Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 19:41:24
|
|
|
|
lunca14
|
...........kje ste
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 19:42:42
|
|
|
|
lunca14
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 20:05:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Tukaj sem. Smo imeli tako dolg dan,tamala nič spala popoldan,samo hodila bi ,jaz pa tako utrujena od včerajšnjega žura. HB mi je mal prej zaspala na flaši.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 20:13:21
|
|
|
|
Samsa
|
Da vas pozdravim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 20:15:01
|
|
|
|
Samsa
|
Vseeeeee naaaaj boooooooooljšeeeeeeeeee za vseeeeeeeeeeeee ( nazaj ) ( in naprej? )
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 20:19:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej hej, kje se potepaš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 20:22:00
|
|
|
|
Samsa
|
hja............ Lara se je odločila, da bo mobilna postala in je zapustila gverilske vrste Posledica je pa, da skoraj ne znam več na stolu sedet ( postala sem oboževalec trdih tal ) Kako ste kaj? še kavica - taka nežna za konec tedna
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 20:24:06
|
|
|
|
Samsa
|
prebrala sem nazaj... komentirala pa ne bom kaj.... sam se mi zdi, da nam malo sape zmanjkuje tu na junijkah
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 20:26:13
|
|
|
|
Samsa
|
Lunca and Didlinaa: they left the building?????
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 20:28:32
|
|
|
|
Samsa
|
Vas bo to primamilo nazaj?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 20:37:14
|
|
|
|
alea01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Vas bo to primamilo nazaj? mene je že
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 20:38:08
|
|
|
|
alea01
|
ola mamičke Vita vsenajboljše za prvo svečko Samsa, dušo, kje se ti skrivaš?????
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 20:40:07
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa prebrala sem nazaj... komentirala pa ne bom kaj.... sam se mi zdi, da nam malo sape zmanjkuje tu na junijkah Zakaj tako misliš................dej kej več povej,jaz sem skoz tu,pa ne vidim vseh stvari objektivno...................pa tud,kje si,zjutraj te pogrešam,tvoje pregrešno dobre zajtrke
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 20:40:23
|
|
|
|
Samsa
|
Sem začela gledat po Fb, pa ste se mi vse zdele tako dol prinešene - je blo treba v akcijo in malo kavice skuhat in nekaj sladkega spečt. Alea saj ti sam tu v virtuali delam konkurenco
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 20:41:38
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Vseeeeee naaaaj boooooooooljšeeeeeeeeee za vseeeeeeeeeeeee ( nazaj ) ( in naprej? ) .................ne,ne za naprej pa ne sprejmem,kar lepo po vrsti,mi mamo jutri rojstni dan,in hočmo jutri čestitke in fanfare
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 20:43:10
|
|
|
|
Samsa
|
Če še katera ni videla ( malo za smeh ): KLIK
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 20:44:42
|
|
|
|
Samsa
|
ok, pa naj ti bo noooo lunca.... bom jutri čestitala vašemu ( in našemu ) junijčku
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 20:44:58
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Vas bo to primamilo nazaj? mene je že .................čak,mal alea,ti samo pečeš-vrhunsko dobre stvari,ješ jih pa ne.......tko,da,te tole ni ne vem kaj premamlo,ti bolj gledaš izdelavo,kot okus ...........no,rec,naj neham bluzit............. za izabelino hojo,ja ni kaj babe rasturate,mi pa se posedamo,tako,da sem danes spustila posteljico nižje,ker se usede in ustane,pa bi lahko padel ven,pa malo je začel puzat tud naprej,tako,da bomo tudi mi začeli kmalu hodit
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 20:46:19
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa ok, pa naj ti bo noooo lunca.... bom jutri čestitala vašemu ( in našemu ) junijčku .....tko,je prav in spodobi se
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 20:46:43
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa ok, pa naj ti bo noooo lunca.... bom jutri čestitala vašemu ( in našemu ) junijčku .....tko,je prav in spodobi se in pravično je
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 20:50:20
|
|
|
|
lunca14
|
..............in ste spet ušle,ne vem kam.............no jaz moram tud še enga spat spravt............evo ga že gre iz spodnjega štuka,se je najedel tortice,zdej pa hitro spat...........no,da ga še nahitro pohvalim,našga enejkota,začel je govorit,in to v stavkih,teče,skače,vozi sam kolo-tricikel,traktor,meče žogo,jo sprejema-lovi,brca,kot pravi fuzbaler,vozi skiro...............kot,da se mu je odprl čisto novi svet,in manj trmuli,kriči...............jeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjj .............pa pove za lulat in kakat,pa tud sam gre že na stranišče,sam se oblači in slači...............sam zobkov si pa še neče umivat-mulo,pa si jih mora
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 20:50:53
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa ok, pa naj ti bo noooo lunca.... bom jutri čestitala vašemu ( in našemu ) junijčku .....tko,je prav in spodobi se in pravično je ..............amen,pa pika
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 20:51:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja,jaz zajtrke kar izpustim na RR,ker niti ni časa za njih.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 20:53:00
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ..............in ste spet ušle,ne vem kam.............no jaz moram tud še enga spat spravt............evo ga že gre iz spodnjega štuka,se je najedel tortice,zdej pa hitro spat...........no,da ga še nahitro pohvalim,našga enejkota,začel je govorit,in to v stavkih,teče,skače,vozi sam kolo-tricikel,traktor,meče žogo,jo sprejema-lovi,brca,kot pravi fuzbaler,vozi skiro...............kot,da se mu je odprl čisto novi svet,in manj trmuli,kriči...............jeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjj .............pa pove za lulat in kakat,pa tud sam gre že na stranišče,sam se oblači in slači...............sam zobkov si pa še neče umivat-mulo,pa si jih mora enej
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 7.6.2009 20:53:26
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ja,jaz zajtrke kar izpustim na RR,ker niti ni časa za njih. Se boš pa ja prelomla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.