Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 21:31:25
|
|
|
|
mtinca1
|
alea - a je sploh možno naredit take fantastično lepe torte? zgledajo prav slastno . mislim, da te bodo počasi začeli vsi prosit, če jim spečeš kakšno; če te že ne...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 21:44:52
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Didli, sem kar sproti komentirala. Pa so mi sproti stvari postajale vse bolj jasne... Sem vidla ja, da ti je hitro prišlo Didli, no, no... Ne vem, kaj ob mojega dragega drezaš, ko pa imaš polno ponovnih nosečnic tu gor - njihovi dragi so zgleda večji terminatorji kot moj
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 21:45:00
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Lunca, sam znakov ne iskat, ker jih bo na hitro polno. Pol pa na koncu nisi in boš tolk bolj razočarana. Mene pa prav zanima reakcija tvojga moža, sej še ne ve, ne? .....sej vem psiha,moj ne ve nič in ne bo vse dokler ne bo vidno na uz..... Kaj a mu moraš prinesti dokaz, ker sicer ne bo verjel?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 21:48:05
|
|
|
|
slovenka
|
Lunca, samo mene pa zdaj ne glede na ta mesec zanima - a ti četrti projekt vendarle planiraš ali kako? Če ja, potem bo itak slej ko prej... S plodnostjo pa res nimata težav s tvojim
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 21:48:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj Tina,boga Anja,da je tako zelo nate navezana .Kaksna bi pol sele moja mogla bit...samo to je tak karakter po moje.Tina,dobra si,da ne obupas,ne vem,vzames dopust,das odpoved ,ti samo zdrzi,seveda se bo navadila.Ampak,da je revcek tako bogi . Pa tako sproscena je drugace videti.Ko ste bli pri nas,se mi je Meri zdela ena taka revca cmerasta ,tvoja pa pogumna,dobrodusna...samo,saj si ju res nisva izmenjavali.... A prvi delavni dan pa tako v redu.Otroci te obozujejo,tvoji in tuji.Daj pridi se moje ucit . Mtinca,ja ja je bilo,kaj naj bi pa rekla...sem se zbirala pogum . Mojca,bom kar januarka.A tvoj pa prav noseca do puncke (sem danes vidla,od Meri P ima 5HCERK!!!,pa je tam mojih let)...moj pa prav,da ni vazno kaj bo,vazn,da bo fant zdrav .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 21:48:30
|
|
|
|
slovenka
|
No, grem zdaj. FAjn bodite, lepo spite!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 21:55:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je sodni dan,grmi,se bliska,dezuje kot bi se oblak utrgal....boge moje rozice,pa se tamala se ves cas zbuja. Samo zame je to vreme SUPERKALIFRAGILISTICNO
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 21:59:08
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Lunca, samo mene pa zdaj ne glede na ta mesec zanima - a ti četrti projekt vendarle planiraš ali kako? Če ja, potem bo itak slej ko prej... S plodnostjo pa res nimata težav s tvojim V planu je četrti projekt,ampak je mišljen,ko zaključiva s hišo,sam če bi blo pa zdaj pa tud nič narobe,jaz mam željo,tam do 36 leta,potem,pa mislim,da bi me minilo............saj veš leta,pa živci.Ne pri nas se kar rado prime,mamo rodna tla,fajn pognojena
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:02:24
|
|
|
|
lunca14
|
tinči samo zate ............pa en kos aleine torte pojej ..................saj bo,na začetku bo hudo,pol bo pa uživala,tko ti kot ona,glavno,da je zdrava,in da te majo otroci radi
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:08:58
|
|
|
|
lunca14
|
jaz pa jutri verjetno zvem,da mojedva nista sprejeta v vrtec,me čaka pošta.............tud aleksandra......jutri imam frej,se lahko oglasim,samo napotke mi napiš kako do tebe pridem
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:33:21
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 tinči samo zate ............pa en kos aleine torte pojej ..................saj bo,na začetku bo hudo,pol bo pa uživala,tko ti kot ona,glavno,da je zdrava,in da te majo otroci radi Tina, držim pesti, da bo čimprej vse dobro. Super ti vse rihtaš! Kleo 5 hčerk, pa tvojih let,uuuu. No, saj čez 5 let boš ti še ista izgledala, pa jih tudi že lahko imaš 5 do takrat, a ne?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:33:53
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 jaz pa jutri verjetno zvem,da mojedva nista sprejeta v vrtec,me čaka pošta.............tud Jaz sem pa danes izvedela, koliko dohodnine moram doplačati
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:35:30
|
|
|
|
slovenka
|
SAmo ste pa hudobne, da to aleino torto še kar ponavljate. Se mi res tako lušta vsakih, ko jo vidim. Obe... Hm... Bom morala za vikend nekaj spečt. TAkrat zaključim s ta težjim delom do oktobra Samo torta itak ne bo tako lepa kot aleina, znam pa vseeno okusne spečt. Hm, zdaj bi en kos tudi ne tako okusne
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:37:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Daj Slovenka ne zezaj...jaz cez 5let ista,pa tolk otrok
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:37:32
|
|
|
|
slovenka
|
Aja, sem pozabila povedati. Sem si prej kupila nove kopalke in bel klobuk z velikimi krajci. Tako za na plažo. Kopalke so pa pretežno črne, z nekaj belega na prsih. Pa eno belo plastično ogrlico zraven. Tako kjut izgleda. Moj pa pravi, da nekam staromodno. Kako ga bi. Je bila pa Sofija z mano v kabini... moj sicer ni bil zraven, sicer si itak ne bi kupla, ko bi me tak komentar odvrnil. A meni je sedaj všeč, pa naj pač on druge gleda na plaži, a ne?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:37:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 jaz pa jutri verjetno zvem,da mojedva nista sprejeta v vrtec,me čaka pošta.............tud Jaz sem pa danes izvedela, koliko dohodnine moram doplačati jst bi mela najraj ene 5000€ za doplačat - ker bi to pomenilo velik dohodka skozi leto
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:38:13
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Daj Slovenka ne zezaj...jaz cez 5let ista,pa tolk otrok Itak, da boš. Še lepša Jaz se tudi s tem tolažim. Samo s 3 otroki.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:39:27
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 jaz pa jutri verjetno zvem,da mojedva nista sprejeta v vrtec,me čaka pošta.............tud Jaz sem pa danes izvedela, koliko dohodnine moram doplačati jst bi mela najraj ene 5000€ za doplačat - ker bi to pomenilo velik dohodka skozi leto Ja, ja. Jaz zmeraj ob tem računu pomislim, da bi si mogla čez leto računati in videti, kdaj preskočim v višji razred in takrat nehat delat, ker od tam se samo za davek dela, na žalost...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:39:53
|
|
|
|
RMRM
|
Čer
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:39:55
|
|
|
|
Anonimen
|
slovenka,tvoj izbor imida za plazo se meni zdi super ,ne pa neke tigraste,al pa tini mini...na klobuke sem jaz tudi mahnjena,jih imam vedno poleti,samo tezko dobim takega,da mi res pase,ce ze,je pa cena,da dol pades. Daj tvoj se boji guzve okol zene
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:40:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Čer Tebe sem ze srecala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:40:46
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 jaz pa jutri verjetno zvem,da mojedva nista sprejeta v vrtec,me čaka pošta.............tud Jaz sem pa danes izvedela, koliko dohodnine moram doplačati jst bi mela najraj ene 5000€ za doplačat - ker bi to pomenilo velik dohodka skozi leto Jaz dobim nazaj, samo skozi leto otrok ne dam v olajšavo. Me je ravno danes kolegica kregala, da leto in pol financiram državo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:41:10
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Čer Tebe sem ze srecala le kje
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:41:57
|
|
|
|
RMRM
|
kleo, a se je Tali že naučila hodit? Men je Sara rekla, da bi imela za valeto čevlje s peto in bi šle s sošolkami en giro okrog blejskega jezera, da se naučijo hodit
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:43:14
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 slovenka,tvoj izbor imida za plazo se meni zdi super ,ne pa neke tigraste,al pa tini mini...na klobuke sem jaz tudi mahnjena,jih imam vedno poleti,samo tezko dobim takega,da mi res pase,ce ze,je pa cena,da dol pades. Daj tvoj se boji guzve okol zene Kleo, takšne imam, samo da enodelne, spodaj je vse črno, predel pri modrcu je pa tak vzorčast kot tukaj. Ne vem, zakaj nimajo še enodelnih tu gor: http://www.triumph.com/si/page_9279_Klassik.php
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?