Tanja_
|
Evo mene na raport! maja nč bat. Po mojem bosta šle kr brez mene, k ni nič novega down under. Sva šla na sladoled v Rustiko, k sm v pondelk jedla fantazijo pa bacio in sm si ga dons cel dan želela. No, naročim tadva okusa, čeprou sm vidla, da so mel še ful mal, ampka je kelnar reku, da bo prnesu. No, skratka, dobila sem čokolado pa nek punč, k so ble kao podobne barve unim k sm jih naročila. Kokr da ne bom pogruntala, da ni pravi Sm bla huda, kako se norca delajo iz nosečke. Sej rekla nism nč, pa pojedla sm tud kar velik , ampak vseen. blue tok zadovoljen izraz ima tale tvoja Gaja, k spi. Pravi cukr je. Pa ful ti paše voziček. Si te sploh na motorju ne predstavljam, zdej k sm te z vozičkom vidla. krempelček lepe slike. Poroke in stanovanja. Kaj to imata čist na novo urejeno? Jst sm se pa v Cityu zmenla za Vorwerk sesalec, k so mel zastopnike tam, tko da si ga bom končno ubodla. Aja, najine tapete, ki bi mogle bit najkasneje v torek še vedno niso prispele. In pol prej kličem in pravi isto kot v pondelk, ja da že čakajo in da bojo KAO v pondelk, torek. Kakšn je pa to odgovor KAO? Sej ni problem če reče, da jih bo potrebno še 10 dni čakat, sam n ej povejo, da vem na čem sem. Mah, k naročiš vse oblubjo, pol je pa vse narobe. Me pa cel dan že križ boli,pa nism migala kej velik. A to kej pomeni? Rečte da ja, pa čeprou se zlažete Sej veste, upanje umre zadnje.
|