Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pištole..streljanje.. 1.7.2009 8:37:46
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, se je tema tolk razvlekla, da prvotno vprašanje ni bistveno pa jst še iz ene druge teme vlečem vzporednice, pol pa tkole mi mamo vodne pištolce v obliki ribice, rožice in rakca. niti približno niso podbne pištolam in je špricanje ravno tako zabavno, oz. še bolj, ker noben v nobenga z pištolo ne meri.
< Sporočilo je popravil ulla80 -- 1.7.2009 8:38:20 >
|
|
|
|
RE: pištole..streljanje.. 1.7.2009 8:41:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vidim, kje je problem oz. česa po tvoje ne razumemo kot je že meta tko fino rekla - grozljivo je gledat nedolžnega otroka s pištolo v roki. pa čeprov plastično. v igri. men je grozljivo.mi grejo lasje in vse kocine pokonci. in ne razumem kako večini to ni. pač ne štekam, sori. pa briga me - igra, pa je plastična, pa otrok ve da je igra in da se sam v noge cilja in bla bla bla. me ne prepriča. to ni za otroke. fertik. tuki pa ne odstopim. niti za mm. tolk je igrač na tržišču, pa magarih bedastih ( razne kosilnice in plastične jajce ), ampak zakaj hudiča se morjo glih s pištolami igrat?? uno sliko si poglej. sej ne veš - mogoč pa niso prave pištole, so igrače, mogoč jih je kdo slikal med igro, pa še tko nedolžne, otroške nasmehe imajo na obrazih.....pa pištole v rokah
< Sporočilo je popravil ulla80 -- 1.7.2009 8:42:52 >
|
|
|
|
RE: pištole..streljanje.. 1.7.2009 9:02:16
|
|
|
|
Anonimen
|
sej sm gledala film, sam slika mi ni nič manj grozljiva zarad tega
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zato bi se morali otroci več igratiIgra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?