|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
22.10.2009 14:02:16   
twixy
Ojla babike.

Koncno imam cas,da se vam javim. user posted image
Sej sploh ne vem kaj je novega in kaj ni... Tako,da ne bom kaj dosti komentirala user posted image

Ravno sem prisla iz pregleda. Zredila sem se za 8kg user posted image  Meni se zdi to ful dosti ampak G. ni nic rekla.
user posted image  je velik 33cm in tezak priblizno 800g. Innn mami je ponosna user posted image  Ze pravi korenjak :))) PDP pa naj bi imela 1.2.Brca fejst fejst... Sploh v rebra,da kar poskocim na stolu vcasih user posted image  In potem me vsi smesno gledajo in noben ne vrjame,da ze lahko tako mocno brcne. Je pa obrnjen se vedno precno ampak se ime dovolj casa,da se obrne prav.

In se eno vprasanje..
Danes gremo na en piknik, ufff spet bom zelo jedla user posted image  user posted image
Kostanje lahko normalno jem?? Pa, ce kaksen kozarcek spijem ne bo nic narobe, ne?..

To pa je moj busi v 26.tednu
user posted image  

Nic kaj vas nisem zdaj brala, tako da se tezko vkljucim v debato. user posted image
Bom pa prebrala zadnjih nekaj strani user posted image

Popolnost.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
22.10.2009 14:10:34   
bipi
Twixy, ful lepo, da si se javila. Trebušček je luškan in lepo rjav, pa me zanima ali je to naravna barva ali solarij? Drugače pa nas pridi le večkrat pogledat.

Za kostanj ne vem. Jaz sem jedla male količine pečenega že dvakrat pa me vedno malo napenja, vino pa kar popijem kakšen manjši kozarček občasno pri večerji. Mogoče enkrat do dvakrat na teden. Mislim, da to ne more ravno škodovati.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
22.10.2009 14:18:24   
julieb

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.                                    user posted image
user posted image Komarka (30)             (2.  ,1 )             ?    user posted image                              
user posted image busybee882006(?)     (3.  ,2. )           ?    user posted image                             
user posted image biina(?)                       (? , ? )                ?         
user posted image marjetica11                                                                              

1.2.
user posted image punsha(28)               (1
. , 0
. )         gorenjska user posted image
user posted image brcko2                        (2., 1)          Ljubljana  user posted image    

2.2.
user posted image bili83 (25)                 (1 ,0 )              Ptuj           user posted image                
user posted image ninu                             (2, 1)             gorenjska   user posted image
user posted image bejbs                             ()                                      user posted image

3.2.
user posted image Lana)*                       (2 , ? )                                             

4.2. 
user posted image twixy (28)                 (3.  ,0. )      Tujina                                

5.2.       
user posted image ToBoNi (?)                   (?.   , )            ?                                          
user posted image elaaa (31)                   (1. ,0. )          ?                user posted image

6.2.                           
user posted image bambi14 (?)               (2 , 1 )                    MB   user posted image                              
user posted image MATEJKA_(28)           (3. , 2.  )                MB     user posted image                               

7.2.         
user posted image Irsa (?)                       (? ,1. )           ?                            

8.2.
user posted image Aja1  (31)                  (2 , 1 )          dolenjska                   
user posted image Valentinčica (30)       (3 , 2 )           dolenjska   user posted image                  
user posted image rosa 2(28)                  (2. ,0. )                CE 
user posted image spelch                         (1,0)            koroška   
user posted image
user posted image bipi(31)                         (3., 1)                       user posted image
user posted image bmwjka                           (4, 3)   Polica pri Gros.  user posted image

9.2 
user posted image kanna  (26)                  (2.  ,1. )        ?                           
user posted image anemona(?)                  (1. ,0. )                ?                            
user posted image ninček1(30)                 (1 , 0   )              MB   user posted image                            
user posted image MANA 7(26)                  (2. ,1. )                ?    user posted image                  
user posted image ne_ja                                                               

10.2.             
user posted image Zariya (?)                      (?. ,?. )          ?                                     
user posted image Cappy96(32)                 (2. , 1. )        ?                                    
user posted image Lara73(35)                    (3., 2.) gorenjska    user posted image

11.2.
user posted image niwci (25)                     (2.   ,0. )         NG, KK  
user posted image neja.mat (25)               (2., 1.)             NM    user posted image    

12.2.
user posted image Nattasha (30)               (1.  ,0. )           MB         user posted image                      
user posted image zirafa76(32)                 (2.   ,1. )            CE, Bratislava user posted image       
user posted image Kora33 (33)               (3 , 1 )              Koroška  user posted image

14.2.
user posted image plouse (29)                    (1 ,0   )               ?  user posted image                       

15.2.                          
user posted image Kati81 (?)                      (3.  ,1.  )            LJ                  user posted image       
user posted image Zofy (31)                        (2 , 1 )             Ljubljana          user posted image
user posted image dskubin()                         (3.,2)               primorska

16.2.
user posted image Liagal (26)                     (? , ? )           ?                                                            
user posted image mucica2 (26)                  (? , ? )              CE  user posted image                     

17.2.                   
user posted image gapii27 (28)                   ( 1 , 1)       Rogaška Slatina   user posted image user posted image      
user posted image katy_                               (2 , ? )
user posted image Dari()                               (3., 2)        Gorenja vas
user posted image slomak                             (?,?)                                         user posted image

18.2.
user posted image P1ka23 (?)                     (1 , 0 )                ?                            
user posted image Jada82 (27)                      (1. , 0. )                Bled   user posted image              
user posted image Zimska (32)                    (3.  , 1.  )               LJ  
user posted image tasa3  (?)                         ()                         ? 

19.2.
user posted image julieb(31)                        (1 , 0)            Pomurje     user posted image        
user posted image tajab                                 (2, 1)              Kranj        user posted image              

20.2.
user posted image silmarillion (?)                 (2 , 1. )           ?                        
user posted image zvesta (29)                      (3 , 1 )                Lenart     user posted image               
user posted image vaney (26)                       (2 ,1 )           Dolenjska    user posted image      
user posted image mamica (37)                    (4, 3)           Dolenjska  
 user posted image      

21.2.
user posted image Astralis(36)                     (3.  , 0.  )                Praga     user posted image   Brina  
user posted image seya (33)                         (2, 0)                                    user posted image        

23.2.
user posted image smuki(29)                        (2.  , 0.  )              Posavje   user posted image                
user posted image fiesta (28)                      (2. ,1. )               Ajdovščina             
user posted image lily86(23)                        (1 ,0 .   )               Maribor      user posted image                 

24.2.
user posted image ursulina (29)                 (3. ,1. )             ?                                    

25.2.
user posted image Rocio (28)                       (1. ,0. )                       LJ                 
user posted image rožca26 (26)                 (2. , 1. )            Domžale    user posted image            

26.2.
user posted image lunca83 (26)                 (1. ,0. )                ?                            
user posted image *dotika*(30)                 (3. , 0. )                                      user posted image   Ajda                        

27.2. 
user posted image babajči(?)                        (2.  ,1.  )                   ?                   

28.2.
user posted image JanaB(33)                      (1. , 0. )               LJ              user posted image                    
user posted image junehope(?)                    (2. , 1. )                  ?           
user posted image Bauky(?)                        (1. , 0. )               dolenjska       user posted image
user posted image vita(?)                             (2. , 1. )                PO                  
user posted image t*e*j*k*a(26)                (2.  ,1.  )              Konjice          
user posted image protina(?)                        (? , ? )                ?                                  

4.3.
user posted image dreja80(29)                 (2. , 1. )                   LJ               

16user posted image in 15user posted image 11user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 73

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image

(odgovor članu julieb)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3528
    22.10.2009 14:44:04   
    elaaa
    Se oglašam, da me ne pozabite, da sem še med vami.

Seya - dobrodošla.
    Twixy - jaz sem se do 26. tedna zredila 7 kg in mi je na zadnjem pregledu G rekla, da jo skrbijo moje kile. Pa sem ji rekla malo v šali malo zares, da mene tudi.
    Dva dni gledam kaj jem, potem pa mi spet taaaaakoooooo zadiši sladko, da ni variante, da bi šla mimo.

Bila sem na testu za sladkorno in imam nekaj čez 5. Niti podvomila nisem, da moje telo ne bi absorbiralo vsega sladkorja tako kot je treba.
    Upam, da bodo šli kg tako dol, kot grejo gor. Na hitro user posted image .

Punsha in vse s težavam - počivat! Pridno ležat in ++++ razmišljat! user posted image - to bo pa pomagalo.

Kako čas beži. Bližamo se že koncu ŠESTEGA meseca.

Lp in user posted image

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 3529
    22.10.2009 15:44:05   
    ne_ja

IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Pozdravljene souser posted image ,

nisem imela ravno navade karkoli pisati ali jamrati, rada sem samo prebirala kaj se dogaja pri vas ostalih. Vendar stvari so se mi malo obrnile, in sicer v službi se je začelo vse komplicirati in sem osebnega zdravnika prosila za bolniško, zdaj pa sem v dilemi,če sem naredila prav, saj ko prebiram resne težave nekaterih user posted image , se mi zdi, da samo simuliram in kompliciram, saj mi dejansko ni nič.

Zgodba je taka, da sem napredovala v službi istočasno pa zanosila in mi je začelo vse skupaj oresedati, enostavno ne zmorem stvari, ki so bile v začetku leta total preproste. Začela sem se obremenjevati s stresom in dodatnim delom, v glavnem čutim odpor do dela, ki sem ga rada opravljala.

Ne pričakujem neka strašne tolažbe ali nasvetov, saj mi je g. že takoj rekel naj povem ko ne bom več zmogla.
    Samo zdi se mi, da sem kot zdrava nosečnica začela samo komplicirati, to pa sem sama sebi obljubila, da ne bom nikoli komplicirala in delala do zadnjega, zdaj pa požiram svoje besede.

Uh res je lažje ko se malo skašljaš.

Hvala, da ste z mano in prebirate mojo jamrarijo. user posted image

punsha želim ti veliko sreče in naj še v tebi tvoja pikica raste, ne glede na vse, do konca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz ti pa rečem samo to: vsaka čast, da priznaš, da je vse ok in da imaš samo poln K službe...mal je takih. večina jih išče neke zdravstvene razloge, bolj zase kot za ostale, ti si pa dejansko priznaš kaj je na stvariuser posted image

Jaz sem sicer za to, da če nosečnost ni bolezen, če ni rizična, da take bi morale delati. A vse, ki ste pod stresom ali imate/imajo težke delovne razmere je pa drugače(sam to je pa spet zelo zelo relativno:)

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 3530
    22.10.2009 15:53:18   
    ninček1
    Dobrodošla Seya!
    Twixy ful lepi trebušček, moj je kot sirček bel proti tvojemu user posted image .Jaz sem se zredila 6 kil in zdravnica ni nič komentirala, sestra pa mi je rekla , da lahko pričakujem okrog 15 kil plusa.
    Danes zjutraj sem bila v laboratoriju in nisem rabla pit one nagravžne tekočine, ampak mi je samo kri vzela.
    Danes me ful bolijo vezi na trebuhu, al pod...sploh ne vem kako se naj vležemuser posted image .

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu elaaa)
    Neposredna povezava do sporočila: 3531
    22.10.2009 15:56:24   
    zvesta
    Mani bo pa glavo razgnalo. Za znoret dan je danes. :(Pa še mami praznuje rojstni dan in je polna hiša ljudi. Za prat imam veliko, pa v nulo moram pospravit, ker v soboto praznujem jaz.

Drugače pa jaz še vedno rada pozabim, da sme noseča. S kilami sme še na nuli. Edino dete brca, pa me občasno spomni. Pa lulanje na 5 minut.

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3532
    22.10.2009 16:14:06   
    bipi
    Zvesta, kaj delaš, da si s kilami še kar na nuli? Srečnica. Meni se ne zdi, da nekaj več pojem pa je šlo vseeno nekaj kg gor in še ful jih bo šlo.

Midva z malim gledava film Cars, se ga sploh ne naveliča pol pa grem naredit pito s sirom. Spet se bomo preveč najedliuser posted image .

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 3533
    22.10.2009 16:14:13   
    Lara73
    kao ti pa rata ostati s kilami na nuli?

kako ste s stanovanjem zrihtali? Saj si imela ti nekaj težav, a ne?

napokala sem se ko slon in komaj diham. čez eno uro se moram usest v avto pa me zdaj skrbi, ko komaj sapo lovim user posted image

oh ta lulanje..... včeraj sva se ze user posted image spravla malo user posted image , pa bi ga kmalu polulala. sem komaj do stranišča user posted image .

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 3534
    22.10.2009 16:18:18   
    Jada82
    Živjo punce!

Evo, jaz pa sem se danes odločila in šla še po drugo mnenje h drugemo ginekologu - itak sem mela napotnico. Šla sem na Jesenice in naletela na dr. Tratnjeka. Sicer njegovega odnosa ne bi komentirala (k en dr. House), ampak pravijo, da je odličen diagnostik. Naredil mi je UZ in celo zmeril MV - moja gin. mi ga nikoli (očitno ne zna) - imam 24 mm - sicer še zaprta. Ta mi je rekel, da počivati, vendar naj se ne zaležim, da prav tako lahko grem okoli, le dvigujem naj ne težkega. Vsekakor naj pa se ne zaležim, da to ne bo prav nič pomagalo, ker MV ni odprt. Samo krajši. Sem pa za to dolžino brala pri Pušenjaku, da ni take panike pri teh mm. Sem pa danes vstopila v 24. teden.
    Tako da, sem se odločila, da sicer bom počivala, ampak ne bom pa pretiravala. Pa svoji ginekologinji bom skoz težila naj mi meri MV. Če ga ne zna, naj me pa na Jesenice pošlje!
    Pa skušala se bom ne sikirat, pa pozitivno mislit!!! user posted image user posted image
    To želim tudi vsem drugim!

Lep deževen pozdravček!

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 3535
    22.10.2009 16:27:08   
    zirafa76
    Pozdrav še od mene...user posted image

SEm se kar stresla, ko sem prebrala PUnshin post...in upala, da se kaj takšnega ne bi zgodilo meni...NO, se ni, sem pa danes bila urgentno v bolnici, ravno zaradi enakih sumov..mi je kr na jok šlo, da si ne bi odpustila, če bi bila to moja krivda..Namreč smo prestavljali pohištvo čez vikend in sem dobila hude bolečine v trebuhu in malčka sem čutila čisto spodaj, vsakič sem na WC pogledla, če bo še kaj padlo venuser posted image ..Groza...No, tako sem danes klicala mojega g. mu povedala, kaj se dogaja in mi povedal, da je včasih to že začetek poroda in takoj v bolnico, kjer tudi dela...hvalabogu je bilo vse vredu, mi je pa strogo naročil, naj se pazim, predvsem ne pretiravam z opravili, težo ipd....user posted image ..Sploh pa ne dvigovati Izabelo ter tako...in počivati, da sem vendarle noseča...

NO,sem bila kar bolje, me je pa kar treslo tam...Sem sama za vse, moj pride šele v januarju, tako da sedaj pa res ne prestavim enega kosa pohištva več..pa saj nisem dvigovala, samo potiskala sem in tja, ampak dovolj za skrb....user posted image

V bistvu včasih pozabim, da sem noseča..pa me je sedaj dobro opomnilo....moj bog....user posted image
    Zato punce, kar na easy, čeprav se to sliši enostavno..vendar pa se nikoli ne ve...Mi je povedal, da so takšni napori dovolj, da se odpre maternični vrat, še posebej če je bolj ranljiv....6e pospravljanje je lahko dovolj....ufff....

Twixy......prav sexy izgledaš no.....
    glede kg...ne sekiraj se, ker sem jaz približno, čeprav ne vem kje so dejansko, ker se sama sebi ne zdim okrogla, prej obratno, se mi zdi, da fajn izgledam...user posted image ..in tudi konfekcija je vredu, tako da bo manj kot v prvo....upam...heheuser posted image

imam pa čokolado vedno v shrambi, za vsak slučaj..za obiskeuser posted image

Aja, pa še to...ko sem se vozila iz bolnice domov, mi je na moji zeleni, na prehodu rdeča za pešce, eden kar pred avto prihodil, brez da pogleda, se zaustavi ali kaj...če ne bi stopla sunkovito na zavoro, bi ga podrla..in sploh ni opazil, da sem stopila na zavoro..si lahko mislite?? Jaz pa skoraj infarkt...user posted image ..in to na 2 pasovnici, najbolj frekventni ulici v BA....

kaj je s folkom res....user posted image

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 3536
    22.10.2009 16:29:17   
    Astralis
    Ne-ja, ne bit tko stroga do sebe, popolnoma pravilno si storila! Nimas se za kaj opravicevat.

Le kaj je bolj nujnega na tem svet kot omogocit novemu zivljenju najboljse mozne pogoje za razvoj?

Jaz sem sicer sama svoj sef v firmi, ki jo vodiva z mozem... pa sem na bolniski in delam za 3 - ker sem lepo doma za PCjem in podelam vse, kar je treba. Pa me nihce ne priganja. Sama sem prezahtevna in stroga do sebe in se zenem, da me ne bi rojstvo prehitelo - pa to ni prav. Niti taka mama ne bi zelela biti - preambiciozna in zahtevati cimvecji ucinek in dosezke od otroka... Zakaj smo potem take same do sebe?

Moja mama je modra zenska, ko pravi - zivcna in nervozna mama otroku ni v nobeno podporo.

Kdo bo to naredil za nas, ce ne me same?

No in zato ti pisem tole prizanje user posted image In zato, ker sem si tudi sama sebi morala tole napisati user posted image

Zdaj pa koncujem delovni dan in grem na kulinaricni babji zur! Zakon!

LP, A.

(odgovor članu Lara73)
    Neposredna povezava do sporočila: 3537
    22.10.2009 16:35:05   
    valentinčica30
    Punce ne se zarad kg sekirat nima smisla. Konec koncev se nam vsaj sedaj ni treba s tem obremenjevat, ko moramo biti vedno lepe za svoje user posted image . Sicer se sama ne obremenjujem tut k nisem noseča, pa tut zdej se ne redim ne vem kaj, sem pred nosečnostjo svoje pridelalauser posted image user posted image .
    Jutri grem po svojega espaca, sva se odločila da ga vseeno ne bova prodala, saj nikakor ne morava priti do željenega avtomobila, rada bi pasata, 2 leti starega, limuzino z vsem, pa sprejemljivo ceno. Tako da bo moral biti moj espace dober vsaj za čez zimo. Sicer pa je avto total uredu, sam vzdrževanje me ubija, sem se malo zaletela, sedaj pa ko ga moram na redne servise peljat, pa zavarovanje me pa kar zdriska. Tak je če ženska kupuje avtouser posted image user posted image . Me je moj poskušal takrat pregovor, sam ko enkrat not v njem sediš user posted image .

(odgovor članu Jada82)
    Neposredna povezava do sporočila: 3538
    22.10.2009 16:49:00   
    Astralis
    Zirafa_76 glede prigod na cesti...

Ves cas ponavljam (zal) trdno pravilo:
    NIKOLI NE RACUNAJ NA INTELIGENCO DRUGIH UDELEZENCEV V PROMETU!
    al pa nasploh...

Drugac pa tudi pri sebi opazam zmanjsano pozornost. Ko se namenim iz omare vzeti dve razlicni stvari, pa naredim par korakov, odprem omaro, pa pozabim, kaj sem hotela... Ali pa vzamem, ampak 2 enaki stvari, si odnesem na mizo, obe odprem, potem pa pride na vrsto uporaba, pa ugotovim, da to sploh ni to, kar sem imela najprej v planu... In to vse v casu 2h minut!
    Upam, da ta pozabljivost in raztresenost po porodu tudi mineta.

Drugac pa nasplosno - nehajte se ze naprezat, punce! Nosecnost ni hec, za zivljenje gre! Dobesedno!

zdej pa res, grem na zur! user posted image
    mejte se

< Sporočilo je popravil Astralis -- 22.10.2009 16:50:47 >

(odgovor članu valentinčica30)
    Neposredna povezava do sporočila: 3539
    22.10.2009 16:49:52   
    Lara73
    ko sem jaz kupovala avto, sem hotela enoprostorca. No pa sem našla skoraj največjega: Ford Galaxy (tak je ko sharan). Jest komaj notri zlezem, ker imam v višino samo 153 cm. Če sem že jaz majhna, naj bo vsaj avto veeeeliiiik. Zdaj pa tako kot praviš: registracija, servisi, pozimi sem sneg pojahala in moram vrata popravit.....  Ga ni bilo junaka, ki bi me prepričal, naj kupim manjšega user posted image Je pa supr za vozit, ker imam pregled nad cesto, pa prostor za trebuh....

Neposredna povezava do sporočila: 3540
    22.10.2009 16:56:30   
    Kati81
    Uf, avtomobili...

Tudi jaz si želim enoprostorca, sam kaj k je tok bl simpl parkirat z majhnim avtom, zaenkrat še vozim Peugeot 206, sam skoz sanjam o kakem večjem avtu, pa ne vem če ga rabim k ima moj itak Nissan Navaro, k je ogromna.
    Mal sem razmišljala drugače o Audiju A4 karavanu, pa sem se zadnjič peljala z njim in ugotoila da ni šans da not spraviš tri stolčke.

Ja verjetno bom res pristala na enoprostorcu. No pa sej še ni panike, mogoče drugo leto spomladi.

(odgovor članu Lara73)
    Neposredna povezava do sporočila: 3541
    22.10.2009 17:02:47   
    punsha
    Tudi midva kupujeva avto. Ga morava zamenjat nekje do februarja. Temu staremu potem poteče registracija in niti slučajno se z njim ne bomo vozili, ker bo ravnokar razpadel, da o kaki varnosti ne govorim. Kupila naj bi Ford C-max. malo se še odločava, ali novega ali kake 2 leti starega. Zadnjič, ko sva bila v toplicah sva šla pa poskušno vožnjo, bi ga kmalu kar kupila, ampak ko pa je rekel, da je treba čakati od 2 do 3 mesece sva se pa premislilauser posted image . Če bi ga dobila takoj oz v 3 dneh, bi ga sedaj sigurno imelauser posted image

(odgovor članu Kati81)
    Neposredna povezava do sporočila: 3542
    22.10.2009 17:15:03   
    ne_ja

IZVIRNO SPOROČILO: Astralis

Ne-ja, ne bit tko stroga do sebe, popolnoma pravilno si storila! Nimas se za kaj opravicevat.

Le kaj je bolj nujnega na tem svet kot omogocit novemu zivljenju najboljse mozne pogoje za razvoj?

Jaz sem sicer sama svoj sef v firmi, ki jo vodiva z mozem... pa sem na bolniski in delam za 3 - ker sem lepo doma za PCjem in podelam vse, kar je treba. Pa me nihce ne priganja. Sama sem prezahtevna in stroga do sebe in se zenem, da me ne bi rojstvo prehitelo - pa to ni prav. Niti taka mama ne bi zelela biti - preambiciozna in zahtevati cimvecji ucinek in dosezke od otroka... Zakaj smo potem take same do sebe?

Moja mama je modra zenska, ko pravi - zivcna in nervozna mama otroku ni v nobeno podporo.

Kdo bo to naredil za nas, ce ne me same?

No in zato ti pisem tole prizanje user posted image In zato, ker sem si tudi sama sebi morala tole napisati user posted image

Zdaj pa koncujem delovni dan in grem na kulinaricni babji zur! Zakon!

LP, A.

Mislim, da si nepozorno prebrala moj prejšni postuser posted image

(odgovor članu Astralis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3543
    22.10.2009 18:12:39   
    valentinčica30
    Ja avtomobili........ Pri nas smo vsi na velikih. Sedaj ko nas bo 5, po espace ravno pravi pos voje, saj ma 6 sedežev, ločenih, pa usnjenih, da lahko vso otroško packarijo pospraviš iz njihuser posted image user posted image .
    prej sem mela sharana, total zadovoljna, sam so ga kilometri ubili, potem sem hotela na galaxya, pa kaj ko mi pripeljal ta naš prodajalec total črnega, kar bi preživela, sam obupno je smrdel po cigaretih, to pa nisem mogla in ko sem se vsedla samo za test v espaca sem bla takoj za, sedaj pa lahko samo jamram, pa še to sam tle gor, ker mi moj prec litanije držiuser posted image user posted image .
    Stolčki to zna bit problem, sva midva zdej ko sva novega iskala kar dejansko sprobavala, ker ti hitro prostora zmanjka, pa pripet ne moreš al pa nimajo otroci dovolj prostora.
    A nismo reve s kom vse se moremo ukvarjat.

(odgovor članu ne_ja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3544
    22.10.2009 19:42:14   
    smuki
    Hej souser posted image !
    Men pa še kr ne da mira ta moja neslana dieta. Mal me skrbi, ker v službi nimam izbire, da bi jedala kaj neslanega - razen če čist prešaltam na jogurte in sadje. To sem tud omenila svojemu G in je potem rekel, da se naj pazim - predvsem naj ne jem čipsov, salam, paštet, juh.... Je pa res, da so men noge zatekale še preden sem bila noseča. Zdaj pa tko tko - tud ne pretirano (ne vem niti kolk je normalno in kolk ne).
    Moram pa se prisilit, da bi več pila - vsaj 2 litra na dan... sam, ko ne gre... se sploh ne spomnim.
    In kolk je sploh nevarno, če zatekaš oz. kako to vpliva na otroka?

Aja, pa še nekaj - mera mojega MV je 2,7 cm. G je rekel, da je do še dobro (sem čist zaprta), vendar mi je tud rekel, da se naj pazim. Je to res še OK, al bi znalo bit že kaj nevarno?

Neposredna povezava do sporočila: 3545
    22.10.2009 19:45:54   
    gapii27
    ojla

MV vrat je spodnja meja 1,5, če pa nosiš dva pa je 3 cm

lp

(odgovor članu smuki)
    Neposredna povezava do sporočila: 3546
    22.10.2009 19:48:07   
    vaney
    O, tema o avtihuser posted image Jaz sem imela do nedavno nazaj laguno karavan, pa je imela sicer dost prostora, ampak glede na to, da na zunaj zgleda ogromna, ga niti nima toliko. Tako, da sem ob prvi priliki (beri, ko je kazalo, da bo treba kaj popravljat) zapela in si privoščila novega Scenica. In vam povem, da je super avto, tile enoprostorci so nasploh super. Pa tako visoko se sedi noter, se mi zelo dopade. Edino bencin ima preveč rad oz. sem prej imela vedno dizle na dietiuser posted image Drugače mi pa tud moj skoz litanije pridiga, kaj sem si kupila bencinarja, pa da sem mogla prej mislit...bla bla bla... (on ima novega cliota dizla-itak, da je razlika v porabi). kar se pa stroškov tiče, sem pa že od prejšnjih avtov navajena, da 1x letno dam tistega jurja za zavarovanje, ostalo pa nekako sproti, pa gre.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
    10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 3547
    22.10.2009 20:04:26   
    Jada82
    He he, avtomobili user posted image user posted image user posted image
    Midva tudi ravno novega kupujeva, oziroma imava že zaaranega - odločila sva se za enoprostorca - Citroen C4 Piccasso - ta, iz akcije 90 let - bel. Tako da, decembra ga dobiva.
    Sedaj imava Cliota - tega ta novega, sam samo s 3 vrati .... tako da je bolj neroden, za otročka pa sploh ni primeren. Nekako bova najprej probala, da bi bil ta moj, če bo denarno zneslo, sicer ga bova pa potem prodala. Zaenkrat avta nisem rabila, ker imam 3 minute peš do službe ... ampak vseen je fajn, da lahko tudi kam drugam človek gre ....

No, ja, je bil čas za nov avto ...sicer je moj sanjal o Saabih, pa Audijih itd., pa smo na koncu kar pri družinskem avtu končali user posted image user posted image user posted image user posted image
    Ja treba je gledat vnaprej, ane? :))))
    Nič, grem Kmetijo gledat (kriza, ane?), ja no, če maš cel dan cajt, morš neki najdt ... user posted image
    No fajn bodte in lahko nočko! user posted image  

(odgovor članu vaney)
    Neposredna povezava do sporočila: 3548
    22.10.2009 20:08:15   
    Tanja_Jes
    Jaaadaaaaaaaa....kako si nosečka?! Dobiš mail v kratkem...user posted image sem bla bolj delovna zadnje čase...pa mal več počivam, sem se začela špikat - beri drogirat user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Jada82)
    Neposredna povezava do sporočila: 3549
    22.10.2009 20:10:01   
    Tanja_Jes
    IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

He he, avtomobili user posted image user posted image user posted image
    Midva tudi ravno novega kupujeva, oziroma imava že zaaranega - odločila sva se za enoprostorca - Citroen C4 Piccasso - ta, iz akcije 90 let - bel. Tako da, decembra ga dobiva.
    Sedaj imava Cliota - tega ta novega, sam samo s 3 vrati .... tako da je bolj neroden, za otročka pa sploh ni primeren. Nekako bova najprej probala, da bi bil ta moj, če bo denarno zneslo, sicer ga bova pa potem prodala. Zaenkrat avta nisem rabila, ker imam 3 minute peš do službe ... ampak vseen je fajn, da lahko tudi kam drugam človek gre ....

No, ja, je bil čas za nov avto ...sicer je moj sanjal o Saabih, pa Audijih itd., pa smo na koncu kar pri družinskem avtu končali user posted image user posted image user posted image user posted image
    Ja treba je gledat vnaprej, ane? :))))
    Nič, grem Kmetijo gledat (kriza, ane?), ja no, če maš cel dan cajt, morš neki najdt ... user posted image
    No fajn bodte in lahko nočko! user posted image  

ja midva sva tut prejšnji mesec kupla avto ...Peugeot 206 SW - karavanček...je treba mislit na dvojčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sej zdej je njegov, ko pa deca pridejo bo pa Tanja v akcijo stopla user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Jada82)
    Neposredna povezava do sporočila: 3550
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Določitev spola.
    пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: