|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
24.7.2009 13:52:17   
aqua77
Ha, ha lepotcev na plaži je res veliko, sam kaj ko večino dneva preživim v službi in ne na plaži.... user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
24.7.2009 13:57:26   
sonček85
spelka.ma saj ne morem verjet kako gre hitro,pa se mi zdi da si glih rekloa da si nosečka.Super za voziček
živa:kako lepa mamica si ,pa kako lep buši,luškano.Kje maš ti kake flekeuser posted image
oktavija.ok kremica jo dobiš,ja samo res bi se lahko dobile.No po 15.8 ima tko Rižkoo porodniško in se bomo zmenle.Superrrrrr,komaj čakam-pa avto mi more moj dat ,ker čene ne bo šlouser posted image
veš možno je da ti tam bebi leži ali pa da ima nogice tam in da te brca  li pa se premika in te to zaboli.Jaz bi se šla vseeno pokazat ,čeprav 10ič,pa naj vse nardijo pa pogledajo od česa bi bilo.Ne misli na njih kaj bojo misli ali rekli ampak nase in bebija .Upam ,da bo bolje ,ja ležat pa res ne moreš kar nono stop-se ti ga sfuzlauser posted image
larilu.nore poslikave in risanje sobice.user posted image user posted image

evo mi smo drugače ok,zjtraj smo se potepali na sprehodu 2h,mami je oprala perilo,čvekala po telefonu  in si skuhala kosilo.Zdaj se mali zbudi in se bova cartala ,potem pa pride že ati počas-no kje je še 18h

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
24.7.2009 13:58:36   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

sonšajn 85 lepo da se je vse uredilo z malim..ko tako dolgo spi, pa tako ali tako ne more bit lepšeuser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
biba.lepo kakamo,spali smo že 3 noči zaporedoma po 8h(20-04) in 1x 10h(20-06)brez papice tu pa tam se še kdaj zbudi in se hoče malo pocartat na ziziki,previjanje pa itak teče k namazano
Pa vi ?
mi smo ok...čeprav ne vem zakaj me vikateuser posted image

Nasplošno z dragim vreduser posted image
ja res sem vesela da je vse se pošlihtalo in da kakomo vsak dan.Kr žalostna sem če kak dan ne kaka.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
24.7.2009 14:10:46   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
veš možno je da ti tam bebi leži ali pa da ima nogice tam in da te brca  li pa se premika in te to zaboli.Jaz bi se šla vseeno pokazat ,čeprav 10ič,pa naj vse nardijo pa pogledajo od česa bi bilo.Ne misli na njih kaj bojo misli ali rekli ampak nase in bebija .Upam ,da bo bolje ,ja ležat pa res ne moreš kar nono stop-se ti ga sfuzla
  Oktavija se čist strinjam s sončekom85. Zato so tam, pa eč se prideš 3x dnevno pokazat, bolečine, ki te spravijo v jok, zame niso normalne.

sonček85 z dragim sva super, se mi zdi da naju je ta "boj za bebija", še bolj zbližal.....vglavnem zavedava se da sva v istem dreku, in bova iz njega prišla le, če bova držala skupajuser posted image

akvica, pa kje si ti zdaj, na plaži, al v službi, al imaš službo na plaži? Pa pozdravi poskakujočega pujska, če se kaj slišiš z pikico.

vau da gre mali Lovro že proti 6 mesecem user posted image sonček33, bo kaka  tortica za pol leta?( vprašam, ker mam jaz neke take finte, bi kr praznovala vse, še nečakinjidan, ko je bila stara 3 mesece, 3 tedne in 3 dni user posted image sem poslala voščilo preko sms-a)

larilu..lepe slikice..zdaj pa hitro barvat, drugače boš prej rodilauser posted image

kaj ste/ boste kuhala danes dobrega? a bučke niso nič več v akciji, tak kot lani?user posted image

< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 24.7.2009 14:11:13 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
24.7.2009 14:21:16   
Anonimen
uff se mi zdi da barvala še dolg ne bom k bom mela zdej tamavčija en mesec doma in bom za njim letela pa probala ga bom odvadit plenic tko da bom mela več k preveč delauser posted image
dans začuda kuhala nisem nič k mi ješe od včeri ostal dost kumar v omaki tko da bom pol sam še pire krompirček naridla,omako pogrela pa hrenovko skuhala in to je to

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 1330
24.7.2009 14:56:00   
~Biba~
ja larilu, najbolje, da si tamauči, zraven ko boš ti barvala sobico, pobarva svojo kahlicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
24.7.2009 15:26:38   
Anonimen
Biba to je pa tud super idejauser posted image itak je pa mali tud že umetniška duša k mam v dnevni vse s svinčnikom porisan,jah kaj češ čist po mamicuser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 1332
24.7.2009 17:06:10   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba.

sonček85 z dragim sva super, se mi zdi da naju je ta "boj za bebija", še bolj zbližal.....vglavnem zavedava se da sva v istem dreku, in bova iz njega prišla le, če bova držala skupajuser posted image
to je pa res lepo slišat.user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
24.7.2009 17:56:55   
spelka12
oktavija evo te probleme imam jaz zdele že cel mesec. Do trgovine cca. 500m stran še pridem, nazaj grede bi šla pa lahko že po vseh 4ih. Trebuh mi otrdi, boli, spodaj zašpika.... tko da te čist razumem. Pa tudi jemljem magnezij ampak nič ne pomaga. JA moja g. pravi, da je to normalno, sedaj ko je vroče pa sploh. Čimveč pit in čimveč počivat na hladnem. Pa kaj je 1,5 mesecev ležanja, pol boš še prosila za par mirnih uric. Ampak pokazat se pa vseeno pojdi. Zato jih pa plačujemo ane? PS: jest sem te tud pogrešala. mwaaaaaaaa

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
24.7.2009 18:21:37   
gigi1
Oktavija user posted image  kar malo jim še pejd zatežit. Saj skoz govorijo, da se je treba v primeru hujših bolečin it pokazat.

Špelčika prav odštevam dneve, ko boš v 28T, pa v 30T..... Mislim nate, saj to veš user posted image

Larilu pazi nase in počivaj.

Aquica lepo te je spet brati.

Biba hvala jaz sem prav fletno. Sem se na dopustu nafilala z energijo in me tud ta vročina ne moti preveč. Pa še malo sem odmislila projekt user posted image  do jeseni in sem trenutno k rožca user posted image .
Vidim, da sta vi2 tud super user posted image  user posted image  user posted image . Težave res včasih poglobijo odnos med partnerji. Tudi pri nama je tako user posted image

Lupčke vsem neimenovanim. MWWWAAAAA user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
24.7.2009 18:37:34   
~Biba~
a lubčke delimo danes? user posted image user posted image
uf ura je pol 7, zunaj pa še vedno nad 30 stopinj..škoda da nimam mrzlega piva v hladilniku user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
24.7.2009 21:21:18   
Kliki
Ja dones je blo pa res ful vroče, bi se pasal kje malo namakati.

Moje tečka se še vedno ni vlila in zdaj jo imam pa res že poln kufer. Naj gre na dopust za vsaj 9 mesecev user posted image  user posted image  user posted image  upam da jo uspešno odpodim.
Danes sva šla z user posted image  na zelo dolg sprehod sem mislila da še bo saj potem vlila, če se že more pa ni bilo nič. Še vedno pa je malo rdečega izcedka.

Bom vidla kaj bo čez vikend.

Lep vikend.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
24.7.2009 21:44:50   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
špelkec, ti pa še malo, pa boš v 3. trimesečju user posted image kateri voziček boš naročila? zgodbo o Jakobu pa sem prebrala user posted image

Ja danes smo šli v 7 mesec user posted image , jutri pa v 3 trimesečje. Vozek bo pa hartan skater SF. Je že izbran, samo še čakam, da pridem do 28t in ga naročim.
murki jest sem ok. Trebuh imam skoz trd, mali brca kot za stavo, spanju sem se že pred 1 mesecem odpovedala, ampak vseeno sem super. Pa ti? Sej sva približno na istem s tedni.

špelka, jaz sem ti pa za petami.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
25.7.2009 11:34:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

a lubčke delimo danes? user posted image user posted image
uf ura je pol 7, zunaj pa še vedno nad 30 stopinj..škoda da nimam mrzlega piva v hladilniku user posted image

BIBA,drugič do mene pridi,je ponavad v hladilnikuuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
25.7.2009 11:38:59   
spps
ojla punce!
Kako ste kaj?
danes je dan,ko je bolj pisan našim nosečkam,a ne?user posted image

Borkice za vas še vedno držim pestke.da vam čimprej rata,zdaj bi že bil čas,da nova runda zanosi,ker počas bodo nosečkice začele po tekočem traku hodit v P, pa nuser posted image am bo zmanjkal nosečk na seznamuuser posted image user posted image user posted image
ma cajt pa tud gre,da ne morem verjet... mi bomo kmal 5m stari...adijo pametuser posted image user posted image
Drugač smo vredu, le vročina malega zdeluje pa je pol tečkast,drugače pa je ok in kar je najvažnejše zdravuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
25.7.2009 14:53:25   
pikicao.
hej ho hej ho mi spet tuki smo.. tara ra ta ta tara ra ta ta ta da ta da ta da ta da (melodija na palcke iz sneguljcice user posted image user posted image user posted image )

ma evo mene biba sm vidla d si me omenila.. k sm sla en hitr cek kaj kj nouga... jazzy iskrene cestitke user posted image user posted image  sm pozna ampak bolje pozno kot nikoli user posted image user posted image user posted image

jz sm mela dons cistilno akcijo user posted image user posted image user posted image  in sm spucala (OPA Z MOJIM VRED) user posted image user posted image user posted image  cel stnvanje user posted image user posted image  uuuu ke sam dobraaa user posted image user posted image user posted image

pa ve kako ste? kaj nouga? to leti na vse... user posted image user posted image user posted image

jz grem zdle se ustimat pol pa mal u shopping pa pol se u kino user posted image user posted image  gledat brunota...d vidm kaj bo al je podn al je smesn...

ampak jz se itak skoz smejem..tko d bom pomoje pocla od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image  in bomo spet krepili trebusne misice user posted image user posted image user posted image user posted image

lupckaaaaaa vseeeemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
25.7.2009 16:05:40   
~Biba~
heeeeeeeeeej naš migetajoči pujsekuser posted image
kaj mi poveš recept kako moškega pripravit do tega da ti pomaga pri čiščenju, ne da bi mu obljubila to in ono, ko kakemu otročku?
brünota greš gledat? jaz čakam da  si ga dol potegnem s kakšnega osla al pa preko torretov. kak kaj šola?

spps..še zdaj mi nisi odgovorila, kako kaj kmetija n fb-ku? sem se odjavila, ker moram diplomo končat, pa taaak vse pogrešam, in rabim insajderske novičkeuser posted image
Se še dojite? moja nečakinja že pridno papka korenčkauser posted image

Gorenjke greste danes zvečer na Bled gledat lučke in ognjemet? joj jaz bi tak šla, če ne bi mela do vas ok 3 ur vožnjeuser posted image

Ostale ...fajn se hladite, s pivom in lepim vremenom...pa upam, da niste kaj zamerile...papauser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
25.7.2009 16:07:52   
~Biba~
aja sem se še spomnila, da ko sem razmišljala kako pogrešam čvekanje, na borbi, kjer si moral za 1 dan, prebrat po 6 strani nazaj...od tega 5 strani le o bučkah user posted image

bučke tatatarata bučke (melodija od alienovega burekauser posted image )

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
25.7.2009 16:17:22   
Nončika
evo, pri nas pa tak ružijo, da samo čakam kdaj mi keri pade na glavo. user posted image user posted image user posted image  zdaj bar znam, da nekaj gori delajo. sem ko malo detece. še malo, še malo pa pleskamo in polagamo laminat. jeeee!!!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
26.7.2009 14:11:52   
aqua77
Dober dan vsem skupaj!

Sem vidla ognjemet in lučke na Bledu in vam povem, da je bilo prav lepo.

Drugače pa en pozdravček vsem skupaj....

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 26.7.2009 14:13:02 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
26.7.2009 15:42:37   
sonček33
aqua a ti si bila na Bledu? ja madona, zakaj se pa nismo za kofi zmenil?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
26.7.2009 17:27:34   
~Biba~
zatišje pred nevihto?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
26.7.2009 17:38:09   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Dober dan vsem skupaj!

Sem vidla ognjemet in lučke na Bledu in vam povem, da je bilo prav lepo.

Drugače pa en pozdravček vsem skupaj....

si bla v petek tudi? je bil lepši ognjemet...pa še na muziko so ga naredili....user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
26.7.2009 20:21:35   
beyba
oila punce....

saj vem da sem vas pisno čist zanemarlauser posted image , vas pa berem!!!!prisežem!

Zdej da se mal spomnim za nazaj.....

najprej FERGIIIII   lepo te je zopet brat, sploh pa to da tvoje tete ni ni ni pa upam da je še dolgo ne bo! sem te pogrešala veš.

Jazzzziiiikkkkaaaa  maš tako lepega beybiy , tak cukerček ...a ne kako gre hitro, pa kako pogrešaš svojega bušija prvi tedena ali dva, sploh ko je vse pri miru notri...

Trynity, tut tvoj zakladek je čudovit!!! 4 mesece že! pa ravnokarsi rodila!

Špelka12   joj veš da ne mine dan da se nebi nate spomnila. Tako stiskam pesti da ti je vse ok. Zadnjič svo šli z elo po mleko in skuto pa sva te klicali če si že pokonci, no in nakoncu vseeno nisva pozvonili na vratih, saj bi te kap!(ura okrog pol devetih zjutraj)user posted image   zdej mam 14 dni dopusta se zmenimo za kako kavo v qulandiji? nekaj mam zate.

Oktavia, tolk mal še do dneva D. Kar se kozmetike tiče, za bradavice sem mela bepanten, je bil meni boljši kot tisti ki ga omenja ledenka. Bepanten je bolj mazljiv, pa ravno tako ni potrebno spirat pred dojenjem. Šampon in milo za otroka. Pa takole. Večinoma danes priporočajo da otroka čimkasneje začneš kopat z milom, zato, da se jim koža normalno razvija in da se jim ne izsuši. Za elo sem šampon začela uporabljat šele okrog tretjega meseca, prej sem jo pa vedno vsak dan samo uz vodo umivala-kopala v vodi pa nisem mela nikol nobenega problema. Zarito hrladilno mazilo od makrekozmetike, ker edina ne vsebuje cinka. To je pa tut vse od kozmetike, pa olčka mandljevo. manjko ma kozmetike boljše je. Drugače kar ma pa zdej mam pa od mustele, tudi kremo za sončka...sem full zadovolna.

Koga sem še pozabla....

luna kje se nam potepaš.Na fb te še zasledim tuki pa redko!

Živček lepa sta s pupotom. Prav krasen trebušček! še majčkeno pa bo! nisem vam pa nič fouš nosečkam v tej vročini!

sonček 85   mali pridno raste? smo glasovali!

sonček33 kako gre hitro porodniški dopust kaj? Kako sta z GH?

Biba držim pestke za čimprejšni plusek!

Aqua77 kaj novega v postopku?

kiki naša upam da je res ne bo držim pestke!

benkica sem prebrala napisano tvojo zgodbo-ganljivo! mali je pa itak car, tako kot cela familija! super ste!

gigi upam da te preseneti kaj takega, kar si trenutno odmislila do jeseni že pred jesenjo-saj je blo razumljivo a ne?

se* a se skrivaš pred vročino?

Murkica, semm gledala tvoje slikice prav lepa si!

Podganca73 kako pa kaj vi trije?

Erin? kje skrivaš svojega lepotca?

Pikica0...lepo te je spet vidt tuki!

Ledenka mali je zakon, tako lepo šlaufke ma tiste za mačkat!  sej vse zgubijo ko zrastejo Poglej Elo je mela skori 8 kg pri 4 mesecih, zdej ma pa pri 12 mesecih in pol samo 10,300g pa velika je 81 cm

Sem še katero pozabila....se oproščam je naseldnjič ne bom vas pa lepo pozdravljam vse in objemčkam!

Pri nas novega to da se ne dojimo že skoraj 14 dni, je mami pupico zaprla. prvi teden je blo težko zdej je lažje sam še vedno bog ne daj vidt joške, ....
Ma revček reakcijo na ceplenje pa že 3 dni vročino, dvakrat dobla svečko, upam da kmalu mine!

slikice drugič!

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
26.7.2009 21:47:10   
murkica
No evo mene iz kratkega dopusta...
Sva se imela super. Prav pasalo je, da sva malo zamenjala okolje. V petek sem se šla celo kopat v Aqualuno in bilo je super. Sicer sva počakala, da se je sonce malo umorilo in sva se šla popoldan namočit, ampak bilo je fantastično. Zdaj pa komaj čakam, da zopet nekam greva.

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

murki jest sem ok. Trebuh imam skoz trd, mali brca kot za stavo, spanju sem se že pred 1 mesecem odpovedala, ampak vseeno sem super. Pa ti? Sej sva približno na istem s tedni.

Jaz sem super. Nič se ne smem pritoževati. Mala sm ter tja kaj pobrca, drugače pa je zelo nežna in lahko normalno spim. Vse kar me pri spanju moti je to, da ne morem spati na trebuhu in se vsakič, ko se ponoči zbodim zaradi lulanja počutim, kot da imam 70 let, ker me tako boli bok. Drugače, pa vse poteka tako kot mora in kot bi si lahko le želela. Počasi se začenjamo pripravljat na prihod naše pupike in sva oba z mojim v rožicah in polna pričakovanja, samo vleče se mi preveč. :) Komaj čakam, da minejo še te 3. meseci in bo pupika pri nama v naročjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Živček lep buši... user posted image user posted image user posted image

Biba vozička še ni in sem prav žalostna že. Bom po mojem jutri kar poklicala in vprašala, kdaj kaj mislijo, ker zdaj je pa že skrajni čas...user posted image

Sem samo na hitro preletela, tako d abom tudi kaj več pokomentirala jutri, ko bom imela čas. Upam, da ste se tudi ve lepo imele in da ste fino preživele vikend.

Bodite lepo, pa se seveda jutri kaj več beremo.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......