Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 10:39:14
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Sam tle je čuden.. Tle je res čuden Jst sem tudi imela likarja. Pa mi i blo, da bi ga cmokala, pa je kr on pršu zraven ves solzen Mugoši pa se jst nebi kazala, naj me raje pride pogledat ko dobro zgledam, ne pa tam vsa flekasta v faco in prepotena Ful lepo!Pol je pa res zdravnik s srcem in dušo. Tale Mugoša je pa specializant, a ne? Če je lep, se mu jst že ne bi kazala. Šele pol k bi se tam spodi rehabilitirala bi pa se. Nočem se it pokazat, k je zohr čažni alarm in bom spet razočarana. A se ni nobeni med nosečnostjo po odnosu kej podobnega zgodilo? kati a maš laptopa pr sebi? Al od kje se tam javljaš?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 10:39:16
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Kati,če ga vidiš mu sporoči da je na rr glavna tema.. Kati, nam je joške potežkal, če je kaj noter
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 10:40:48
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Kati,če ga vidiš mu sporoči da je na rr glavna tema.. Kati, nam je joške potežkal, če je kaj noter Blagor tebi.. Men je sam trebuh pošlatal..
< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 26.5.2009 10:41:22 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 10:42:35
|
|
|
|
OliveOyl
|
Alarm se je vžgal,pa lih zdaj ko je taka fajn debata.. pridne bit
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 10:44:50
|
|
|
|
zoja10
|
jaz pa vem kaj je s tanjo in katmat.... DOKLER NE ODPREMO 7. DELA ne bo nič... torej ...katmat kr zabubi se za rač...če ne pa administratorko s stola naženi..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 10:46:01
|
|
|
|
maja1488
|
Kati bo zdej mugošo čakala. Ji likar ni dober. KatMat, ne preveč čakat, da ne bo Kristan pršu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 11:02:33
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 O Katmat končno si dočakala. Tanja, sej je še par dni do konca maja. bravo... iskrene čestitke vsem novopečenim mamicam... Tanja_ do konca maja je pa res še nekaj dni... tko da ne se sekirat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 11:07:15
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Kati,če ga vidiš mu sporoči da je na rr glavna tema.. Kati, nam je joške potežkal, če je kaj noter he he... blagor enim.. men so jih pa samo ženske doktorce tipale
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 11:19:51
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 jaz pa vem kaj je s tanjo in katmat.... DOKLER NE ODPREMO 7. DELA ne bo nič... torej ...katmat kr zabubi se za rač...če ne pa administratorko s stola naženi.. Ajoj!Ja, sej jst bom zgleda še kar 8. del dočakala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 11:29:04
|
|
|
|
petrazg
|
Majch, Elyy in Dito iskrene čestitke za vaše sončke KatMat drži se... Še m,alo pa boš cartala svojo princesko... Tanja... a si še doma... si se že šla pokazat? Držim pestke, da je to štart in da tudi ti kmalu dobiš svoj zakladek v roke...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 11:44:48
|
|
|
|
Tanja_
|
Jst ne vem, a so popadki lahko tudi samo otrdevanje trebuha z bolečino?K je otrdevanje v razmakih na 5-7 minut.Joj, jst nism dost pametna za tole nosečnost, popadke, porod...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 11:57:00
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jst ne vem, a so popadki lahko tudi samo otrdevanje trebuha z bolečino?K je otrdevanje v razmakih na 5-7 minut.Joj, jst nism dost pametna za tole nosečnost, popadke, porod... popadke boš čutila... boš točno vedla da je to to.. jz sem bla tud prestrašena da ne bom vedla kako to zgleda in da jih bom spregledala... vrjem, vse prej k to... grem zdej perilo obest dokler Gaja še spi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 12:17:40
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jst ne vem, a so popadki lahko tudi samo otrdevanje trebuha z bolečino?K je otrdevanje v razmakih na 5-7 minut.Joj, jst nism dost pametna za tole nosečnost, popadke, porod... to je lahko začetek popadkov kot opisuješ...Bolečina z otrdevanjem redno katmat ...ti si faca...drži se in še kaj javi...te je lepo brat tud iz P...
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 26.5.2009 12:18:00 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 12:24:58
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ja, tisto je pa res čudna slikca. Katmat, kako boljšo zrihti. Če bo pa s ssssoooondo kaj okoli tebe šaril, pa nujno še to ovekoveči
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 12:29:52
|
|
|
|
PapuaNG
|
No, da se še jaz javim. Pri nas še vedno nič novega-tamal je na ctg spet spal, pritisk imam že kot pred nosečnostjo, enako utrip. Mi je pa pogledala, če sem kaj odprta in po pričakovanju nisem nič. Je rekla, da če bom do ponedeljka (1 teden po PDP) še v enem kosu, me v torek pošlje na umetne popadke, češ da je taka doktrina v Ljubljani. V petek imam spet ctg in baje mi bo tudi UZ delala, ampak imam občutek, da ne bo nič. No ja, mogoče me pa kaj preseneti. Čeprav nič kaj ne kaže v to smer-ni otrdevanja, praktično ni tiščanja dol, jst se šalim, da mi je isto kot da ne bi bila noseča, z izjemo trebuha Bo treba več okoli skakat očitno, sam kaj ko je zunaj tako vroče, da ni za živet. Zvečer, ko se ohladi, pa ščije (ali pa toča pada, kot včeraj). So se pa začeli ti klici-a je že, a bo, a kaj kaže...tečke ene
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 12:48:28
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG No, da se še jaz javim. Pri nas še vedno nič novega-tamal je na ctg spet spal, pritisk imam že kot pred nosečnostjo, enako utrip. Mi je pa pogledala, če sem kaj odprta in po pričakovanju nisem nič. Je rekla, da če bom do ponedeljka (1 teden po PDP) še v enem kosu, me v torek pošlje na umetne popadke, češ da je taka doktrina v Ljubljani. V petek imam spet ctg in baje mi bo tudi UZ delala, ampak imam občutek, da ne bo nič. No ja, mogoče me pa kaj preseneti. Čeprav nič kaj ne kaže v to smer-ni otrdevanja, praktično ni tiščanja dol, jst se šalim, da mi je isto kot da ne bi bila noseča, z izjemo trebuha Bo treba več okoli skakat očitno, sam kaj ko je zunaj tako vroče, da ni za živet. Zvečer, ko se ohladi, pa ščije (ali pa toča pada, kot včeraj). So se pa začeli ti klici-a je že, a bo, a kaj kaže...tečke ene Kam pa hodiš h ginekologu? V Leonišče? K men je včer rekla, da me vodi do 41. tedna potem pa naprej v porodnišnici, ampak v Postojni sigurn ni take doktrine da ti 8.dan sprožijo. Sej bova tud midve kmalu cartale.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 12:52:31
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ja, tisto je pa res čudna slikca. Katmat, kako boljšo zrihti. Če bo pa s ssssoooondo kaj okoli tebe šaril, pa nujno še to ovekoveči ne vem ce bom takrat na fotkic mislila!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 12:54:22
|
|
|
|
KatMat
|
vsi izvidi so prsli...vse je ok...uz tud...mamo pa ze konkretno babnco kolikor so nas strasili da je majhna saj nam je likar danes nameril ze 3400 g....jupi!!!tukaj me bodo obdrzali do poroda tko da...tanci...jest te pocakam...ok??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 12:55:57
|
|
|
|
KatMat
|
grem se en casopis prebrat pa pridem nazaj...spet sem lacna!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 12:56:36
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat vsi izvidi so prsli...vse je ok...uz tud...mamo pa ze konkretno babnco kolikor so nas strasili da je majhna saj nam je likar danes nameril ze 3400 g....jupi!!!tukaj me bodo obdrzali do poroda tko da...tanci...jest te pocakam...ok?? Okej Kaj so pa vzeli od izvidov? Urin sigurno, še kej? Pa si nehala otekat? Kdaj pa bo zdej porod? Če se ti ne začne samo, a so kej rekli? Do vikenda boš že cartala, blagor ti...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 12:56:53
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Kati,če ga vidiš mu sporoči da je na rr glavna tema.. Kati, nam je joške potežkal, če je kaj noter mu bom rekla nej jih ze zdej zacne tehtat....da bo opazu razliko...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 12:57:36
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: KatMat vsi izvidi so prsli...vse je ok...uz tud...mamo pa ze konkretno babnco kolikor so nas strasili da je majhna saj nam je likar danes nameril ze 3400 g....jupi!!!tukaj me bodo obdrzali do poroda tko da...tanci...jest te pocakam...ok?? Okej Kaj so pa vzeli od izvidov? Urin sigurno, še kej? Pa si nehala otekat? Kdaj pa bo zdej porod? Če se ti ne začne samo, a so kej rekli? Do vikenda boš že cartala, blagor ti... kri,vodo,ctg uz
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 13:02:57
|
|
|
|
KatMat
|
pomoje da do vikenda se ne bom cartala...zelim si sam,nic zatisje je...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 13:17:26
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat pomoje da do vikenda se ne bom cartala...zelim si sam,nic zatisje je... Jst pa mislim, da te ne bojo kr v nedogled pustili čakat. Kako se pa počutiš? Si še otečena?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 13:29:22
|
|
|
|
Blueeyes
|
katmat uh tole bo šlo pa zdej hitro.. not boš zihr živčna k bojo vwsi okol tebe skakal, pa se ti bo porod prej sprožu Tanja_ ti tud brez skrbi, kmal se ji boš pridružila.. evo vam še 2 slikice naše žabice
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?