Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.7.2009 8:59:16
|
|
|
|
murkica
|
Samo na hitro vas pozdravim preden šibam delat. Mi smo super, razen spanja, pa še to imam probleme zaradi tega ker ne morem spati na boku in me začne vse tako boleti, da mi gre na jok. Ampak sej bom čez dan se zopet razmigala in bo bolje. Dobrodošle dopustnice nazaj. Vam prav zavidam. Sama še čakam kakšen prosti dan. Bodite lepo, pa se kasneje kaj beremo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.7.2009 9:15:33
|
|
|
|
Anonimen
|
ok punce ktera spet ni pridna da vas tale išče? mijav aja pa JUTRO
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.7.2009 9:39:55
|
|
|
|
NATAŠA35
|
se mi je zdelo, da slišim neko mijavkanje in policijsko sireno
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.7.2009 9:57:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro!!! Danes sem pa sama... Včeraj sem imela en popadek Je bil kr tapravi, ampak se niso nadaljevali HB A ma kera kak predlog kaj bi danes jedli? Sonči85 kje si ti rekla da si kupovala malinov čaj? Jazzzi ste že doma?
< Sporočilo je popravil živa25 -- 7.7.2009 9:59:16 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.7.2009 10:36:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Živček ja tvoj D day se približuje vem pa da ni prijetno k se popadki začnejo tko da no jaz sm pa prepričana da je tamala prečno tko da spet do ta zadnjega trenutka ne bom vedla kako bom rodila,tko da moji otroc so res flegma madona sm rekla da bom šla risat pa se mi ne da
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.7.2009 10:40:59
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu ok punce ktera spet ni pridna da vas tale išče? Ziher jst...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.7.2009 10:43:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sem pa mislila da bo pridna, kot včeraj in bom kej pospravljala, pa se mi tudi ne da Sej HB se še niso ponovili, ampak sem pa občutila kako bo to zgledalo, ja Je pa res točno tko, kot so opisovali v MŠ Bolečine kot pri M, boli križ, in takoj za tem sem mogla na WC Pa še traja 30 sekund in res ima vrh Zdej bom vsaj vedla, kdaj bo to to Mi pa fuuuuuul paše danes, ker ni vroče... Ampak bi mogla zajtrk pojest, pa sploh nimam apetita, ker sem sama No sej se bom prisilila, ker se moram..... še inzulin si moram špiknit prej Kako si ti? Pupa uboga?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.7.2009 10:48:54
|
|
|
|
miska73
|
Pupe jst moram počas barve za stene zbrat... Imate kak nasvet za barvo v spalnici, kjer bomo kar nekaj časa stacionirani vsi 4. Sunshine33 pa kje si ti moj lubek. Sem te misal. Imen še nisva zbrala, čeprav sve se že kar trudila v tej smeri. Ampak sej je še čas. Kako Lovro? Kaka frišna fotka ne bi bila odveč. Živči kolk si pa že ti blizu dnevu D. Kr verjet ne morem. Kaka frišna fotka bauhija obstaja? JAzzzi upam, da ste že doma. Ajsi a ti bo pa kr na Kanarske. Pa ni mogoče preveč vožnje do tja dol.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.7.2009 11:01:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Miši se pa res že par dni pripravljam, da bi se slikala, pa se nikakor ne spravim zraven Mogoče me kmalu kej zagrabi in vam bauhija pokažem Kam se pa nagibata z imeni? Je skrivnost? Ti praviš da sem jaz blizu cilju?? KAJ PA TI? Mam občutek kot da si prejšnji mesec sporočila novičko o debelem pluseku Meni se moji tedni nikamor ne premaknejo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.7.2009 11:13:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Miška se mi je kr zdel ja da si ti tista k jo išče Živček mam občutek da par dni da nisi čist prava,volja te je neki zapustila pa tko,sej boš videla da bo vse ok sploh pa k boš mela pupota v naročju evo si me spomnila sm se glih včeri slikala svojga bauhija:
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.7.2009 11:25:30
|
|
|
|
NATAŠA35
|
larilu lepi bauhi, ti prov paše
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.7.2009 12:05:11
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: larilu ok punce ktera spet ni pridna da vas tale išče? Ziher jst... Ja, to bil bil tudi moj predlog Midva bova imela zelen kotiček za bebija... larilu - Opala, lepi, lepi...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.7.2009 12:13:01
|
|
|
|
jazzz27
|
Samo pozdravim... hvala za čestitke....mi se imamo res lepo...mali je priden..je in spi. (aja pa kaka...mmmmmmm, to pa zna)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.7.2009 12:13:51
|
|
|
|
sonček33
|
Jazzz lupčka malemu sončku, tebi pa pozdravček. Slikice?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.7.2009 12:14:57
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Samo pozdravim... hvala za čestitke....mi se imamo res lepo...mali je priden..je in spi. (aja pa kaka...mmmmmmm, to pa zna) Iiiiiiiii! Jazziikaaa - polubčkaj svojega lepotca v mojem imenu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.7.2009 12:16:15
|
|
|
|
NATAŠA35
|
jazzz27 še 1x čestitke, pa lubčka malemu....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.7.2009 12:16:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Samo pozdravim... hvala za čestitke....mi se imamo res lepo...mali je priden..je in spi. (aja pa kaka...mmmmmmm, to pa zna) o mami kako smo? no pa čakamo na slikice našega nečakca
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.7.2009 13:01:09
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Samo pozdravim... hvala za čestitke....mi se imamo res lepo...mali je priden..je in spi. (aja pa kaka...mmmmmmm, to pa zna) Super, da ste doma Super, da je mali tak priden Super, da si se javila Hočmo SLIKCE
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.7.2009 13:05:38
|
|
|
|
miska73
|
Živči pa kak se ne premikajo tedni... še mal pa ciljna črta... pa kaj še češ več. Larilu seksi bauhi. Ful si lepa. Vidim pa v ozadju oranžno steno. Kje maš to? V dnevni? A mi privoščiš kako fotko? Ja, jst sem pač v fazi izbiranja barv... Seki A si že pobarvala zeleni kotiček? Kaka fotka?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.7.2009 13:10:32
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Seki A si že pobarvala zeleni kotiček? Kaka fotka? Pssssst. Nisva še. Nč od nč. Bova ta vikend (baje ) pa te pade fotka, obljubim. He he he - a tak si ti, kaj? Čakaj, čakaj - Jazzi - jaz bi tudi mišija rada vidla ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.7.2009 13:11:19
|
|
|
|
Serendipity
|
Samo ap je res lepa oranžna barva...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.7.2009 13:30:17
|
|
|
|
Anonimen
|
miška to so vrata sam je luč naredila tako barvo,drugače imava pa res steno mal bolj oranžne barve oziroma marelica style tko nekak
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.7.2009 14:06:27
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu miška to so vrata sam je luč naredila tako barvo,drugače imava pa res steno mal bolj oranžne barve oziroma marelica style tko nekak U, kak sem se zeznala... Drgač pa, če je marelica fajn zrela, je tudi zelo lepe oranžne barve
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.7.2009 14:07:34
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Seki A si že pobarvala zeleni kotiček? Kaka fotka? Pssssst. Nisva še. Nč od nč. Bova ta vikend (baje ) pa te pade fotka, obljubim. He he he - a tak si ti, kaj? Čakaj, čakaj - Pol pa vsaj povej kak odtenek zelene bo. Saj veš. da mal po tebi pokopiram...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.7.2009 14:16:21
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Seki A si že pobarvala zeleni kotiček? Kaka fotka? Pssssst. Nisva še. Nč od nč. Bova ta vikend (baje ) pa te pade fotka, obljubim. He he he - a tak si ti, kaj? Čakaj, čakaj - Pol pa vsaj povej kak odtenek zelene bo. Saj veš. da mal po tebi pokopiram... http://www.jub.si/katalog/notranje-barve/jupol-trend-1862/?cat=3191 - - } kiwi Mi je pa všeč tudi oranžna (20) in marelična (21), seveda rumena - lemon (10) in rdeča - red grape (31), Za sobo sva izbrala - kiwi in lemon. Kuhinja bo kombinacija orange and red grape. Moj uživa v malanju pa si je ža barvo nabavil, čakamo samo delovno akcijo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......