honey -> RE: pištole..streljanje.. (14.5.2009 13:36:22)
|
Našemu tudi nikoli ne kupim pištole, niti ne prosi zanjo - tiste imitacije prave pištole mislim. Vodna pištola je drugo, to je zabava za vso družino, ampak je niti ne smatra kot pištolo za streljanje. Gleda pa zdaj Ninja želve. Je sicer bolj tiste vrste risanka, ki jo nekateri štejejo med nasilne, ampak ni hujšega. Se ne streljajo, hočem reči. Se tepejo in vpijejo, ampak ni kakšnega obstreljevanja. Tako da tudi naš oponaša ninja želve, ampak to tako, da skače po hiši in vpije, se "bori" z nasprotniki ipd., ampak to seveda z namišljenimi. Npr. mene še nikoli ni niti po nesreči zadel, se pa včasih "zgarbata" z možem, kar potem zgleda tako, da mali kasira eno dobro mero smeha in žgečkanja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Ni pa nasilen do drugih otrok, živali ipd. On se to igra sam s sabo in meni kravžlja živce z njegovim vpitjem: ha-sa ipd. Ampak s to "telovadbo" je začel že, ko je videl film Kung-fu panda. Zato sva se z možem tudi odločila, da ga bova v jeseni vpisala v judo vrtec, saj mu očitno leži taka telovadba. Se je pa že zgodilo, ja, da je prišel iz gozda s kakšnim kolom ali palico in mi povedal, da ima puško. Pa sem mu povedala, da ne sme "streljat" kar povsod, da lahko "strelja" samo v zrak, ker drugače lahko koga poškoduje - ali človeka, žival ali pa tudi sebe. No in je minil zelo hitro, ta napad "streljanja", ker nekako ni bilo zanimivo, saj se nisem nič razburjala.
|
|
|
|