Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:17:12
|
|
|
|
mtinca1
|
dober tek! se vidimo jutri, na rr-ju, ko prideš pobrat pošto .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:18:43
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ..............pa,pri varuški? tudi ok. smo se zmenili, da bo tam še eno leto. a ti si zrihtala z vrtci in šolo - da bodo vsi skupaj, kot se spodobi? .........maj in enej bosta skupi,za luna pa sem napisala pritožbo,nisem še dobila odgovora,v matični občini,pa tud še niso poslali odgovorov,tak,da za njega še ne vem,me je pa moj presenetil,ko je rekel,pa saj bo doma še letos,tak,da če ne dobi,bo pa doma,z mamiko se martinčkal potem bo pa imel itak najboljšo varuško!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:23:11
|
|
|
|
mtinca1
|
.... zdajle si predstavljam, kako lunca njami-njami-njami je.... si ne morem pomagat, grem še jaz do hladilnika ......
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:26:59
|
|
|
|
Samsa
|
Dober tek vsem in
< Sporočilo je popravil Samsa -- 7.6.2009 21:27:18 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 22:41:15
|
|
|
|
lunca14
|
nočko,lepo pančkajte
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 22:59:57
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Čeeer! Sem očitno amudila čvek. Mtinca in Samsa , sem vaju pogrešala. VITA VSE NAJ NAJ ZA 1. ROJSTNI DAN!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 23:01:23
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Lunca, smo še nocoj se lahko pocartaš z dojenčkom, jutri boš imela malčka . Joj, kako nedolgo tega se mi zdi lanska nedelja, ko se je rodil Lun, jaz pa sem čakala na CR naslednji dan.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 23:08:24
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Nocoj se je zgodila nesreča. Na sedežni sem zaspala z Lovrom in je ubogi revež padel. Sedaj je v posteljici in ga non stop hodim gledat, če je o.k. Ima precej veliko buško na čelu. joj, kako sem jezna na sebe . Sicer imamo te dni kar polno zasedene. Jerneja uvajam, privajam na novi vrtec. Komaj sem ga prepričala, da je šel tja pogledat, sedaj pa noče več v starega, a bo moral celo poletje biti tam in se obenem privajati na nov vrtec. Mislim, groza, no! Fino bi bilo, ko bi bil v Jernejevem novem vrtcu lahko tudi Lovro. Vrtec deluje po Waldorfskem programu in moji prvi vtisi so zelo dobri. Najprej sem pomislila, kako zelo bi tam užival moj mali Lovlo. Poleg tega ma ta in naslednji teden Patricia stalno neke nastope popoldan, zaključke, potem gremo že na morje in nato v službo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 23:11:29
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Lahko noč še od mene:
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 23:23:57
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
LUN, baloni že prihajajo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 8.6.2009 0:03:49
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
JAKA in LUN, za vaju: Za vsakega ena torta, kar izberita : . Če se slučajno ne moreta zmeniti, katero torto bi kdo, pošiljam še eno: . Ta dva prijateljčka sta dobre volje, ker imata vsak dan več malčkov okoli sebe. Z malčki se pač lažje igraš, jim pripoveduješ pravljice kot dojenčkom. Ja, ja, naši junijčki in junijke, tudi majčice in majčki ter ena juiljka , postajajo malčki in malčice .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 8.6.2009 0:06:19
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Zdaj grem res: , zato še enkrat:
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 8.6.2009 0:13:14
|
|
|
|
babimaja
|
bes, zalost, jeza, obup na porodu je pred kratkim umrl lep krepak otrocicek, zamotan v popkovino. Nihce ni prisluhnil porodnici, niso se odlocili za carski rez. To se ni zgodilo kje v kaksni rovtarski vasi pac pa v ljubljanske UKC, v ljubljanski porodnisnici, pri vseh dohtarjih in aparaturah, ki jih premorejo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 8.6.2009 7:27:48
|
|
|
|
anaj22
|
dobro jutro me mal nostalgija daje, lani takle čas smo bili pripravljeni na veliko akcijo, moža so poslali še na zadnji čik in potem je sledil finiš zdej imava pe že enga velikega korenjaka, ki bo danes vpihnil prvo svečko. Sploh nevm kako je šlo to leto lahko tako hitro mimo. sinek moj zlati JAKA in prijatelček LUN vse najboljše za vajin 1. rojstni dan
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 8.6.2009 7:44:20
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro Jaka in Lun Posebej za Luna ( kot sem obljubila ):
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 8.6.2009 7:52:36
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Mtinca in Samsa , sem vaju pogrešala. zate in za vse ostale
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 8.6.2009 7:56:02
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Lunca, smo še nocoj se lahko pocartaš z dojenčkom, jutri boš imela malčka . Joj, kako nedolgo tega se mi zdi lanska nedelja, ko se je rodil Lun, jaz pa sem čakala na CR naslednji dan. čisto prehitro je minilo to leto in res, naši dojenčki postajajo malčki - niso več neobogljene štručke - so male osebe z močnim karakterjem. Določene stvari sem jemala čisto samoumevno ( kako se človek nauči hodit, ...), šele zdaj vidim kolikokrat ponovijo vajo, da se naučijo - neverjetni so
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 8.6.2009 7:58:43
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Nocoj se je zgodila nesreča. Na sedežni sem zaspala z Lovrom in je ubogi revež padel. Sedaj je v posteljici in ga non stop hodim gledat, če je o.k. Ima precej veliko buško na čelu. joj, kako sem jezna na sebe . Sicer imamo te dni kar polno zasedene. Jerneja uvajam, privajam na novi vrtec. Komaj sem ga prepričala, da je šel tja pogledat, sedaj pa noče več v starega, a bo moral celo poletje biti tam in se obenem privajati na nov vrtec. Mislim, groza, no! Fino bi bilo, ko bi bil v Jernejevem novem vrtcu lahko tudi Lovro. Vrtec deluje po Waldorfskem programu in moji prvi vtisi so zelo dobri. Najprej sem pomislila, kako zelo bi tam užival moj mali Lovlo. Poleg tega ma ta in naslednji teden Patricia stalno neke nastope popoldan, zaključke, potem gremo že na morje in nato v službo. za vas, da bi bilo vse ok in da se vam uresničijo želje glede vrtca.... pa tudi za čimlažji prehod v službo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 8.6.2009 7:59:52
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babimaja bes, zalost, jeza, obup na porodu je pred kratkim umrl lep krepak otrocicek, zamotan v popkovino. Nihce ni prisluhnil porodnici, niso se odlocili za carski rez. To se ni zgodilo kje v kaksni rovtarski vasi pac pa v ljubljanske UKC, v ljubljanski porodnisnici, pri vseh dohtarjih in aparaturah, ki jih premorejo. moje iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 8.6.2009 8:01:10
|
|
|
|
Samsa
|
tako...monologe sem opravila... zdaj bi pa jaz imela kak dialog
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 8.6.2009 8:03:21
|
|
|
|
slovenka
|
Jaka in Lun VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 8.6.2009 8:08:26
|
|
|
|
lunca14
|
JAKA.............moj tabulš prjatu,no skor,mal sm jezen nate,k,že hodš,k me mal prehitevaš,pa k boš kmal dobil bratca al pa sestrco,pa več zob maš ko jzt,pa spiš preveč,jst čist malu spim,da sem lakhu več z mami crklam,veš kok je tu fajn,pa zizam še veselo..........no ti se kr pejt igrat naprej,al pa laufrj naprej..........mej se lepo ,pa vse tabulš za 1 rojstni dan,velik daril,ko bom pa še jst shodu,te pa povabm na en pirček-mlečni ok.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 8.6.2009 8:12:51
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 JAKA.............moj tabulš prjatu,no skor,mal sm jezen nate,k,že hodš,k me mal prehitevaš,pa k boš kmal dobil bratca al pa sestrco,pa več zob maš ko jzt,pa spiš preveč,jst čist malu spim,da sem lakhu več z mami crklam,veš kok je tu fajn,pa zizam še veselo..........no ti se kr pejt igrat naprej,al pa laufrj naprej..........mej se lepo ,pa vse tabulš za 1 rojstni dan,velik daril,ko bom pa še jst shodu,te pa povabm na en pirček-mlečni ok.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 8.6.2009 8:13:24
|
|
|
|
lunca14
|
LUN.........moj zlati sonček,vse najboljše za tvoj 1 rojstni dan,ne znam si predstavljat dneva brez tebe,brez tvojega nasmeška,ki privabi nasmeh,na še tako turoben dan,tvoja energija nas je povezala skupaj,postal si mali bratec svojima velikima bratoma,ki te imata neskončno rada,in tudi ti ju imaš rad.Ne menjam vse neprespane noči,za nič na svetu,sam da sem lahko s tabo,s mojim miškotom-vse najboljše.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 8.6.2009 8:22:33
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 LUN.........moj zlati sonček,vse najboljše za tvoj 1 rojstni dan,ne znam si predstavljat dneva brez tebe,brez tvojega nasmeška,ki privabi nasmeh,na še tako turoben dan,tvoja energija nas je povezala skupaj,postal si mali bratec svojima velikima bratoma,ki te imata neskončno rada,in tudi ti ju imaš rad.Ne menjam vse neprespane noči,za nič na svetu,sam da sem lahko s tabo,s mojim miškotom-vse najboljše.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.