buterffly
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: buterffly IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ buterffly, a še zmer imaš taščo na obisku? Ti si zadnjič povedla, da imate "spoznavanje" sorodnikov, kajne? Ja, točn tko. Pol pa še moževa žena prpelje ta mali dve (10 in 12 let) in se mi sam prekladata po kavču in stikata po celem stanovanju, piškote droptita po sedežni tko kt bi bli v štal.... se sploh ne splača zgublat besed. In kako nej jim na lep način povem, da me vse boli, da bi bla rada sama in da sem se zato umaknila v stanovanje. Da dol padeš. Ampak je možek zrihtal mir, je ta malima dvema reku, da nej mi pobrišeta prah, posesta in pomijeta po tleh pa ju je vse minil. Kljub temu, da sem vse to nardila že dopoldne. Je reku sam zato, da ju je zamoril. Kok je moj dragi dober do mene. Sem prav vesela, da ga imam. Je zlata vreden. No, zdej sva sama. Ampak ne za dolgo, ker kmal pride cela družina od moževe sestre, kajti najbi imeli piknik. Kar pomeni, da bom po vsej verjetnosti spet zgublala živce. No, mogoče mi bo pa to pomagal, da grem prej rodit. Tale relacija mi ni čisto jasna? A prav razumem? Jst sem končno okna pomila, zdaj pša grem pod tuš. Razmišljam, da bi eno kopalnico danes počistla, da bo jutri manj. Sem pa čisto crknjena. Bolše, da ne grem rodit, ker nimam moči. Lahko jutri. Tistle škratek je pršou k sem bla tok jezna in razstresena, da je kej. Misnla sem moževa sestra.
|