tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teja29 Naš 3 letnik ima tudi ogromne mandlje (hipertrofija), ponoči zelo smrči, ko je bolan je sploh kriza in je skoz bolan. Vedno ima rdeče manjdlje, grlo in zabasan nos, iz katerega ne gre nič kaj dosti ven. Najverjetneje ima tudi povčano žrelnico. Naslednji teden gremo na pregled k ORL zaradi teh težav, ampak vem, da bo moral odstraniti oboje. Tega se zelo bojim in vas prosim, da mi poveste če odstranijo oboje, a je res tako hudo okrevanje? A otrok ful trpi in se muči? Nekateri pravijo, da je tako, kot neka huda angina, drugi pa da je grozno... Skratka, čez to bomo najverjetneje morali iti in upam, da bo potem manj bolan, bolj ješč in da bo končno lažje dihal v spanju. vec trpi zaradi tega kot bo zaradi operacije. To je rutinska op, ja nic lustno, lahko so malo bogi, ampak nic strasnega. Semi zdi, daje za nas starse tezje kot za njih. slab mesec po op in sem vesela, da smo jo imeli. razlike se ze kazejo, zdaj cakam se kaksno bolezen,da vidim,kako bo se z laringitisi. Drugace pa med spanjem diha cez nos,ust nima vec dost odprtih, ful je razlika pri ciscenju nosa,.. ma res sem vesela. So pa ful cakalne dobe, tko da bi na tvojem mestu takoj rekla za napotnico, ne bi cakala na kaksen kontrolni pregled. Tekom cakanja pa se dokoncno izkristalizira, kako in kaj. samo pogumno!