|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
9.3.2010 9:29:36   
miklarom
povej kam pa ti jo dostavimuser posted image user posted image user posted image , a pri vas kaj sneži, pri nas nič, še muha ne pade doluser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
9.3.2010 11:00:58   
ledenka
zjutraj je kar pobelilo user posted image zdaj sicer še sneži, ampak ni neke panike. celo razmišljam, da bi šla ven user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
9.3.2010 11:47:52   
miklarom
LEDENKA -VEN V TEM MRZLEM MENE PA ZEBE K HUDIČuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
9.3.2010 12:47:18   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

sej ne bi šla,pa nimam nič sladkega doma user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
9.3.2010 13:54:10   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Ha ha ha - jap, potem pa niti ne razmišljaj preveč ampak kar hitro v snegca zagazi in si sladko nabavi user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
9.3.2010 14:16:10   
Anonimen

uuuuuuu, če bi mi tako kavo kdo prinesu user posted image user posted image user posted image hvala user posted image

bi bila kava za posladek auser posted image

dannnn
nimam cajta k mam skoz koga k je bolan,zdej je spet tamavči neki bolan,pa jaz tko da pričakujem da bo drug teden spet klara pa tko se vrtimo v krogu
sonči z zamudo ampak čist res od srca hepi brzdej!!
miklaromček wiiiiiii držim pestkeuser posted image

takole zdej morm it pa tamavčija zbudit k drgač pa zvečer ne bo hotel it spat,ma pa tok vnete oke da zgleda k vampir k je tud bled tko da če bi bilo noč čarovnic bi bil prvovrstni vampirčekuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4206
9.3.2010 14:17:24   
Anonimen

bi te povabila k sebi sam glih zdej nimam nič razen čokolade,drugače pa je skoraj zmeri tortice (me je mal v slaščičarske vode zaneslo)

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4207
9.3.2010 14:45:20   
miklarom
larilu - oj, hvala, sej bo, bo v to sem prepričana, se ne dam kar takouser posted image , povej ti meni nekaj, sem pravkar gledaja tvoje slike sončnega zahoda in vzhod, full so lepe, to moraš pa res trofit da lahko slikaš, sam me pa nekj zanima, pa v katerih hribih si ti user posted image  doma, da je tak visoko, da bio jaz lahk prišla do tebe bi pa menda že potrebovala krempižleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
10.3.2010 6:54:47   
Anonimen

larilu - oj, hvala, sej bo, bo v to sem prepričana, se ne dam kar takouser posted image , povej ti meni nekaj, sem pravkar gledaja tvoje slike sončnega zahoda in vzhod, full so lepe, to moraš pa res trofit da lahko slikaš, sam me pa nekj zanima, pa v katerih hribih si ti user posted image  doma, da je tak visoko, da bio jaz lahk prišla do tebe bi pa menda že potrebovala krempižleuser posted image user posted image user posted image

mislim da resuser posted image user posted image user posted image ja te slikce je moj posnel tko da jih imava na hodniku obešene,hm v katerih hribih sm to ti pa zelo težko razložim,no če je lep vreme se da vidit krvavec če greš pa 50 metrov naprej od bajte pa triglavuser posted image

joj kolk vzun piha,jaz sm čist prehlajena in me grlo tok boli da je za znoret,pol sem mislila ene mini tortice delat sam se mi že zdej ne da kaj šele poluser posted image
aja JUTROOOO

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 4209
10.3.2010 13:00:49   
Kliki
Hej punce pri nas tudi malo sneži, pa eter piha pa kaj čmo vremena ne moremo zbirat. Zato bom pa jast danes kar lepo na toplem in bom mal pospravila po stanovanju.

Kako ste kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
10.3.2010 14:06:49   
Anonimen
jaz sem za en drek,sm prehlajena,glo me boli tko da pol k se še tamavčija derem je pa še slabi
pri nas burja pa sneg ful pada ma čista zima

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4211
10.3.2010 14:56:34   
ledenka
joj, larilu user posted image user posted image user posted image naj vas že enkrat tile bacili pustijo pr miru!

tule tudi sneži... sva bila zjutraj naplavanju, samo 4 smo prišli. je bilo čisto dost zunanjega sveta za danes user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
11.3.2010 7:01:23   
miklarom
jutro!user posted image

user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
11.3.2010 8:53:23   
Anonimen
Jutri mikla... Kako smo kej? Hvala za kavico in zajtrk... Nevem kdaj si bom kaj takega u živo privoščila user posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 4214
11.3.2010 9:14:00   
miklarom
evo, da vam poročam, moja user posted image , je pravkar prišla z vso svojo veličino in bolečino, točna bolj kot urca , tako da gremo aprila v nove boje, kaj moramo, tako nam je usojeno, enkrat bo, saj me v skrinji čakajo še 4.lepi pingvinčki., in mi se ne damo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
11.3.2010 10:24:22   
Anonimen
miklaromčekuser posted image user posted image držim pestke pa navijam tud ampak tko da sam usta odpiram k glasu itak nimam
evo mal cukra za moje punce
user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 4216
11.3.2010 10:34:03   
miklarom
larilu - hvala, ti kar bodi tiho, da se ti glas čimprej povrneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
11.3.2010 10:36:01   
benika
Miklica moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
11.3.2010 10:37:42   
Anonimen

larilu - hvala, ti kar bodi tiho, da se ti glas čimprej povrneuser posted image

user posted image user posted image veš je težko bit tih,sploh pa zdej k je še tamavči doma in ga zdej že tok luna meče da je joj,čeprav včer sem mela neki malga glasu še ampak sem ga do zvečera itak zgubila k sm se drla nad tamalim,pa čeprav 3x probam brez dretja pol mi pa živc vn skoč in zaropotamuser posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 4219
11.3.2010 10:46:02   
ledenka
mikla user posted image user posted image user posted image pugumno naprej v nove boje!

pa še pomladanski šopek...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
11.3.2010 11:44:27   
Kliki
mikla pogumno v nov boj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
11.3.2010 12:00:51   
Anonimen
MIKLA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za naslednji poskus user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4222
12.3.2010 15:11:45   
~Biba~
miklauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
12.3.2010 19:18:29   
Nončika

evo, da vam poročam, moja user posted image , je pravkar prišla z vso svojo veličino in bolečino, točna bolj kot urca , tako da gremo aprila v nove boje, kaj moramo, tako nam je usojeno, enkrat bo, saj me v skrinji čakajo še 4.lepi pingvinčki., in mi se ne damo

tako se govori. aprila pa z polno paro naprej.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
12.3.2010 21:11:55   
ledenka
malo za popestritev petkovega večera
user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......