Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:28:34
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Zdej bom še do jutri ostala , k je v BTCju festival nakupov in bom mojga prepričala, da mi bo kej kupu. K se mu že mal smilim.,.. jz tud mogoče pridm... kok dobr k mi ni treba delat - če ne bi blo Gaje, bi pa jutr delala pa bom šla mal v BC, Idexe, Iana, Aloo,.. počekirat kaj nudijo za našo Gajo... a boš šla z Gajo?...ne vem kdaj bom jaz šla...a bo katera na rudniku jutri če bom šla slučajno jutri???
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:29:05
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes Tanja_ sej veš da je šala... mal heca pa more bit Itak. Ni blema... IANA- kje pa je ta trgovina? Jst naum nč za kupovala, k nč ne uboga. Bom sam zase iskala. Pismu une kopalke od Lisce me mikajo, pa ne vem če si jih loh kupim, k ne vem kak bom po porodu.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:30:09
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes kaj vse sploh še mormo nest na csd... sem že čist pozabila... edin za rojstni list vem otroški dodatki...pa če dobiš kaj od občine...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:30:52
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O! Jaz bi šla tut u šoping Rabim ful stvari a ti kej prinesemo...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:34:25
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O! Jaz bi šla tut u šoping Rabim ful stvari a ti kej prinesemo... ja, najboljš vam bom tak spisek napisala, da boste komaj v avto vse zložile
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:36:40
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O! Jaz bi šla tut u šoping Rabim ful stvari a ti kej prinesemo... ja, najboljš vam bom tak spisek napisala, da boste komaj v avto vse zložile he he...zdaj pošlji svojega...žez nekaj časa boš pa že ti lahko šla a ne...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:40:03
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Zdej bom še do jutri ostala , k je v BTCju festival nakupov in bom mojga prepričala, da mi bo kej kupu. K se mu že mal smilim.,.. jz tud mogoče pridm... kok dobr k mi ni treba delat - če ne bi blo Gaje, bi pa jutr delala pa bom šla mal v BC, Idexe, Iana, Aloo,.. počekirat kaj nudijo za našo Gajo... a boš šla z Gajo?...ne vem kdaj bom jaz šla...a bo katera na rudniku jutri če bom šla slučajno jutri??? ja z Gajo bom šla... tud jz še ne vem za uro... možno da se oglasim tud na Rudniku v Supernovi kej, pa da pozdravim sodelavke Tanja_ Iana je tud v BTC-ju, v zgornji etaži, blizu Svilanita http://www.btc-city.com/trgovina/lj/470/iana kere Liscine kopalke te mikajo?? jz grem tud zdej po ene... upam da me še čakajo dudi ja, od občine dobim prst v rit tok so radodarni FLASK_A ma sej bomo šle s kombijem, ti sam povej kaj rabiš
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:42:08
|
|
|
|
Tanja_
|
blue une iz plakata.Ful so hude. Pa sm si že lani ene kupla, po mojem so isti model kot te, sam da so rdeče-bele, pa so mi ful dobre. Edin una bela ni več snežno bela ampak je mal rumenkasta. Joj, me mikajo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:44:36
|
|
|
|
Tanja_
|
Ej blue a kej veš, kako bojo kej znižanja? Jst sm sam za halo 12 slišala, da bo za vse minus 20%. Za drugo pa ne vem, kje naj poiščem.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:46:34
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ blue une iz plakata.Ful so hude. Pa sm si že lani ene kupla, po mojem so isti model kot te, sam da so rdeče-bele, pa so mi ful dobre. Edin una bela ni več snežno bela ampak je mal rumenkasta. Joj, me mikajo. uh, kaj pa vem kere so na plakatu.. k mamo več plakatov... men so tele všeč... ta kolekcija, samo jz bi rabila drug model - un k je sam s kostjo podložen, ker v tega nimam kam jošk dat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:47:16
|
|
|
|
Tanja_
|
TOČNO TE!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:49:05
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Ej blue a kej veš, kako bojo kej znižanja? Jst sm sam za halo 12 slišala, da bo za vse minus 20%. Za drugo pa ne vem, kje naj poiščem. nč še ne vem... dons tekom dneva bo na te strani vse objavljeno... http://www.btc-city.com/prispevek.php?ID=4145#Popusti bom pa zdej se javla na šiht če že kej vejo za popuste
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:49:58
|
|
|
|
Dudica1
|
uf ste že v kopalkah...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:52:26
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ TOČNO TE!!!! he he, a bova mele enake... hi hi.. ja te mislim da so samo do košarice B, tko da zame ne pride upoštev... so mi pa tud une s kostjo full všeč, sem jih probala, pa bom zdej vidla a jih pridem iskat al ne
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:53:10
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 uf ste že v kopalkah... ne še, bomo pa kmal
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:54:42
|
|
|
|
Blueeyes
|
mi je všeč pa pol še ta oblekca in torbica za zraven.. valda tud v roza barvi, ne v črni
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:55:05
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 uf ste že v kopalkah... ne še, bomo pa kmal no ja to je pa res ja...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:55:54
|
|
|
|
Tanja_
|
Jst mam zdej B košarico, tko da zdej bi šlo. Sam pol po porodu, kaj pa vem, a bo C al ne? Zato ne vem, če bi riskirala pa jih kupla.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:56:35
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes mi je všeč pa pol še ta oblekca in torbica za zraven.. valda tud v roza barvi, ne v črni Aha, lepa, zalo. Cena?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:56:42
|
|
|
|
Blueeyes
|
evno najdla sem jih zame - v roza barvi.. ta model sem iskala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:57:16
|
|
|
|
Tanja_
|
Nč, pelem psa. Da naute mislne, da sm šla gužvo delat v Postojno A kati še spi? Al me je tud ona zapustila?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:58:22
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jst mam zdej B košarico, tko da zdej bi šlo. Sam pol po porodu, kaj pa vem, a bo C al ne? Zato ne vem, če bi riskirala pa jih kupla. ja pr men je problem k mam E košarco... oz od Lisce k ma velike št. pride D košarca
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:59:04
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ blue une iz plakata.Ful so hude. Pa sm si že lani ene kupla, po mojem so isti model kot te, sam da so rdeče-bele, pa so mi ful dobre. Edin una bela ni več snežno bela ampak je mal rumenkasta. Joj, me mikajo. uh, kaj pa vem kere so na plakatu.. k mamo več plakatov... men so tele všeč... ta kolekcija, samo jz bi rabila drug model - un k je sam s kostjo podložen, ker v tega nimam kam jošk dat Pejte se srackat!!! TE BOM JAZ IMELA!!
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 22.5.2009 9:59:53
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes mi je všeč pa pol še ta oblekca in torbica za zraven.. valda tud v roza barvi, ne v črni Aha, lepa, zalo. Cena? hmmmmmmm. mislim da je 40€... pa okrog 50 še za kopalke jp, bo treba še garat za vse skupi
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?