ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect ledenka hvala, ta link sem itak že predelala trenutno bolj prisegam na odklop..kolikor jr to sploh mogoče. jaz ti lahk povem, kaj sem jaz počela, sam itak je pri vsaki drugače... piva pa takrat nisem kaj dost pila Moj recept za uspeh malce sem se držala naših napotkov, ker sem se pač pripravljala na drugi postopek. probala sem se držat Montignaca, ampak mi ni 100% ratalo, sem pa v veliki meri črtala belo moko, pri sladkorju sem se tu in tam pregrešila. pila sem koprivin čaj, vsak večer pol litra, in še vsak večer čaj s cimetom in ingverjem, tudi pol litra (kupujem v Mullerju Yogi Tee, imajo take fine mešanice). jemala sem ene 3 Evitole na dan (E vitamin), pa selen+cink, Omega 3 (tudi 2-3), Q10 (2) in B kompleks retard, ki ima tudi 400 folne noter. tudi nekaj pirčka sem spila, ampak seveda ne preveč. in stres v službi in z začetkom postopka. upam, da bodo kateri ti nasveti pomagali do pluska. pogrešam našega pigija! larilu, bom držala tistega, ki ga boš nalomila se mi spi, še uro in pol, pa grem domov... oz. po mulca in domov