naja78
|
Tinaaja: JA LARINGITISI SO MINILI,VNETA UŠESA MINILA,... moram krepko pisati ker sem več kot srečna in tudi otrok je srečen. Ti prideš tja v svojih oblačilih.tisti dan,ko ste sprejeti,so lahko v svojih,vzami pa kot moj nasvet kar pižamico še od njih.pomoje zdej ful hajcajo z radiatorji in se revčki potijo.vzami raj kake 3 mikice s kratkimi,da bo lahko spala,ker bo mokra.itak da sta na dan op lahko oba starša zraven.ko otroka pridejo iskat ga pospremiš ponavadi na hodnik in potem predlagam da za 1 urco skočita na kafe,kaj pojest ali kaj kupitne pozabi ledeni čaj sola od breskve). po kaki urci jo dobiš nazaj.lohk bo spala ko klada ,lohk bo mal jokcala ,od kolegice je tamal norel in bil agresiven-narkoza.pa mine.samo pomisli da bo potem drugač,življenje se vam bo za 100% spremenilo.na boljše. tudi govor se bo v roku par mesecev čist popravil. Zakaj so laringitisi mimo??!! Zato ker se po operaciji poveča prehod iz nosnega dela v grlenega(po domače je širša lukna med grlom,glasilkami,...)in do tega več ne prehaja. pri nas je včasih hripav,pa bolj pomoje od tega ko upije in zja.fantki so sploh bolj nagnjeni k temu. Ko sem te še 1x prebrala,..............ma nimam besed......obvezno žrelnica je za ven,pa če bojo mandlji(vprašaj)tudi za ven,naj jih dajo,sploh če ima velike.bote že preživeli,majčkeno so bolj bogi če dajo še mandeljne ven(težje jejo,rabijo dlje bolj mehko hrano,kako svečko,...). in pri nas: Lan še ni zbolel od 11.5.2009(MAJKA MILA ,NE MORM VERJET),ni imel vročine.ja malo smrka in pokašlja.res pa da še vedno spiramo pridno nos,ob večjih smrkljih damo operil,kar kak teden.skos je v vrtcu,pa HB,ker ga jaz ne bi z mojim vampom svfolgala.imamo 99% obiskanost vrtca,lani v enakem obdobju pa nič,nula.bil je v 1 letu(08/09) kake 2 mewseca v vrtcu. pa inhalator je zakon.daj vprašaj na ORL,če imajo,da ti pokažejo : MR RINO-ta.PINGVINČKA.meni je zakon,je tak prav specialen na masko.in takega sem tudi jaz kupila.stane 80 eur. super.čeprav zdaj bolj malo pride v upoštev,ampak ga pa še uporabljamo.in drugega bomo tud navajali že od malega. skratka z enim stavkom: pri nas je situacija za 150% boljša.DEJ BOŠ SPOROČILA. zdaj jim bom za novo leto odnesla malo kafeta,res si zaslužijo. in upam da mamice prepoznate znake povečane žrelnice pri otroku.odtipkajte(neki tazga): FACIES ADENOIDES
|