posted image !

Zirafa lepo da ste že vse pripravili... upam da bomo tudi mi kamlu zakljucili z prenovo in se lahko cisto posvetili user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
31.10.2009 8:18:16   
rožca26
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sm mogla to pripopat, kljub temu, da ne dam preveč na skomercializirane praznike.

Pa še to ... tiste, ki ga praznujete, ne pozabite na ...

user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
31.10.2009 8:40:38   
Lara73

Sem dobivala infuzijo na začetku nosečnosti, ko se mi je pojavil kolobar (od 8. do 10. tedna).
Ti si že dobila izvide?

v 11.tednu sem dobivala infuzije. Po končani terapiji je pisalo na izvidi: borelioza v regresiji. Naslednji datum sem zajuser posted image . Bil ja v začetku oktobra pa nisem šla. Moram poklicat.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
31.10.2009 8:43:56   
Lara73
punce, a ste kaj okrancljale hiše in stanovanja za halloween? Jaz imam ene par glinenih bučk tri mala ptičja strašila. no pa eno čarovnico. dve če štejem še sebeuser posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
31.10.2009 8:45:16   
Jada82
O dobro jutro!

Danes je oblačno in megleno v našem koncu ... eh kaj čmo, bomo spet brali ... user posted image user posted image user posted image
Zdej bom počasi pozajtrkovala, potem pa začnemo dan user posted image user posted image Dons sem kar nekako pozitivna, upam, da bo cel dan tako, kar fajn mi je user posted image
No, samo toliko, da vas pozdravim in zaželim lepo soboto!

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
31.10.2009 9:20:21   
ninček1
Jutro!

Včeraj meli tarok night, pa vidim, da že malo težje sedim 5 ur na miruuser posted image .
Danes pa k tašči na kosilo.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
31.10.2009 9:23:55   
mucica2

Samo en lep pozdravček vsem user posted image pa šibam.... tura po grobovih...

lp

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
31.10.2009 9:37:28   
slomak
še z moje strani dobro jutro, ravno pijem user posted image ...pri nas je pa sonček, sem na pol na gorenjski na pol pa na ljubljanski strani user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
31.10.2009 14:01:09   
kora33
oj,
niwci...hauck je zakon...jaz sem imela pres 8 leti haucka...pa zdaj panično iščem podoben voziček....če bo šlo tako naprej...bom brez...ha ha ha
ste pa pridne in pišete ....js pa berem...no da mi čas mine...
lp in lep vikend vsem

sreča je

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
31.10.2009 14:05:39   
punsha
Pozdravljene user posted image

pri nas je tako čudovito vreme, sonček sije, pa ga še vam malo pošiljamuser posted image
Moram povedati, da sem imela danes obupno noč, že večer je bil slab... tako sem bila zanič, bolel me je križ, na par minut sem lulala, trebuh je bil kar naprej trd in bolelo kot med menstruacijo. Me je bilo prav res strah kaj bo prinesla noč. Sem se kar naprej zbujala, sredi noči pila šumeče tablete magnezija... samo strah me je bilo, da bi še plodovnica začela odtekat. Ja me je kar malo panika grabila...pa ko sploh ne veš, kdaj bi moral v porodnišnico... No in danes sem prav vesela, sem veliko bolje, se je vse skupaj pomirilouser posted image . Samo komaj čakam na sredo, ko imam pregled.
Kako ste pa ve kaj danes? No meni je pa tale noč čarovnic čisto všeč. Res je, da je vse skupaj samo skomercializirano, pa vseeno. Nikoli nič ne kupujem v ta namen, vsako leto pa izrežem kako bučo in prižgem svečko. Mi je prav lepo, malo za poživitev. Letos pa nimam nobene buče doma, tako da ne vem če bo kaj. Mogoče jo pa user posted image še kje kako narabuta user posted image . Teli kmetje (živiva na vasi) jih imajo res ogromno, tako da res nebi pogrešali ene dveh buč, meni bi pa veselje naredileuser posted image .
Želim vam lep dan, pa tiste ki greste lahko ven se le malo prepustite sončku...še namesto meneuser posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?