Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 20:59:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ja,jaz zajtrke kar izpustim na RR,ker niti ni časa za njih. Se boš pa ja prelomla A veš da mi 12 mesecev po porodu ostajajo še kile viška, vaga ne gre nikamor dol.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:00:20
|
|
|
|
Samsa
|
Lepo se imejte - zgovorne ste ( nič bolj kot ponavadi ) Želim vam lahko, dolgo in mirno noč Grem malo svoje kosti namočit in pol še pogledat kaka je situacija pod kovtrom
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:00:32
|
|
|
|
mtinca1
|
tok - tok!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:00:51
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ja,jaz zajtrke kar izpustim na RR,ker niti ni časa za njih. Se boš pa ja prelomla A veš da mi 12 mesecev po porodu ostajajo še kile viška, vaga ne gre nikamor dol. Ziher je vaga fuč
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:01:18
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 tok - tok! oooooooooooooo izgubljena dušica
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:02:11
|
|
|
|
mtinca1
|
skoraj izgubljena..... moram jutri obvezno spet prit, da voščim Lunu! .. danes sem tu za ogrevanje .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:02:21
|
|
|
|
Anonimen
|
A zdej pa greš? mtinca, helou
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:03:06
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa A zdej pa greš? mtinca, helou pa saj veš, malo sem naveličana monologov - sem misla, da sem spet sama
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:04:11
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa A zdej pa greš? mtinca, helou helou didli, .... a tebi se pa še nič ne spi? ... berem, da si ga na veliko žurala.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:04:13
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 skoraj izgubljena..... moram jutri obvezno spet prit, da voščim Lunu! .. danes sem tu za ogrevanje . ahaaa... si videla, kaj je lunca napisala - fanfare hoče ( pa saj prav )
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:06:05
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 tok - tok! tok,tok,čao matinca,kako kaj naša lana,kako na šihtu,pa pri varuški,kako si kaj ti,pa sprehodi,pa naše malo mesto???????????
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:06:27
|
|
|
|
mtinca1
|
ta mesec pa bo rojstnih dnevov, juhuuu!!! kateri se ljubi napisat, kdo že vse hodi.... vem za Elo in Žigata. Mi še ne. smo previdni in če ni opore, gre raje po vseh štirih .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:06:46
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 skoraj izgubljena..... moram jutri obvezno spet prit, da voščim Lunu! .. danes sem tu za ogrevanje . ..........glej,da res
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:07:15
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 tok - tok! tok,tok,čao matinca,kako kaj naša lana,kako na šihtu,pa pri varuški,kako si kaj ti,pa sprehodi,pa naše malo mesto??????????? lunca.... bolj počasiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:08:04
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 skoraj izgubljena..... moram jutri obvezno spet prit, da voščim Lunu! .. danes sem tu za ogrevanje . ahaaa... si videla, kaj je lunca napisala - fanfare hoče ( pa saj prav ) .........a,sem prezahtevna,no prav,potem,pa sam tortice
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:08:45
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 skoraj izgubljena..... moram jutri obvezno spet prit, da voščim Lunu! .. danes sem tu za ogrevanje . ahaaa... si videla, kaj je lunca napisala - fanfare hoče ( pa saj prav ) .........a,sem prezahtevna,no prav,potem,pa sam tortice res si skromna
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:09:32
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 tok - tok! tok,tok,čao matinca,kako kaj naša lana,kako na šihtu,pa pri varuški,kako si kaj ti,pa sprehodi,pa naše malo mesto??????????? lunca.... bolj počasiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...........no,prav........................čao mtinca,kako,kaj naša lana?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:10:15
|
|
|
|
lunca14
|
.....................kako na šihtu-mtinca?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:10:21
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 tok - tok! tok,tok,čao matinca,kako kaj naša lana,kako na šihtu,pa pri varuški,kako si kaj ti,pa sprehodi,pa naše malo mesto??????????? 1. Lana: malo v varstvu, malo doma - ker je kr nekaj prehlajena - iz noska teče, pa včasih vročina..., pa enkrat vmes vnete učke... 2. šiht: postal je celo na čase naporen - pa saj bo kmalu bolje, ko si spet uredim zadeve, tako kot jih jaz hočem. 3. sprehodi .... nima več rada vozička! pa zdaj smo bli itak skoz noter.... danes sva šle prvič po dolgem času malo ven z vozičkom, na en kratek krog. Kako pa Lun, pa ti...?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:10:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti ti Samsa,kar ušla bi. Mtinca, hodijo Ela, Žiga, Anja, Izabela.....pri nas upam, da bo vsak čas, ker tolk šiba,se že sama spušča, stoji samostojno brez opore. Sem pa res zmatrana, nisem vajena ponočevat. Se vidi, da mi otrok spi celo noč že od rojstva in potem seveda tudi jaz in me kar mal ritem podre tak žur.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:10:42
|
|
|
|
lunca14
|
..............pa,pri varuški?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:14:02
|
|
|
|
lunca14
|
Jaz,po starem,kot rožca ,naš mali,se še vedno rad vozi v vozeku,tako,da sva veliko v pogonu,pa rad se gunga,drugače,je pa obvezno vsak dan zunaj,ko je sonce,sva zunaj skoraj cel dan,pol je pa na dekci pa se špila,pa obožuje travo in rožce ,pa smetke............res,mora bit zunaj,če je en dan noter prav živčen rata,tako,da greva,tud če pada dež,greva mal se preluftat pa je dober.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:14:07
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ..............pa,pri varuški? tudi ok. smo se zmenili, da bo tam še eno leto. a ti si zrihtala z vrtci in šolo - da bodo vsi skupaj, kot se spodobi?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:15:05
|
|
|
|
lunca14
|
............jaz grem zdejle jest,sem si naštimala že pred kako urco,pa grem zdej papat...............ve pa bodte pridne,pa še kaj napište
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 21:17:05
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ..............pa,pri varuški? tudi ok. smo se zmenili, da bo tam še eno leto. a ti si zrihtala z vrtci in šolo - da bodo vsi skupaj, kot se spodobi? .........maj in enej bosta skupi,za luna pa sem napisala pritožbo,nisem še dobila odgovora,v matični občini,pa tud še niso poslali odgovorov,tak,da za njega še ne vem,me je pa moj presenetil,ko je rekel,pa saj bo doma še letos,tak,da če ne dobi,bo pa doma,z mamiko se martinčkal
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.