|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
29.10.2009 13:59:19   
mucica2

Danes ste pa bolj redkobesedne. Kam ste se vse skrile?

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
29.10.2009 14:16:42   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Joj kak fajn, v nedeljo sem po internetu iz Nemčije naročila voziček in je danes že dostavljen.

In tako zgleda:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.babyartikel.de/kp-family/kaufen/produkt/051803000011/rock_star_baby_targo_city_rock_star_baby_black

user posted image

oblika, dizajn,... ok, ampak nekako se ne morem sprijaznit s črnimi vozički za naše male bebike. Tko me na pogreb spominja. Za otročke je po mojem treba imet bolj živahne barve. To je samo moje osebno mnenje.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
29.10.2009 14:22:31   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Kuhamo, pospravljamo, pocivamo.. user posted image user posted image user posted image

Mi imamo prav cudno vreme.. 14°, megla je in prav zatezeno vse skupaj. Tako,da sem se zdaj v odejo zavila, si cajcka naredila in uzivam.

Vozicki bom narocila v tem tednu. In sicer bugaboo-ja in sicer tega. So rekli,da bom itak kaksne 10tednov cakala na njega in mislim,da ga bom ravno prav dobila.
user posted image

Popolnost.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
29.10.2009 14:24:10   
zvesta
twixy, kje ga boš pa naročila in cena, me zanima... tam kot mM?

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
29.10.2009 14:34:45   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Kuhamo, pospravljamo, pocivamo.. user posted image user posted image user posted image

jest bom še dodala animiramo otroke in gledamo TV user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
29.10.2009 15:08:22   
julieb

Joj kak fajn, v nedeljo sem po internetu iz Nemčije naročila voziček in je danes že dostavljen.

In tako zgleda:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.babyartikel.de/kp-family/kaufen/produkt/051803000011/rock_star_baby_targo_city_rock_star_baby_black

user posted image

Sm šla gledat in se mi prav dopade ta vozičekuser posted image

A jajčko že maš?

Sem zraven naročila še to lupinico
http://www.babyartikel.de/kp-family/kaufen/produkt/051815000001/i%27coo_c-care_plus_pinstripe_black

Mogoče je res malo morbidno za koga, nama pa je to tak super, saj sva oba rokerja po duši in pač paše v našo družinico.
Sovražim pa klišeje ala roza za pupo in modro za fanta. user posted image user posted image
Ravnbo zato sva bila nad tem tako navdušena.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
29.10.2009 16:03:56   
mucica2

user posted image

Sm šla gledat in se mi prav dopade ta vozičekuser posted image

A jajčko že maš?

Sem zraven naročila še to lupinico
http://www.babyartikel.de/kp-family/kaufen/produkt/051815000001/i%27coo_c-care_plus_pinstripe_black

Mogoče je res malo morbidno za koga, nama pa je to tak super, saj sva oba rokerja po duši in pač paše v našo družinico.
Sovražim pa klišeje ala roza za pupo in modro za fanta. user posted image user posted image
Ravnbo zato sva bila nad tem tako navdušena.

mah za voziček, važno je da je vama všeč, drugače tud meni črna barva za voziček ni najbolj, jst mam pa rdečga, moj je čist navdušen nad rdečo barvo (navijač ferrarija)

pač vsak ima svoj okus, sej pravijo 100 ljudi 100 čudiuser posted image

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
29.10.2009 16:07:40   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: seya

Zanima me - a še katero srbi koža na trebuhu??? Meni se bo kdaj kar zmešalo... Zdaj se že ponoči praskam. Kreme pa kaj dosti ne pomagajo... saj vem, da gre zdaj koža narazen - ampak to počasi postaja prav zoprno.

To srbenje je normalno. Mene tudi občasno srbi, čeprav še ni tako hudo kot pišet ti.

(odgovor članu seya)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
29.10.2009 16:20:11   
Jada82
Pa ste res bolj redkobesedne ... user posted image Škoda .. jaz nimam drugega za delat, kot da vas berem user posted image heheh
Upam, da bo še kera kaj napisala ...

Sicer pa Julieb, meni je lep voziček. Moj je tudi želel črnega, vendar je blo meni tud morbidno - je pa fajn, ker se ne umaže ... Midva sva se potem odločila za zelenega s črnimi pikami - takega mava: http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-implast-bolder-3-i285.shtml
Meni je ful všeč - sam sva mela neke probleme s košaro, tako da sva jo poslala nazaj v reklamacijo in sedaj čakava novo user posted image

Hm, jest sem dons že spet prebrala eno knjigo - Živa zažgana - sem jo kar na eks user posted image Pa še jokala sem zraven. Zdej, k mi je dolgčas, vsak dan 20 čez 2 gledam NCIS na TV3 - in dons sem še tam jokala zraven ... Očitno so hormoni ... user posted image

Ja nič, napišite še kaj .. hehe
Pozdravček.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
29.10.2009 16:32:09   
zirafa76
Julieb......

men je tudi voziček všeč...user posted image .mogoče že veš, ampak vseeno....V Baby One in Toysu prodajajo tudi flaške in dude itd..od te kolekcije..ROCK STAR BABY..in SO MEGAAA...user posted image ..jaz sem kupila za našega user posted image dve dude, pa flaško, pa termos za flaško...ful kul...duda je z rdečo rožo, kot iz Gunsov....poglej če imaš kje možnost..sigurno ti - vama bo všeč....user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
29.10.2009 16:36:18   
julieb
Jada mislim, da knjige tega formata niso ravno za nosečnost (jaz se razjočem že pri oddajah formata Zuhause im Glueck), sem jih prej prebrala že skoraj vse od Poščavske rože naprej.
Če rada bereš kako zgodovinsko zadevo ti predlagam Morsko katedralo (Ildefonso Falcone), zgodba  se odvija v Barceloni 14.stol. kaj lažjega pa je Deviško modra (Tracy Chevalier), sama se trenutno prbijam skozi Gaudijev ključ,malo spominja na zgodbe o Da Vincijevi šifri.

Aja , da še omenim imam trenutno nekaj časa viška, sem na boniški, ker delam na takem delovnem mestu kjer je veliko stanja na prepihu (hotelska recepcija), pišem zmes še diplomo (ne gre najlepše- voljauser posted image ).

Lep pozdrav iz žalostnega Pomurja, ni blo danes nič sončka user posted image .

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
29.10.2009 16:56:23   
valentinčica30
Jaz sem pa dones pregarala. Sem mojemu v skladišču pomagala robo pripravit, ker je kamion zamujal, moral bi biti tu že v ponedelekuser posted image . Tak da smo vsi vključno s tamalima dvama dlali ko nori in sedaj bom najbrž lahkocel teden ležala, ampak kar se more baje ni težkouser posted image .

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
29.10.2009 17:01:30   
mucica2

nč jst pa grem zdej mal na teren, mi je že prav bedno cel dan doma, tako da se javim spet kaj jutriuser posted image

lepo se mejte user posted image

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
29.10.2009 18:46:22   
bili83
čer.

moj gleda terminatorja s svakom in nečakinjouser posted image  brezveze...

danes sem našega pikeca dobesedno čutila, kak mi leze nekam proti joškomuser posted image  ko sem to omenila v pisarni, pa je sodelavec seveda takoj skomentiral, da je mali pravi ded in da že ve, kam mora zlestuser posted image  smo se ful smejali na ta račun.
sicer nič novega, komaj čakam pregled v torek, tokrat se mi res fuuul vleče, ker sem vse preglede imela na 4 tedne, zdaj pa bo 6 tednovuser posted image
nič, grem pomit posodo, potem pa pod tuš. lep večer vsem.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
29.10.2009 19:52:25   
Aja1
Jaz sem pa danes dobila izvide in infekcijske in sem čist na tleh. user posted image  Borelioza potrjena (pozitivno). Sicer sploh ne vem, kako naj si točno razlagam izvid, ampak vem, da ni ok.... user posted image  Pa ne skrbi me zame...skrbi me za user posted image . Mi gre kar na jok. user posted image user posted image user posted image  Ker nisem dobila zdravnicen na telefon, sem pisala Pušenjaku, ki mi je odgovoril, da to kaže na novo okužbo (manj kot 3 tedne)....jaz sem imela to pa pred 4 meseci. user posted image user posted image  Nič jasno.user posted image

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
29.10.2009 20:26:54   
Nattasha
Oj!

Jada glede bolniške je tako, da če je predlog imenovanemu zdravniku oddan na komisijo, potem ostaneš doma, dokler ne dobiš papirja od komisije. Tudi oni ko obravnavajo, v odločbo napišejo tako, da tudi če imaš zavrnjeno bolniško, stalež še vedno dobič do tega dne (ali pa še kakega preko), ko si dobila odločbo v roke. Tako, da se nič ne sekiraj in ostani lepo doma. Kar pa se tiče staleža, ki ti ga piše osebni zdravnik, pa lahko napiše do 30 dni (ne delavnih ampak en mesec) naprej pa mora it na komisijo. Samo pri otrocih do 7 leta starosti velja 14 delavnih dni staleža, vse ostalo se štejejo "normalni" dnevi.

Zdaj imamo res take težave s temi staleži, da vse 2x kontroliramo, ker če se slučajno stalež narobe izpiše, potem šele čez nekaj mesecev pridejo staleži zavrnjeni in moram potem popravljat za nazaj, kar pa je polno neke papirologije. Full kontrolirajo iz zavarovalnic.

Pri nas se v službi full poznajo počitnice, kot da otroci ne bi tolko zbolevali ali pa se starši samo malo več ukvarjajo z njimi. Ne vem no. Bomo vidli drug teden, ko se vse začne znova:)

nočko

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
29.10.2009 21:01:50   
Lara73
a vam povem kaj bom jedla še dons: govedino v solati! Ful čebule, pa jajca,... spala bom pa na balkonu, ker me bo ziher izselil user posted image   On pravi, da je ne bo jedel,...

hudo kakšne ure najdem za papico user posted image

pa lahko noč!

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
29.10.2009 22:09:12   
niwci
Kaj ste kaj razmišljale, če boste shranile popkovnično kri?

Imena: Jaz sem se tudi odločila, da bo treba zdaj resno napisat tapravi seznam in začet črtat imena. Sicer enega imamo že kar nekaj časa... težka bo... vsaj meni se tako zdi user posted image

Kar se tiče kilogramov in obsegov trebuha, se tudi sama strinjam, da bi se zbiralo podatke koliko smo pridelale, ker bi bili ti rezultati bol realni. Sama sem pri +10 (kar pretesljivo, ma ni še nihče nič kompliciral), obseg pa tudi sama nisem zmirla, je pa trebušček že obilen.

Vitamini- jaz tudi ne jemljem nič, razen občasno spijem malo magnezija, ko čutim kakšne krče v nogah ali me malo bolj ščipa po trebuhu.

ninček1 in Aja1 user posted image user posted image user posted image

twixy kok luštne slikce.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
30.10.2009 6:27:20   
niwci
Dobro jutro.

Spet ne morem spat. Sm se zbudila že ob 4:30h in to je zdej ratala že skoraj rutina. Verjetno se že privajam user posted image

Za vse tiste ki pa še danes delate... petek je tu user posted image , potem pa malo razvajanja!

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
30.10.2009 6:58:16   
valentinčica30
Niwci nisi edina. Tut jaz že dva dni meditiram od 3 zjutraj dalje.  Pol bi pa spala, sam kaj ko ne gre.
Dones grem še malo na pokopališče porihtat, pol pa z našo tamalo učit angleščino, saj se počitnice iztekajo.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
30.10.2009 7:38:56   
ninček1
Jutro!

Če bo šla katera v Avstrijo, imajo od včeraj naprej spet znižane določene izdelke...npr. http://www.babiesrus.de/essen-trinken/9-tlg.-starter-set-von-chicco-69949.html
Jaz sem si že kupla Nukov komplet, pa na žalost ni bilo še previjalne torbe zraven, pa sem dala 20 eur za celi komplet.
Jaz pa sem danes za čudo dobro spala, celo do šestih, ko se je možek vstal in skuhal kavico.Pol šel v službo, jaz pa še bom za kako urco padla v posteljo.Po kavici, kar dobro zaspimuser posted image .

Ajauser posted image user posted image user posted image , upam, da se čimprej razreši tudi pri tebi.Jaz sem za moj problem tudi pisala Pušenjaku, pa mi je odgovoril, da se nimam kaj sekirat, hvala bogu.Tako, da boš vidla, da bodo tudi tebe porihtali.

Lara, upam, da te ni zeblo na balkonuuser posted image user posted image user posted image (essigfleisch pa že sto let nisem jedla)

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
30.10.2009 8:24:55   
Kati81
Dobro jutro!

Nopa smo se malo naspali, čeprav sem se zbudila že mal čez 6. Ampak volje nimam pa prov nobene, čeprav je tlele v Vipavski dolini sonce.
Kaja je že čist naspidirana in pleše na Huba buba in lovi morske prtašičke po dnevni sobi (so od brata).  No pa uživajte in se še kaj beremo.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
30.10.2009 8:28:21   
Kati81
twixy voziček je full lep, sam pripravi se na pranje, ker jaz mam gornji del isto bež spodnjega pa jeans in ti povem, da se kar hitro umaže pol k so v športnem delu, sam meni ni žal, se tud lepo opere v stroju. Priporočam ti pa še zimsko vrečo za športni del, ker bodo ravno na jesen naši user posted image šli v športni del, men se je full obnesla ta zimska vreča, pa topla je.
LP

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
30.10.2009 8:38:57   
lunca83
Ojla!

Kako ste kej souser posted image ? Upam, da vse žarite tako kot vsi pravjo, da v tem času nosečnice kar cvetijo (no pa vemo, da pride kdaj tut kej ko smo lahk zarad hormončkov bolj kot kakšne  user posted image ). user posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz sem včeraj tut že naročila voziček - jane slalom pro (oranžno rjav). Je še barva 2008 in sem mogla pohitet, ker jih je samo še 6 v skladišču. Sem naročila kar cel komplet, tako da ena skrb manj.

No pa uživite, še mal pa bo vikend user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
30.10.2009 9:40:16   
Lara73
jutro

no ni mi bilo treba na balkon user posted image . Pa še do 7 sem celo spala. Recept, ki velja pri meni: ne smem spat čez dan... pa bi mi tko pasal. Sej včasih mal pogulfam, pol pa ponoči ne spim.

Danes je spet nečak na počitnicah pri meni in me ne šmirgla pet posto. Lump na kubik! Verjetno že malo pozabljam kako je met majhne otroke. Sicer je star že 7 let in nekaj bi pa lahko že ubogal. Evo pa je šel v kopalnico. Samo šestkrat pride vprašat če mora še kaj umit.... potem se pa vprašam:al me ima za norca al se pa doma ne umivajo?. Verjetno prva varianta. Ma je pregnan do konca user posted image

Zdej grem še sebe porihtat in gremo na teren.....

(odgovor članu lunca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?