beyba
|
oila punce.... saj vem da sem vas pisno čist zanemarla , vas pa berem!!!!prisežem! Zdej da se mal spomnim za nazaj..... najprej FERGIIIII lepo te je zopet brat, sploh pa to da tvoje tete ni ni ni pa upam da je še dolgo ne bo! sem te pogrešala veš. Jazzzziiiikkkkaaaa maš tako lepega beybiy , tak cukerček ...a ne kako gre hitro, pa kako pogrešaš svojega bušija prvi tedena ali dva, sploh ko je vse pri miru notri... Trynity, tut tvoj zakladek je čudovit!!! 4 mesece že! pa ravnokarsi rodila! Špelka12 joj veš da ne mine dan da se nebi nate spomnila. Tako stiskam pesti da ti je vse ok. Zadnjič svo šli z elo po mleko in skuto pa sva te klicali če si že pokonci, no in nakoncu vseeno nisva pozvonili na vratih, saj bi te kap!(ura okrog pol devetih zjutraj) zdej mam 14 dni dopusta se zmenimo za kako kavo v qulandiji? nekaj mam zate. Oktavia, tolk mal še do dneva D. Kar se kozmetike tiče, za bradavice sem mela bepanten, je bil meni boljši kot tisti ki ga omenja ledenka. Bepanten je bolj mazljiv, pa ravno tako ni potrebno spirat pred dojenjem. Šampon in milo za otroka. Pa takole. Večinoma danes priporočajo da otroka čimkasneje začneš kopat z milom, zato, da se jim koža normalno razvija in da se jim ne izsuši. Za elo sem šampon začela uporabljat šele okrog tretjega meseca, prej sem jo pa vedno vsak dan samo uz vodo umivala-kopala v vodi pa nisem mela nikol nobenega problema. Zarito hrladilno mazilo od makrekozmetike, ker edina ne vsebuje cinka. To je pa tut vse od kozmetike, pa olčka mandljevo. manjko ma kozmetike boljše je. Drugače kar ma pa zdej mam pa od mustele, tudi kremo za sončka...sem full zadovolna. Koga sem še pozabla.... luna kje se nam potepaš.Na fb te še zasledim tuki pa redko! Živček lepa sta s pupotom. Prav krasen trebušček! še majčkeno pa bo! nisem vam pa nič fouš nosečkam v tej vročini! sonček 85 mali pridno raste? smo glasovali! sonček33 kako gre hitro porodniški dopust kaj? Kako sta z GH? Biba držim pestke za čimprejšni plusek! Aqua77 kaj novega v postopku? kiki naša upam da je res ne bo držim pestke! benkica sem prebrala napisano tvojo zgodbo-ganljivo! mali je pa itak car, tako kot cela familija! super ste! gigi upam da te preseneti kaj takega, kar si trenutno odmislila do jeseni že pred jesenjo-saj je blo razumljivo a ne? se* a se skrivaš pred vročino? Murkica, semm gledala tvoje slikice prav lepa si! Podganca73 kako pa kaj vi trije? Erin? kje skrivaš svojega lepotca? Pikica0...lepo te je spet vidt tuki! Ledenka mali je zakon, tako lepo šlaufke ma tiste za mačkat! sej vse zgubijo ko zrastejo Poglej Elo je mela skori 8 kg pri 4 mesecih, zdej ma pa pri 12 mesecih in pol samo 10,300g pa velika je 81 cm Sem še katero pozabila....se oproščam je naseldnjič ne bom vas pa lepo pozdravljam vse in objemčkam! Pri nas novega to da se ne dojimo že skoraj 14 dni, je mami pupico zaprla. prvi teden je blo težko zdej je lažje sam še vedno bog ne daj vidt joške, .... Ma revček reakcijo na ceplenje pa že 3 dni vročino, dvakrat dobla svečko, upam da kmalu mine! slikice drugič!