Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 9:21:54
|
|
|
|
Tanja_
|
Mam eno vprašanje. Včer po pregledu se mi je izcedek pojačal in tak rjavkast je bil, potem ponoči nič, zjutrej pa spet. Pol sva pa zjutrej in zdej mam tko kot čep, sluz+ krvave sledi notri. Ampak je tega precej, kar teče, pa trebuh me boli. False alarm al je to za pokazat se it? Najbrž ne?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 9:26:53
|
|
|
|
lananai
|
Jst bi se šla pokazat. Mogoče ti pa sprožijo, če si že itak čez rok?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 9:27:20
|
|
|
|
lananai
|
Čestitke vsem novim mamicam! KatMat, upam, da bo kmalu...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 9:35:36
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Jst bi se šla pokazat. Mogoče ti pa sprožijo, če si že itak čez rok? Rok imam jutri. Mal bom še počakala,da vidim če se bo kej ustavlo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 9:36:45
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 O Katmat končno si dočakala. Tanja, sej je še par dni do konca maja. Kati, srečno, pa da nebi ravno na kristana naletela Pri nas je bil Kristan vedno na viziti in tretji dan se je cimra končno opogumila, da ga vpraša če ji pogleda šive in ali ima hemeroide, ker jo je vse bolelo. In ravno tretji dan pride v sobo Mugoša. Valda ga ni vprašala - ker je tako lep Ja ta Mugoša je pa res lep,jaz ga tud ne bi vprašala... Me je pa v porodno prišel pogledat,po porodu,pa sem bla lih na kahli,pa še zadeta od splošne..tako da mi je bilo čist vseeno kdo tam okol hodi.. pol ko sem pa mal h sebi pršla,ma je bil lep.. Jst se mu tudi nebi kazala. Še dobro, da je na viziti samo trebuh pa joške potipal. Da ni blo treba kake čišče kazat Kristana pa zanima samo če rabiš kremo za zlato žilo. Za ostalo boli ga k.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 10:04:08
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Jst bi se šla pokazat. Mogoče ti pa sprožijo, če si že itak čez rok? jaz bi se tud šla pokazat...sploh če te trebuh boli...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 10:10:59
|
|
|
|
maja1488
|
Tanja, obvezno pokazat. Mogoče bosta pa s kati skupaj
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 10:15:49
|
|
|
|
OliveOyl
|
Tanja daj se pojdi pokazat,nekaj se dogaja. Kristan...,ja mazilo za zlato žilo pa za bradavice da ne pozabimo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 10:21:01
|
|
|
|
KatMat
|
hello punce!!! evo mene v zivo iz porodnisnice!sem se posteno naspala nasa pupika pa noce in noce vn...cakam se da mi naredijjo uz potem mi bodo pa povedal kako in kaj..nimam pa te srece da bi bil mugosa danes mogoce ponoci-iiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa trenutno je likar...ma tud uredu nisem zbircna kerga bom pocmokala ker bo na svet spravil mojo puncko-upam da bo kaj kmalu... tanci!!!ti kar pridi...te ze cakam...glih ena postelja je frej pri meni ce se odlocijo te obdrzati!!! cestitke majch in elyy!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 10:24:25
|
|
|
|
lake
|
KatMat: Končno, upam da boš še dons vidla svojo pikico. Tanja: Ti se ji pa kr prdruž. Ful je lepo vidt kako se un seznamček o obsegu trebuščov manjša.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 10:25:48
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat hello punce!!! evo mene v zivo iz porodnisnice!sem se posteno naspala nasa pupika pa noce in noce vn...cakam se da mi naredijjo uz potem mi bodo pa povedal kako in kaj..nimam pa te srece da bi bil mugosa danes mogoce ponoci-iiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa trenutno je likar...ma tud uredu nisem zbircna kerga bom pocmokala ker bo na svet spravil mojo puncko-upam da bo kaj kmalu... tanci!!!ti kar pridi...te ze cakam...glih ena postelja je frej pri meni ce se odlocijo te obdrzati!!! cestitke majch in elyy!!!! Kati ti ga serješ! Držim pesti,da čimprej pocmokaš svojo lubiko,no pa tud Mugoša no..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 10:26:37
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat hello punce!!! evo mene v zivo iz porodnisnice!sem se posteno naspala nasa pupika pa noce in noce vn...cakam se da mi naredijjo uz potem mi bodo pa povedal kako in kaj..nimam pa te srece da bi bil mugosa danes mogoce ponoci-iiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa trenutno je likar...ma tud uredu nisem zbircna kerga bom pocmokala ker bo na svet spravil mojo puncko-upam da bo kaj kmalu... tanci!!!ti kar pridi...te ze cakam...glih ena postelja je frej pri meni ce se odlocijo te obdrzati!!! cestitke majch in elyy!!!! Ohoj! Lej jo, lej, kar iz P poroča Še se nam javi, kako je bilo na UZ! Držim pesti, da boš kmalu pestvala
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 10:27:10
|
|
|
|
FLASK_A
|
Pa dej mi slikej tega lepotca no, da vidim če je res tak fejst
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 10:28:59
|
|
|
|
OliveOyl
|
Sam tle je čuden..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 10:31:11
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: KatMat hello punce!!! evo mene v zivo iz porodnisnice!sem se posteno naspala nasa pupika pa noce in noce vn...cakam se da mi naredijjo uz potem mi bodo pa povedal kako in kaj..nimam pa te srece da bi bil mugosa danes mogoce ponoci-iiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa trenutno je likar...ma tud uredu nisem zbircna kerga bom pocmokala ker bo na svet spravil mojo puncko-upam da bo kaj kmalu... tanci!!!ti kar pridi...te ze cakam...glih ena postelja je frej pri meni ce se odlocijo te obdrzati!!! cestitke majch in elyy!!!! Kati ti ga serješ! Držim pesti,da čimprej pocmokaš svojo lubiko,no pa tud Mugoša no.. to mi deli!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 10:32:13
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pa dej mi slikej tega lepotca no, da vidim če je res tak fejst ga bom....mam ze fotkica prpravlenga!!!sam pridt more....upam da se ne bo podnev da ga lahko ponoc kaj obiscem
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 10:32:17
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Sam tle je čuden.. Tle je res čuden Jst sem tudi imela likarja. Pa mi i blo, da bi ga cmokala, pa je kr on pršu zraven ves solzen Mugoši pa se jst nebi kazala, naj me raje pride pogledat ko dobro zgledam, ne pa tam vsa flekasta v faco in prepotena
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 10:33:28
|
|
|
|
KatMat
|
da bo s kaksno ssssooondo pogledu not
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 10:34:10
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Sam tle je čuden.. jaz sem bila 6 dni tam pa ga nisem srečala . To ni fer . Tukaj je pa scary s to plastično bebo. katmat drž se. Še malo... nove mamice čestitke
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 10:35:24
|
|
|
|
KatMat
|
bom zdele se mal tv pogledala...pol se vam pa se kaj javim...tok hit se me pa se ne boste znebile
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 10:36:22
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat da bo s kaksno ssssooondo pogledu not Kar zajebavaj se ,da ti ne bo res kje noter brbal.. Ti sam fotiča samo nosi sabo, pa ko ga zagledaš..akcija..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 10:36:39
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Sam tle je čuden.. jaz sem bila 6 dni tam pa ga nisem srečala . To ni fer . Tukaj je pa scary s to plastično bebo. katmat drž se. Še malo... nove mamice čestitke ja kt da bi chucky-ja drzal
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 10:37:30
|
|
|
|
OliveOyl
|
Kati,če ga vidiš mu sporoči da je na rr glavna tema..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 10:38:17
|
|
|
|
KatMat
|
bom ...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 26.5.2009 10:38:49
|
|
|
|
OliveOyl
|
Drži se..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?