Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mislim, da se razhajava 20.5.2009 21:47:41
|
|
|
|
komarka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II V osnovi so vredni so ravno toliko spostovanja kot vsak, s katerim se zenska odloci imeti otroka. Da so vredni tok spostovanja, je tvoja interpretacija, ne vem, iz kje si jo potegnila. In kje pise, da bomo zenske naredile vse? Pretiravas, v obe smeri. to interprteacijo sem potegnila iz gledanja "limonad" v realnem življenju in neštetih zgodb znancev in neznancev (res pa ne iz te tema, mapak ni čisto mimo, ker gre za ne zgledni primerk poveličevanja "moškega, ki dela") ne vse zenske ne, en pa...Diamantina naprimer... no, konec smeti :-) Drgac pa kapo dol punce(in ena lai dva fanta), ful ste face, da ste tako razumevajoče in da ste pokuzile v cem je porblem, zdaj pa to potrpezljivo razlagate diamantini. (pa to resno mislim, brez cinizma). mOrda pa rat kaj premaknit :-)
|
|
|
|
RE: mislim, da se razhajava 22.5.2009 17:53:18
|
|
|
|
Taddy78
|
Hmmm...sedaj tudi meni nekaj ni jasno. Praviš da imaš rada otroka, nimaš pa rada sebe. Če bi imela rada sebe, bi imela tudi svojega otroka in bi vaju spakala vstran od tega dedca in norih "krav". Jah pa je poslovnež in oh in sploh ga imajo vsi radi...ja in? Fritza so tudi, pa kaj je naredil svoji družini (vem malo kruta primerjava), ampak da po eni strani poveš, da ga boli k*** zate, po drugi strani pa ga sedaj vlečeš iz dreka, da pa le ni tako slab. Kakor želiš in JA, najlažje je popakat kufre in it, več boš razmišljala, manj boš naredila...očitno ti paše tako življenje, zato ti lahko svetujem samo, ostani pri njem in se ne pritožuj!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?