Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.3.2010 9:29:36
|
|
|
|
miklarom
|
povej kam pa ti jo dostavim , a pri vas kaj sneži, pri nas nič, še muha ne pade dol
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.3.2010 11:00:58
|
|
|
|
ledenka
|
zjutraj je kar pobelilo zdaj sicer še sneži, ampak ni neke panike. celo razmišljam, da bi šla ven
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.3.2010 11:47:52
|
|
|
|
miklarom
|
LEDENKA -VEN V TEM MRZLEM MENE PA ZEBE K HUDIČ
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.3.2010 12:47:18
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom LEDENKA -VEN V TEM MRZLEM MENE PA ZEBE K HUDIČ sej ne bi šla,pa nimam nič sladkega doma
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.3.2010 13:54:10
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: miklarom LEDENKA -VEN V TEM MRZLEM MENE PA ZEBE K HUDIČ sej ne bi šla,pa nimam nič sladkega doma Ha ha ha - jap, potem pa niti ne razmišljaj preveč ampak kar hitro v snegca zagazi in si sladko nabavi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.3.2010 14:16:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka uuuuuuu, če bi mi tako kavo kdo prinesu hvala bi bila kava za posladek a dannnn nimam cajta k mam skoz koga k je bolan,zdej je spet tamavči neki bolan,pa jaz tko da pričakujem da bo drug teden spet klara pa tko se vrtimo v krogu sonči z zamudo ampak čist res od srca hepi brzdej!! miklaromček wiiiiiii držim pestke takole zdej morm it pa tamavčija zbudit k drgač pa zvečer ne bo hotel it spat,ma pa tok vnete oke da zgleda k vampir k je tud bled tko da če bi bilo noč čarovnic bi bil prvovrstni vampirček
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.3.2010 14:17:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: miklarom LEDENKA -VEN V TEM MRZLEM MENE PA ZEBE K HUDIČ sej ne bi šla,pa nimam nič sladkega doma bi te povabila k sebi sam glih zdej nimam nič razen čokolade,drugače pa je skoraj zmeri tortice (me je mal v slaščičarske vode zaneslo)
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.3.2010 14:45:20
|
|
|
|
miklarom
|
larilu - oj, hvala, sej bo, bo v to sem prepričana, se ne dam kar tako , povej ti meni nekaj, sem pravkar gledaja tvoje slike sončnega zahoda in vzhod, full so lepe, to moraš pa res trofit da lahko slikaš, sam me pa nekj zanima, pa v katerih hribih si ti doma, da je tak visoko, da bio jaz lahk prišla do tebe bi pa menda že potrebovala krempižle
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.3.2010 6:54:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom larilu - oj, hvala, sej bo, bo v to sem prepričana, se ne dam kar tako , povej ti meni nekaj, sem pravkar gledaja tvoje slike sončnega zahoda in vzhod, full so lepe, to moraš pa res trofit da lahko slikaš, sam me pa nekj zanima, pa v katerih hribih si ti doma, da je tak visoko, da bio jaz lahk prišla do tebe bi pa menda že potrebovala krempižle mislim da res ja te slikce je moj posnel tko da jih imava na hodniku obešene,hm v katerih hribih sm to ti pa zelo težko razložim,no če je lep vreme se da vidit krvavec če greš pa 50 metrov naprej od bajte pa triglav joj kolk vzun piha,jaz sm čist prehlajena in me grlo tok boli da je za znoret,pol sem mislila ene mini tortice delat sam se mi že zdej ne da kaj šele pol aja JUTROOOO
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.3.2010 13:00:49
|
|
|
|
Kliki
|
Hej punce pri nas tudi malo sneži, pa eter piha pa kaj čmo vremena ne moremo zbirat. Zato bom pa jast danes kar lepo na toplem in bom mal pospravila po stanovanju. Kako ste kaj?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.3.2010 14:06:49
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem za en drek,sm prehlajena,glo me boli tko da pol k se še tamavčija derem je pa še slabi pri nas burja pa sneg ful pada ma čista zima
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.3.2010 14:56:34
|
|
|
|
ledenka
|
joj, larilu naj vas že enkrat tile bacili pustijo pr miru! tule tudi sneži... sva bila zjutraj naplavanju, samo 4 smo prišli. je bilo čisto dost zunanjega sveta za danes
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.3.2010 7:01:23
|
|
|
|
miklarom
|
jutro!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.3.2010 8:53:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutri mikla... Kako smo kej? Hvala za kavico in zajtrk... Nevem kdaj si bom kaj takega u živo privoščila
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.3.2010 9:14:00
|
|
|
|
miklarom
|
evo, da vam poročam, moja , je pravkar prišla z vso svojo veličino in bolečino, točna bolj kot urca , tako da gremo aprila v nove boje, kaj moramo, tako nam je usojeno, enkrat bo, saj me v skrinji čakajo še 4.lepi pingvinčki., in mi se ne damo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.3.2010 10:24:22
|
|
|
|
Anonimen
|
miklaromček držim pestke pa navijam tud ampak tko da sam usta odpiram k glasu itak nimam evo mal cukra za moje punce
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.3.2010 10:34:03
|
|
|
|
miklarom
|
larilu - hvala, ti kar bodi tiho, da se ti glas čimprej povrne
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.3.2010 10:36:01
|
|
|
|
benika
|
Miklica moja
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.3.2010 10:37:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom larilu - hvala, ti kar bodi tiho, da se ti glas čimprej povrne veš je težko bit tih,sploh pa zdej k je še tamavči doma in ga zdej že tok luna meče da je joj,čeprav včer sem mela neki malga glasu še ampak sem ga do zvečera itak zgubila k sm se drla nad tamalim,pa čeprav 3x probam brez dretja pol mi pa živc vn skoč in zaropotam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.3.2010 10:46:02
|
|
|
|
ledenka
|
mikla pugumno naprej v nove boje! pa še pomladanski šopek...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.3.2010 11:44:27
|
|
|
|
Kliki
|
mikla pogumno v nov boj.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.3.2010 12:00:51
|
|
|
|
Anonimen
|
MIKLA za naslednji poskus
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.3.2010 15:11:45
|
|
|
|
~Biba~
|
mikla
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.3.2010 19:18:29
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo, da vam poročam, moja , je pravkar prišla z vso svojo veličino in bolečino, točna bolj kot urca , tako da gremo aprila v nove boje, kaj moramo, tako nam je usojeno, enkrat bo, saj me v skrinji čakajo še 4.lepi pingvinčki., in mi se ne damo tako se govori. aprila pa z polno paro naprej.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.3.2010 21:11:55
|
|
|
|
ledenka
|
malo za popestritev petkovega večera
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......